Sütlüce

Sütlüce

Son dakika sütlüce haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sütlüce ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sütlüce haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sütlüce

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sütlüce gelişmeleri de dahil olmak üzere 479 sütlüce haberi bulunmuştur. Tüm sütlüce haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gölcük'te benzin yüklü tanker kaza yaptı! Karayolu trafiğe kapatıldı, evler tahliye edildi
Gölcük'te benzin yüklü tanker kaza yaptı! Karayolu trafiğe kapatıldı, evler tahliye edildi Kocaeli'nin Gölcük ilçesi D-130 Karayolu'nda seyir halinde olan benzin yüklü tanker, önce üst geçit köprüsüne ardından ise 3 araca çarptı. Tankerin çekici kısmı koparken benzin ise yola saçıldı. Patlama riskine karşı yolun iki şeridi de trafiğe kapatılırken, çevredeki evlerde tahliye edildi.
27.04.2024 Gündem
İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği askıya alındı
İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği askıya alındı İstanbul Boğazı'nda elverişsiz hava şartları sebebiyle gemi trafiği askıya alınırken, ikinci bir duyuruya kadar bazı Şehir Hatları vapur seferlerinin de yapılamayacağı açıklandı.
6.04.2024 Gündem
AK Parti İstanbul Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı son yolculuğuna uğurlandı
AK Parti İstanbul Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı son yolculuğuna uğurlandı Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul Kadın Kolları İl Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı için Fatih Camii’nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.
11.02.2024 Gündem
Vedat Tek Eserleri Nelerdir? Vedat Tek Eserlerinin Özellikleri...
Vedat Tek Eserleri Nelerdir? Vedat Tek Eserlerinin Özellikleri... Eski tarihlerde yaşamış olan isimlerin birçok eserini günümüzde görmek mümkündür. Bu isimler içerisinde Vedat Tek'i sayma şansımızda vardır. Özellikle mimarlık alanı denildiği zaman Vedat Tek ismi direkt olarak akla gelir. 20. yüzyılın başlarında yapmış olduğu çalışmalar ile adından söz ettirdiği görülüyor.
10.02.2024 Yaşam
AK Parti'de temayül yoklaması! Ömer Çelik: Seçime güçlü bir şekilde hazırlanıyoruz
AK Parti'de temayül yoklaması! Ömer Çelik: Seçime güçlü bir şekilde hazırlanıyoruz AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İstanbul'da seçimler için yapılan temayül yoklamasına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Çelik, "Seçime güçlü bir şekilde hazırlanıyoruz” dedi.
17.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığına geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığına geldi Hafta sonu çalışmalarını İstanbul’da sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığına geldi. Erdoğan, İstanbul adayı için teşkilat üyeleri ile görüşüyor.
17.12.2023 Gündem
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan çözüldü! Arda Turan Whatsapp yazışmalarını mahkemeye sundu: Karıma ne diyeceğim?
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan çözüldü! Arda Turan Whatsapp yazışmalarını mahkemeye sundu: Karıma ne diyeceğim? Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı iddia edilen bankacı Seçil Erzan hakkında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera, Volkan Bahçekapılı ve Selçuk İnan’ın da arasında bulunduğu 18 kişiyi dolandırdığı gerekçesiyle 226 yıl hapsi isteniyordu. Erzan ilk duruşmada, kendisine 2020 yılında Fatih Terim’in para verdiğini belirterek “Galatasaray camiasında onun sözüne güveniliyordu” dedi.
23.11.2023 Gündem
Şakir Zümre kimdir? Şakir Zümre fabrikası ne zaman kapandı, Şakir Zümre fabrikasını kim kapattı? Şakir Zümre'nin ölümü...
Şakir Zümre kimdir? Şakir Zümre fabrikası ne zaman kapandı, Şakir Zümre fabrikasını kim kapattı? Şakir Zümre'nin ölümü... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Yüzyılı Vizyonu açıklamasında Şakir Zümre ile ilgili videosu gündem oldu. Türk savunma sanayisinin ilk özel teşebbüs askeri fabrikasını kuran Şakir Zümre İstiklal Savaşı'nın ilk Türk özel "uçak bombası" fabrikasının kurucusudur. Peki, Şakir Zümre kimdir? Şakir Zümre fabrikası ne zaman kapandı? Şakir Zümre neler yapmıştır? İşte detaylar…
3.08.2023 Gündem
Türk ve Yunan mutfağında yeni tartışma: Kokoreç kimin?
Türk ve Yunan mutfağında yeni tartışma: Kokoreç kimin? Baklava, cacık ve Türk kahvesinin ardından, Türkiye-Yunanistan arasında şimdi de ‘kokoreç’ tartışması alevlendi. Dünya mutfağı konusunda önemli bir otorite konumundaki ‘Taste Atlas’ (Lezzet Atlası), yaptığı ankette ‘En İyi Sakatat Yemekleri’ listesinde Yunan lezzeti “kokoretsi”yi ilk sıraya koydu. Türkiye’den “kokoreç” ise aynı listede 4. sırada yer aldı. Bunun üzerine sosyal medyada “Kokoreç Türk’tür” tartışması başladı.
10.06.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP Genel Başkanı zehirli bir siyaset diline sarılmaktadır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP Genel Başkanı zehirli bir siyaset diline sarılmaktadır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'ndaki istişare toplantısında "CHP Genel Başkanı, koltuğunu kaybedeceğini anladıkça daha da çirkinleşmekte, zehirli bir siyaset diline sarılmaktadır. Kendi dipsiz karanlığına, ülkeyi ve milleti de sürüklemeye çalışmaktadır. Biz, bu oyuna asla ve asla gelmeyeceğiz" dediği öğrenildi.
18.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dönüp dolaşıp kasetçiliğe soyundular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dönüp dolaşıp kasetçiliğe soyundular Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Ümraniye, Sancaktepe ve Beyoğlu mitinglerine katıldı. Katıldığı mitinglerde önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Bir önceki seçimlerde karşımıza çıkardıkları bu seçimde de kendi kurduğu partinin adayı olarak yarışa katılan kişiye yaptıklarına bakın. Neler söylediler, hangi hakaretleri ettiler, kimleri devreye soktular. Bunlar işe yaramayınca FETÖ'nün en iğrenç yöntemi olan montaj kaset kumpası ile alçaklıkta tavan yaptılar. Üstelik aylardır sürekli kaset, montaj, yapay zeka diyerek ortalığı velveleye verenler de kendileriydi. Artık kabahatlerinin üzerine örtmek için mi böyle yapıyorlar bilmiyoruz." ifadelerini kullandı.
13.05.2023 Gündem
Büyük İstanbul Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 14 Mayıs mesajı: Gereken cevabı siz vereceksiniz
Büyük İstanbul Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 14 Mayıs mesajı: Gereken cevabı siz vereceksiniz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin büyük İstanbul mitinginde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, yaptığı konuşmada mitinge 1 milyon 700 bin kişinin katıldığını duyurdu. 14 Mayıs seçimlerine yönelik dünyaya mesajlar veren Erdoğan, "Avrupa'nın dergileri şimdi burayı izliyor, 'acaba Atatürk havalimanında ne oluyor?' diye soruyor. Buradan cevabı siz vereceksiniz" ifadelerini kullandı. Asgari ücret ve kamu işçilerinin zammı ile ilgili konuşan Erdoğan, "Asgari ücreti gözden geçireceğiz. Kamu işçileri için zammını da salı günü açıklayacağız" dedi.
7.05.2023 Gündem
Bakan Kurum Sütlüce ve Örnektepe TOKİ evlerinin anahtarlarını teslim etti
Bakan Kurum Sütlüce ve Örnektepe TOKİ evlerinin anahtarlarını teslim etti Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, 20 Nisan’da İstanbul’da seçim çalışmalarıyla ilgili, Beyoğlu ilçelerinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Bakan Kurum öncelikle Sütlüce ve Örnektepe TOKİ evlerinin anahtarlarını vatandaşa teslim etti. Bakan Kurum, “Beyoğlu Sütlüce ve Örnektepe mahallelerimizde 2 etapta yürüttüğümüz dönüşüm projemizin 1’inci etabını tamamladık. 398 yeni sıcak yuvamızın ve 20 dükkânımızın anahtarlarını hak sahibi kardeşlerimize teslim ediyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. 
20.04.2023 Gündem
Mezar yeri fiyatları! İstanbul mezarlık fiyatları ne kadar, 2023 mezarlık yeri ücreti kaç TL olacak? İstanbul'da en pahalı mezar yeri ücreti…
Mezar yeri fiyatları! İstanbul mezarlık fiyatları ne kadar, 2023 mezarlık yeri ücreti kaç TL olacak? İstanbul'da en pahalı mezar yeri ücreti… İBB Meclisi aralık ayı toplantısının dördüncü oturumu, Meclis 1. Başkanvekili Zeynel Abidin Okul başkanlığında Saraçhane'deki belediye binasında yapıldı. Yapılan toplantıda 2023 Ücret Tarife Teklifleri kapsamında mezarlık ücret ve hizmet bedelleri gündeme alındı. Bu toplantıda Meclis tarafından 1 Ocak 2023'den itibaren geçerli olacak cenaze hizmetleri ve mezarlık fiyatları belirlendi. Peki, İstanbul mezarlık fiyatları ne kadar, 2023 mezarlık yeri ücreti kaç TL olacak? İstanbul'da en pahalı mezar yeri ücreti…
16.12.2022 Ekonomi
İstanbul’da deniz ulaşımına lodos engeli
İstanbul’da deniz ulaşımına lodos engeli İstanbul'da olumsuz hava koşulları ve lodos nedeniyle bazı vapur seferleri iptal edildi.
12.12.2022 Gündem
Restoranlardan binlerce liralık sipariş verip alıp kaçıyorlardı!
Restoranlardan binlerce liralık sipariş verip alıp kaçıyorlardı! Beyoğlu'nda bir dolandırıcılık çetesi 1 hafta içerisinde farklı restoranlardan yüksek miktarlarda sipariş verip, teslim aldıktan sonra ortadan kayboldu. İddiaya göre, 3 bin ile 7 bin TL arasında değişen siparişleri teslim aldıktan sonra ortadan kaybolan gençler, polis ekiplerinin çalışması sonucu kıskıvrak yakalandı. Yaşanan dolandırıcılık anları güvenlik kameralarına yansıdı.
3.12.2022 Yaşam
İstanbul'da 7 yeni deniz hattı hizmete açıldı
İstanbul'da 7 yeni deniz hattı hizmete açıldı İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında alınan karar uyarınca İstanbul'da yeni 7 deniz hattı açıldı. Bostancı'dan Avcılar'a gelen deniz otobüsünde sadece 2 yolcu olduğu görüldü.
1.11.2022 Gündem
“Türkiye Yüzyılı" serisinin reklam filmi törene damga vurmuştu! Şakir Zümre'nin torunu konuştu...
“Türkiye Yüzyılı" serisinin reklam filmi törene damga vurmuştu! Şakir Zümre'nin torunu konuştu... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Türkiye Yüzyılı' vizyon belgesini açıkladığı programda da gösterilen filmde silah fabrikasının nasıl soba fabrikasına dönüştürüldüğü anlatılıyordu. Türk savunma sanayisinin ilk özel teşebbüs askeri fabrikasını kuran Şakir Zümre'nin tek torunu Ahmet Hüsnü Humbaracıbaşı, "Benim dedemin bu şekilde anılmasından şeref duydum." dedi. Humbaracıbaşı, Baykar ekibinin ve Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'ın yerli İHA ve SİHA üretiminden duyduğu memnuniyeti dile getirdi...
28.10.2022 Gündem
Magnum çekiliş canlı izle! Magnum çekilişi ne zaman, saat kaçta? YOUTUBE Magnum çekiliş canlı yayın 2022!
Magnum çekiliş canlı izle! Magnum çekilişi ne zaman, saat kaçta? YOUTUBE Magnum çekiliş canlı yayın 2022! Magnum çekiliş sonuçları canlı izle için aramalar arttı. Maserati Ghibli Hybrid GT 2021 Model Otomobil için Magnum kurasına katılan vatandaşlar, kura sonuçlarının açıklanacağı tarihi sorgulamaya başladı. Magnum çekilişine az bir süre kala, Magnum çekiliş canlı yayın ile takip edilecek mi, Magnum Maserati çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak, Maserati Ghibli çekilişi kazananları nasıl sorgulanacak?
12.10.2022 Gündem
Magnum çekiliş sonuçları 2022 açıklandı mı, liste nasıl sorgulanır? Magnum kura sonuçları ne zaman açıklanacak? Çekiliş sonuçları sorgulama!
Magnum çekiliş sonuçları 2022 açıklandı mı, liste nasıl sorgulanır? Magnum kura sonuçları ne zaman açıklanacak? Çekiliş sonuçları sorgulama! Magnum sonuçları için yapılan araştırmalar hızlandı. Magnum Maserati çekiliş sonuçları isim listesi sorgulanıyor. Magnum çekilişe katılan vatandaşlar sonuçların ne zaman, hangi tarihte açıklanacağını araştırıyor.
12.10.2022 Gündem
Yeni şehir hatları vapurları! İstanbul yeni deniz hatları nereye gidecek?
Yeni şehir hatları vapurları! İstanbul yeni deniz hatları nereye gidecek? İstanbul yeni vapur seferleri için verilen teklif oy birliği ile kabul edildi. UKOME toplantısında 7 deniz hattı belirlendi. İşte yeni şehir hatları vapurları…
22.09.2022 Yaşam
Sular ne zaman gelecek? Su kesintisi ne zaman bitecek? İstanbul’da nerelerde su kesintisi var? İşte 20 Eylül İSKİ su kesintisi listesi
Sular ne zaman gelecek? Su kesintisi ne zaman bitecek? İstanbul’da nerelerde su kesintisi var? İşte 20 Eylül İSKİ su kesintisi listesi İstanbul’da 8 ilçede su kesintisi! İSKİ tarafından bakım, onarım ve arıza çalışmaları nedeniyle Arnavutköy, Ataşehir, Başakşehir, Beyoğlu, Esenyurt, Küçükçekmece, Sancaktepe, Tuzla ilçelerinin bazı mahallelerinde su kesintisi yapılacak. Peki, Sular ne zaman gelecek? Su kesintisi ne zaman bitecek? İşte detaylar…
20.09.2022 Gündem
Ev sahibi olmak isteyenlere TOKİ’den son fırsat! 24 Ağustos’ta satışa sunuluyor
Ev sahibi olmak isteyenlere TOKİ’den son fırsat! 24 Ağustos’ta satışa sunuluyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Beyoğlu ve Gaziosmanpaşa’da kentsel dönüşüm sürecinde inşa edilen konutlar, 24 Ağustos’ta açık artırmayla satışa sunulacak.
10.08.2022 Ekonomi
TOKİ ucuz konut başvurusu 2022! 2022 TOKİ başvuruları başladı mı, başvuru şartları neler? 24 ilde 3151 konutu satılacak!
TOKİ ucuz konut başvurusu 2022! 2022 TOKİ başvuruları başladı mı, başvuru şartları neler? 24 ilde 3151 konutu satılacak! Toplu Konut İdaresi TOKİ, dar ve orta gelirli aileler için 24 ilde 3.151 konut projesi başlatıyor. Uygun ödeme şartları ve düşük taksitlerle konut satışı yapılacak. Ev sahibi olmak isteyenler TOKİ başvurularının yapılacağı tarihi araştırıyor. Peki, 2022 TOKİ başvuruları başladı mı, ne zaman, başvuru şartları neler?
18.07.2022 Ekonomi
TOKİ İstanbul 2022 başvuruları ne zaman, TOKİ İstanbul başvuru şartları nelerdir?
TOKİ İstanbul 2022 başvuruları ne zaman, TOKİ İstanbul başvuru şartları nelerdir? Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi Projesi ve Beyoğlu Sütlüce Projesi'nde inşa edilen toplam 185 konutu açık artırmayla satışa sunacak. Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar ise TOKİ İstanbul 2022 başvuruları ne zaman, TOKİ İstanbul başvuru şartları nelerdir? gibi sorulara yanıt arıyor.
14.07.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Sütlüce ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sütlüce haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.