Minibüs

Minibüs

Son dakika minibüs haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan minibüs ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını minibüs haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Minibüs

haberleri sayfasında son dakika yaşanan minibüs gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.666 minibüs haberi bulunmuştur. Tüm minibüs haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul minibüs ücretleri ne kadar, en kısa mesafe ve indi bindi kaç TL oldu? 2024 Temmuz ayı minibüs ücret tarifesi
İstanbul minibüs ücretleri ne kadar, en kısa mesafe ve indi bindi kaç TL oldu? 2024 Temmuz ayı minibüs ücret tarifesiİstanbul'da toplu ulaşıma yüzde 13 zam geldi. İBB'ye bağlı toplu taşıma araçlarına uygulanan zamla birlikte İstanbul minibüs ücretleri ne kadar, en kısa mesafe ve indi bindi kaç TL oldu, minibüse zam geldi mi gibi sorular yankı uyandırdı.
26.07.2024Gündem
Adana’da dolmuş şoförü trafikte darp edildi! Kavga büyüdü
Adana’da dolmuş şoförü trafikte darp edildi! Kavga büyüdüAdana’da bir dolmuş şoförü trafikte tartıştığı kişiler tarafından darp edildi. Olay araç kamerasına anbean yansıdı.
25.07.2024Adana
Adana'da dolmuşçular arasında ‘Benim hattıma girdin’ kavgası
Adana'da dolmuşçular arasında ‘Benim hattıma girdin’ kavgasıAdana’da bir minibüsçü, ‘Benim hattıma girdin’ diyerek içinde yolcu varken başka bir minibüse çarparak aynasını kırdı. Olayın ardından iki farklı minibüs durağındaki sürücüler arasında kavga çıkarken, polis havaya ateş açarak tarafları ayırdı.
23.07.2024Gündem
Gaziantep'te işçi servisleri çarpıştı!  Çok sayıda yaralı var
Gaziantep'te işçi servisleri çarpıştı! Çok sayıda yaralı varGaziantep’te, işçi servis minibüslerinin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1’i ağır 21 kişi yaralandı.
Köpeğe çarpmamak için duran araca, arkadan gelen araç çaptı!
Köpeğe çarpmamak için duran araca, arkadan gelen araç çaptı!Nevşehir’de köpeğe çarpmamak için aniden duran araca, düğün konvoyundaki bir araç arkadan çaptı. Kazada iki kişi yaralandı.
19.07.2024Gündem
Bursa'da mevsimlik işçilerin kaldığı çadırlarda yangın çıktı
Bursa'da mevsimlik işçilerin kaldığı çadırlarda yangın çıktıBursa'nın Yenişehir ilçesinde mevsimlik işçilerin kaldığı çadırda çıkıp, diğer çadırlara da sıçrayan yangın, 1 saatte söndürüldü. 3 çadır ile 1 minibüs kullanılamaz hale geldi.
17.07.2024Gündem
Gültekin Alan kimdir? Dilan Polat davasında mahkemeye dilekçe gönderen Gültekin Alan nereli, kaç yaşında?
Gültekin Alan kimdir? Dilan Polat davasında mahkemeye dilekçe gönderen Gültekin Alan nereli, kaç yaşında?Kara para aklama suçundan tutuklu bulunan Engin- Dilan Polat çifti, şarkıcı Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırının azmettiricisi oldukları gerekçesiyle bugün hakim karşısına çıktı. Dilan Polat dava başlar başlamaz yere çökerek sinir krizi geçirdi. Polat "Allah'ım ne zaman bitecek" diye mahkemede gözyaşı döktü. Öte yandan Gültekin Alan mahkemeye dilekçe gönderdi. Peki, Gültekin Alan kimdir, nerelidir?
25.06.2024Gündem
Adalar'da 'Azmanbüs' krizi yükseliyor: "Kartal - Pendik minibüsü gibi"
Adalar'da 'Azmanbüs' krizi yükseliyor: "Kartal - Pendik minibüsü gibi"İstanbul’un Adalar ilçesinde kullanıma sokulan elektrikli minibüslere tepki her geçen gün artıyor. Ada halkı ‘azmanbüs’ dedikleri elektrikli minibüs yerine daha önce kullanımda olan ‘adabüs’lerle ulaşımın sağlanmasını istiyor. İBB ise “İETT tarafından, Adalar’a özel olarak üretilmesi istenen yeni elektrikli araçlar için açılan ihalelere ulusal ve uluslararası araç üreticilerinin katılım sağlamaması sebebiyle’ bu araçların alındığını söylüyor.
20.06.2024Gündem
TEM'de minibüs takla attı! Ölü ve yaralılar var
TEM'de minibüs takla attı! Ölü ve yaralılar varTEM Otoyolu'nun Bolu geçişinde kontrolden çıkan minibüsün takla atması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 10 kişi yaralandı.
7.06.2024Gündem
3 kişinin ölümüne neden olan sürücünün avukatından ‘DSİ korkuluk yapsaydı can kaybı olmazdı’ savunması
3 kişinin ölümüne neden olan sürücünün avukatından ‘DSİ korkuluk yapsaydı can kaybı olmazdı’ savunmasıAdana'da sulama kanalına düşen minibüste 3 Suriyelinin ölümüne neden olduğu iddia edilen minibüs sürücüsü Suriyeli Halaf Melko'nun 15 yıla kadar hapisle cezalandırılması istemiyle yargılanmasına başlandı. Sanığın avukatları, kazada DSİ'nin kusurunun olduğunu belirterek, "Eğer DSİ sulama kanalı kenarına korkuluk yapsaydı, belki de kaza hafif olarak atlatılırdı, ölen olmazdı" diyerek keşif talebinde bulunup tahliyesini istedi.
7.06.2024Adana
Gaziantep'te feci kaza! 2 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı
Gaziantep'te feci kaza! 2 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandıGaziantep'te kontrolden çıkan minibüs, önündeki motosiklete çarptıktan sonra kaldırımdaki yayaların arasına daldı. Feci kazada 6 yaşındaki kız çocuğu ile 16 yaşındaki genç kız hayatını kaybetti. Kazada 6 yaşındaki kızını kaybeden Semih Batran, gözyaşları dökerek minibüsün arkadan hızla gelerek kendilerini çarptığını söyledi.
2.06.2024Gaziantep
Ortalama Hız İhlal Tespit Sistemi 1 Haziran’da başlıyor
Ortalama Hız İhlal Tespit Sistemi 1 Haziran’da başlıyorOrdu Valiliği, Ortalama Hız İhlal Tespit Sisteminin 1 Haziran tarihinden itibaren devrede olacağını duyurdu.
30.05.2024Gündem
Feci kazada hayatını kaybeden gencin cenazesi ailesine teslim edildi! Soruşturma sürüyor
Feci kazada hayatını kaybeden gencin cenazesi ailesine teslim edildi! Soruşturma sürüyorGaziantep'te kaza yapan minibüsten fırlayarak hayatını kaybeden genç sürücünün cenazesi defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.
23.05.2024Gaziantep
Kontrolden çıkan minibüs orta refüje çarparak savruldu!
Kontrolden çıkan minibüs orta refüje çarparak savruldu!Gaziantep'te seyir halindeyken kontrolden çıkan minibüs, orta refüje çarptıktan sonra savruldu. Feci kazada araçtan dışarı uçan sürücü hayatını kaybetti.
23.05.2024Gündem
Türkiye İstatistik Kurumu merak edilen verileri açıkladı! Adana'da 843 bin 374 bin araç bulunuyor
Türkiye İstatistik Kurumu merak edilen verileri açıkladı! Adana'da 843 bin 374 bin araç bulunuyorAdana'da 843 bin 374 bin trafiğe kayıtlı araç bulunurken, bunun 409 bin 906'sını otomobil, 207 bin 970'ini motosikletler oluşturuyor.
21.05.2024Adana
9 kişinin öldüğü faciayla ilgili ifadeler ortaya çıktı: Kazayı hastalığına bağladı!
9 kişinin öldüğü faciayla ilgili ifadeler ortaya çıktı: Kazayı hastalığına bağladı!Gaziantep’in İslahiye ilçesinde 9 kişinin yaşamını yitirdiği minibüs ile kafa kafaya çarpışan beton mikserinin sürücüsü Mehmet Göğüş’ün ilk ifadesi ortaya çıktı. Tutuklanarak cezaevine konulan Mehmet Göğüş (58), "Ne alkol kullandım ne de uykusuzdum. Yola çıktıktan 5 dakika sonra gözlerimin karardığını hatırlıyorum. Ben tansiyon hastasıyım düzenli olarak ilaç kullanırım. Kalp, şeker, tansiyon hastalıkları mevcuttur. Araçtaki hızım 70-80 kilometre arasındaydı. Rahatsızlandığımı düşünüyorum hiçbir şey hatırlamıyorum” dediği öğrenildi.
8.05.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalıCumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplandı. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarda bulundu.
6.05.2024Gündem
Gaziantep’te katliam gibi kaza! TIR, yolcu minibüsüne çarptı: 8 ölü
Gaziantep’te katliam gibi kaza! TIR, yolcu minibüsüne çarptı: 8 ölüGaziantep’in İslahiye ilçesinde tır, çarpıştığı yolcu minibüsünü biçti. Kazada ilk belirlemelere göre 8 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi ise yaralandı.
6.05.2024Gündem
Öğrenciler servis kiraladı! Dolmuşçular, minibüsü durdurup darp etti
Öğrenciler servis kiraladı! Dolmuşçular, minibüsü durdurup darp ettiTrabzon'un Sürmene ilçesinin Çarşı Mahallesi'nde kiraladıkları okul servis aracı ilçede hat üzerinde çalışan minibüs şoförleri tarafından durdurulup, darbedilen Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği öğrencilerinin, 3 ay önce de kiraladıkları midibüsün ilçedeki dolmuşçular tarafından yolunun kesildiği belirtildi.
3.05.2024Gündem
Minibüs Çığ altında kaldı, aylar sonra ortaya çıktı! O anlar saniye saniye kaydedildi
Minibüs Çığ altında kaldı, aylar sonra ortaya çıktı! O anlar saniye saniye kaydedildiVan'da aralık ayında etkili olan kar ve tipi nedeniyle Van-Bahçesaray kara yolunda, çığla 20 metre sürüklenen minibüs, yaklaşık 5 ay sonra karların erimesiyle ortaya çıktı. 132 gün kapalı olan yol da ulaşıma açıldığı belirtildi.
2.05.2024Vatan TV
Minibüs Çığ altında kaldı, aylar sonra ortaya çıktı! O anlar saniye saniye kaydedildi
Minibüs Çığ altında kaldı, aylar sonra ortaya çıktı! O anlar saniye saniye kaydedildiVan'da aralık ayında etkili olan kar ve tipi nedeniyle Van-Bahçesaray kara yolunda, çığla 20 metre sürüklenen minibüs, yaklaşık 5 ay sonra karların erimesiyle ortaya çıktı. 132 gün kapalı olan yol da ulaşıma açıldığı belirtildi.
2.05.2024Gündem
Silivri'de işçileri taşıyan minibüs kaza yaptı! Yaralılar var
Silivri'de işçileri taşıyan minibüs kaza yaptı! Yaralılar varSilivri'de fabrika işçilerini taşıyan servis minibüsü ile midibüs çarpışması sonucu 1'i ağır 6 kişi yaralandı.
30.04.2024Gündem
Şişli'de yol çöktü; araçlar içine düştü
Şişli'de yol çöktü; araçlar içine düştüŞişli Yeşilçimen Sokağı'nda yolda çökme meydana geldi. Park edilmiş bir otomobil ve minibüs çöken yolun içine düştü.
25.04.2024Gündem
Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı Mart ayında yüzde 17,1 arttı
Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı Mart ayında yüzde 17,1 arttıTÜİK verilerine göre Mart ayında 226 bin 617 adet taşıtın trafiğe kaydı yapıldı.
25.04.2024Ekonomi
Tarım işçilerini taşıyan minibüs uçuruma düşüp yandı! 4 kişi vefat etti 17 kişi yaralandı
Tarım işçilerini taşıyan minibüs uçuruma düşüp yandı! 4 kişi vefat etti 17 kişi yaralandıAdana'nın Karaisalı ilçesinde tarım işçilerini taşıyan minibüsün uçurumdan düşüp yanması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti, 17 kişi yaralandı.
22.04.2024Adana

Benzer Haber Etiketleri

Minibüs ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki minibüs haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.