Survivor Nagihan

Survivor Nagihan

Son dakika Survivor Nagihan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Survivor Nagihan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Survivor Nagihan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Survivor Nagihan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan survivor nagihan gelişmeleri de dahil olmak üzere 361 survivor nagihan haberi bulunmuştur. Tüm survivor nagihan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nagihan'a ne oldu? Survivor Nagihan Karadere sağlık durumu nasıl? Nagihan diskalifiye mi olacak?
Nagihan'a ne oldu? Survivor Nagihan Karadere sağlık durumu nasıl? Nagihan diskalifiye mi olacak? Survivor All Star'a Nagihan Karadere'nin yaşadığı sakatlık damga vurdu. Acun Ilıcalı yarışmacının akıbetiyle ilgili konuştu. Survivor Nagihan diskalifiye mi olacak, elenecek mi?
7.03.2024 Magazin
Survivor Nagihan ve Mustafa Kemal diskalifiye mi oldu?  Nagihan ve Mustafa Kemal elendi mi?
Survivor Nagihan ve Mustafa Kemal diskalifiye mi oldu? Nagihan ve Mustafa Kemal elendi mi? Survivor All Star 2024 tüm hızıyla devam ediyor. Sosyal medyada Nagihan'ın diskalifiye olduğu iddiaları konuşulmaya başlandı. Öte yandan Mustafa Kemal'in konseyde yer almaması merak uyandırdı. Peki, Survivor Nagihan ve Mustafa Kemal diskalifiye mi oldu, elendi mi?
7.02.2024 Magazin
Survivor All Star'da maskeler düştü: SMS yok, kavga var! Nagihan ile Sercan bağır çağır tartıştı. Son sözü Acun Ilıcalı söyledi!
Survivor All Star'da maskeler düştü: SMS yok, kavga var! Nagihan ile Sercan bağır çağır tartıştı. Son sözü Acun Ilıcalı söyledi! Yeni sezonunda SMS oylamasının olmadığı Survivor All Star'da performans bekleyen seyirci, her bölümde kavga ve tartışma izliyor. Yarışmanın yeni bölüm fragmanında parkurda bağır çağır tartışyan Nagihan ve Sercan Yıldırım'ın arasına Turabi de girince savaş alanına döndü. Konseyde yüz yüze gelen ikiliye son ihtarı Acun Ilıcalı çekti. İşte Survivor'da yaşanan son gelişmeler...
12.01.2024 Televizyon
Survivor Nagihan Karadere'nin kardeşinden şoke eden iddia! Anne ve babası evlatlıktan reddetti
Survivor Nagihan Karadere'nin kardeşinden şoke eden iddia! Anne ve babası evlatlıktan reddetti 'Survivor All Star 2024' için gün sayan eski milli atlet Nagihan Karadere hakkında kardeşi Fehmi Karadere'den olay yaratan paylaşımlar geldi. Fehmi Karadere, ailesinin 38 yaşındaki ünlü sporcuyu evlatlıktan reddettiğini duyurdu.
4.12.2023 Magazin
İstanbul’da dehşet gecesi! Kimlik isteyen polisi yaraladılar
İstanbul’da dehşet gecesi! Kimlik isteyen polisi yaraladılar Çağlayan’da ihbar üzerine bir yeşillik alana giden polis ekipleri, gürültü yapan şahısları uyarınca ortalık karıştı. Kimlik vermeyerek küfür ve hakaret eden şahıslar, bir polisi darp ederek ucu kor olan sopayla saldırdı. Takviye ekiplerle etkisiz hale getirilen şahıslar gözaltına alınırken, yaşananlar ise kameralara yansıdı. Toplamda 68 suç kaydı olan 3 şahıs tutuklandı.
10.06.2023 Yaşam
Cedi Osman, eşi Ebru Şahin'i yemekte yalnız bırakmadı
Cedi Osman, eşi Ebru Şahin'i yemekte yalnız bırakmadı Rol aldığı dizisinin final yemeğinden çıkan Ebru Şahin basın mensuplarına açıklamada bulundu. Basketbolcu eşi Cedi Osman'ın da kendisini yalnız bırakmadığı görüldü.
10.06.2023 Magazin
Kanserle mücadele eden Survivor Nagihan Karadere'den haber var!
Kanserle mücadele eden Survivor Nagihan Karadere'den haber var! Son olarak Survivor 2022 All Star'da yarışan Nagihan Karadere'den sevenlerini üzen haber, ocak ayında gelmişti. 38 yaşındaki milli atlet, iki farklı kanser türüyle mücadele ettiğini açıklamıştı. Aylardır tedavisi devam eden ünlü isim, sağlık durumuyla ilgili güzel haberi sosyal medya hesabından paylaştı.
10.06.2023 Magazin
Birleşme partisinde şüphe uyandıran tesadüf! Survivor Nefise, Nagihan'ın elbisesini giymiş! Nagihan Karadere'den imalı paylaşım
Birleşme partisinde şüphe uyandıran tesadüf! Survivor Nefise, Nagihan'ın elbisesini giymiş! Nagihan Karadere'den imalı paylaşım Survivor 2023 birleşme partisi bu akşam veriliyor. Elanur'un elenmesiyle takımların 8'erli gruplara ayrıldığı yarışmada bu akşam şarkı yarışması yapılıyor. Ancak Survivor 2023 birleşme partisinde şüphe uyandıran bir tesadüf gerçekleşti. Geçtiğimiz yıl Survivor All Star birleşme partisinde Nagihan Karadere'nin giydiği elbiseyi Survivor Nefise'nin giymesi olay oldu. Çok geçmeden Nagihan Karadere instagram hesabından Nefise Karatay paylaşımı geldi.
26.03.2023 Televizyon
Nagihan Karadere ne kanseri? Survivor Nagihan hasta mı, kaç yaşında, kanser mi, sağlık durumu nasıl?
Nagihan Karadere ne kanseri? Survivor Nagihan hasta mı, kaç yaşında, kanser mi, sağlık durumu nasıl? Survivor Nagihan ne kanseri, sorusuna Karadere’nin açıklamaları sonrası yanıt aranıyor. Survivor 2022 All Star'da yer alan sporcu, "1 ay önce kanser olduğumu öğrendim." dedi. Peki, Survivor Nagihan ne kanseri? Nagihan Karadere kaç yaşında, sağlık durumu nasıl?
19.01.2023 Gündem
Nagihan Karadere: Bir daha asla Survivor'a katılmam
Nagihan Karadere: Bir daha asla Survivor'a katılmam Fenomen yarışma Survivor ile adını geniş kitlelere duyuran Nagihan Karadere, üçüncü kez katıldığı yarışmanın final dörtlüsü arasında yer almamıştı. Nisa Bölükbaşı'nın SMS oylaması sonusu şampiyonluk kupasını kaldırmasının ardından her fırsatta tepkisini dile getiren Survivor Nagihan, bu konuda bir kez daha isyan etti. "Tekrar Survivor’a katılır mısın?" sorusuna, "Verdiğim emeğin hakkını alamadım, asla katılmam, çok kırgınım” diyerek yanıt verdi.
22.09.2022 Magazin
Survivor Nagihan Karadere derin yırtmaçlı elbisesiyle göz kamaştırdı: ‘Çağla Şikel kıskandı’
Survivor Nagihan Karadere derin yırtmaçlı elbisesiyle göz kamaştırdı: ‘Çağla Şikel kıskandı’ Survivor All Star 2022'nin en dikkat çeken yarışmacılardan biri olan Nagihan Karadere, paylaşımları ile gündemden düşmüyor. Survivor'un ardından sosyal medya paylaşımlarıyla konuşulan Karadere, beğeni ve yorum yağmuru tutulan paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.
16.09.2022 Magazin
Nagihan Karadere’nin dekolteli paylaşımına beğeni ve yorum yağdı! Survivor’daki halinden eser kalmadı
Nagihan Karadere’nin dekolteli paylaşımına beğeni ve yorum yağdı! Survivor’daki halinden eser kalmadı Survivor’a damga vuran yarışmacılardan olan Nagihan Karadere’nin eski halinden eser kalmadı. Derin göğüs dekolteli pozuyla görenleri mest eden Karadere’nin paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.
9.09.2022 Magazin
Demet Akalın evinde Survivor Nagihan'ı ağırladı! "Kocaman kocaman altınlar almış"
Demet Akalın evinde Survivor Nagihan'ı ağırladı! "Kocaman kocaman altınlar almış" Popçu Demet Akalın, Survivor Nagihan Karadere'yi yazlığında ağırladı. "Gönüllerin şampiyonu gelmiş" diyen Demet Akalın, Survivor Nagihan'ı hediyelere de boğdu. Şarkıcı Akalın, Nagihan Karadere'ye altın hediye etti, o anlar sosyal medyada gündem oldu.
17.07.2022 Magazin
Nagihan isyan etti! "Sahada kazandığımızı masada kaybettik!"
Nagihan isyan etti! "Sahada kazandığımızı masada kaybettik!" Survivor All Star'da 2010 yılında Merve Oflaz'dan sonra ikinci kadın şampiyon Nisa Bölükbaşı oldu. Nisa'nın şampiyonluğu yarışmacıları isyana sürüklemeye başladı. Yarı finalde elenen Batuhan Karacakaya'nın ardından şimdi de Nagihan Karadere, Nisa'nın şampiyonluğunun haksızlık olduğunu ima eden bir paylaşımda bulundu. Nagihan'ın "Daha da artık parkur koyulmasın ki kimse kolunu bacağını parkurda bırakmasın" sözleri sosyal medyada tartışma yarattı.
3.07.2022 Magazin
Survivor kim elendi, kim gitti? Survivor eleme adayı kim oldu? 22 Mayıs Survivor eleme adayı belli oldu! Survivor'da üçüncü dokunulmazlığı kim kazandı
Survivor kim elendi, kim gitti? Survivor eleme adayı kim oldu? 22 Mayıs Survivor eleme adayı belli oldu! Survivor'da üçüncü dokunulmazlığı kim kazandı Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor All Star kim gitti, elendi? Survivor All Star'da 22 Mayıs 2022 Pazar akşamı üçüncü gitme adayı belli oldu. TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışması Survivor 2022 All Star'da gönüllüler ile ünlüler bu akşam dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Nefes kesen mücadele sonunda kazanan takım belli oldu. Adaya veda eden son isim gönüllülerden Seda olmuş ve yankıları ise bir süre iki takımı da etkilemişti. Acun Ilıcalı, o ismi konseyde açıkladı. Peki, Survivor’da dokunulmazlığı hangi takım kazandı? 22 Mayıs 2022 Survivor'da bu akşam eleme adayı kim oldu? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? İşte Survivor'a dair son dakika gelişmeleri...
22.05.2022 Magazin
Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor All Star kim gitti, elendi? 24 Nisan Survivor'da üçüncü eleme adayı kim oldu? Nagihan ve Barış birbirine girdi...
Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor All Star kim gitti, elendi? 24 Nisan Survivor'da üçüncü eleme adayı kim oldu? Nagihan ve Barış birbirine girdi... Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor All Star kim gitti, elendi? Survivor All Star'da 24 Nisan 2022 Pazar akşamı üçüncü gitme adayı belli oldu. TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışması Survivor 2022 All Star'da gönüllüler ile ünlüler bu akşam dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Nefes kesen mücadele sonunda kazanan takım belli oldu. Oyun sırasında Barış ile Nagihan gergin dakikalar yaşadı. İki yarışmacı da burun buruna geldi. Survivor 2022 All Star Ünlüler - Gönüllüler olarak başlayan sezonda büyük değişikliğe gidildi. Survivor'da takımlar karıştı. Yeni Mavi ve Yeni Kırmızı takımlar oluştu. Peki, Survivor’da dokunulmazlığı hangi takım kazandı? 24 Nisan 2022 Survivor'da bu akşam eleme adayı kim oldu? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? Survivor'da yeni takımlar nasıl? İşte Survivor'a dair son dakika gelişmeleri...
24.04.2022 Magazin
Survivor Nagihan gönüllüler takımına ateş püskürdü! "Uyanıklık yapıyorlar"
Survivor Nagihan gönüllüler takımına ateş püskürdü! "Uyanıklık yapıyorlar" Tv8 ekranlarında yayınlanan ve merakla izlenen Survivor All Star tüm hızıyla devam ediyor. 3 Nisan Pazar akşamı 68'inci bölümüyle ekranlara gelen yarışmaya Nagihan'ın sözleri damga vurdu. İlk olarak kaybettiği oyun sonrası öfkelenen yarışmacı, konseyde de gönüllüler takımına sert çıktı.
4.04.2022 Magazin
Survivor Barış'tan, kendisine 'Boş boş geziyorsun' diyen Nagihan'a sert sözler! 'Birkaç kılçık daha var...'
Survivor Barış'tan, kendisine 'Boş boş geziyorsun' diyen Nagihan'a sert sözler! 'Birkaç kılçık daha var...' 'Survivor All Star 2022'de sakatlığı bulunan Barış Murat Yağcı, bir süredir parkurlarda mücadele edemiyor. Acun Ilıcalı'nın "Durumun da iyileşme açısından belirsiz. Yarışmaya devam edip etmeyeceğin konusunda üç hafta sonra karar vereceğiz" dediği oyuncu, adada tartışma yaşadığı, kendisine 'Boş boş geziyorsun, hiçbir şey yapmıyorsun' diyen Nagihan Karadere ile ilgili düşüncelerini paylaştı; 'Nagihan her yerde kendini göstermeye çalışıyor. Tartışacak birilerini arıyor, bir hikaye yaratmaya çalışıyor. Senin ne haddine orada alfalık yapmaya çalışmak? Nagihan her yerde, kendini kraliçe zannediyor.' ifadelerini kullandı.
2.04.2022 Magazin
Survivor'da Nagihan Karadere gözyaşlarına boğuldu!
Survivor'da Nagihan Karadere gözyaşlarına boğuldu! Merakla beklenen birleşme partisi önceki gün yapıldı. Bir süre ada hayatından uzaklaşan yarışmacılar zorlu parkurlara dün akşam geri döndü. Survivor All Star'da dokunulmazlık oyununu ve iletişim ödülünü Ünlüler takımı kazandı. Uzun zamandır kızından haber alamayan Nagihan kızının eski fotoğrafını görünce gözyaşlarına boğuldu.
30.03.2022 Magazin
Survivor’da kim elendi, kim gitti? 20 Mart Survivor All Star elenen isim kim oldu? Evrim mi, Barış mı, Mert mi, Atakan mı? Acun Ilıcalı açıkladı
Survivor’da kim elendi, kim gitti? 20 Mart Survivor All Star elenen isim kim oldu? Evrim mi, Barış mı, Mert mi, Atakan mı? Acun Ilıcalı açıkladı Survivor’da kim elendi, kim gitti? 20 Mart Survivor All Star elenen isim kim oldu? sorusu merak ediliyordu. Survivor All Star'da eleme gecesi heyecanı yaşandı. Bu haftanın eleme adayları Barış ve Mert'in ardından üçüncü isim Evrim oldu. Son eleme adayı da Nagihan'ın seçimiyle Atakan oldu. Nefes kesen haftada adaya veda eden isim belli oldu. Ünlüler ve gönüllüler, ödül oyununda kıran kırana yarıştı. Survivor ödül oyununu kim kazandı? 20 Mart Survivor kim kazandı? Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı? soruları yanıt buldu. Acun Ilıcalı konseyde duyurdu. Peki, Survivor kim elendi? 20 Mart Survivor All Star elenen isim kim oldu? Evrim mi, Mert mi, Atakan mı, Barış mı? Kim elendi? Survivor eleme adayları kimler? 20 Mart Pazar günü hangi isim adaya veda etti? Bu akşam Survivor'da elenen kim oldu? Survivor adaya kim veda etti? İşte son dakika bilgiler...
20.03.2022 Magazin
Survivor Nagihan'dan Mert Öcal itirafı! Herkesi güldürdü...
Survivor Nagihan'dan Mert Öcal itirafı! Herkesi güldürdü... Survivor'da yarışmacılar dün akşam dokunulmazlık oyunu için voleybol oynadı. Dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımı, konseyde birinin ismini yazmak zorunda kaldı. Konseyde oy çokluğuyla Mert'in ismi çıktı. Survivor Nagihan Karadere yarışmada özel hayatıyla da gündeme gelen Mert Öcal ile ilgili sözleriyle dikkat çekti. Survivor Nagihan sözlerine gülününce utandı.
13.03.2022 Magazin
Survivor sürgün adasına kim gitti, Survivor'da eleme adayı kim oldu, ortalık karıştı: Hayatım bitti! Acun Ilıcalı açıkladı: Aşkım, Sercan, Nagihan ve Barış...
Survivor sürgün adasına kim gitti, Survivor'da eleme adayı kim oldu, ortalık karıştı: Hayatım bitti! Acun Ilıcalı açıkladı: Aşkım, Sercan, Nagihan ve Barış... Sürgün adasına kim gitti? Survivor'da eleme adayı kim oldu? Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? soruları Survivor'u takip eden kişiler tarafından araştırılıyor. 27 Şubat 2022 tarihinde yayınlanan Survivor yeni bölümde kim kazandı merak konusu oldu. Gönüllüler takımı ve Ünlüler takımı yarışmacıları arasından bu akşam sürgün adasına gönderilen ismin kim olacağı merak ediliyordu. Haftanın eleme adayı belli oldu. Survivor 2022 son bölümde dokunulmazlık sembolü kazanmak isteyen ünlüler ve gönüllüler takımları karşı karşıya geldi. Survivor All Star 2022'de sinirler gerildi. Yeni bölümde Sercan Yıldırım, takım arkadaşlarına kızıp oyun alanını terk etti. Ada konseyi ile sürgün adasının yeni yolcusu belirlendi. Bu akşam konseyde Aşkım, Sercan, Nagihan ve Barış en çok oyu aldı. Sonrasında yapılan açık oylamayla sürgüne giden isim belli oldu. Acun Ilıcalı konseyde duyurdu. Peki, Survivor'da eleme adayı kim oldu, sürgüne kim gitti? Survivor’da dokunulmazlığı kim kazandı? 27 Şubat Survivor son bölümde yaşananlar...
27.02.2022 Magazin
Survivor Sercan Yıldırım'dan zehir zemberek sözler! Oyun parkurunu terk etti! Sercan Yıldırım diskalifiye mi oldu?
Survivor Sercan Yıldırım'dan zehir zemberek sözler! Oyun parkurunu terk etti! Sercan Yıldırım diskalifiye mi oldu? Yayınlanan her bölümü olay olan Survivor All Star 2022’de gerilimler devam ediyor. Survivor'ın son yayınlanan fragmanında Sercan Yıldırım olayı dikkat çekti. Survivor Sercan, takım arkadaşlarına kızıp oyun alanını terk ediyor. Oyun sırasında Nagihan'a sinirlenen Sercan'ın sözleri fragmana damga vurdu. Survivor Sercan, “Survivor hayatım bitti" demesi ise dikkat çekiyor. Peki, Survivor Sercan Yıldırım diskalifiye mi oldu? Survivor’da dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor’da sürgün adasına kim gitti? İşte Survivor ile ilgili merak edilenler…
27.02.2022 Magazin
Survivor Nagihan’dan sert sözler: ‘Ettiğim yemini unutmayacağım!’
Survivor Nagihan’dan sert sözler: ‘Ettiğim yemini unutmayacağım!’ Survivor 2022 All Star tüm heyecanı ile devam ediyor. Yayımlanan son bölümde, Ünlüler takımının son haftadaki eleme adayı olan Nagihan Karadere adaya döndü. İddialı yarışmacı, kendini potaya gönderen takım arkadaşları için çok sert ifadeler kullandı. Nagihan'ın hedefinde Mert Öcal ve Bora Edin vardı.
27.02.2022 Magazin
Survivor’da kim elendi, kim gitti? 23 Şubat Survivor All Star elenen isim kim oldu? Nagihan mı, Yasin mi, Gökhan mı, Yunus Emre mi? Acun Ilıcalı yeni kararı duyurdu
Survivor’da kim elendi, kim gitti? 23 Şubat Survivor All Star elenen isim kim oldu? Nagihan mı, Yasin mi, Gökhan mı, Yunus Emre mi? Acun Ilıcalı yeni kararı duyurdu Survivor’da kim elendi, kim gitti? sorusu merak ediliyordu. Survivor All Star'da eleme gecesi heyecanı yaşandı. Bu haftanın eleme adayları Nagihan, Yasin, Gökhan ve Yunus Emre olmuştu. Nefes kesen haftada adaya veda eden isim belli oldu. Ünlüler ve gönüllüler, iletişim ödül oyununda kıran kırana yarıştı. Survivor ödül oyununu kim kazandı? 23 Şubat Survivor kim kazandı? Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı? soruları yanıt buldu. Öte yandan Acun Ilıcalı konseyde yeni dönemi duyurdu. Ilıcalı konsey öncesi yaptığı açıklamada birleşme partisi ile ilgili açıklamalarda bulundu ve yeni eleme sistemini anlattı. Peki, Survivor kim elendi? 23 Şubat Survivor All Star elenen isim kim oldu? Nagihan mı, Yasin mi, Gökhan mı, Yunus Emre mi? Hangi isim elendi? Survivor eleme adayları kimlerdir? 23 Şubat Çarşamba hangi isim adaya veda edecek? Bu akşam Survivor'da elenen kim oldu? Survivor adaya kim veda etti? İşte bilgiler...
23.02.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Survivor Nagihan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki survivor nagihan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.