Suriye Operasyonu

Suriye Operasyonu

Son dakika Suriye operasyonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Suriye operasyonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Suriye operasyonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Suriye Operasyonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan suriye operasyonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.482 suriye operasyonu haberi bulunmuştur. Tüm suriye operasyonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine Toplantısı sonrası sözleri dünya basınında: Ya yanımızdasınız ya da karşımızda
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine Toplantısı sonrası sözleri dünya basınında: Ya yanımızdasınız ya da karşımızda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kabine Toplantısı sonrasında yaptığı açıklamalar dünya basınında geniş yer buldu. Pek çok haber platformu Erdoğan’ın 'Ya yanımızdasınız ya da karşımızda' mesajı verdiğini yazdı.
17.01.2024 Dünya
MİT'ten Suriye'de nokta operasyon: Özgür Namoğlu etkisiz hale getirildi
MİT'ten Suriye'de nokta operasyon: Özgür Namoğlu etkisiz hale getirildi Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Marksist Leninist Komünist Parti'nin (MLKP) silahlı kanadının sözde Suriye sabotaj sorumlusu 'Fırat Neval' kod adlı Özgür Namoğlu'nu, Suriye'nin Haseke kentinde düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirdi.
9.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyon için tedbirler alıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyon için tedbirler alıyoruz Kabine toplantısı sona erdi. Beştepe'deki toplantıda, Rusya-Ukrayna Savaşı ve 'tahıl koridoru' görüşüldü. Ekonomideki gelişmeler ile terörle mücadele operasyonlarındaki son durum da ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan alınan yeni kararları canlı yayında açıkladı. Erdoğan, "Gaziantep ve Mardin'de meydan gelen kazalarda hayatını kaybedenlere başsağlığı diliyorum. Kazalar tüm boyutlarıyla soruşturulmaktadır. Soruşturmalar neticesinde, failler hakkındaki işlemler yapılacaktır." dedi. "Vatandaşlarımızı TL mevduatına dönmeye davet ediyorum" diyen Erdoğan, "Enflasyon için tedbirler alıyoruz" ifadelerini kullandı.
22.08.2022 Gündem
Suriye operasyonu başladı mı, Suriye'ye yeni harekat mi düzenlendi? Suriye'ye yeni operasyon ne zaman?
Suriye operasyonu başladı mı, Suriye'ye yeni harekat mi düzenlendi? Suriye'ye yeni operasyon ne zaman? Suriye'ye operasyon başladı mı, Suriye'ye yeni operasyon ne zaman? Gaziantep Karkamış'taki camilerden gece yarısı "TSK, PKK'ya Suriye'de operasyon yapacak" şeklindeki anons sonrası Suriye’ye operasyon yapılıp yapılmayacağı merak edilmeye başlandı.
17.08.2022 Gündem
Dünyanın gözü Soçi'deki kritik zirvede! Kremlin'den son dakika Suriye açıklaması geldi...
Dünyanın gözü Soçi'deki kritik zirvede! Kremlin'den son dakika Suriye açıklaması geldi... Dünya basının gözü kulağı bugün Soçi'de gerçekleşecek kritik zirvede. Cumhurbaşkanı Recep Tayyio Erdoğan, İran'ın başkenti Tahran’da 19 Temmuz’da yapılan üçlü zirvenin ardından bugün Soçi’de Rusya Devlet Başkanı Putin’le bir araya gelecek. Başta Suriye’nin kuzeyine olası operasyon olmak üzere tahıl koridoru, Ukrayna savaşı gibi konuların masaya yatırılacağı görüşme dünya basınında geniş yer buldu.
Soçi'de yapılacak zirve ile ilgili Kremlin'den açıklama geldi. Açıklamada, 'Bugünkü görüşmede Suriye konusu ele alınacak. Türkiye'nin güvenlik endişelerini dikkate alıyoruz' ifadelerine yer verildi.
5.08.2022 Dünya
Suriye operasyonu başladı mı? Suriye operasyonu nereye yapılacak, ne zaman başlayacak? Gözler MGK toplantısına çevrildi!
Suriye operasyonu başladı mı? Suriye operasyonu nereye yapılacak, ne zaman başlayacak? Gözler MGK toplantısına çevrildi! Milli Güvenlik Kurulu toplantısı bugün gerçekleşecek. Aylık toplanan MGK'nın bugün ki ana gündem maddesi; terörle mücadele kapsamında Suriye'nin kuzeyine düzenlenmesi beklenen harekat olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan en son dün İran dönüşü gazetecilerin sorularına yanıt verirken Suriye’ye operasyon konusunda da beklenen sinyali vermişti. Terörle mücadele ve yeni operasyon sinyali verilirken sıcak bölgede PKK/YPG ve rejim askerlerinin yığınak yaptığı görüntüler dikkat çekti. Söz konusu gelişmelerin ardından Suriye operasyonu ne zaman başlayacak, Suriye operasyonu nereye yapılacak? Sorularına da yanıt armaya başlandı. İşte Suriye operasyonunda son durum…
21.07.2022 Gündem
Suriye'ye operasyon mu yapılacak? Suriye operasyonu ne zaman başlayacak?
Suriye'ye operasyon mu yapılacak? Suriye operasyonu ne zaman başlayacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran'daki temaslarının ve 3'lü zirvenin ardından Türkiye'ye döndü. Erdoğan, dönüşte uçaktaki gazetecilerin gündeme ve zirveye dair sorularını yanıtladı. Başkan Erdoğan, an meselesi olarak görülen Suriye'ye operasyon konusunda net mesajlar verdi. Peki, Suriye'ye operasyon mu yapılacak? Suriye operasyonu ne zaman başlayacak?
20.07.2022 Gündem
Putin'den Erdoğan'a teşekkür! İran'daki kritik üçlü zirve dünya basınında...
Putin'den Erdoğan'a teşekkür! İran'daki kritik üçlü zirve dünya basınında... İran'ın başkenti Tahran'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile üçlü zirvede bir araya geldi. Tarihi zirve dünya basınında manşet oldu.
20.07.2022 Dünya
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'dan İsveç ve Finlandiya'ya mesaj: Belgeye uymazlarsa NATO'ya almayacağız
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'dan İsveç ve Finlandiya'ya mesaj: Belgeye uymazlarsa NATO'ya almayacağız Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu İsveç ve Finlandiya ile ilgili yaptığı açıklamada "Esas veto şimdi başlıyor" dedi. Olası Suriye operasyonu ile ilgili de konuşan Bakan Çavuşoğlu, Özellikle Rusya ve ABD'nin Türkiye'ye bir şey söyleme hakkı yok. Önce sözlerini tutsunlar." dedi.
4.07.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında resmen duyurdu: Faizi düşürmeye devam edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında resmen duyurdu: Faizi düşürmeye devam edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan alınan kararları canlı yayında açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan tüm kamu çalışanlarının ek göstergesinin 600 puan artırıldığını duyurdu ve 3600 ek göstergenin yılbaşından itibaren yürürlüğe gireceğini belirtti. Erdoğan enflasyon ve faiz ile ilgili olarak, "Kimse bizden şunu beklemesin bu iktidar faizi artırmayacaktır. Tam aksine biz faizi düşürmeye devam edeceğiz." dedi.
6.06.2022 Gündem
Suriye operasyonu başladı mı, Suriye'ye operasyon ne zaman? MGK toplantısı bitti mi?
Suriye operasyonu başladı mı, Suriye'ye operasyon ne zaman? MGK toplantısı bitti mi? Suriye operasyonu başladı mı, Suriye'ye operasyon ne zaman? Milli Güvenlik Kurulu toplantısında karara bağlanacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında toplantıda bölgesel ve uluslararası güvenlik konuları ele alınacak. Peki, MGK toplantısı bitti mi?
26.05.2022 Gündem
Suriye'ye operasyon mu yapılacak, Suriye harekatı (askeri operasyonu) ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Suriye operasyon sinyali!
Suriye'ye operasyon mu yapılacak, Suriye harekatı (askeri operasyonu) ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Suriye operasyon sinyali! Suriye'ye operasyon mu yapılacak, ne zaman? Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin ardından konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Güney sınırlarımız boyunca 30 kilometre derinliğinde güvenli bölgeler oluşturmak için başlattığımız çalışmaların eksik kalan kısımlarıyla ilgili yeni adımları da atmaya başlıyoruz" dedi. Cumhurbaşkanı’nın açıklamaları “Suriye operasyon sinyali” olarak okunurken Suriye'ye operasyon mu yapılacak, Suriye askeri operasyonu ne zaman? gibi sorularına yanıt aranmaya başlandı.
24.05.2022 Gündem
Fırat'ın doğusuna olası operasyona siyasi partilerden destek mesajları
Fırat'ın doğusuna olası operasyona siyasi partilerden destek mesajları Türkiye’nin Fırat’ın doğusuna yapmayı planladığı olası operasyon için siyasi partilerden destek mesajları geldi. MHP, CHP, İYİ Parti ve BBP yaptıkları açıklamayla olası operasyona destek verdi.
8.10.2019 Siyaset
Rusya’dan olası Suriye operasyonu açıklaması
Rusya’dan olası Suriye operasyonu açıklaması Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Türkiye’nin Suriye’nin kuzeyine olası operasyonu ile ilgili, "Türkiye’nin kendi güvenliğini sağlamaya yönelik eylemlerini biliyoruz ve kabul ediyoruz." dedi.
7.10.2019 Dünya
İngiltere Başbakanı May'den açıklama: İzin veremeyiz
İngiltere Başbakanı May'den açıklama: İzin veremeyiz İngiltere Başbakanı Theresa May, Suriye operasyonuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Kimyasal silah kullanımının normalleştirilmesine izin veremeyiz” dedi.
16.04.2018 Dünya
Stoltenberg: Operasyon açık bir mesajdı
Stoltenberg: Operasyon açık bir mesajdı Bugün üst düzey temaslarda bulunmak üzere Türkiye'ye gelen NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, Suriye'ye düzenlenen hava harekatı için "Operasyon Esad, Rusya ve İran'a açık mesajdı" dedi.
16.04.2018 Dünya
Rusya Dışişleri Bakanlığı'ndan çok sert açıklama
Rusya Dışişleri Bakanlığı'ndan çok sert açıklama Rusya Dışişleri Bakanlığı, ABD ve müttefiklerinin Suriye'de gerçekleştirdiği operasyonu kınayarak batılı liderlerin hızlı bir şekilde tehlikeli duruma son vermesi çağrısında bulundu.
14.04.2018 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk yorum: Cevapsız kalması olmazdı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk yorum: Cevapsız kalması olmazdı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrin harekatında etkisiz hale getirilen terörist sayısının 4 bin 200 olduğunu açıkladı. Erdoğan terörle mücadelenin sürdüğünü de dikkat çekerek, "Yurt dışından 80 tane FETÖ’yü aldık geldik. Almaya devam. Onlar kaçacak biz kovalayacağız" dedi. Erdoğan, ABD'nin Suriye'ye yaptığı oeprasyon için ise şu cümleyi kullandı: Yapılan operasyonu doğru buluyoruz.
14.04.2018 Siyaset
Kılıçdaroğlu’ndan Suriye operasyonu yorumu
Kılıçdaroğlu’ndan Suriye operasyonu yorumu CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Suriye'ye düzenlenen hava harekatına ilişkin, "Kimyasal silah kullanmak insanlık suçudur. Egemen güçler bölgeden elini çekmeli" dedi.
14.04.2018 Siyaset
BMGK, ABD'nin Suriye operasyonu için acil toplandı
BMGK, ABD'nin Suriye operasyonu için acil toplandı ABD'nin BM Daimi Temsilcisi Haley: Dün gece çok ölçülü bir adım attık, daha fazlasını yapmaya hazırız ama umuyoruz gerek kalmaz
7.04.2017 Dünya
CIA eski başkan yardımcısı Türkiye'yi övdü
CIA eski başkan yardımcısı Türkiye'yi övdü ABD, 15 Temmuz darbe girişiminin ardında olduğuna dair iddialarını reddetse de, eldeki bulgular bunun aksini gösteriyor...
17.06.2021 Dünya
Enflasyonda orta vade hedefi % 5
Enflasyonda orta vade hedefi % 5 Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Türkiye ekonomisine ilişkin aşağı yönlü risklerin arttığını söyledi. Tokyo’da gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Şimşek, Türkiye’de siyasi ortamın reformlara daha uygun hale geldiğini belirtti.
25.08.2016 Ekonomi
Şimşek: Türkiye enflasyonu düşürmekte zorlanıyor
Şimşek: Türkiye enflasyonu düşürmekte zorlanıyor Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Türkiye'nin 2016'da yüzde 3.5-4 büyüme kaydedebileceğini, enflasyonu düşürmekte zorlanıldığını söyledi
25.08.2016 Ekonomi
‘Operasyona BEŞ engel’
‘Operasyona BEŞ engel’ Savunma stratejisi uzmanı Metin Gürcan, Suriye’ye yapılacak olası bir kara harekatının önünde 5 engel olduğunu söyledi...
29.09.2021 Gündem
Medvedev'den küstah Türkiye açıklaması
Medvedev'den küstah Türkiye açıklaması Rusya'daki birçok televizyon kanalında canlı yayınlanan programda konuşan Başbakan Dmitriy Medvedev, hem iç ve dış politika hem de ekonomiye ilişkin merak edilen tüm sorulara yanıt verdi...
9.12.2015 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Suriye Operasyonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki suriye operasyonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.