Sular

Sular

Son dakika SULAR haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan SULAR ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını SULAR haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sular

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sular gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.760 sular haberi bulunmuştur. Tüm sular haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trafik kavgası husumeti ölümüne neden oldu!
Trafik kavgası husumeti ölümüne neden oldu! Adana’da sokak ortasında öldürülen gencin motosikletiyle babaannesini ziyarete gittiği sırada iki kişinin bir iş yerine silahlı saldırı düzenlemesi sonucu gelen maganda kurşunuyla hayatını kaybettiği ortaya çıktı.
16.04.2024 Adana
MHP lideri Bahçeli: İktidar olduk diyenler hayal aleminde
MHP lideri Bahçeli: İktidar olduk diyenler hayal aleminde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapıyor.
16.04.2024 Gündem
Adana'da sular altında kalan gizli hazine keşfedilmeyi bekliyor
Adana'da sular altında kalan gizli hazine keşfedilmeyi bekliyor Türkiye’de baraj suları altına gömülen antik kentlerden biri de, Adana’daki Seyhan Baraj Gölü’nde, Roma dönemine ait Augusta Antik Kenti.
16.04.2024 Adana
Balık sezonu yarın kapanıyor
Balık sezonu yarın kapanıyor Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı “2023-2024 balıkçılık av sezonu başta hamsi olmak üzere birçok türün avcılığı açısından bereketli geçti” dedi. 2023-2024 balıkçılık av sezonu ise 15 Nisan’da kapanacak" dedi.
14.04.2024 Ekonomi
Sular durulmuyor! Metin Akpınar ve kızları arasında şimdi de fakirlik davası ortaya çıktı!
Sular durulmuyor! Metin Akpınar ve kızları arasında şimdi de fakirlik davası ortaya çıktı! Usta oyuncu Metin Akpınar’ın yıllar sonra ortaya çıkan ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, babasının fakirlik belgesini iptal ettirmeye çalıştığını iddia etti. Nebioğlu, “Siz önce zenginliğin ne olduğunu öğrenin” dedi.
11.04.2024 Magazin
TCG Kınalıada'dan yola çıktı!
TCG Kınalıada'dan yola çıktı! TCG Kınalıada korveti, Japonya'ya 134 yıl önce iadei ziyaret yapan Ertuğrul Fırkateyni, dönüş yolunda yakalandığı fırtına sonucu kayalıklara çarparak batan geminin anısına Uzak Doğu'ya sefere çıktı. TCG Kınalıada, 4,5 ay sürecek seyrinde 20 ülkeye demir atacağı belirtildi.
8.04.2024 Gündem
Barajların su miktarı dikkat çekti! Dünya kuraklığa gidiyor
Barajların su miktarı dikkat çekti! Dünya kuraklığa gidiyor Barajların su miktarı hakkında konuşan Diyarbakır'ın Dicle Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Kılıç, 7 barajda doluluk oranlarında 2 katın üzerinde artış yaşandığını söyledi. Kılıç, “Bölgemizde son zamanlarda barajlarda su seviyesinin arttığını gördük. Bu bizi sakın ola tedbir almaktan vazgeçirmesin. Maalesef dünya küresel ısınmadan dolayı kuraklığa gidiyor"dedi.
4.04.2024 Gündem
Fenerbahçe'den Süper Kupa ve Türkiye Kupası kararı
Fenerbahçe'den Süper Kupa ve Türkiye Kupası kararı Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Erol Bilecik, gelecek iki sezon boyunca Türkiye Kupası'na katılmama ve Süper Kupa maçına 19 yaş altı takımıyla çıkma kararı aldıklarını açıkladı.
3.04.2024 Futbol
Sel suları Van Gölü’nü tanınmaz hale getirdi
Sel suları Van Gölü’nü tanınmaz hale getirdi Bitlis’in Ahlat ilçesinde yağmur ve sel sonrası dere yataklarından dökülen sular, Van Gölü’nü kahverengiye boyadı.
27.03.2024 Vatan TV
Yağmur ve kar yağmadı, barajlarda kuraklık alarmı verildi! “Barajlarda araba yıkanmamalı”
Yağmur ve kar yağmadı, barajlarda kuraklık alarmı verildi! “Barajlarda araba yıkanmamalı” Adana’da bu sene kış mevsiminde yağışların azlığı nedeniyle barajlarda sular çekilmeye başladı. Çukurova Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mesut Başıbüyük, su tüketimine dikkat edilmesi gerektiğini vurgulayıp, “Yaz dönemlerinde barajlarda meydana gelen buharlaşma, tarımsal sulama ve enerji için kullanılan suyla birlikte ciddi sorunlar ortaya çıkarabilir” dedi.
19.03.2024 Adana
Marmara Denizi'nde su sıcaklığı 3 derece daha yüksek!
Marmara Denizi'nde su sıcaklığı 3 derece daha yüksek! Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Sarı, Marmara Denizi'nde su sıcaklığının uzun yıllar ortalamasına göre 3 derece daha yüksek olduğunu açıkladı.
16.03.2024 Gündem
12 noktaya deprem erken uyarı sistemi geliyor! Artık önceden öğrenilebilecek
12 noktaya deprem erken uyarı sistemi geliyor! Artık önceden öğrenilebilecek Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Genel Jeoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Sözbilir, 3 yıl önce İzmir için başlattıkları deprem erken uyarı sistemi projesinin sonuna geldiklerini belirtti. Sözbilir, "Hem yazılı hem tasarım hem de mekanizma açısından tamamen yerli, yeni bir deprem uyarı sistemi geliştirdik. Geliştirdiğimiz sistemi önümüzdeki aydan itibaren 6 aylık bir deneme sürecine sokacağız. İzmir'de farklı lokasyonlardaki 12 istasyona yerleştireceğimiz bu sistem oluşacak depremlerle ilgili saniye saniye bize bilgi aktaracak" dedi.
16.03.2024 Gündem
Survivor All Star'da Hakan fırtınası: Oyun alanını bir hışımla terk etti, eleme adayı belli oldu!
Survivor All Star'da Hakan fırtınası: Oyun alanını bir hışımla terk etti, eleme adayı belli oldu! Survivor All Star'da düello sonrası sular durulmuyor. Hatipoğlu yarışma öncesinde takımına zehir zemberek ifadelerde bulundu. Hatipoğlu bazı arkadaşlarını için yarışmak istemediğini ifade ederek oyun alanını terk etti. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için yarışmacılar zorlu parkurları geçmek için ellerinden geleni yaptılar. Peki, Survivor dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı? Survivor All Star 2024 ikinci eleme adayı kim oldu?
4.03.2024 Magazin
Survivor All Star'da Sema Aydemir diskalifiye oldu! Üçüncü eleme adayı kim oldu?
Survivor All Star'da Sema Aydemir diskalifiye oldu! Üçüncü eleme adayı kim oldu? Survivor All Star'da sular durulmuyor. İkinci eleme adayının belirlendiği konsey sonrasında Seda Aydemir ile Pınar Saka arasında ipler gerildi. Sema'nın Pınar'a neden saldırdığı ortaya çıktı. Acun Ilıcalı, Sema Aydemir'in diskalifiye olduğunu açıkladı. Geçtiğimiz hafta erkek elemesinin gerçekleştiği Survivor'da bu hafta kadın elemesi geçekleşecek. Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor All Star 2024 üçüncü eleme adayı kim oldu?
27.02.2024 Magazin
Necef Taşı Özellikleri Nelerdir? Necef Taşının En Bilinen Faydaları...
Necef Taşı Özellikleri Nelerdir? Necef Taşının En Bilinen Faydaları... Necef taşı kuvars grubundaki taşların daha şeffaf hali olarak karşımıza çıkar. Parlak bir görünüme sahip olan necef taşı farklı renklerde olabildiği gibi renksiz de olabilmektedir.
2.02.2024 Yaşam
Devlet desteği aldı, paraya para demiyor! 'Kârlı bir iş, bu yıl 75 tona çıkardım'
Devlet desteği aldı, paraya para demiyor! 'Kârlı bir iş, bu yıl 75 tona çıkardım' Devlet desteği ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşmaya devam ediyor. Pek çok kişi aldığı devlet desteği ile kendi işinin patronu oluyor. Denize kıyısı olmayan ve bozkırın ortasında yer alan Yozgat’ın Çekerek ilçesinde bulunan barajda ağ kafes sistemi ile alabalık üreten girişimci Tuncay Erol, yıllık 25 ton olan kapasitesini devlet desteği ile 75 tona çıkardı.
30.01.2024 Ekonomi
'Cem Karaca' filmi için karar verildi, ailede sular durulmuyor! İlkim Karaca: 3.5 milyon bulursam filmi durduracağım
'Cem Karaca' filmi için karar verildi, ailede sular durulmuyor! İlkim Karaca: 3.5 milyon bulursam filmi durduracağım Cem Karaca’nın hayatını anlatan ‘Cem Karaca’nın Gözyaşları’ filmi alile üyeleri arasında tartışmaya neden oldu. Merhum sanatçının eşi İlkim Karaca geçen cuma vizyona giren filmin durdurulması için mahkemeye başvurdu. İlkim Karaca 3.5 milyon TL yatırırsa filmi durdurulacak. Cem Karaca’nın Feride Balkan’dan olan oğlu kararın ardından açıklama yaptı.
30.01.2024 Magazin
Hiç gitmediği Almanya’dan sınır dışı edilmiş
Hiç gitmediği Almanya’dan sınır dışı edilmiş Mekatronik mühendisi Mustafa Aydın (41), Almanya'da dünyanın önde gelen savunma ve havacılık şirketi ile iş başvurusunun kabul edilmesiyle kontrat imzaladı ve vize başvurusu yaptı. Ancak Alman makamları, daha önce hiç Almanya'ya gitmeyen ve ilk pasaportunu 2006'da alan Aydın'a, "Sizi 2001 yılında sınır dışı ettiğimizi tespit ettik" diyerek, vize vermedi. Aydın, "2001 yılında 18 yaşındaydım. O sırada üniversitede burslu okuyordum" dedi.
27.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeniden şahlanış dönemi başlayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeniden şahlanış dönemi başlayacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde AK Parti İstanbul İlçe Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuştu.
20.01.2024 Gündem
İstanbul'da U-14 final maçında kaos! Taraftar futbolcuları böyle dövdü
İstanbul'da U-14 final maçında kaos! Taraftar futbolcuları böyle dövdü İstanbul Güngören'de Haznedar İdman Ocağı ile Zeytinburnu Yeşiltepe spor arasında oynan U-14 final maçı sonunda, Haznedar taraftarları sahaya inerek karşı takıma saldırdı. Yeşiltepe Spor Kulübünün Başkan Yardımcısı Emel Sungur, “Çok büyük bir kaos yaşandı, 13 yaşındaki çocuklar darbedildi. Hocalarımızdan ikisini darbettiler" diye açıklama yaptı.
12.01.2024 Gündem
Kripto paralar tepetaklak! Yatırımcılar kazanımlarını bir anda kaybetti, Bitcoin'e EFT şoku
Kripto paralar tepetaklak! Yatırımcılar kazanımlarını bir anda kaybetti, Bitcoin'e EFT şoku ABD’de ilk spot Bitcoin Borsa Yatırım Fonu’na (ETF) izin verileceğine yönelik beklentilerin bir artıp bir azalmasıyla dalgalı seyir izleyen Bitcoin’de sular durulmuyor. İki yıl aradan sonra ilk kez 2024’ün ilk günlerinde 45 bin doları aşan Bitcoin, bu kazanımlarını geri verip 41 bin doların altına düştükten sonra 47 bin 900 dolara kadar yükseldi. Bu kez de, beklenen ETF onayının geldiğine yönelik paylaşımın sahte çıkması piyasayı sarstı.
11.01.2024 Ekonomi
Uzun Hikaye Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Uzun Hikaye Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler...
Uzun Hikaye Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Uzun Hikaye Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler... Uzun hikaye göçmen bir ailenin başından geçenleri anlatan kitaplar arasındadır. Mustafa Kutlu tarafından yazılmış olan Uzun hikaye kitabı 1940'lı seneleri anlatmaktadır.
25.12.2023 Eğitim
Van Gölü kıyıları dondu
Van Gölü kıyıları dondu Bitlis ve ilçelerinde son günlerde etkili olmaya başlayan dondurucu soğuk, Tatvan – Ahlat arasında Van Gölü kıyılarının donmasına neden oldu.
21.12.2023 Gündem
Su Döngüsü Nedir, Nasıl Oluşur? Su Döngüsü Neden Önemlidir?
Su Döngüsü Nedir, Nasıl Oluşur? Su Döngüsü Neden Önemlidir? Doğada yer alan her bir maddenin kendi içerisinde oluşturduğu bir döngü bulunmaktadır. Devamlılığı etkileyen bu döngü su maddesinde de mevcuttur. Suyun oksijen döngüsü bulunmaktadır. Aynı zamanda karbon döngüsü ve azot döngüsü de su döngüsünün birer parçası olarak bilinir.
21.12.2023 Eğitim
CHP ve İYİ Parti cephesinde neler oluyor? Dicle Canova son kulis bilgilerini aktardı
CHP ve İYİ Parti cephesinde neler oluyor? Dicle Canova son kulis bilgilerini aktardı CHP ve İYİ Parti Cephesinde sular durulmuyor. CHP ve İYİ Parti'de içinde süreç nasıl değerlendiriliyor. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, kulis bilgilerini aktardı. Canova, CHP'de "Meral Akşener'in savaş ilanı karşısında 'Sonuna kadar sabırla yürütmek gerekir' görüşünde olanlar var. 'Sükûnetimizi korumamız lazım. Ekrem Bey'in bazen Karadeniz damarı tutuyor' deniyor ama 'Meral Akşener'in açtığı yola giremeyiz' yaklaşımı var bu kesimde de" ifadelerini kullandı.
20.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sular ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sular haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.