Strazburg

Strazburg

Son dakika Strazburg haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Strazburg ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Strazburg haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Strazburg

haberleri sayfasında son dakika yaşanan strazburg gelişmeleri de dahil olmak üzere 296 strazburg haberi bulunmuştur. Tüm strazburg haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Tunç'tan AİHM'deki terör propagandasına tepki
Bakan Tunç'tan AİHM'deki terör propagandasına tepki Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Fransa Strazburg'ta Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nde (AİHM) PKK propagandası yapılmasına tepki göstererek, "Avrupa Birliği başta olmak üzere Uluslararası kuruluşların terör örgütü olarak kabul ettiği PKK'nın propagandasına izin verilmesi hukuksuzluktur" dedi.
3.08.2023 Gündem
YSK yurtdışı seçmenler için oy verme tarihlerini açıkladı
YSK yurtdışı seçmenler için oy verme tarihlerini açıkladı YSK 14 Mayıs 2023 pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde yurt dışı seçmen için 27 Nisan'da başlayacak olan oy verme işlemlerinin, hangi temsilciliklerde ve tarihlerde yapılacağı ilan edildi.
12.04.2023 Gündem
Borrell’den Türkiye’nin Rusya'ya yönelik yaptırımları ihlal ettiği iddialarına yalanlama
Borrell’den Türkiye’nin Rusya'ya yönelik yaptırımları ihlal ettiği iddialarına yalanlama Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler Yüksek Temsilcisi ve AB Komisyonu Başkan Yardımcısı Josep Borrell, bazı AP milletvekillerinin "Türkiye AB’nin Rusya’ya yaptırımlarını ihlal ediyor" yönündeki iddialarını yalanlayarak, "Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu’nun bana verdiği veriler, Türkiye’nin AB’nin yaptırımlarını ihlal ettiği iddialarını doğrulanmıyor’’ dedi.
22.11.2022 Dünya
AB'den doğal gaz hamlesi: Ortak gaz alımı ve zorunlu dayanışma
AB'den doğal gaz hamlesi: Ortak gaz alımı ve zorunlu dayanışma Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, AB üye ülkelerinin gaz ve elektrik fiyatlarının artışını önlemek ve uzun vadede AB enerji piyasasının istikrarını sağlamak amacıyla üye ülkelerden gaz alımlarında ortak hareket etmelerini ve muhtemel gaz kıtlığı halinde de zorunlu dayanışma mekanizmasına uymalarının önerileceğini açıkladı.
18.10.2022 Dünya
Çavuşoğlu: Suriye'den Libya'ya Kıbrıs'tan Ege'ye ve Akdeniz'e kadar hakkımızı hukukumuzu korumakla mükellefiz
Çavuşoğlu: Suriye'den Libya'ya Kıbrıs'tan Ege'ye ve Akdeniz'e kadar hakkımızı hukukumuzu korumakla mükellefiz Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Başkanları Toplantısı’na katılmak üzere Fransa'da yaptığı açıklamada, “Suriye'den Libya'ya Kıbrıs'tan Ege'ye ve Akdeniz'e kadar hakkımızı hukukumuzu korumakla mükellefiz” dedi.
9.10.2022 Siyaset
Çavuşoğlu: Barış için en çok çaba harcayan ülke Türkiye
Çavuşoğlu: Barış için en çok çaba harcayan ülke Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Fransa’nın Strazburg kentinde Türk vatandaşlarıyla bir araya geldi. Burada yaptığı konuşmada, dış politikada Türkiye’nin barışa ve diplomasiye yönelik politikasını değerlendiren Çavuşoğlu, “Arabuluculuk ve kolaylaştırıcılık rolümüz daha etkin hale geldi. Ukrayna savaşında siyasi süreçte en aktif ülke Türkiye” dedi.
9.10.2022 Siyaset
Finlandiya Başbakanı Marin: Türkiye ile sorun yaşamak istemiyoruz
Finlandiya Başbakanı Marin: Türkiye ile sorun yaşamak istemiyoruz Finlandiya Başbakanı Sanna Marin, Avrupa Parlamentosu'nda milletvekillerine hitaben yaptığı konuşmada, "Türkiye ile sorun yaşamak istemiyoruz. Finlandiya'nın NATO üyeliğinin Türkiye'de de sorunsuz gerçekleşmesini umuyoruz" dedi.
13.09.2022 Dünya
Türk vatandaşlarına vize eziyeti! Çok belge çok para: Ret yüzde 300 arttı...
Türk vatandaşlarına vize eziyeti! Çok belge çok para: Ret yüzde 300 arttı... Türkiye, Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi’ne (AKPM) Schengen Vize sisteminin kötüye kullanıldığına ilişkin itirazını yaptı. AKPM komisyonunda kabul edilen rapor, 2014 yılında yüzde 4 Schengen vize reddinin, 2020 yılı itibarıyla yüzde 12.7’ye yükseldiğini ortaya koydu. Raporda, gereksiz ve çok fazla belge istendiği, ücretin yüksek olduğu, yüz yüze başvurma zorunluluğu gibi konulara itiraz edildi.
5.07.2022 Gündem
İstanbul'da bugün bazı yollar trafiğe kapalı!
İstanbul'da bugün bazı yollar trafiğe kapalı! İstanbul'da bisiklet yarışı nedeniyle bugün bazı yollar trafiğe kapatılacak.
26.06.2022 Gündem
Macron'dan şaşırtan Ukrayna AB üyeliği çıkışı!
Macron'dan şaşırtan Ukrayna AB üyeliği çıkışı! Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Ukrayna'nın Avrupa Birliği'ne (AB) katılmasının onlarca yıl alacağını ifade ederek, coğrafi olarak Avrupa'da bulunan ve değerlerini paylaşan ülkeleri AB’ye bağlamanın bir yolu olarak “Avrupa siyasi topluluğu” önerisinde bulundu.
9.05.2022 Dünya
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: “Bayram ziyaretlerini çocuklarımızla birlikte yapalım”
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: “Bayram ziyaretlerini çocuklarımızla birlikte yapalım” Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, bir TV kanalında katıldığı sahur programında, “Bayramı mümkün oldukça akraba, eş dost, komşu ziyaretleri ile geçirmek gerekiyor. Çocuklar için çok neşeli günlerdir bayram günleri. Ziyaretlerde çocukların aramızda olması gerekiyor. Onlar büyüklerini takip edecekler” dedi.
1.05.2022 Yaşam
Bakan Ersoy, Avrupa Konseyi Kültür Bakanları Konferansı’na katıldı
Bakan Ersoy, Avrupa Konseyi Kültür Bakanları Konferansı’na katıldı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Fransa’nın Strazburg şehrinde düzenlenen Avrupa Konseyi Kültür Bakanları Konferansı’na katıldı.
1.04.2022 Kültür Sanat
AP'den Ukrayna'ya 1.2 milyar euro'luk dev yardım!
AP'den Ukrayna'ya 1.2 milyar euro'luk dev yardım! Avrupa Birliği’nin mali olarak zor durumdaki Ukrayna’ya yardım etmek için öngördüğü mali yardım paketi, Avrupa Parlamentosu (AP) Strazburg Genel Kurulu tarafından oylanarak kabul edildi. Buna göre AP milletvekilleri Ukrayna'nın 2022'de dış finansman ihtiyaçlarını karşılamasına yardımcı olmak için 1,2 milyar Euro'luk makro-finansal krediye yeşil ışık yakmış oldu.
16.02.2022 Dünya
Ankara Emniyet Müdürlüğü duyurdu: Bu yollar kapalı
Ankara Emniyet Müdürlüğü duyurdu: Bu yollar kapalı Ankara Emniyet Müdürlüğü, 19 Aralık Pazar günü Kamu Emekçileri Sendikası Konfederasyonu’nun düzenleyeceği toplantı nedeniyle araç trafiğine kapatılacak yolları açıkladı.
18.12.2021 Gündem
Avrupa Parlamentosu aday ülkelerin katılım öncesi fonlarını onayladı
Avrupa Parlamentosu aday ülkelerin katılım öncesi fonlarını onayladı Avrupa Parlamentosu (AP), Türkiye gibi Avrupa Birliği'ne (AB) aday ülkeler için yürütülen Katılım Öncesi Yardım Aracı'nın üçüncü dönemi için (IPA III) 14,2 milyar avroluk fon ayrılmasına onay verdi.
15.09.2021 Dünya
Borrel’den Taliban açıklaması! İlişki kurmalıyız!
Borrel’den Taliban açıklaması! İlişki kurmalıyız! Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell’den kritik açıklama! Borrell, Afganistan'daki olaylar konusunda özeleştiri yaparak ders çıkarmaları gerektiğini, Taliban'ı tanımasalar bile ilişki kurma ihtiyacı bulunduğunu söyledi.
14.09.2021 Dünya
Avrupa Parlamentosu'ndan flaş adım! Dijital Kovid Sertifikası...
Avrupa Parlamentosu'ndan flaş adım! Dijital Kovid Sertifikası... Avrupa Parlamentosu (AP) milletvekilleri, Avrupa Birliği (AB) içinde seyahat özgürlüğünü yeniden tahsis edecek Dijital Kovid Sertifikası için oy verecek.
8.06.2021 Ekonomi
THY'nin İstanbul-Strazburg seferleri başladı
THY'nin İstanbul-Strazburg seferleri başladı THY, koronavirüs nedeniyle Mart 2020'de durdurulan İstanbul-Strazburg uçak seferleri yeniden başladı.
15.05.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan, '1915 Olayları Uluslararası Konferansı'
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan, '1915 Olayları Uluslararası Konferansı' Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nın 1915 Olaylarının tarihsel arka planı, hukuki boyutu ve günümüze yansımalarını ele almak amacıyla düzenlediği '1915 Olayları Uluslararası Konferansı' 20 Nisan'da çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek.
18.04.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Doğu Akdeniz resti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Doğu Akdeniz resti! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Doğu Akdeniz'i bir rekabet alanı olmaktan çıkartıp uzun vadeli çıkarlarımıza hizmet edecek bir iş birliği havzası haline getirmeliyiz. Hiçbir geçerliliği olmayan maksimalist haritalar üzerinden ülkemizin sahillerine hapsedilme girişimlerine itiraz ediyoruz. Doğu Akdeniz'de hakkımız olmayan bir şeyi talep etmiyoruz. Yunanistan'ı gerginliği tırmandırmaktan vazgeçmeye çağırıyoruz." dedi.
12.01.2021 Siyaset
Kılıçdaroğlu, Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Hareketi'nin kongresine katıldı
Kılıçdaroğlu, Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Hareketi'nin kongresine katıldı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Hareketi'nin, video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen 10'uncu Ulusal Kongresi'ne katılarak, "Tüm demokratlar birleşmeli, insan odaklı bakış açısı tüm dünyaya hakim olmalı" dedi.
12.12.2020 Siyaset
İşte dünyada corona virüste yaşanan son gelişmeler
İşte dünyada corona virüste yaşanan son gelişmeler Dünya genelinde yeni tip corona virüs (covid-19) bulaşan kişi sayısı 27 milyon 217 bine ulaşırken, iyileşenlerin sayısı 19 milyon 300 bine yaklaştı, salgında bugüne kadar 885 binden fazla kişi hayatını kaybetti.
6.09.2020 Dünya
Turhan Selçuk ve Abdülcanbaz Google'da Doodle oldu! Karikatürist Turhan Selçuk nereli, kaç yaşında vefat etti? Turhan Selçuk kimdir?
Turhan Selçuk ve Abdülcanbaz Google'da Doodle oldu! Karikatürist Turhan Selçuk nereli, kaç yaşında vefat etti? Turhan Selçuk kimdir? Turhan Selçuk 98. doğum gününde Doodle oldu. Turhan Selçuk anısına hazırlanan özel Doodle kullanıcıların ünlü karikatüristin hayatı hakkında araştırma yapmasına neden oldu. Semih Balcıoğlu, Ferit Öngören ile beraber Karikatürcüler derneğini kuran, Abdülcambaz'ın çizeri Turhan Selçuk kimdir? Turhan Selçuk nereli, kaç yaşında vefat etti? İşte Turhan Selçuk'un biyografisi…
30.07.2020 Gündem
Türkiye düşmanı Fransız milletvekili hezimete uğradı
Türkiye düşmanı Fransız milletvekili hezimete uğradı Fransa'da yapılan yerel seçimlerde, Türkiye karşıtlığıyla bilinen ve 1915 olayları hakkındaki sözlerine Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun sert tepki gösterdiği Fransız milletvekili Sonia Krimi büyük hezimete uğradı. Krimi, 2017 milletvekili seçimlerinde aldığı oyların neredeyse yarısını kaybederek, sadece yüzde 8 oy alabildi ve seçim yarışında üçüncü oldu.
29.06.2020 Dünya
Macron'a büyük şok! Ağır yenilgi aldı
Macron'a büyük şok! Ağır yenilgi aldı Fransa'da yerel seçimlerin ikinci turunun kaybedeni Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un kurucusu olduğu iktidar partisi Cumhuriyet Yürüyüşü Hareketi (LREM) oldu.
28.06.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Strazburg ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki strazburg haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.