Avrupa

Avrupa

Son dakika avrupa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan avrupa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını avrupa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Avrupa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan avrupa gelişmeleri de dahil olmak üzere 153.616 avrupa haberi bulunmuştur. Tüm avrupa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Real Madrid'de Arda Güler, yeni sezonu açıyor!
Real Madrid'de Arda Güler, yeni sezonu açıyor!Real Madrid forması giyen Arda Güler, cumartesi günü Madrid'e gidecek ve takımla sezon öncesi çalışmalara başlayacak.
26.07.2024Fenerbahçe
Selçuk Bayraktar: Adil bir dünya için Filistin’i destekleyin
Selçuk Bayraktar: Adil bir dünya için Filistin’i destekleyinBaykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Katar merkezli Al Jazeera yayın kuruluşu için Filistin konulu bir makale kaleme aldı.
26.07.2024Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özel sektöre 20 milyar dolarlık yatırım kazandırma hedefindeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özel sektöre 20 milyar dolarlık yatırım kazandırma hedefindeyizCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, HIT-30 Yüksek Teknoloji Yatırım Programı Tanıtım Toplantısı'na katıldı. Toplantıda konuşan Erdoğan, “Bırakın katliamı durdurmayı elinde 150 bin Gazzeli'nin kanı olan bir kasabı, kongresinde ağırlayan bu caniye kürsü veren, bununla yetinmeyip hezeyanlarla dolu konuşmasını büyük bir şevkle 57 kez ayakta alkışlayan bir akıl ve vicdan tutulmasıyla karşı karşıyayız. 7 Ekim'den beri insanlar sinema filmi izler gibi bebeklerin öldürülmesini uzaktan seyrediyor. Bunların katili Netanyahu ABD'de alkışlanıyor. Bu nasıl bir iştir? Bunu anlamak mümkün mü? Hani demokrasi, hani özgürlük, hani insan hakları. Lafa gelince tüm dünyaya demokrasi ve insan hakları dersi verenler, çağımızın Hitlerini baş tacı ederken zerre miskal utanmıyor” dedi.
26.07.2024Gündem
Türk denizciliğinde uluslararası başarı! Bakan Uraloğlu açıkladı: İstanbul Boğazı'nda 39 bin gemi, 416 milyon ton yük taşındı
Türk denizciliğinde uluslararası başarı! Bakan Uraloğlu açıkladı: İstanbul Boğazı'nda 39 bin gemi, 416 milyon ton yük taşındıİstanbul Boğazı’nda yönetilen yoğun gemi trafiğine dikkat çeken Bakan Uraloğlu, Çanakkale Boğazı’nda 2023 yılında 44 bin 892 gemi hareketiyle taşınan 550 milyon ton yükün185 milyon tonunun tehlikeli yük kapsamında olduğunu belirterek, “İstanbul Boğazı’nda 2023’te 39 bin gemi hareketiyle toplam 416 milyon ton yük taşındı ve bu yüklerin yaklaşık 165 Milyon tonu petrol dâhil olmak üzere tehlikeli yükler kapsamındaydı.” dedi.
26.07.2024Ekonomi
Bakan Özdemiş Göktaş: Her hanede bir aile danışmanı olacak, eylül ayında atama yapılacak
Bakan Özdemiş Göktaş: Her hanede bir aile danışmanı olacak, eylül ayında atama yapılacakAile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Nasıl her ailenin bir aile hekimi varsa, biz de her hanenin bir aile danışmanı olsun istiyoruz. Bununla ilgili çalışmamızı başlattık. Bu sayede mahalle mahalle ülkemizin sosyal risk haritasını çıkaracağız." dedi.
26.07.2024Gündem
Avrupa'nın ilk su ürünleri OSB'si Adana'da kurulacak! Vali Köşger duyurdu: Altyapı yapım ihalesi gerçekleştirilecek
Avrupa'nın ilk su ürünleri OSB'si Adana'da kurulacak! Vali Köşger duyurdu: Altyapı yapım ihalesi gerçekleştirilecekTarım ve Orman Bakanlığınca yatırım programına alınan Adana Karataş Tarıma Dayalı İhtisas (Sera) Organize Sanayi Bölgesi'nin yol, içme suyu, atık su, yağmur suyu, elektrik dağıtım şebekesi, çevre aydınlatma ve telekom şebekesi yapım işi 12 Ağustos Pazartesi günü ihaleye çıkıyor.
26.07.2024Adana
Barış Alper değil, Yunus Akgün rekor kıracak! Milyon euroları önüne serdi, imzayı atacak
Barış Alper değil, Yunus Akgün rekor kıracak! Milyon euroları önüne serdi, imzayı atacakGALATASARAY HABERİ... Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Kopenhag forması giyen Elias Jelert'i renklerine bağlayan Galatasaray'da gözler takımdan ayrılacak futbolculara çevrildi. Geçtiğimiz sezon Leicester City'de sezonu tamamlayan Yunus Akgün'e Avrupa'dan transfer teklifleri gelmeye devam ediyor. Son olarak İtalyan ekibi genç yıldıza bomba bir teklifte bulundu. İşte detaylar...
26.07.2024Galatasaray
'Öğrencilerimizi uluslararası arenaya hazırlıyoruz'
'Öğrencilerimizi uluslararası arenaya hazırlıyoruz'Manisa Celal Bayar Üniversitesi, öğrencilerini bilim, teknoloji ve sanayi alanlarında iş hayatına başarılı bir başlangıç yapabilmeleri için tüm olanakları seferber ediyor. Ege Bölgesi’ndeki üniversiteler arasında sadece Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nin uyguladığı isteğe bağlı staj faaliyetiyle öğrencilerin daha ikinci sınıftayken sanayi ile temas kurması ve uygulamalı eğitime ulaşması sağlanıyor. Rektör Prof. Dr. Rana Kibar, “Öğrencilerimizi uluslararası arenaya hazırlıyoruz” dedi.
26.07.2024Gündem
Fenerbahçe, Trabzonspor ve Başakşehir kazandı! UEFA ülke puanı güncellendi
Fenerbahçe, Trabzonspor ve Başakşehir kazandı! UEFA ülke puanı güncellendiFenerbahçe'nin ardından Trabzonspor ve Başakşehir de Avrupa'da çıktığı maçları kazandı. Temsilcilerimizden gelen galibiyetler sonrası UEFA ülke puanı güncellendi. İşte detaylar...
26.07.2024Süper Lig
Ankara’da toplu taşıma ücretleri ne kadar oldu, toplu taşıma zammı ne zaman uygulanacak?
Ankara’da toplu taşıma ücretleri ne kadar oldu, toplu taşıma zammı ne zaman uygulanacak?Ankara'da toplu ulaşıma zam geldi. Ankaralılar zam haberinin ardından Ankara toplu taşıma ücretleri ne kadar oldu, Ankara'da tam ve öğrenci yol ücreti kaç TL? sorularına yanıt aramaya başladı. Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) toplantısında alınan zam kararı...
26.07.2024Gündem
Bakan Kacır açıkladı: Türkiye sanayi ve teknolojide asırlık kazanımlar elde etti
Bakan Kacır açıkladı: Türkiye sanayi ve teknolojide asırlık kazanımlar elde ettiSanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası(MESS) Üye Toplantısı'na katıldı. Toplantıda konuşan Kacır, "Artık kazanımlarından, hedeflerinden, hayallerinden vazgeçmeyen, bunu elinden almaya çalışacak hiçbir odağa paye vermeyen bir Türkiye var. Dünyadaki gelişmelere uzaktan bakan bir ülke değil, kendi potansiyelini gerçekleştirebilme kabiliyetine, kapasitesine sahip bir Türkiye var. Sanayiden ticarete, tarımdan sağlığa, eğitimden ulaştırmaya kadar hemen her alanda gerçekleştirdiğimiz tarihi atılımlarla Türkiye büyük bir kalkınma ve büyüme ivmesi kaydetti" dedi.
25.07.2024Ekonomi
RAMS Başakşehir, La Fiorita'yı gole boğdu
RAMS Başakşehir, La Fiorita'yı gole boğduBaşakşehir, Avrupa Konferans Ligi’nde San Marino ekibi La Fiorita takımıyla karşı karşıya geldi. Başakşehir maçı 6-1 kazanarak rövanş maçı öncesi büyük avantaj elde etti.
25.07.2024Futbol
Trabzonspor, Slovakya'dan avantajlı dönüyor
Trabzonspor, Slovakya'dan avantajlı dönüyorTrabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turu ilk maçında deplasmanda Slovakya'nın Ruzomberok takımına konuk oldu. Bordo mavililer, karşılaşmayı 2-0 kazanarak Slovakya’dan avantajlı dönüyor.
25.07.2024Futbol
Meteoroloji radar görüntülerini yayınladı! 3 gün boyunca sürecek: İstanbul, Ankara...
Meteoroloji radar görüntülerini yayınladı! 3 gün boyunca sürecek: İstanbul, Ankara...Hava durumu ile ilgili son dakika... İstanbul hava durumu! İstanbul için peş peşe sağanak uyarısı geldi. İBB Afet İşleri Dairesi Başkanlığı AKOM, İstanbul’da akşam saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak yağmur geçişlerinin yaşanmasının beklendiğini açıkladı. AKOM'dan yapılan açıklamaya göre il genelinde 3 gün boyunca yağış görülecek. Meteoroloji, İstanbul'un radar görüntülerini paylaştı. Avrupa ve Anadolu Yakası'nda yoğun yağışlar sürecek. Vatandaşların tedbirli olması konusunda uyarılarda bulunuldu. İşte son dakika detaylar...
25.07.2024Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Netanyahu'nun ABD Kongresi'nde alkışlanmasına sert tepki
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Netanyahu'nun ABD Kongresi'nde alkışlanmasına sert tepkiAK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu'nun Washington'da ABD Kongresi'nde ayakta alkışlanmasına sert tepki gösterdi. Çelik, " İşte bu esasında Amerikan demokrasisi açısından bir kırılma noktasıdır." ifadelerini kullandı.
25.07.2024Gündem
Misli’de günün en çok oynanan maçları
Misli’de günün en çok oynanan maçlarıİddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nde eleme maçlarının heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!
25.07.2024İddaa
Beşiktaş'a Rafa Silva ve Paulista sonrası Barcelona'nın yıldızı geliyor
Beşiktaş'a Rafa Silva ve Paulista sonrası Barcelona'nın yıldızı geliyorBEŞİKTAŞ HABERLERİ... Beşiktaş'tan bir bomba transfer daha geliyor. Barcelona sözleşmesini feshediyor, Hasan Arat transferi bitiriyor. Transferde kadrosunu Immobile, Rafa Silva ve Paulista gibi Avrupa futbolunun tanınmış isimleri ile güçlendiren Beşiktaş, Barcelona'nın gözden çıkardığı deneyimli oyuncu ile görüşmelere başladı.
25.07.2024Beşiktaş
Trabzonspor ve Başakşehir Avrupa’da sahne alıyor… Heyecan Şampiyon Oran farkıyla Misli’de yaşanıyor!
Trabzonspor ve Başakşehir Avrupa’da sahne alıyor… Heyecan Şampiyon Oran farkıyla Misli’de yaşanıyor!Şampiyonlar Ligi’nde elemelerde mücadele eden Fenerbahçe’den sonra diğer temsilcilerimizden Trabzonspor ve Başakşehir’in de Avrupa serüveni bugün oynayacakları maçlar ile başlıyor. Trabzonspor, bugün saat 19.30’da UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu’nda Slovakya temsilcisi Ruzomberok ile deplasmanda karşılaşacak. Başakşehir ise bugün saat 20.45’te UEFA Konferans Ligi 2. Eleme Turu’nda San Marino ekibi La Fiorita’yı konuk edecek.
25.07.2024İddaa
Aldatıcı reklama caydırıcı ceza, saadet zinciri kuranlara son verecek yasa meclisten geçiyor
Aldatıcı reklama caydırıcı ceza, saadet zinciri kuranlara son verecek yasa meclisten geçiyorTüketici ve e-ticaret kanunlarında değişiklik öngören yasa teklifi gece yarısı mesaisiyle komisyondan geçti. Teklifin yasalaşması halinde doğrudan satış şirketlerinin Dilan Polat kremlerinde olduğu gibi ‘saadet zinciri’ne dönüşmesinin önü kapanacak.
25.07.2024Ekonomi
Vali Köşger: Adana’dan dünyaya yeni bir kapı açılacak
Vali Köşger: Adana’dan dünyaya yeni bir kapı açılacakAdana Valisi Yavuz Selim Köşger, Doğu Akdeniz Konteyner Limanı projesi için, "Bu proje Adana'nın konumunu bir kere daha uluslararası alanda üst seviyelere getirecek. Dünya ticaretine alternatif bir rota olacak" dedi.
25.07.2024Adana
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleriMisli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
25.07.2024İddaa
İSKİ: 25 Temmuz İstanbul'da sular kesiliyor! Sular ne zaman gelecek?
İSKİ: 25 Temmuz İstanbul'da sular kesiliyor! Sular ne zaman gelecek?İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) il genelinde su kesintisi yaşanacak ilçeleri kendi sitesinde duyuruyor. İşte 24 Temmuz 2024 Perşembe İstanbul Anadolu ve Avrupa Yakası'nda meydana gelecek su kesintileri...
25.07.2024Gündem
Dışişleri Bakanı Fidan: Görüşmeden şart koyacaksak görüşmenin anlamı yok
Dışişleri Bakanı Fidan: Görüşmeden şart koyacaksak görüşmenin anlamı yokDışişleri Bakanı Hakan Fidan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad görüşmesine ilişkin, "Cumhurbaşkanımız böyle bir teklifte bulundu, yani bizler de bu konuyla ilgili çalışıyoruz. Şimdi bir şey söylemek için erken" dedi. Fidan, Şam’ın, Türkiye’yle ilişkilerin yeniden eski haline dönmesi için şart koştuğu iddiasıyla ilgili ise "Bize şu ana kadar yapılmış herhangi bir şart yok. Eğer zaten görüşmeden birbirimize şart koyacaksak görüşmenin bir anlamı yok" dedi.
24.07.2024Gündem
AK Parti ile DEM Parti milletvekilleri arasında arbede!
AK Parti ile DEM Parti milletvekilleri arasında arbede!TBMM Genel Kurulu'nda, 'Vergi Kanunları ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi' görüşmeleri sırasında AK Parti ile DEM Parti milletvekilleri arasında arbede yaşandı. Gerginlik üzerine birleşime ara verildi.
24.07.2024Gündem
Rusya'da bombalı saldırı düzenleyen terörist Bodrum'da yakalandı
Rusya'da bombalı saldırı düzenleyen terörist Bodrum'da yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Rusya'da bombalı saldırı düzenleyen teröristin bugün Bodrum'da yakalandığını duyurdu.
24.07.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Avrupa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki avrupa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.