Spor Spikeri

Spor Spikeri

Son dakika Spor spikeri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Spor spikeri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Spor spikeri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Spor Spikeri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan spor spikeri gelişmeleri de dahil olmak üzere 241 spor spikeri haberi bulunmuştur. Tüm spor spikeri haberleri aşağıda listelenmiştir.
İtalyan spiker Diletta Leotta'dan hamilelik pozu geldi!
İtalyan spiker Diletta Leotta'dan hamilelik pozu geldi! Oyuncu Can Yaman ile kısa bir birlikteliği olan şimdilerde ise Beşikteş'ın eski kalecisi Loris Karius ile yeni birlikteliğe yelken açan İtalyan spor spikeri Diletta Leotta, geçtiğimiz günlerde hamile olduğunu duyurmuştu.Ünlü sunucu, son olarak sosyal medya hesabından kumsalda hamilelik pozu verdi.
27.03.2023 Magazin
TRT Spor Spikerinden Fatih Terim bombası! 'Hoca teklif aldı, 5 yıl...'
TRT Spor Spikerinden Fatih Terim bombası! 'Hoca teklif aldı, 5 yıl...' En son Galatasaray'da görev alan ve geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Giresunspor mağlubiyetinden sonra Burak Elmas tarafından görevine son verilen Fatih Terim'in bazı kulüplerden teklif aldığı ortaya çıktı. TRT Spor Spikeri Veli Yiğit, başarılı teknik adam hakkında çok özel açıklamalarda bulunurken, Yiğit'in 'Fatih Terim kitap yazıyor' sözleri ise bir hayli dikkat çekti.
9.11.2022 Galatasaray
Halit Kıvanç kimdir, nereli, kaç yaşında, neden öldü? Sunucu ve gazeteci Halit Kıvanç'ın hastalığı ne?
Halit Kıvanç kimdir, nereli, kaç yaşında, neden öldü? Sunucu ve gazeteci Halit Kıvanç'ın hastalığı ne? Usta gazeteci ve sunucu Halit Kıvanç (97) hayata veda etti. Türkiye'nin en ünlü ve en uzun süre çalışmış sunucularından Kıvanç'ın vefatını, oğlu yazar Ümit Kıvanç sosyal medya hesabından duyurdu. Ümit Kıvanç, paylaşımında "Bizimle birlikte sevenlerinin de başı sağ olsun" ifadelerini kullandı. Kıvanç'ın cenazesi yarın öğleyin Zincirlikuyu Camisi'nde kılınacak namazın ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Peki, Halit Kıvanç kimdir, nereli? Sunucu Halit Kıvanç neden öldü, kaç yaşındaydı?
26.10.2022 Gündem
Halit Kıvanç 97 yaşında hayatını kaybetti
Halit Kıvanç 97 yaşında hayatını kaybetti Radyo ve televizyon sunucusu Halit Kıvanç, 97 yaşında hayatını kaybetti. Kıvanç'ın cenazesi 27 Ekim Perşembe günü Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecek.
25.10.2022 Gündem
Bülent Özveren kimdir, kaç yaşındaydı? Bülent Özveren’in hastalığı neydi? İşte  Eurovision'un efsane sunucusu Bülent Özveren’in biyografisi!
Bülent Özveren kimdir, kaç yaşındaydı? Bülent Özveren’in hastalığı neydi? İşte Eurovision'un efsane sunucusu Bülent Özveren’in biyografisi! TRT’de bir dönemin sunucusu ve spor spikeri Bülent Özveren hayatını kaybetti. Eurovision Şarkı Yarışması sunumuyla tanınan ünlü isim yoğun bakımda tedavi görüyordu. Peki, Bülent Özveren kimdir, kaç yaşındaydı? Bülent Özveren’in hastalığı neydi? İşte Bülent Özveren’in biyografisi!
18.10.2022 Gündem
Ünlü spiker Özlem Sarıkaya kansere yenik düşmüştü! Yürek yakan detay...
Ünlü spiker Özlem Sarıkaya kansere yenik düşmüştü! Yürek yakan detay... Televizyonun ünlü ekran yüzü Özlem Sarıkaya Yurt'tan acı haber geldi. Bir süredir meme kanseri nedeniyle tedavi gören Özlem Sarıkaya Yurt, hastalığa yenik düştü. 39 yaşında yaşamını yitiren ünlü ismin ölümü Türkiye'yi yasa boğdu. 2020'de kansere yenik düşen spor spikeri Emre Gönlüşen detayı ise yürek dağladı. İşte ayrıntılar...
18.05.2022 Yaşam
Cindy Marina'dan "Galatasaray mı Fenerbahçe mi?" sorusuna dikkat çeken yanıt!
Cindy Marina'dan "Galatasaray mı Fenerbahçe mi?" sorusuna dikkat çeken yanıt! İtalyan spor spikeri tescilli güzel Cindy Marina'ya Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarları çağrıda bulundu. Türkiye hakkında konuşan Marina, tanıdığı futbolcuyu açıklarken "Galatasaray mı Fenerbahçe mi?" sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.
24.03.2022 Magazin
Kerem Bürsin ile Yağmur Tanrısevsin aşkı yeniden mi?
Kerem Bürsin ile Yağmur Tanrısevsin aşkı yeniden mi? Ünlü oyuncu Kerem Bürsin'in özel hayatı şu sıralar magazin gündeminden düşmüyor. 'Sen Çal Kapımı' dizisinde tanışarak aşk yaşadığı Hande Erçel ile yollarını ayıran Kerem Bürsin, flaş bir iddia ile yeniden gündeme geldi. Dün ünlü spor spikeri Elif Gökalp ile aşk yaşadığı iddialarını net bir dille yalanlayan yakışıklı oyuncu, bu kez eski aşkıyla gündemde. 2014 yılında ilişkilerini noktalayan Yağmur Tanrısevsin ile Kerem Bürsin'in sosyal medyada takipleşmesi, magazin kulislerini hareketlendirdi. Akıllara "Aşk yeniden mi?" soruları geldi.
15.03.2022 Magazin
Hande Erçel'den ayrılan Kerem Bürsin gönlünü bakın kime kaptırdı!
Hande Erçel'den ayrılan Kerem Bürsin gönlünü bakın kime kaptırdı! Aşk bombaları ardı ardına patlıyor. Kerem Bürsin ve Hande Erçel geçtiğimiz haftalarda ayrılık kararı aldı. Hande ERçel eski aşkıyla pozlarını Instagram'dan silip takipten çıkarırken, Kerem Bürsin yalnızca fotoğrafları kaldırdı. Çok geçmeden Kerem Bürsin'in adı yeni bir aşk dedikodusuna karıştı. Son gelen bilgilere göre Kerem Bürsin'in, ünlü bir spor spikeri ile aşk yaşadığı iddia edildi. Kerem Bürsin cephesinden, hakkında çıkan tüm iddialarla ilgili açıklama geldi.
14.03.2022 Magazin
Halit Kıvanç'tan kötü haber! Ertem Şener duyurdu! Dua istedi...
Halit Kıvanç'tan kötü haber! Ertem Şener duyurdu! Dua istedi... Spor spikeri Ertem Şener, duayen gazeteci ve maç spikeri Halit Kıvanç'ın hasta olduğunu sosyal medya hesabından paylaşım yaparak duyurdu. Şener, Kıvanç için takipçilerinden dua istedi.
23.02.2022 Magazin
Can Yaman ve Diletta Leotta aşkıyla ilgili şok eden iddia! Can'a 'nefes alma' dediler
Can Yaman ve Diletta Leotta aşkıyla ilgili şok eden iddia! Can'a 'nefes alma' dediler Ünlü oyuncu Can Yaman ve İtalyan spor spikeri Diletta Leotta arasındaki aşkının perde arkası deşifre oldu. Güzel spiker son olarak katıldığı bir yayında, oyuncu Can Yaman ile ayrıldıklarını ve çok üzüldüğünü açıklamıştı. 'Söylemezsem Olmaz' programının yorumcuları ise Can Yaman-Diletta Leotta ilişkisine dair şoke edecek bir iddia attı. Programda Arto da “Can Yaman’ın, Diletta Leotta'yı kullandığına inanıyorum” ifadeleriyle tartışmalara yeni bir boyut kazandırdı.
7.01.2022 Magazin
Can Yaman'ın İtalyan aşkı Diletta Leotta annesini paylaştı! Gören inanamadı...
Can Yaman'ın İtalyan aşkı Diletta Leotta annesini paylaştı! Gören inanamadı... Bir süredir ünlü oyuncu Can Yaman ile aşk yaşayan İtalyan spor spikeri Diletta Leotta'nın annesi Ofelia Castorina'yı görenler, ''Güzellik genetik'' demeden geçemedi.
31.12.2021 Magazin
Ünlü spor spikeri Diletta Leotta'nın estetiksiz hali görenleri şoke etti!
Ünlü spor spikeri Diletta Leotta'nın estetiksiz hali görenleri şoke etti! Ünlü oyuncu Can Yaman ile aşk yaşayan ve geçtiğimiz günlerde ayrılan spor spikeri Diletta Leotta gündemde kalmaya devam ediyor. Ünlü spikerin estetiksiz hali hayranlarını ok etti.
28.12.2021 Magazin
CNN Türk'e ödül!
CNN Türk'e ödül! 25. Uluslararası Zoom Haber Görüntüleri Yarışması Ödül Töreni 22 Aralık Çarşamba akşamı Ankara’da Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nda yapıldı. CNN TÜRK 2 farklı dalda ödüle layık görüldü.
23.12.2021 Televizyon
Bodrum'da ortaya çıkan sürpriz aşk!
Bodrum'da ortaya çıkan sürpriz aşk! İş insanı Önder Fırat ile spor spikeri Şükran Albayrak’ın altı aydır birlikte olduğu ortaya çıktı. Spor tutkunu çift, önceki gün denizden dönerken ilk kez bir arada görüntülendi.
5.07.2021 Magazin
Can Yaman ve Diletta Leotta aşka geldi! Öpücüklere boğdu
Can Yaman ve Diletta Leotta aşka geldi! Öpücüklere boğdu Rol aldığı 'Sandokan' adlı dizi nedeniyle bir süredir İtalya'da bulunan Can Yaman, İtalyan spor spikeri sevgilisi Diletta Leotta ile Türkiye'ye geldi. Ünlü oyuncu, sevgilisine İstanbul'u gezdirdikten sonra rotayı Bodrum'a çevirdi.
26.06.2021 Magazin
Fikret Engin kimdir? Fikret Engin nereli ve kaç yaşındaydı? Fikret Engin neden öldü?
Fikret Engin kimdir? Fikret Engin nereli ve kaç yaşındaydı? Fikret Engin neden öldü? Ünlü spor sunucusu Fikret Engin dün akşam saatlerinde şeker komasına girerek yoğun bakıma alınmıştı. Fikret Engin tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Fikret Engin, Bay Tahmin programıyla büyük hayran kitlesine ulaşmıştı. Peki, Fikret Engin kimdir? Fikret Engin nereli ve kaç yaşındaydı? Fikret Engin neden öldü? İşte Fikret Engin'in hayatı hakkında merak edilenler...
29.05.2021 Gündem
Spor dünyası yasa boğuldu! Fikret Engin hayatını kaybetti
Spor dünyası yasa boğuldu! Fikret Engin hayatını kaybetti Genelde TV8'de yaptığı Bay Tahmin programıyla tanınan ünlü spor spikeri Fikret Engin 48 yaşında hayatını kaybetti.
29.05.2021 Futbol
Ersin Düzen ve Seyhan Şaşko çifti dünya evine girdi!
Ersin Düzen ve Seyhan Şaşko çifti dünya evine girdi! Spor yorumcusu Ersin Düzen ve spor spikeri Seyhan Şaşko yapılan nikah töreni ile dünya evine girdi.
18.03.2021 Futbol
İtalyan spiker Diletta Leotta sevgilisi Can Yaman'la pozunu paylaştı!
İtalyan spiker Diletta Leotta sevgilisi Can Yaman'la pozunu paylaştı! İtalya'da bir reklam filminde rol alan Can Yaman'ın ünlü spor spikeri Diletta Leotta ile yaşadığı aşk magazin gündemini sallamıştı.Ünlü çiftten yeni fotoğraf geldi.
9.02.2021 Magazin
İtalya onları konuşuyor! Can Yaman ile sevgilisi Diletta Leotta aşkı...
İtalya onları konuşuyor! Can Yaman ile sevgilisi Diletta Leotta aşkı... Oyuncu Can Yaman ve İtalyan spor spikeri Diletta Leotta aşkı tam gaz devam ediyor.
27.01.2021 Magazin
TRT, Ersin Düzen'in maaşını açıkladı
TRT, Ersin Düzen'in maaşını açıkladı Geçtiğimiz günlerde TRT'den aylık 400 bin TL aldığı iddia edilen Ersin Düzen'in maaşı hakkında kurumdan açıklama geldi.
23.09.2020 Futbol
Rıdvan Dilmen Ersin Düzen tartışması | Fatih Altaylı’nın Ersin Düzen yorumu nedir, Fatih Altaylı ile Ercan Taner arasında neler oluyor? İbrahim Seten, İsmail Er, Mehmet Arslan Dilmen' ne cevap verdi?
Rıdvan Dilmen Ersin Düzen tartışması | Fatih Altaylı’nın Ersin Düzen yorumu nedir, Fatih Altaylı ile Ercan Taner arasında neler oluyor? İbrahim Seten, İsmail Er, Mehmet Arslan Dilmen' ne cevap verdi? Futbol dünyası sert bir tartışma yaşıyor. Rıdvan Dilmen’in Ersin Düzen hakkında ''Ersin Düzen, senin maaşını kim veriyor? Sen federasyonda çalışmıyor musun? Ne güzel dünya ya! Artık her şeyi söyleceğim, her şeyi. Susmayacağım! Hem hakemlere çakıp hem de 2 senedir TFF çalışanısın. Sen hayırdır ey Ersin Düzen! Bugün hakemi eleştirebilirsiniz. Ancak TFF'de çalışmayacaksın o zaman Ersin Düzen. Nihat Özdemir'in danışmanısın sen. Hem TFF'den maaş alacaksın, hem TFF Başkanına çakacaksın. Yok öyle şey!!'' sözlerini kullanmasıyla ortaya atılan fitilin ateşi, Fatih Altaylı’nın Rıvdan Dilmen’i doğrulan ifadeler kullanması ve Ersen’in aldığı maaşı telaffuz etmesiyle yakıldı. Futbol dünyası neler oluyor sorusuna yanıt ararken, Ercan Taner’in Düzen’i desteklemesi ve canlı yayında Altaylı araması ve Altaylı’nın bunu izleyenlerle ile paylaması deyim yerindeyse ortalığı yaktı. İşte Rıdvan Dilmen Ersin Düzen tartışmasında son yaşananlar ile Fatih Altaylı ile Ercan Taner arasındaki tartışmanın detayları…
22.09.2020 Gündem
Beşiktaş sevdalıları Kanal D ekranında buluştu!
Beşiktaş sevdalıları Kanal D ekranında buluştu! Beşiktaş'ın “Bırakmam Seni” bağış kampanyasına destek gecesi 9 Ağustos Pazar akşamı Kanal D’de yayınlandı. Dört saat süren yayında 156 bin adet SMS ve 80 Milyon TL değerinde 385 bin adet Hatıra Tişört bağışı yapıldı.
10.08.2020 Futbol
Beşiktaş'a destek gecesinde 80 milyon TL'yi aşan bağış!
Beşiktaş'a destek gecesinde 80 milyon TL'yi aşan bağış! Beşiktaş’ta ‘Bırakmam Seni’ bağış kampanyasına destek gecesi düzenlendi. Vodafone Park’ta Beşiktaşlı ünlü sanatçı Yılmaz Erdoğan’ın sunuculuğunda gerçekleşen organizasyon Kanal D'de yayınlandı. Organizasyonda Beşiktaş için 80 milyon TL, 360 bin tişört ve 156 bin SMS destek toplandı.
10.08.2020 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Spor Spikeri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki spor spikeri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.