Halit Kıvanç

Halit Kıvanç

Son dakika Halit Kıvanç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Halit Kıvanç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Halit Kıvanç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Halit Kıvanç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan halit kıvanç gelişmeleri de dahil olmak üzere 183 halit kıvanç haberi bulunmuştur. Tüm halit kıvanç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Halit Kıvanç'a veda!
Halit Kıvanç'a veda! Türk basınının duayen ismi Halit Kıvanç 97 yaşında hayatını kaybetti. Kıvanç, bugün son yolculuğuna uğurlandı.
27.10.2022 Magazin
Halit Kıvanç'a veda! Son yolculuğuna uğurlandı
Halit Kıvanç'a veda! Son yolculuğuna uğurlandı Türk spor basınının duayen ismi Halit Kıvanç bugün son yolculuğuna uğurlandı. Kıvanç için ilk olarak kurucuları arasında yer aldığı Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin Levent'teki binasında bir tören düzenlendi. Halit Kıvanç'ın naaşı, Zincirlikuyu Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.
27.10.2022 Magazin
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Halit Kıvanç için taziye mesajı
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Halit Kıvanç için taziye mesajı MHP lideri Devlet Bahçeli, "Halit Kıvanç’a Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, kederli ailesine, tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı niyazlarımı iletiyor, mekanı cennet olsun diyorum" dedi.
26.10.2022 Siyaset
Halit Kıvanç hayatını kaybetti! Ünlü isimlerden mesaj yağdı...
Halit Kıvanç hayatını kaybetti! Ünlü isimlerden mesaj yağdı... Duayen isim Halit Kıvanç 97 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi oğlu Ümit Kıvanç duyurdu. Ümit Kıvanç paylaşımında, "Halit Kıvanç’ı kaybettik. Bizimle birlikte sevenlerinin de başı sağolsun. Cenaze 27’si perşembe, öğle namazından sonra Zincirlikuyu Mezarlığı içindeki camiden kalkacak, aynı mezarlığa defnedilecek." dedi. Halit Kıvanç'a spor ve magazin dünyasından herkes veda mesajları yayınladı. İşte sesi ve yorumuyla milyonları coşkusuna ortak eden Halit Kıvanç'ın hayatı ve biyografisi...
26.10.2022 Magazin
Halit Kıvanç kimdir, nereli, kaç yaşında, neden öldü? Sunucu ve gazeteci Halit Kıvanç'ın hastalığı ne?
Halit Kıvanç kimdir, nereli, kaç yaşında, neden öldü? Sunucu ve gazeteci Halit Kıvanç'ın hastalığı ne? Usta gazeteci ve sunucu Halit Kıvanç (97) hayata veda etti. Türkiye'nin en ünlü ve en uzun süre çalışmış sunucularından Kıvanç'ın vefatını, oğlu yazar Ümit Kıvanç sosyal medya hesabından duyurdu. Ümit Kıvanç, paylaşımında "Bizimle birlikte sevenlerinin de başı sağ olsun" ifadelerini kullandı. Kıvanç'ın cenazesi yarın öğleyin Zincirlikuyu Camisi'nde kılınacak namazın ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Peki, Halit Kıvanç kimdir, nereli? Sunucu Halit Kıvanç neden öldü, kaç yaşındaydı?
26.10.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Halit Kıvanç için taziye mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Halit Kıvanç için taziye mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 97 yaşında hayatını kaybeden Türk radyo ve televizyon camiasının duayen ismi Halit Kıvanç için taziye mesajı yayınladı. Erdoğan, "Sayın Kıvanç’a Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine, medya camiamıza başsağlığı diliyorum." dedi.
25.10.2022 Gündem
Halit Kıvanç 97 yaşında hayatını kaybetti
Halit Kıvanç 97 yaşında hayatını kaybetti Radyo ve televizyon sunucusu Halit Kıvanç, 97 yaşında hayatını kaybetti. Kıvanç'ın cenazesi 27 Ekim Perşembe günü Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecek.
25.10.2022 Gündem
Halit Kıvanç'tan kötü haber! Ertem Şener duyurdu! Dua istedi...
Halit Kıvanç'tan kötü haber! Ertem Şener duyurdu! Dua istedi... Spor spikeri Ertem Şener, duayen gazeteci ve maç spikeri Halit Kıvanç'ın hasta olduğunu sosyal medya hesabından paylaşım yaparak duyurdu. Şener, Kıvanç için takipçilerinden dua istedi.
23.02.2022 Magazin
Müzeyyan Senar kimdir? İşte Cumhuriyetin Divası Müzeyyan Senar’ın hayatı!
Müzeyyan Senar kimdir? İşte Cumhuriyetin Divası Müzeyyan Senar’ın hayatı! Türk sanat müziğinin en önemli sanatçılarından Müzeyyan Senar’ın bugün ölüm yıldönümü! Türk müziğinin en önemli assolistlerinden olan Müzeyyan Senar, "Benzemez Kimse Sana", "Şarkılar Seni Söyler", "Ormancı" gibi nice şarkılarıyla biliniyordu. Peki, Müzeyyan Senar kimdir? İşte Müzeyyan Senar’ın hayatı hakkında merak edilenler…
8.02.2022 Kültür Sanat
'Mesleğime geri döndüm' Sarık da sakal da gitti...
'Mesleğime geri döndüm' Sarık da sakal da gitti... Muhafazakar giyim tarzından vazgeçen Yaşar Alptekin, “Benim düşüncelerim ve inancım değişmedi sadece mesleğime geri döndüm” dedi.
29.11.2017 Magazin
Vatan Şaşmaz'ın evinde sessizlik hakim!
Vatan Şaşmaz'ın evinde sessizlik hakim! Filiz Aker tarafından öldürülen sunucu Vatan Şaşmaz'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'nda alınarak Karacaahmet morguna götürüldü. Şaşmaz'ın Beykoz'da Ardiçen Evleri sitesindeki villasında da sessizlik hakim. Vatan Şazmaz'ın yakınlarının taziye için eve geldiği görülüyor.
28.08.2017 Magazin
Vatan Şaşmaz'ın son röportajı...
Vatan Şaşmaz'ın son röportajı... Vatan Şaşmaz en son Emre Saygı'nın sunduğu 'Hadi Be'ye konuk olmuş, önemli açıklamalar yapmıştı.
28.08.2017 Magazin
Türk müziğinin acı kaybı! Yavuz Özışık hayatını kaybetti
Türk müziğinin acı kaybı! Yavuz Özışık hayatını kaybetti Türk müziğinde önemli bir yere sahip olan Yavuz Özışık hayatını kaybetti. Acı haberi Onur Akay Instagram hesabından duyurdu.
1.05.2017 Magazin
40. yıl şerefine
40. yıl şerefine Şair-söz yazarı Ahmet Selçuk İlkan, sanat hayatının 40’ıncı yılını dev bir organizasyonla kutladı...
23.12.2016 Magazin
Altın Ayaklar Sergisi'ne Boffin de dahil oldu
Altın Ayaklar Sergisi'ne Boffin de dahil oldu TÜRK futbol tarihinin unutulmaz kramponlarının ayak izleri, kalecilerinin de el izlerinin sergilendiği, 'Altın Ayaklar' sergisi için Eskişehirspor'un kalecisi Ruud Boffin'in el ve ayak izi alındı.
23.09.2021 Futbol
Sabiha Gökçen kimdir?
Sabiha Gökçen kimdir? Türkiye'nin ilk kadın pilotlarından olan Sabiha Gökçen'in bugün ölüm yıl dönümü Sabiha Gökçen'in çocukluğu, havacılık kariyeri hakkında merak edilenleri sizin için derledik. Sabiha Gökçen'i rahmetle anıyor. Başarılı kariyerini bir kez daha gözler önüne seriyoruz. İşte ayrıntılar...
29.09.2021 Gündem
Futbol tarihine yolculuk
Futbol tarihine yolculuk Dünyanın en kapsamlı futbol koleksiyonunu futbolseverlerle buluşturan ‘GOAL! Sergisi’ Zorlu PSM’de açıldı. Açılışa, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve futbolun efsane isimleri de katıldı.
12.03.2016 Magazin
Yılın En’leri açıklandı
Yılın En’leri açıklandı 5. Boğaziçi Üniversitesi Spor Ödülleri Töreni’nde ‘Yılın En’lerini açıkladı.
29.12.2015 Futbol
20 gündür hastayız
20 gündür hastayız 90 yaşındaki efsane spiker Halit Kıvanç, önceki gün eşi eşi Bülbin Kıvanç’la Nişantaşı City’s deydi...
28.12.2015 Magazin
Leyla Abla’yı uğurladık
Leyla Abla’yı uğurladık Türk basınının duayeni ‘röportajın kraliçesi’ Leyla Umar, Teşvikiye Camii’ndeki cenaze töreninin ardından toprağa verildi. Umar’ı son yolculuğuna çalışma arkadaşları, meslektaşları gazeteciler, iş, sanat ve siyaset dünyasından birçok isim uğurladı.
18.11.2015 Yaşam
Gazeteci Leyla Umar son yolculuğuna uğurlandı
Gazeteci Leyla Umar son yolculuğuna uğurlandı Gazeteci Leyla Umar'ın cenazesi, Teşvikiye Camisi'ndeki törenin ardından toprağa verildi.
18.11.2015 Yaşam
Sonsuzluk kütüphanesinin en güzel rafına yolculuk
Sonsuzluk kütüphanesinin en güzel rafına yolculuk Türk basınının duayen ismi, ‘kelimelerin efendisi’ gazeteci-yazar Çetin Altan’ı dün son yolculuğuna uğurladık.
23.10.2015 Yaşam
Yer ağıt, gök acı!
Yer ağıt, gök acı! Türkiye, edebiyat ustasını uğurladı
29.09.2021 Gündem
Alevilerden daha çok üzüldüm
Alevilerden daha çok üzüldüm Sık sık canlı yayınlarda yaptığı gaflarla gündeme gelen Mehmet Ali Erbil, 30 yıldır ekranlarda...
7.07.2014 Magazin
Cem Karaca'nın eşine 'Milyoner' şoku!
Cem Karaca'nın eşine 'Milyoner' şoku! 'Kim Milyoner Olmak İster'in yayınlanan son bölümünde sürpriz bir isim yarışmacı koltuğuna oturdu.
27.06.2014 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Halit Kıvanç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki halit kıvanç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.