Diletta Leotta

Diletta Leotta

Son dakika Diletta Leotta haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Diletta Leotta ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Diletta Leotta haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Diletta Leotta

haberleri sayfasında son dakika yaşanan diletta leotta gelişmeleri de dahil olmak üzere 61 diletta leotta haberi bulunmuştur. Tüm diletta leotta haberleri aşağıda listelenmiştir.
İtalyan spiker Diletta Leotta'dan hamilelik pozu geldi!
İtalyan spiker Diletta Leotta'dan hamilelik pozu geldi! Oyuncu Can Yaman ile kısa bir birlikteliği olan şimdilerde ise Beşikteş'ın eski kalecisi Loris Karius ile yeni birlikteliğe yelken açan İtalyan spor spikeri Diletta Leotta, geçtiğimiz günlerde hamile olduğunu duyurmuştu.Ünlü sunucu, son olarak sosyal medya hesabından kumsalda hamilelik pozu verdi.
27.03.2023 Magazin
Yasmin Erbil aşk pozunu paylaştı!
Yasmin Erbil aşk pozunu paylaştı! Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar’ın evliliğinden dünyaya gelen Yasmin Erbil, bir süredir birlikte olduğu Survivor yarışmasıyla tanınan Yiğit Poyraz’la aşk pozunu sosyal medya hesabında yayınladı.
7.03.2023 Magazin
Can Yaman’ın eski aşkı Diletta Leotta'dan müjdeli haber!
Can Yaman’ın eski aşkı Diletta Leotta'dan müjdeli haber! Yakışıklılığıyla İtalya’yı kasıp kavuran oyuncu Can Yaman, İtalyan spiker Diletta Leotta ile ilişkisiyle aylarca gündemden düşmemişti. İtalyanların “rüya çift” olarak adlandırdığı ikili, bir süre sonra ayrı yollara gitmiş, Diletta gönlünü eski BJK’li kaleci Loris Karius'a kaptırmıştı. Diletta'dan müjdeli haber geldi.
6.03.2023 Magazin
Can Yaman ve Diletta Leotta aşkıyla ilgili şok eden iddia! Can'a 'nefes alma' dediler
Can Yaman ve Diletta Leotta aşkıyla ilgili şok eden iddia! Can'a 'nefes alma' dediler Ünlü oyuncu Can Yaman ve İtalyan spor spikeri Diletta Leotta arasındaki aşkının perde arkası deşifre oldu. Güzel spiker son olarak katıldığı bir yayında, oyuncu Can Yaman ile ayrıldıklarını ve çok üzüldüğünü açıklamıştı. 'Söylemezsem Olmaz' programının yorumcuları ise Can Yaman-Diletta Leotta ilişkisine dair şoke edecek bir iddia attı. Programda Arto da “Can Yaman’ın, Diletta Leotta'yı kullandığına inanıyorum” ifadeleriyle tartışmalara yeni bir boyut kazandırdı.
7.01.2022 Magazin
Can Yaman'ın İtalyan aşkı Diletta Leotta annesini paylaştı! Gören inanamadı...
Can Yaman'ın İtalyan aşkı Diletta Leotta annesini paylaştı! Gören inanamadı... Bir süredir ünlü oyuncu Can Yaman ile aşk yaşayan İtalyan spor spikeri Diletta Leotta'nın annesi Ofelia Castorina'yı görenler, ''Güzellik genetik'' demeden geçemedi.
31.12.2021 Magazin
Ünlü spor spikeri Diletta Leotta'nın estetiksiz hali görenleri şoke etti!
Ünlü spor spikeri Diletta Leotta'nın estetiksiz hali görenleri şoke etti! Ünlü oyuncu Can Yaman ile aşk yaşayan ve geçtiğimiz günlerde ayrılan spor spikeri Diletta Leotta gündemde kalmaya devam ediyor. Ünlü spikerin estetiksiz hali hayranlarını ok etti.
28.12.2021 Magazin
Can Yaman'ın paylaşımı tartışma yarattı!
Can Yaman'ın paylaşımı tartışma yarattı! İtalyan sevgilisi Diletta Leotta ile tatil yapan ünlü oyuncu Can Yaman'ın spor paylaşımı takipçileri arasında tartışmaya neden oldu.
27.07.2021 Magazin
Can Yaman ve Diletta Leotta aşka geldi! Öpücüklere boğdu
Can Yaman ve Diletta Leotta aşka geldi! Öpücüklere boğdu Rol aldığı 'Sandokan' adlı dizi nedeniyle bir süredir İtalya'da bulunan Can Yaman, İtalyan spor spikeri sevgilisi Diletta Leotta ile Türkiye'ye geldi. Ünlü oyuncu, sevgilisine İstanbul'u gezdirdikten sonra rotayı Bodrum'a çevirdi.
26.06.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Diletta Leotta ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki diletta leotta haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.