Hamilelik Pozu

Hamilelik Pozu

Son dakika hamilelik pozu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hamilelik pozu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hamilelik pozu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hamilelik Pozu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hamilelik pozu gelişmeleri de dahil olmak üzere 32 hamilelik pozu haberi bulunmuştur. Tüm hamilelik pozu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eda Ece'den ilk hamilelik pozu geldi
Eda Ece'den ilk hamilelik pozu geldi Buğrahan Tuncer ile 7 ay önce basketbolcu nikah masasına oturan Eda Ece, bebek heyecanı yaşıyor. Anne olmak için gün sayan ünlü oyuncu, ilk hamilelik pozunu takipçileriyle paylaştı.
8.12.2023 Magazin
İtalyan spiker Diletta Leotta'dan hamilelik pozu geldi!
İtalyan spiker Diletta Leotta'dan hamilelik pozu geldi! Oyuncu Can Yaman ile kısa bir birlikteliği olan şimdilerde ise Beşikteş'ın eski kalecisi Loris Karius ile yeni birlikteliğe yelken açan İtalyan spor spikeri Diletta Leotta, geçtiğimiz günlerde hamile olduğunu duyurmuştu.Ünlü sunucu, son olarak sosyal medya hesabından kumsalda hamilelik pozu verdi.
27.03.2023 Magazin
Oyuncu Funda Eryiğit'ten hamilelik pozu!
Oyuncu Funda Eryiğit'ten hamilelik pozu! Yönetmen sevgilisi Berkun Oya ile anne-baba olmaya hazırlanan Funda Eryiğit'ten yeni fotoğraf geldi. Hamile olan oyuncu, ayna karşısında karnı burnunda pozunu paylaştı. Ünlü oyuncu geçtiğimiz aylarda verdiği röportajda, "Evlenmeyi düşünüyor musun?” sorusuna yanıt vermişti.
31.01.2023 Magazin
Funda Eryiğit'ten hamilelik pozu!
Funda Eryiğit'ten hamilelik pozu! Sevgilisi Berkun Oya ile ilk kez anne-baba olmaya hazırlanan Funda Eryiğit'ten yeni fotoğraf geldi. Hamile olan oyuncunun karnı iyice belirginleşti
23.01.2023 Magazin
Hazal Kaya'dan hamilelik pozu! 'Fena kocam köylüyümdür'
Hazal Kaya'dan hamilelik pozu! 'Fena kocam köylüyümdür' 2019 yılından beri Ali Atay ile mutlu bir evlilik sürdüren ve Fikret Ali (3) adında bir oğlu bulunan ünlü oyuncu Hazal Kaya, şimdilerde ikinci çocuğunu kucağına almaya hazırlanıyor. Kaya, son olarak kızının adının Leyla Süreyya olacağını açıklamıştı. Oyuncu, sosyal medya hesabından büyüyen karnıyla poz verdi.
6.01.2023 Magazin
Burcu Kara'dan hamilelik pozları!
Burcu Kara'dan hamilelik pozları! Uzun süredir ekranlarda olmayan oyuncu Burcu Kara, şimdilerde ikinci bebeğini kucağına almak için gün sayıyor. Geçtiğimiz günlerde bebeğinin cinsiyetini açıklayan Burcu Kara’dan şimdi ise hamilelik pozu geldi.
21.08.2022 Magazin
Fahriye Evcen'den tekne pozları! Bebek göründü...
Fahriye Evcen'den tekne pozları! Bebek göründü... Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, dizi setinde tanışıp 2017 yılında da ilişkilerini nikah masasına taşımıştı. Mutlu birliktelikleri devam eden çiftin Karan adında bir oğulları var. Anne Fahriye Evcen 2019 yılında oğlu Karan'ı kucağına almış ve kariyerine ara vermişti. Şimdi ise ikinci kez hamile olan Fahriye Evcen’den bikinili hamilelik pozu geldi.
17.08.2022 Magazin
Hande Soral'dan yeni hamilelik pozu! 'Az kaldı'
Hande Soral'dan yeni hamilelik pozu! 'Az kaldı' Geçtiğimiz sezon 'Bir Zamanlar Çukurova'da 'Ümit' karakterine hayat veren Hande Soral, şimdilerde bebeğini kucağına almak için gün sayıyor. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü isimlerin başında yer alan oyuncu, son olarak pembe elbisesiyle verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sundu.
11.05.2022 Magazin
Tenis kortlarının efsanesi Maria Sharapova'dan hamilelik pozu! Sosyal medyadan duyurdu!
Tenis kortlarının efsanesi Maria Sharapova'dan hamilelik pozu! Sosyal medyadan duyurdu! Bir dönem tenis kortlarının yıldızı olan sonra da emekliye ayrılan Maria Sharapova, 35'inci doğum gününde hayatının en mutlu haberini sosyal medya takipçileriyle paylaştı. Bir süredir İngiliz iş insanı Alexander Gilkes ile nişanlı olan Sharapova, yakında ilk kez anne olacağını duyurdu.
20.04.2022 Magazin
Adriana Lima ilk kez poz verdi, bebek göründü!
Adriana Lima ilk kez poz verdi, bebek göründü! Yapımcı Andre Lemmers ile aşk yaşayan Brezilyalı model Adriana Lima, geçtiğimiz haftalarda üçüncü kez anne olmaya hazırlandığını açıklamıştı. Bir giyim markasının davetine katılan 40 yaşındaki güzel, neşeli halleriyle dikkat çekerken, objektif karşısında ilk kez hamilelik pozu verdi.
4.03.2022 Magazin
Cristiano Ronaldo'nun nişanlısı Georgina Rodríguez'den dikkat çeken pozlar! Beğeni yağdı!
Cristiano Ronaldo'nun nişanlısı Georgina Rodríguez'den dikkat çeken pozlar! Beğeni yağdı! Dünyaca ünlü başarılı futbolcu Cristiano Ronaldo ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Georgina Rodríguez'den hamilelik pozu geldi. Georgina'nın karnı burnunda pozlarına takipçileri tarafından milyonlarca beğeni ve iyi dilek yorumları geldi.
25.02.2022 Magazin
Amal Clooney'den hamilelik pozu!
Amal Clooney'den hamilelik pozu! Geçtiğimiz pazartesi günü eşi George Clooney ile İngiltere'nin başkenti Londra'da bir davete katılan Amal Clooney'nin, karnındaki şişkinlik hamile olduğu söylentilerini güçlendirdi.
12.01.2017 Magazin
Esra Erol'dan hamilelik pozu
Esra Erol'dan hamilelik pozu İkinci kez annelik heyecanı yaşayan Esra Erol, bahçe sularken çekildiği bu fotoğrafı paylaşıp altına 'Tombiş' notunu yazdı.
22.06.2015 Magazin
Özgü Namal'dan hamilelik pozu
Özgü Namal'dan hamilelik pozu Ünlü oyuncu Özgü Namal, Instagram hesabından hamilelik pozunu paylaştı
22.01.2015 Magazin
'Meryem'e üzülüyorum'
'Meryem'e üzülüyorum' Demet Akalın, bekar anne olmaya hazırlanan oyuncu Meryem Uzerli'ye üzüldüğünü söyledi.
2.01.2014 Magazin
Hamilelik pozu
Hamilelik pozu 6.5 aylık hamile Meryem Uzerli, objektif karşısına geçti.
15.12.2013 Magazin
Fahriye Evcen'den yeni paylaşım!
Fahriye Evcen'den yeni paylaşım! 2017 yılında nikâh masasına oturan Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, şimdilerde ikinci kez anne-baba olacak olmanın heyecanını yaşıyor. Hamilelik sürecini dinlenerek geçirmeyi tercih eden güzel oyuncu, zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Karan adında bir oğlu olan Evcen, son olarak arabada çektiği fotoğrafı Instagram hesabının hikayeler bölümünden paylaştı.
26.10.2022 Magazin
Berfu Yenenler'in paylaşımına takipçilerinden 'hamile' yorumları! 'Biz tek siz hepiniz'
Berfu Yenenler'in paylaşımına takipçilerinden 'hamile' yorumları! 'Biz tek siz hepiniz' Sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Berfu Yenenler, eşi Eser Yenenler ile objektif karşısına geçti. Mutlu birliktelikleri devam eden ünlü çiftten tescilli güzel, el ele verdikleri pozu takipçileriyle paylaştı ve 'Biz tek siz hepiniz' notunu düştü. Paylaşımda takipçilerinin 'hamilelik' yorumları dikkat çekti. İşte o fotoğraf...
4.06.2022 Magazin
Almeda Abazi'den karnı burnunda poz!
Almeda Abazi'den karnı burnunda poz! 2017'de Los Angeles'ta evlenen Almeda Abazi ile Tolgahan Sayışman, 2019 yılında ise oğulları Efehan'ı kucaklarına almıştı. Şu sıralar ikinci kez bebek heyecanı yaşayan çiftten Abazi, hamileliğinde 22. haftaya girdi.
24.01.2021 Magazin
Ünlü şarkıcı Sıla'dan kafa karıştıran paylaşım!
Ünlü şarkıcı Sıla'dan kafa karıştıran paylaşım! Ünlü şarkıcı Sıla ve şef Hazer Amani’nin 13 Ocak Pazartesi günü nikah masasına oturacağı iddia edildi. Hamile olduğu konuşulan Sıla'nın Instagram sayfasında paylaştığı mesaj kafaları karıştırdı.
2.01.2020 Magazin
Ünlü isimden 26. hafta pozu
Ünlü isimden 26. hafta pozu Ece Vahapoğlu ve Cihan Alpay, ilişkilerini 2018 yılında nikah masasına taşımıştı. Çift geçtiğimiz aylarda da bebek müjdesini vermişti
22.08.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hamilelik Pozu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hamilelik pozu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.