Sorgun

Sorgun

Son dakika sorgun haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sorgun ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sorgun haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sorgun

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sorgun gelişmeleri de dahil olmak üzere 480 sorgun haberi bulunmuştur. Tüm sorgun haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tokat'ta 4.1 büyüklüğünde deprem! Prof. Dr. Haluk Selim: Bu faydan çekincemiz var
Tokat'ta 4.1 büyüklüğünde deprem! Prof. Dr. Haluk Selim: Bu faydan çekincemiz var AFAD'dan alınan bilgiye göre Tokat'ın Turhal ilçesinde on iki kilometre derinlikte 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem sonrası halk parklara ve sokaklara çıktı. Depremi değerlendiren Prof. Dr. Haluk Selim, derin depremlerin daha tehlikeli olduğunun altını çizerken, 'Kuzey Anadolu fayı 10-12 km derinliktedir. Ezine fayı da aynı şekilde derinliktedir.' ifadelerini kullandı. Prof. Dr. Selim ayrıca, 'Kuzey Anadolu segmentlerinden bir tanesi diyebiliriz. Dünyanın en aktif 3 fayından birisidir Kuzey Anadolu fayı. Bu faydan çekincemiz vardır.' diye konuştu.
21.04.2024 Gündem
Nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya! Ölüsü kıyıya vurdu
Nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya! Ölüsü kıyıya vurdu Antalya'nın Manavgat ilçesinde yeşil deniz kaplumbağası ölüsü kıyıya vurdu.Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi ve (DEKAFOK) Danışmanı Prof. Dr. Cengiz Deval, boynundan aldığı yara nedeniyle öldüğünü vurguladı.
3.04.2024 Gündem
Ülke genelinde üretimde birinci! Yozgat'ın göz bebeği oldu
Ülke genelinde üretimde birinci! Yozgat'ın göz bebeği oldu Yozgat Tarım ve Orman İl Müdürü Tanju Özkaya, Yozgat’ın yeşil mercimek üretiminde ülke genelinde ilk sırada yer aldığını ve il genelinde geçen yıl 170 bin 807 dekar alanda 19 bin 764 ton yeşil mercimek üretiminin gerçekleştirildiğini vurguladı.
7.03.2024 Gündem
Sağanak ve hortum felaketi Antalya'yı vurdu! 6 yaralı, 1000 dönüm serada zarar
Sağanak ve hortum felaketi Antalya'yı vurdu! 6 yaralı, 1000 dönüm serada zarar Antalya'da dün akşam etkili olan sağanak yağış yaşamı felç ederken, denizden karaya ulaşan 2 ayrı hortum Demre, Kumluca, Finike ve Manavgat ilçelerinde ortalığı savaş alanına çevirdi. Seralar, tarım alanları, iş yerleri ve binalarda zarara neden olan hortumda 6 kişi yaralandı. Hortum, örtüaltı tarımın merkezi Kumluca'da 1000 dönüm serayı yerle bir etti. Kumluca Ziraat Odası Başkanı Hidayet Kökce, "Üreticilerimizin bir kısmının sigortası vardı ama olmayanlar da var. Hortum 12 kilometre boyunca 70- 80 metrelik genişlikte zarar vererek geçti" dedi.
6.03.2024 Gündem
Bir Halil Umut Meler vakası daha! Hakemi böyle yumrukladı: Sen nasıl bir insansın
Bir Halil Umut Meler vakası daha! Hakemi böyle yumrukladı: Sen nasıl bir insansın Yozgat 1. Amatör Küme Futbol Ligi B Grubu'nda Sorgun 1071 Spor Kulübü ile Yozgat İl Özel İdarespor arasında oynanan karşılaşma sonrasında müsabakanın hakemleri saldırıya uğradı.
7.02.2024 Futbol
Linyit Kullanım Alanları Nelerdir? Linyitin Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Linyit Kullanım Alanları Nelerdir? Linyitin Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Bu yazının ana konusu olan linyit hakkında ne kadar bilgi sahibisiniz? Linyit ülkemizde çıkarılan bir madendir ve genellikle evleri ısıtmak amacıyla kullanıldığı bilinmektedir. Fakat birçok sektörde linyit kullanımı devam etmektedir. Bir kömür türü olarak bilinen linyit kahverengi rengindedir. Kömür çeşitleri içerisinde en düşük sırada yerini almaktadır. En alt sırada yer almasının sebebi ise ısıtma potansiyelinin diğer kömür türlerine göre oldukça düşük olmasından kaynaklanmaktadır. 
1.02.2024 Yaşam
Türkiye'nin kalbine şehit ateşi düştü! Şehitlerimizin kimlikleri belli oldu
Türkiye'nin kalbine şehit ateşi düştü! Şehitlerimizin kimlikleri belli oldu Türkiye’nin kalbine şehit ateşi düştü. Pençe- Kilit Harekatı bölgesinde üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 6 asker şehit oldu. Şehitlerimizin kimlikleri belli olurken, ortaya çıkan bir video da yürekleri yaktı.
24.12.2023 Gündem
‘Eşime baktın’ tartışmasında kalbinden bıçaklanıp öldürüldü! Kan donduran olay
‘Eşime baktın’ tartışmasında kalbinden bıçaklanıp öldürüldü! Kan donduran olay Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Sunay Sorgun (29), yanındaki eşine baktıklarını öne sürdüğü 2 kişiyle çıkan tartışmada kalbinden bıçaklanarak öldürüldü.
12.12.2023 Gündem
Korsan taksiciden trajikomik sözler: Bugün yok, polis beni yakaladı, yapacak bir şey yok
Korsan taksiciden trajikomik sözler: Bugün yok, polis beni yakaladı, yapacak bir şey yok Antalya’nın Manavgat ilçesinde korsan turist taşımacılığı yapıldığı ihbarı harekete geçen ekipler, korsan taşımacılık yaptığı belirlenen ve içerisinde 2 kadın turist bulunan araç 15 günlüğüne trafikten men edilirken, araç sürücüsü ve araç sahibine 8 bin 192 TL para cezası kesildi. Araca binmekte ısrar eden bir turist ile Türkçe anlaşmaya çalışan araç sürücüsü “Bugün yok. Polis beni yakaladı. Yapacak bir şey yok” diye konuşurken, polisin kendisini yakaladığını anlatabilmek için ellerini kelepçelenmiş gibi gösterdiği görüldü.
28.09.2023 Yaşam
Yozgat'taki yolcu otobüsü faciasının sebebi ortaya çıktı
Yozgat'taki yolcu otobüsü faciasının sebebi ortaya çıktı Yozgat'ta 12 kişinin öldüğü, 18 kişinin de yaralandığı otobüs kazası Türkiye'yi kahretti. Karşı şeride geçerek 30 metreden şarampole yuvarlanan otobüs kazasıyla ilgili yeni detaylar da ortaya çıkıyor.
22.08.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyondaki yükseliş geçici
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyondaki yükseliş geçici Kabine toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Kritik toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu. Enflasyona ilişkin ise "Enflasyonu vatandaşın günlük hayatından çıkaracağız, biraz sabır bekliyoruz." ifadelerini kullandı.
21.08.2023 Gündem
Yozgat’ta yolcu otobüsü şarampole uçtu! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Yozgat’ta yolcu otobüsü şarampole uçtu! Çok sayıda ölü ve yaralı var Yozgat'ın Sorgun ilçesinde yolcu otobüsünün şarampole düşmesi sonucu 12 kişi hayatını kaybetti, 19 kişi de yaralandı.
21.08.2023 Haber
Yozgat'ta yolcu otobüsü faciası yaşandı! Çok sayıda ölü ve yaralı var, kimlikleri belli oldu
Yozgat'ta yolcu otobüsü faciası yaşandı! Çok sayıda ölü ve yaralı var, kimlikleri belli oldu Yozgat’ın Sorgun ilçesinde yolcu otobüsü şarampole uçtu. Gelen ilk bilgilere göre 12 kişi yaşamını yitirdi, 19 kişi de yaralandı. Öte yandan Bakan Tunç, kazayla ilgili adli soruşturmanın başladığını duyurdu. Öte yandan hayatını kaybeden vatandaşların kimlikleri belli oldu
21.08.2023 Yaşam
Karadeniz'de yine can pazarı! Çocukların feryadı yürekleri dağladı
Karadeniz'de yine can pazarı! Çocukların feryadı yürekleri dağladı Yozgat’tan Samsun'a gelen ve serinlemek için denize giren aileden 5 kişi boğulma tehlikesi geçirdi. Denizde kaybolan aile fertlerini dalgıçlar kısa sürede bularak sağ çıkardı, çocukların anne-babalarının peşinden feryatları ise yürekleri dağladı.
18.08.2023 Yaşam
Bakan Karaismailoğlu: Ankara-Sivas hızlı treni ile 125 binden fazla kişi yolculuk yaptı
Bakan Karaismailoğlu: Ankara-Sivas hızlı treni ile 125 binden fazla kişi yolculuk yaptı  Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 26 Nisan 2023 tarihinde hizmete açtıkları Ankara-Sivas hızlı tren hattında 125 binden fazla kişinin seyahat ettiğini açıkladı.
2.06.2023 Gündem
Instagram çöktü mü 22 Mayıs 2023? Instagram'da akış yenileme sorunu nedir, Instagram ne zaman düzelir, neden hata veriyor ve açılmıyor, sorun mu var?
Instagram çöktü mü 22 Mayıs 2023? Instagram'da akış yenileme sorunu nedir, Instagram ne zaman düzelir, neden hata veriyor ve açılmıyor, sorun mu var? Instagram'da akış yenileme sorunu yaşayan vatandaşlar, arama motorlarına yönelerek Instagram çöktü mü? sorusuna yanıt aramaya başladı. Instagram kullanıcıları son birkaç saattir erişim sağlanamadığını ve giriş yapamadıklarını paylaşıyor. Instagram'da akış yenileme sorunu yaşayan çok sayıda kullanıcı, "Instagram çöktü mü, neden açılmıyor?" sorusunun yanıtını merak ediyor. Şikayetler sonrası Instagram, Facebook ve Whatsapp'ın çatı kuruluşu Meta'dan açıklama geldi. Peki, Instagram neden hata veriyor, açılmıyor? İnstagram’da sorgun ne, akış neden yenilenmiyor?
22.05.2023 Bilim ve Teknoloji
Sorgun fayı nerede, Adana sorgun fayı nereden (hangi illerden) geçiyor? Sorgun fayı kaç şiddetinde deprem üretir, km?
Sorgun fayı nerede, Adana sorgun fayı nereden (hangi illerden) geçiyor? Sorgun fayı kaç şiddetinde deprem üretir, km? Sorgun fayı Adana nereden geçiyor, sorgun fayı kaç şiddetinde deprem üretir? Bilim Akademisi Üyesi Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Sorgun fayının kırılmadığını söyleyerek Adana için uyarıda bulundu. Görür, sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Sorgun fayı kırılmadı. Bu fay Adana havzasına dallanarak devam ediyor. Maraş, Yumurtalık, Osmaniye ve Ceyhan yörelerinde DAF’ın kolları var. Bu kollar üzerine Maraş ve Gaziantep depremleri stres transfer etmiş olabilir." dedi. Peki, Sorgun fayı nerede, Adana sorgun fayı hangi illerden geçiyor?
29.04.2023 Gündem
Prof. Dr. Naci Görür'den kritik deprem uyarısı! "Stres transfer etmiş olabilir"
Prof. Dr. Naci Görür'den kritik deprem uyarısı! "Stres transfer etmiş olabilir" Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, yeni bir uyarda bulundu. Kahramanmaraş'ta 7.5 deprem üreten Sürgü fayının kırıldığını söyleyen Prof. Görür, “Sorgun fayı kırılmadı” deyip Adana’ya dikkat çekti.
28.04.2023 Gündem
Ankara-Sivas Hızlı Tren hattında ilk sefer! Bakan Karaismailoğlu: Bakü'ye kadar hattı planladık
Ankara-Sivas Hızlı Tren hattında ilk sefer! Bakan Karaismailoğlu: Bakü'ye kadar hattı planladık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bugün açılışı gerçekleşecek olan Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı ile ilgili CNN TÜRK'te konuştu. Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı ile yolculuğun 2 saate düşeceğini belirten Bakan Karaismailoğlu, 'Bu yatırımlar sayesinde Türkiye’nin önü açıldı. Karayolunda da, havayolunda da. Yarın da yerli ve milli trenimiz ile Adapazarı’nda yolcu taşımaya başlıyoruz.' dedi. Öte yandan Karaismailoğlu daha sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile hızlı tren ile yola çıktıklarını duyurdu.
26.04.2023 Ekonomi
Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı bugün açılıyor
Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı bugün açılıyor Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı bugün açılıyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, hattın tamamlanmasıyla toplam demir yolu uzunluğunun 13 bin 896 kilometreye çıkacağını söyleyerek, "Ankara-Sivas arasındaki mesafeyi 603 kilometreden 405 kilometreye düşürdük" dedi.
26.04.2023 Gündem
Bakan Nebati: "5 yıl içerisinde 6 milyon İstanbulluyu güvenli yuvalara kavuşturmuş olacağız"
Bakan Nebati: "5 yıl içerisinde 6 milyon İstanbulluyu güvenli yuvalara kavuşturmuş olacağız" Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, İstanbul'da yüzyılın dönüşümünü başlatacak adımları attıklarını belirterek, "Avrupa yakasındaki rezerv alanlarımızda 500 bin, Asya yakasındaki rezerv alanlarımızda 500 bin konut yapmayı hedefliyoruz. Buralara taşıyacağımız nüfusla büyük oranda seyrelteceğimiz mevcut yerleşim yerlerinde de 500 bin konutu yerinde dönüştürmeyi planlıyoruz. Her yıl 300 bin, 5 yılda toplam 1.5 milyon yeni konutla, en az 6 milyon İstanbulluyu güvenli yuvalara kavuşturmuş olacağız" dedi.
25.04.2023 Ekonomi
Ankara-Sivas hızlı tren hattı ne zaman açılacak? Ankara-Sivas hızlı tren hattı nerelerden geçiyor? (Ankara-Sivas hızlı tren hattı durakları)
Ankara-Sivas hızlı tren hattı ne zaman açılacak? Ankara-Sivas hızlı tren hattı nerelerden geçiyor? (Ankara-Sivas hızlı tren hattı durakları) Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ulaştırma projelerinde gelinen son durum ve yeni projeler için önemli açıklamalarda bulundu. Karaismailoğlu, "Ankara-Sivas hattımızı 1 hafta sonra açıyoruz. 2 saatte Ankara'dan Sivas'a gidecek" dedi. Peki, Ankara-Sivas hızlı tren hattı ne zaman açılacak? Ankara-Sivas hızlı tren hattı nerelerden geçiyor?
15.04.2023 Gündem
Yavuz Ağıralioğlu kimdir, nereli, kaç yaşında, mesleği ne? Yavuz Ağıralioğlu İYİ Parti’den neden istifa etti?
Yavuz Ağıralioğlu kimdir, nereli, kaç yaşında, mesleği ne? Yavuz Ağıralioğlu İYİ Parti’den neden istifa etti? BBP’de de görev alan İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu İYİ Parti’nin kuruluş sürecinden bu yana Grup Başkanvekilliği, Parti Sözcülüğü ve Genel Başkan Yardımcılığı gibi görevler üsteniyordu. Ağıralioğlu yaptığı açıklama ile partisinden istifa ettiğini duyurdu. Peki, İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Yavuz Ağıralioğlu İYİ Parti’den neden istifa etti?
29.03.2023 Gündem
Mart ayında yoğun yağış! 4 ilde eğitime kar engeli
Mart ayında yoğun yağış! 4 ilde eğitime kar engeli Mart ayında bazı illerde kar yağışı etkili oluyor. Bazı il ve ilçelerde kar yağışı ve buzlanma riski nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.
13.03.2023 Gündem
Zühtü Arslan kimdir? Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan kaç oy aldı, nereli, kaç yaşında? AYM Başkanı Zühtü Arslan’ın biyografisi!
Zühtü Arslan kimdir? Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan kaç oy aldı, nereli, kaç yaşında? AYM Başkanı Zühtü Arslan’ın biyografisi! Anayasa Mahkemesi (AYM) Başkanı Zühtü Arslan'ın görev süresinin dolması nedeniyle Yüksek Mahkemede bugün başkanlık seçimini yaptı. Görev süresi biten Arslan, yeniden aday olarak seçildi. Peki, Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan kimdir? Zühtü Arslan kaç oy aldı, nereli, kaç yaşında? AYM Başkanı Zühtü Arslan’ın biyografisi…
3.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sorgun ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sorgun haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.