Songül

Songül

Son dakika songül haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan songül ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını songül haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Songül

haberleri sayfasında son dakika yaşanan songül gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.782 songül haberi bulunmuştur. Tüm songül haberleri aşağıda listelenmiştir.
Songül Karlı kalça estetiği sonrası Instagram'ı salladı!  Takipçilerinden yorum ve beğeni yağdı
Songül Karlı kalça estetiği sonrası Instagram'ı salladı! Takipçilerinden yorum ve beğeni yağdı Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ve pozlarıyla magazin gündeminde adından sık sık söz ettiren Songül Karlı, bu kez son paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. Uğur Arslan ile yaptığı programla hafızalara kazınan 50 yaşındaki ünlü türkücü ve sunucu, kalça estetiğinden sonraki son halini sevenlerinin beğenisine sundu.
15.04.2024 Magazin
Edirne yerel seçim sonuçları 2024: Edirne'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Edirne'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Edirne yerel seçim sonuçları 2024: Edirne'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Edirne'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Edirne geldi. Edirne yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Edirne Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Edirne'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Edirne yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
DEM Parti'nin İstanbul adayları belli oldu
DEM Parti'nin İstanbul adayları belli oldu Dem Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayları belli oldu. Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan yaptığı açıklamada "Adaylarımız Meral Danış Beştaş ve Murat Çepni'dir." dedi.
9.02.2024 Gündem
Hatay'da geri dönüş başladı! Büyük acıların izlerini silmek için yoğun çalışma
Hatay'da geri dönüş başladı! Büyük acıların izlerini silmek için yoğun çalışma 6 Şubat depreminin hemen ardından Hatay’da yüzyılın afetiyle yüzleşmiştik. Bir yıl sonra bu kez “büyük acıların” izlerini silmek için yoğun bir çalışmaya tanık oluyoruz. Şehrin birçok yerinde enkaz kaldırma ve kalıcı konut çalışmaları sürüyor. Kent, büyük bir şantiye görünümünde... Hataylılar her geri dönüşü ve açılan her yeni işyerini sevinçle karşılıyor.
5.02.2024 Gündem
Songül Öden anne oldu! İşte kızına verdiği isim
Songül Öden anne oldu! İşte kızına verdiği isim 2020'nin temmuz ayında Arman Bıçakçı ile nikâh masasına oturan Songül Öden anne oldu. Çift, kızlarına Sone Larin adını verdi.
27.01.2024 Magazin
Eşi ve 5 çocuğunun öldüğü otomobili 'gelin arabası' yapıp, 5 ay sonra evlenmişti; tutuklandı
Eşi ve 5 çocuğunun öldüğü otomobili 'gelin arabası' yapıp, 5 ay sonra evlenmişti; tutuklandı Şanlıurfa'da, 8 ay önce otomobilin sulama kanalına uçması sonucu eşi ve 5 çocuğunun boğulduğu kaza sonrası gözaltına alınıp serbest bırakılan ve eşinin ailesinin 'cinayet' iddiaları üzerine tekrar gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen sürücü Hasan Çetin (38), üçüncü kez çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Hasan Çetin'in kaza yaptığı otomobili 'gelin arabası' olarak kullanıp, olaydan 5 ay sonra evlendiği İslim Çetin ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.
5.01.2024 Gündem
Eski eşinin ailesi tarafından sokak ortasında dövülen kadının yardım çağrısı! Kan donduran olay
Eski eşinin ailesi tarafından sokak ortasında dövülen kadının yardım çağrısı! Kan donduran olay Bağcılar'da gördüğü şiddet nedeniyle bir yıl önce eşinden ayrılan Songül Kaya (35) sokak ortasında eski eşinin ailesinin sopalı saldırısına uğradı. Eğitimci olan eski eşinden hala tehdit aldığını söyleyen Kaya, çocukları için devletten yardım bekliyor.
22.12.2023 Gündem
Kalyoncu ailesinin acı günü
Kalyoncu ailesinin acı günü İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede vefat eden Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu'nun eniştesi Fahri Cengiz Kalyoncu son yolculuğuna uğurlandı.
21.12.2023 Gündem
Songül Karlı: Diğer sanatçılar benden daha açık giyiniyor
Songül Karlı: Diğer sanatçılar benden daha açık giyiniyor Songül Karlı, önceki gün hakkında çıkan haberlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Son yıllarda işlerinin azaldığını söyleyen şarkıcı, "Bu hep bilinir evet sanatçılar birbirinin işini keser" dedi. Karlı, sık sık ‘estetik yaptırdı' iddialarıyla ilgili de konuştu.
19.12.2023 Magazin
Songül Karlı'nın gözünün son hali görenleri şaşırttı!
Songül Karlı'nın gözünün son hali görenleri şaşırttı! Estetik haberleriyle sık sık gündeme gelen şarkıcı Songül Karlı'nın yüzündeki deformasyon sosyal medyada gündem oldu. 'Bir gözün başka bir gözün başka yere bakıyor' yorumları ise gecikmedi.
8.12.2023 Magazin
Yıllardır kanserle mücadele eden fenomen Ayşenur Parlak hayatını kaybetti
Yıllardır kanserle mücadele eden fenomen Ayşenur Parlak hayatını kaybetti Dördüncü evre kolon kanseriyle mücadele eden sosyal medya fenomeni Ayşenur Parlak, yaşama veda etti. Ünlü ismin eşi ve kızının babası Savaş Parlak, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu.
13.11.2023 Magazin
Songül Karlı filtreyi abarttı! Takipçilerinden tepki gecikmedi
Songül Karlı filtreyi abarttı! Takipçilerinden tepki gecikmedi Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ve gönderileriyle magazin gündeminde adından sık sık söz ettiren Songül Karlı uzun zaman sonra ekranlara döndü. Yaptırdığı estetiklerle ve filtreli pozlarıyla dikkat çeken Karlı'nın pozuna yorum yağdı.
13.11.2023 Magazin
Songül Öden hamilelik sürecini anlattı: Eşimi hiç zorlamadım
Songül Öden hamilelik sürecini anlattı: Eşimi hiç zorlamadım Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden, şimdilerde ilk bebeğine hamile olan Songül Öden, önceki gün Baltalimanı’nda kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, hamilelik süreciyle ilgili konuştu.
27.10.2023 Magazin
Isparta'da mevsimlik işçiler arasında kavga! Ortalık kan gölüne döndü
Isparta'da mevsimlik işçiler arasında kavga! Ortalık kan gölüne döndü Isparta'nın Gelendost ilçesinde mevsimlik işçiler arasında çıkan kavgada av tüfeğiyle vurulan Vildan Kıraç (19) hayatını kaybetti, 2'si ağır 4 kişi yaralandı. Jandarma 1'i hastanede 7 kişiyi gözaltına alırken, firari 2 kişinin yakalanması için çalışma başlattı.
10.10.2023 Yaşam
Songül Öden'in bebeğinin cinsiyeti belli oldu
Songül Öden'in bebeğinin cinsiyeti belli oldu İş adamı Arman Bıçakçı ile evli olan başarılı oyuncu Songül Öden, bebek bekleyerek büyük bir heyecan içerisinde günleri sayıyor.
27.08.2023 Magazin
'Göğüs estetiği yaptırdım, pişmanım' demişti... Songül Karlı son paylaşımıyla olay yarattı
'Göğüs estetiği yaptırdım, pişmanım' demişti... Songül Karlı son paylaşımıyla olay yarattı Songül Karlı yaptırdığı estetiklerle ve cesur pozlarıyla sosyal medyada adından söz ettiriyor.Estetikli haliyle gündemden düşmeyen Songül Karlı, yayınladığı son pozuyla takipçilerini şaşırttı. Ünlü türkücüyü görenler tanımakta güçlük çekti.
6.08.2023 Magazin
Disney'in skandal Atatürk dizisi kararı sonrası Türkiye ayağa kalktı! Sosyal medyada ‘abonelikler iptal’ boykotu
Disney'in skandal Atatürk dizisi kararı sonrası Türkiye ayağa kalktı! Sosyal medyada ‘abonelikler iptal’ boykotu Disney'in Atatürk dizisini yayınlamama kararı sonrası tepkiler peş peşe geldi. Devlet kurumlarıyla, siyasi partileriyle, vatandaşıyla tüm Türkiye ulu önder Atatürk’e sahip çıktı. Hürriyet’e konuşan RTÜK Başkanı Şahin, “Konuyla ilgili inceleme başlatıp Disney Plus’ın savunmasını istedik” dedi. Tüm siyasi partilerden tepki yağarken sosyal medyada da ‘abonelikler iptal’ kampanyası başladı...
3.08.2023 Gündem
Ailesini ziyarete geldi hayatının şokunu yaşadı! Çöp evde babasını ölüme terk edilmiş halde buldu
Ailesini ziyarete geldi hayatının şokunu yaşadı! Çöp evde babasını ölüme terk edilmiş halde buldu Muğla’dan Adana’ya ailesini ziyarete gelen bir kişi, annesinin terk ettiği Alzheimer hastası babasını çöp evde buldu. Yaşlı adam ambulansla hastaneye kaldırılırken, çöp evdeki manzara ise görenlerin içini parçaladı.
2.08.2023 Yaşam
Estetik harikası Songül Karlı kot tulumuyla sosyal medyayı salladı!
Estetik harikası Songül Karlı kot tulumuyla sosyal medyayı salladı! Songül Karlı yaptırdığı estetiklerle ve cesur pozlarıyla sosyal medyada adından söz ettiriyor. Yaptırdığı estetik operasyonlarla gündemden düşmeyen ünlü türkücü Songül Karlı, fit fiziğiyle göz doldurdu. Kot tulumuyla poz veren güzel türkücünün son paylaşımına yorum yağdı, Songül Karlı yine Hadise'ye benzetildi.
24.07.2023 Magazin
Potasyum deposu besin o kişiler için kabusa dönüşüyor! Nefes darlığı ve tansiyon düşüklüğü sonrası bayılma
Potasyum deposu besin o kişiler için kabusa dönüşüyor! Nefes darlığı ve tansiyon düşüklüğü sonrası bayılma Yüksek miktarda potasyum içeriyor, kan basıncını dengeliyor. Koruyucu antioksidan özelliklere sahiptir, gözleri korumada önemli bir rol oynuyor. Lif bakımından oldukça zengindir, kan şekerini dengeliyor. Yıllarca yanlış tüketmişiz ,faydasını ve lezzetini 5 katına çıkarıyor. Antep fıstığı sevenleri alerji konusunda uyaran Alerji ve İmmunoloji Uzmanı Doç. Dr. Tuğba Songül Tat ise "Antep fıstığı tükettikten sonra kaşıntı, kabarıklık, nefes darlığı, ishal, tansiyon düşüklüğü hatta bayılma gibi bir şikayet varsa, mutlaka alerji hekimine başvurmalarını önermekteyiz" dedi.
23.07.2023 Sağlık
Alışveriş merkezini sivrisinekler bastı! Vatandaş yemek bile yiyemiyor
Alışveriş merkezini sivrisinekler bastı! Vatandaş yemek bile yiyemiyor Kocaeli'de özellikle akşam saatlerinde ortaya çıkan milyonlarca sivrisineğin görüntüsü, görenleri hayrete düşürüyor. Bir AVM'nin de içini adeta istila eden sinekler için vatandaşlar ve iş yeri yetkilileri yardım bekliyor.
29.06.2023 Yaşam
TBMM Başkanı Kurtulmuş, Çanakkale Valiliği’ni ziyaret etti
TBMM Başkanı Kurtulmuş, Çanakkale Valiliği’ni ziyaret etti Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Çanakkale Valiliği’ni ziyaret etti.
27.06.2023 Gündem
Ankara'da böcek ilacı faciası! 2 kişi hayatını kaybetti
Ankara'da böcek ilacı faciası! 2 kişi hayatını kaybetti Ankara'nın Keçiören ilçesinde böcek ilacından zehirlendiği belirtilen 1'i çocuk 2 kişi hayatını kaybetti, hastaneye kaldırılan 1'i ağır 5 kişinin tedavisi sürüyor.
16.06.2023 Yaşam
Gelsin Hayat Bildiği Gibi neden final yapıyor? Gelsin Hayat Bildiği Gibi niye bitiyor?
Gelsin Hayat Bildiği Gibi neden final yapıyor? Gelsin Hayat Bildiği Gibi niye bitiyor? Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi neden final yapıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Devrim Özkan, Ertan Saban'ın yer aldığı dizi 40. bölümüyle final yapıyor. Sadi Payaslı ve Songül arasındaki aşka kilitlenen ve hikayesiyle dikkat çeken Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi niye bitiyor? İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi final nedeni ve detaylar...
22.05.2023 Ünlüler Dünyası
Estetikleriyle gündemde olan Songül Karlı'nın son hali ortaya çıktı!
Estetikleriyle gündemde olan Songül Karlı'nın son hali ortaya çıktı! Sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren şarkıcı ve sunucu Songül Karlı, geçtiğimiz günlerde estetik operasyon geçirmişti. Operasyon sonrası ilk kez fotoğraf paylaşan Songül Karlı’nın yeni hali ortaya çıktı.
2.05.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Songül ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki songül haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.