Söğütlüçeşme

Söğütlüçeşme

Son dakika Söğütlüçeşme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Söğütlüçeşme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Söğütlüçeşme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Söğütlüçeşme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan söğütlüçeşme gelişmeleri de dahil olmak üzere 447 söğütlüçeşme haberi bulunmuştur. Tüm söğütlüçeşme haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar, İlk 6 Ay ve 1 Yıllık Acil Eylem Planı Toplantısı'nda konuştu. Murat Kurum, 'İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır. İstanbul’un 5 yıllık süreçte geriye gitmesinden dolayı projelerin hızlıca yapılmasını tespit ettik. Yoğun bir mesai içinde olduk. Bilim insanları ile bu projeleri çalıştık.' dedi. İstanbul'da trafikte kalma süresinin ilk yılda yüzde 64'ten 59'a düşeceğini belirten Kurum, metrobüs kapasitesinin de artacağını söyledi. Kurum ayrıca sosyal destek kapsamında İstanbul'da 100 kreşin açılacağını duyurdu.
28.03.2024 Gündem
Stüdyoda duygusal anlar! Murat Kurum'un gözleri doldu
Stüdyoda duygusal anlar! Murat Kurum'un gözleri doldu Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programında Hürriyet Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı. Deprem bölgesinde yapılan çalışmalara değindikten sonra Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde evleri yıkılan depremzedelerle ilgili röportajı izleyen Murat Kurum'un gözleri doldu.
26.03.2024 Gündem
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecek
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecek Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında açıklamalarda bulundu. Kurum 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. İstanbul'un trafik sorununa çözüm planını anlatan Kurum, "650 km'ye çıkararak toplu ulaşımda metro oranını artıracağız. Bununla birlikte tüneller yapacağız. İstanbul'un trafik çilesi bitecek. İstanbul'un her ilçesinden metroya binip toplu ulaşımı kullanabileceğiz. 2 yakaya 122 km tünel yapacağız. Alternatif bir yol güzergahı koymanız lazım. Mevcuttaki tüneller 22 km." ifadelerini kullandı.
25.03.2024 Gündem
Murat Kurum'dan İBB yönetimine ulaşım tepkisi: İstanbullu trafikte canından bezdi
Murat Kurum'dan İBB yönetimine ulaşım tepkisi: İstanbullu trafikte canından bezdi AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum, 'Çilesiz İstanbul Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Kurum, "Mevcut İBB yönetimi her alanda olduğu gibi ulaşımda da başarısız oldu. 35 ulaşım vaadinden 4'ünü yapabildiler. Bu trafik İstanbul'u çileden çıkaran hale geldi. Paradan, zamandan, her şeyden kaybediyoruz. 1 yılda 288 saat kaybediyoruz. İstanbullunun ömründen 3 yıl çalınıyor" diye konuştu.
27.02.2024 Gündem
Murat Kurum: 'Depreme dayanıklı 650 bin konut hedefimiz var'
Murat Kurum: 'Depreme dayanıklı 650 bin konut hedefimiz var' AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın sunduğu Neler Oluyor Hayatta programında açıklamalarda bulunarak, "Milletin beklediği süslü laflar, kavga, ayrıştırma değil. Bir taraftan cemevi temeli atarken öbür taraftan esnafla buluştuk. Biz kimin dili, dini nedir diye bakmadık. Bizi biz yapan değerler budur. Bizim Alevi komşumuz da var, Kürt komşumuz da vardı, Laz komşumuz da vardı. Sevincimizi de hüznümüzü de beraber yaşadık. Birileri bu değerler üzerinden siyaset yapmayı meslek edinmiş." ifadelerini kullandı.
22.02.2024 Gündem
Kağıthane-Gayrettepe metrosu açıldı! Erdoğan: İstanbul’da trafik mesele olmaktan çıkacak
Kağıthane-Gayrettepe metrosu açıldı! Erdoğan: İstanbul’da trafik mesele olmaktan çıkacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-Gayrettepe Etabı Açılış Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Fatih'in emaneti olan aziz şehri, inşaatına başlanmış metroları bile yapamayan zihniyetin insafına bırakmadık, bırakmayacağız. 31 Mart seçimleriyle ilgili takvim işlemeye başladıkça maskeler düşüyor. Kimi şehrine aşkla hizmet ettiği kiminin de 3 dönüm bostan yan gel yat Osman misali vaktini boşa geçirdiği netleşiyor" dedi.
29.01.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te: Herkes 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir' diyor
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te: Herkes 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir' diyor AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, CNN Türk yayınında Ahmet Hakan ve Fulya Öztürk’ün sorularını yanıtladı. Kurum, "Aylardır ziyaretlerimizi yapıyoruz. İstanbullular büyükşehirden neler bekliyor? Onları dinliyoruz. Gittiğimiz her yerde büyük bir sevgiyle coşkuyla karşılanıyoruz. Herkes şunu söylüyor 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir'" dedi.
26.01.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu rekoru açıkladı: 2 yılda 2 milyon 423 bin 868 yolcu
Bakan Uraloğlu rekoru açıkladı: 2 yılda 2 milyon 423 bin 868 yolcu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karaman- Konya- Ankara, Karaman - Konya- İstanbul YHT hattı ile seyahat rekoru kırıldığını ifade ederek 2 yılda 2 milyon 423 bin 868 yolcunun seyahat ettiği bilgisini paylaştı.
7.01.2024 Gündem
Galerici cinayetinden 'Daltonlar' çıktı
Galerici cinayetinden 'Daltonlar' çıktı Küçükçekmece'de galerici Sertaç Çelikli motosikletli bir saldırgan tarafından öldürüldü. Galericinin “Sana 5 milyon ceza kestik” diyen Daltonlar çetesi tarafından parayı vermemesi üzerine öldürüldüğü iddia edildi. Çelikçi’yi öldüren zanlıların kaçtıkları anlar kameraya böyle yansıdı.
28.12.2023 Gündem
Oto galericiye kanlı saldırı: Sana 5 milyon lira ceza kestik!
Oto galericiye kanlı saldırı: Sana 5 milyon lira ceza kestik! Küçükçekmece'de bir çocuk babası galerici Sertaç Çelikli'nin öldürülmesiyle ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin iş adamından 5 milyon lira haraç almaya çalıştıkları iddia edildi. Saldırıyı gerçekleştiren şüphelinin olaydan sonra kaçtığı anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.
27.12.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu: Maç 90 dakika, Ankara-İstanbul arası 80 dakika
Bakan Uraloğlu: Maç 90 dakika, Ankara-İstanbul arası 80 dakika Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Maç 90 dakika, biz Ankara’dan İstanbul’a 80 dakikada gideceğiz. Süper hızlı trenle bunu gerçekleştireceğiz" dedi.
20.12.2023 Ekonomi
Taksiciden yolcuya akıllara zarar bahane! İstediği yere götürmemek için bin takla attı
Taksiciden yolcuya akıllara zarar bahane! İstediği yere götürmemek için bin takla attı Kadıköy’de taksi şoförü, aracına binen yolcuyu gitmek istediği yere götürmedi. Kadın yolcu, taksicinin "Kusura bakmayın orda bir kavga ettik. Adamlar bize saldırdı, Fikirtepe'de. O yüzden almıyoruz oraya" demesi üzerine taksiden indi.
16.11.2023 Gündem
Filistin mitingi saat kaçta? Filistin mitingi ne zaman, nerede, başladı mı?
Filistin mitingi saat kaçta? Filistin mitingi ne zaman, nerede, başladı mı? AK Parti tarafından 28 Ekim Cumartesi günü yapılacak olan ‘Büyük İstanbul Mitingi’nin programı belli oldu. AK Parti’den yapılan açıklamada, “28 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek ‘Büyük Filistin Mitingi’ milyonlarca vatandaşın yanı sıra özel konukları da ağırlayacak. Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilecek mitinge pek çok farklı ülkeden devlet adamları, hükümet temsilcileri, siyasi parti liderleri katılacak” denildi. Peki, Filistin Mitingi nerede olacak? Büyük Filistin Mitingi İstanbul’un neresinde?
28.10.2023 Gündem
Atatürk Havalimanı nerede, Atatürk Havalimanı’na nasıl gidilir? Filistin Mitingi bugün Atatürk Havalimanı’nda!
Atatürk Havalimanı nerede, Atatürk Havalimanı’na nasıl gidilir? Filistin Mitingi bugün Atatürk Havalimanı’nda! Büyük Filistin Mitingi bugün düzenlenecek. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, İsrail'in Filistin saldırılarına dikkat çekmek için bugün Atatürk Havalimanı’nda "Büyük Filistin Mitingi" düzenleyecek. Filistin’e destek olmak için gerçekleştirilecek mitinge Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak. Peki, Atatürk Havalimanı nerede, Atatürk Havalimanı’na nasıl gidilir?
28.10.2023 Gündem
Kadıköy'de denetim sırasında ceza yazılan sürücü isyan etti
Kadıköy'de denetim sırasında ceza yazılan sürücü isyan etti Kadıköy'de sivil trafik ekipleri drone destekli denetim yaptı. Denetimlerde yayalara yol vermeyen 9 sürücüye toplam 13 bin 853 lira ceza yazıldı. Ceza yazıldığı için polislere tepki gösteren Yiğit Pala "Görüntüyü görmeden ceza tutanağını imzalamıyorum. Bir sürü araç geçti, siz bir kurban mı aradınız? Hakkımı helal etmiyorum" dedi.
19.10.2023 Yaşam
Metrobüs seferleri bir süre FSM'den yapılacak
Metrobüs seferleri bir süre FSM'den yapılacak İstanbul'da metrobüs hattında, yarın gerçekleştirilecek 12.15-14.30 saatleri arasındaki seferler Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerinden yapılacak.
14.10.2023 Yaşam
Vatandaşları isyan ettiren yoğunluk! Metrobüs duraklarında uzun kuyruklar oluştu
Vatandaşları isyan ettiren yoğunluk! Metrobüs duraklarında uzun kuyruklar oluştu İstanbul'da sabah saatlerinde bazı metrobüs durakları ile üst geçitlerde kalabalık ve uzun kuyruklar oluştu. İşe ve okula gitmek isteyenler dakikalarca metrobüse binebilmek için bekledi. Yoğunluktan şikayet eden Reyhan Özkaya isimli yolcu, "Girişte tabelaya koymuşlar, "Küçükcekmece'ye hoş geldiniz". Bu hoşluğu göstersin bize. Kalabalık değil rezillik artık insanların burnundan getiriyorlar" dedi. Ahmet Hasan ise, "Bu çok büyük bir sıkıntı, çok kalabalık, hem mahalleli rahatsız oluyor." ifadelerini kullandı.
4.10.2023 Yaşam
Metrobüste yumruk yumruğa kavga! Anbean kaydedildi
Metrobüste yumruk yumruğa kavga! Anbean kaydedildi Beylikdüzü- Söğütlüçeşme arasında çalışan metrobüste iki yolcu arasında kavga çıktı. Birbirine saldıran yolcular araya girenler tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Neden çıktığı bilinmeyen kavga, yolculardan birinin metrobüsten inmesiyle sona erdi. İki yolcunun kavga ettiği anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. ,
16.08.2023 Yaşam
Metrobüste yumruk yumruğa kavga kamerada
Metrobüste yumruk yumruğa kavga kamerada Beylikdüzü- Söğütlüçeşme arasında çalışan metrobüste iki yolcu arasında kavga çıktı. Birbirine saldıran yolcular araya girenler tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Neden çıktığı bilinmeyen kavga, yolculardan birinin metrobüsten inmesiyle sona erdi. İki yolcunun kavga ettiği anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
16.08.2023 Haber
Bakan Uraloğlu duyurdu! Marmaray'ı 10 yılda 1 milyar kişi kullandı
Bakan Uraloğlu duyurdu! Marmaray'ı 10 yılda 1 milyar kişi kullandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Marmaray'ı 10 yılda tam 1 milyar kişi kullandı. Marmaray, 64 ülkeden oluşan 745 milyonluk Avrupa Kıtası nüfusundan daha fazla yolucuyu taşımış durumda. Bu bir yatırım ve işletme başarısıdır" dedi.
25.07.2023 Ekonomi
İstanbul'da yeni taksimetre oyunu! Vatandaşlar isyan etti
İstanbul'da yeni taksimetre oyunu! Vatandaşlar isyan etti İstanbul'da yolcu ve mesafe seçtikleri gerekçesiyle sıkça şikayet konusu olan taksiciler, megakentte bir süredir kullanılan aplikasyon nedeniyle "ücreti" de belirledikleri eleştirilerine hedef oluyor. Ücret, taksimetre üzerinden otomatik hesaplanıyor. Ancak, uygulamayı kullanan bazı taksiciler bu rakamın çok üzerinde teklif sunuyor.
11.07.2023 Gündem
Ankara-İstanbul arası 80 dakikaya düşecek! Adil Karaismailoğlu açıkladı
Ankara-İstanbul arası 80 dakikaya düşecek! Adil Karaismailoğlu açıkladı TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Adil Karaismailoğlu, "Türkiye'nin prestij projelerinden en önemli işlerinden ve dünyanın en büyük teknolojik işlerinden bir tanesi Ankara-İstanbul'u 80 dakikaya düşürüyoruz. Tamamen uçağı tarihe gömecek çok önemli bir yatırımdır. 350 kilometrelik konforu ülkemize yaşatacağız" dedi.
23.06.2023 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: Büyük İstanbul Tüneli'ni 2028'de hizmete açmayı planlıyoruz
Bakan Karaismailoğlu: Büyük İstanbul Tüneli'ni 2028'de hizmete açmayı planlıyoruz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Büyük İstanbul Tüneli Projesi'ni 2028 yılında hizmete açmayı planladıklarını ve tünel ile günlük toplam 1,3 milyon yolcuya hizmet vermeyi öngördüklerini açıkladı.
10.05.2023 Ekonomi
Kadıköy’de metrobüs yangını
Kadıköy’de metrobüs yangını  KAdıköy Söğütlüçeşme Durağı’nda park halindeki metrobüsün motor kısmında yangın çıktı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınarak büyümeden söndürüldü. 
9.04.2023 Yaşam
Prof. Dr. Şükrü Ersoy depreme karşı bölge bölge uyardı! İşte İstanbul'da en riskli ilçeler
Prof. Dr. Şükrü Ersoy depreme karşı bölge bölge uyardı! İşte İstanbul'da en riskli ilçeler Kahramanmaraşlı depremlerden sonra İstanbul'un ilçelerinin depreme ne kadar hazırlıklı ve dayanıklı olduğu tartışılıyor. AFAD tarafından yayınlanan 'kırmızı eylem' planıyla birlikte İstanbul'da meydana gelebilecek olası deprem öncesinde 'En riskli ilçeler' ve 'En riskli mahalleler' belli oldu. CNN Türk Deprem Danışmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, konuyla ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.
14.03.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Söğütlüçeşme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki söğütlüçeşme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.