Soğuk Su

Soğuk Su

Son dakika soğuk su haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan soğuk su ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını soğuk su haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Soğuk Su

haberleri sayfasında son dakika yaşanan soğuk su gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.327 soğuk su haberi bulunmuştur. Tüm soğuk su haberleri aşağıda listelenmiştir.
Starbucks kahve önerileri ve çeşitleri - Sıcak, soğuk, filtre, sütlü, şekerli ve şekersiz kahve
Starbucks kahve önerileri ve çeşitleri - Sıcak, soğuk, filtre, sütlü, şekerli ve şekersiz kahve Kahve denilince ilk akla gelen mekanlardan biri de Starbucks'tır. Leziz, meşhur kahveleri ile ünlü Starbucks’ta hangi kahveleri içmeli? İşte Starbucks kahve önerileri ve çeşitleri...
22.04.2024 Yaşam
Yaz aylarında buz gibi soğuk su içmemeniz için 7 neden!
Yaz aylarında buz gibi soğuk su içmemeniz için 7 neden! Vücudun susuz kalmasından daha kötü bir şey varsa da o da o suyun yanlış içilmesidir. Uzmanlar, günde en az 10-12 bardak su içilmesini öneriyor. Peki, yaz aylarında bu ihtiyacınızı sıklıkla soğuk su içerek mi karşılıyorsunuz? Soğuk su sadece gribal enfeksiyonları olan kişilere tavsiye edilmiyor, buzdolabından doğrudan su içmenin bilmediğimiz birçok zararı var.
17.04.2024 Yaşam
6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde 30 bin kişiye taziye yemeği
6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde 30 bin kişiye taziye yemeği Hatay'ın İskenderun ilçesinde 3 bin 500 gönüllünün katılımıyla depremzedelere 17 milyon kap sıcak yemek dağıtımı yapan, gastronominin Nobel ödüllü şefi Ebru Baybara Demir’in kurduğu Gönül Mutfağı, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde 30 bin kişiye taziye yemeği dağıttı.
6.02.2024 Gündem
Kalp Çarpıntısı Nasıl Geçer? Kalp Çarpıntısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Kalp Çarpıntısı Nasıl Geçer? Kalp Çarpıntısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Kalp çarpıntısı, aritmi olarak da bilinmektedir ve en fazla dikkat edilmesi gereken rahatsızlıklar arasında yer almaktadır. Kişinin kalp çarpıntısı yaşaması durumunda sakin olması ve derin derin nefes alması gerekmektedir. Çarpıntı yaşayan kişinin su içerek derin bir nefes almasının ardından soğuk bir suyla yüzünü yıkaması da iyi gelecektir. 
3.01.2024 Sağlık
Gece Kaşıntısı Nasıl Geçer? Gece Kaşıntısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Gece Kaşıntısı Nasıl Geçer? Gece Kaşıntısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Kaşıntı, genellikle çok fazla kişinin mustarip olduğu önemli bir sorundur. Kolay kolay geçmeyen ve nedeni de kolay tespit edilemeyen kaşıntı kişinin günlük hayatını da olumsuz etkiler. Kaşıntıların çok önemli bir kısmı ise, basit ve kolay geçen rahatsızlıklar kategorisinde yer alır. Ama bazen de kaşıntı çok daha olumsuz durumlara yol açabileceği için çok dikkat etmek gerekir. Kaşıntıların pek çok nedeni vardır. Bunun için en önemli olan da nedeninin keşfedilmesidir.
2.01.2024 Sağlık
Dolama Nasıl Geçer? Dolama Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Dolama Nasıl Geçer? Dolama Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Dolama bir çeşit el ve tırnak rahatsızlıkları olarak adlandırılmaktadır. Halk arasında sık sık rastlanan durumlardan biridir. Tedavisi oldukça önemli olan konulardan biridir. Dolama bakteri kaynaklı yaşanan sıkıntılardan biridir. Bunun için tedavisinin doğru yapılması bulunan bu bakterilerin yayılmasını da önlemektedir.
1.01.2024 Sağlık
Money Bags nasıl yapılır? Masterchef Money Bags tarifi ve malzemeler: İşte Evde Money Bags yapmanın püf noktaları
Money Bags nasıl yapılır? Masterchef Money Bags tarifi ve malzemeler: İşte Evde Money Bags yapmanın püf noktaları 29 Kasım Çarşamba akşamı yayınlanan MasterChef Türkiye programında, yarışmacılar Tayland gecesi konsepti altında oldukça özel bir görevle karşılaştılar: Money Bags yapımı. Tezgah başına geçen yarışmacılar, bu zorlu görevde Tayland mutfağının lezzetini yansıtmaya çalıştı.
29.11.2023 Televizyon
Antalya'da Rus turist polislere ecel teri döktürdü
Antalya'da Rus turist polislere ecel teri döktürdü Antalya’nın Alanya ilçesinde sahte alkol ya da 'zombi' tabir edilen sentetik uyuşturucu aldığı tahmin edilen Rus turist krize girerek yaklaşık 15 polise adeta ecel teri döktürdü.
3.09.2023 Yaşam
Öncesi ve sonrası işlemler etkiyi artırıyor: 'Tedavi olarak görülmeli'
Öncesi ve sonrası işlemler etkiyi artırıyor: 'Tedavi olarak görülmeli' Vücuttaki istenmeyen tüyler hem kadınlar hem de erkekler için büyük bir sorundur. Günümüzde kullanılan kıl alma yöntemlerinin aksine lazer epilasyonda kalıcı çözümler elde edilir. Yüzde yüz oranında bitiş garantisi olmasa da ağda, cımbız, ustura ya da jilet gibi kıl köklerini daha fazla besleyen aletler ile istenmeyen tüyleri yok etmeye çalışmak bir süre sonra sıklaşacağı için yorucu hale gelmeye başlar. Lazer epilasyon, istenmeyen tüyleri kalıcı olarak azaltmak veya ortadan kaldırmak amacıyla kullanılan bir kozmetik ve estetik tedavi yöntemidir. Bu yöntemde yoğun ve odaklanmış bir ışık enerjisi olan lazer, tüy foliküllerine (köklerine) yönlendirilir. Lazer ışığı, tüy folikülündeki melanin pigmenti tarafından emilir ve bu ışık enerjisi ısıya dönüşerek folikülü zararlı hale getirir veya yok eder.
3.09.2023 Sağlık
Su içmek zayıflatır mı? Soğuk su mu ılık su mu etkili? Bir uzmana kulak verelim
Su içmek zayıflatır mı? Soğuk su mu ılık su mu etkili? Bir uzmana kulak verelim Kilo vermeye çalışıyorsanız her gün yapmanız gereken şeylerden birinin bol bol su içmek olduğu söylenir. Hatta internette gördüğümüz bazı tavsiyeler (işi iyice abartıp) bu miktarın 4,5 litre olması gerektiğini öne sürüyor. İddiaya göre su kalori yakmaya ve iştahı azaltmaya yardımcı oluyor ve bu da kilo kaybına yol açıyor.
1.09.2023 Sağlık
Dünyayı bekleyen büyük felaket! Küresel iklim değişikliği nedeniyle AMOC her an çökebilir...
Dünyayı bekleyen büyük felaket! Küresel iklim değişikliği nedeniyle AMOC her an çökebilir... Dünya günlerdir rekor sıcaklıklarla kavruluyor. Dünya iklim dengesini sağlayan “Gulf Stream” olarak bilinen Atlantik Meridyonel Devir Dolaşımı’nın (AMOC) küresel iklim değişikliği nedeniyle çökebileceği açıklandı. Peki bu olasılık gerçekleşirse dünyayı nasıl bir değişim bekliyor? İşte detaylar...
27.07.2023 Gündem
Beykoz ve Sultangazi'de orman yangını çıktı! Çok sayıda ekip bölgeye sevk edildi
Beykoz ve Sultangazi'de orman yangını çıktı! Çok sayıda ekip bölgeye sevk edildi Beykoz'da orman yangını çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibinin yanısıra söndürme helikopteri sevk edildi.. Sultangazi'de otluk alanda başlayan yangın ağaçlara sıçradı. Arazinin yakınında bulunan 3 ev önlem amaçlı tahliye edildi. Yangına itfaiyenin yanı sıra polis ekipleri de TOMA'larla müdahale etti.
26.07.2023 Gündem
Artan sivrisinek popülasyonu hastanelere başvuruları artırdı! Kritik uyarı geldi
Artan sivrisinek popülasyonu hastanelere başvuruları artırdı! Kritik uyarı geldi Sivrisinekler vatandaşları hastanelik etti. Manisa’da da görülmeye başlanan Asya kaplan sivrisineği ısırması sonucu acil servislere yapılan başvurularda artış yaşanması dikkat çekti. Yeni bir tür olması nedeniyle vücudun diğer sivrisineklere göre anormal bir tepki verdiği söyleyen Manisa Şehir Hastanesi Acil Tıp Uzmanı Dr. Mert Deringöz, panik yapılacak bir durum olmadığını belirtirken, Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Erhan İnce üreme alanlarının yüzde 82’sinin insan kaynaklı olduğunu ve vatandaşların lastikler, bidonlar, kovalar ve saksı altları gibi durgun su alanlarına dikkat etmesi konusunda uyarılarda bulundu.
17.07.2023 Yaşam
Aşırı sıcaklar için sağlık uyarısı! Karşılaşacağınız tehlike büyük
Aşırı sıcaklar için sağlık uyarısı! Karşılaşacağınız tehlike büyük Zonguldak İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ertuğrul Güner, aşırı sıcaklıklar çeşitli sağlık sorunlarını beraberinde getirdiğini ifade etti.
13.07.2023 Gündem
Araba alacaktı, dolandırıldı! Kredi çektiler, banka hesabı boşaldı, evine haciz geldi
Araba alacaktı, dolandırıldı! Kredi çektiler, banka hesabı boşaldı, evine haciz geldi Bursa’da aracını satıp model yükseltmek için aldığı parayı banka hesabına yatıran adam akıllı telefonuna virüs bulaşınca hayatı kabusa döndü. Dolandırıcılar üzerine kredi çekti, banka hesabını boşalttı ve üzerine onlarca işlem yapıldı. İşte araba alayım derken fırsatçıların radarına giren vatandaşın başına gelenler...
10.07.2023 Yaşam
Hakan Fidan'ın sözleri dünyada manşet oldu: Erdoğan kırmızı çizgiyi çekti
Hakan Fidan'ın sözleri dünyada manşet oldu: Erdoğan kırmızı çizgiyi çekti Dünyanın gözü Türkiye'nin İsveç konusunda atacağı adımda. Kritik zirve için geri sayım sürerken Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın açıklamaları dünya gündemine birinci sıradan giriş yaptı. Türkiye'nin tavrını net bir şekilde ifade eden Fidan'ın sözleri sonrası pek çok gazete Türkiye'nin kırımızı çizgisini sayfalarına taşıdı. İsveç basını ise 'Türk etkisi'ni yazdı.
5.07.2023 Dünya
Mor Şampuan Nasıl Kullanılır? Mor Şampuan Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Mor Şampuan Nasıl Kullanılır? Mor Şampuan Kullanırken Yapılması Gerekenler... Daha çok saç rengini korumak için evde kullanılabilecek şampuan türlerinden biri olarak mor şampuan öne çıkmaktadır. Mor şampuanın içerisinde bulunan menekşe tonları ile beraber pigmentler saçların sıcaklığını koruma özelliği sağlar. Aslında bu durum diğer bir ifadeyle turunculuğunu dengeleme olarak ifade edilebilir.
4.07.2023 Sağlık
Sarı Kantaron Yağı Nasıl Kullanılır? Sarı Kantaron Yağı Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Sarı Kantaron Yağı Nasıl Kullanılır? Sarı Kantaron Yağı Kullanırken Yapılması Gerekenler... Bitkisel yağlar genellikle sağlık için gerekli faydaları sağlamaktadır. Sarı kantaron yağı da yaraları iyileştirmesi beklenen ve en çok kullanılan yağlar arasında gösterilmektedir. 
23.06.2023 Sağlık
Erdoğan'ın sözleri dünyada manşet! Başmüzakereciden acı itiraf, İsveç'e soğuk duş
Erdoğan'ın sözleri dünyada manşet! Başmüzakereciden acı itiraf, İsveç'e soğuk duş NATO için Türkiye'nin onayını bekleyen İsveç, Türkiye'nin onayını alabilmek girişimlerini sıkılaştırdı. Ankara'daki kritik toplantı sonrası İsveçli Başmüzakereci Oscar Stenström'ün açıklamaları Stockholm'de soğuk duş etkisi yarattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri ise dünyada birinci manşet oldu.
15.06.2023 Dünya
Antioksidan kaynağı! İşte dondurma tüketmenin en doğru şekli
Antioksidan kaynağı! İşte dondurma tüketmenin en doğru şekli Yaz aylarında dondurma tüketiminin artmasıyla beraber boğaz enfeksiyonu sıklığında da bariz artış oldu. Uzmanlar dondurmanın su ile beraber tüketildiğinde boğaz enfeksiyonu sıklığının azaldığını belirtti.
16.05.2023 Sağlık
Pınar Gültekin'in babası: Bir nebze de olsa yüreğimize soğuk su serpildi
Pınar Gültekin'in babası: Bir nebze de olsa yüreğimize soğuk su serpildi Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencisi Pınar Gültekin'in öldürülmesiyle ilgili davada cuma günü karar çıktı. Sanık Cemal Metin Avcı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına, kardeşi Mertcan Avcı ise yardım ettiği gerekçesiyle 4 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Pınar Gültekin'in babası Sıddık Gültekin, "Bir nebze de olsa yüreğimize soğuk su serpildi. İnşallah katil gün yüzü görmez. Biz baştan sona kadar hep mücadelemizi verdik. Benim amacım, bundan sonraki cinayetlerde en azından emsal teşkil etmesi" dedi.
12.03.2023 Gündem
Sıcak su torbası bomba gibi patladı, genç kız soluğu hastanede aldı
Sıcak su torbası bomba gibi patladı, genç kız soluğu hastanede aldı Küçükçekmece’de karnına koyduğu sıcak su torbası bomba gibi patlayınca 25 yaşındaki Türkan Aleyna Akça soluğu hastanede aldı. Vücudunda ciddi yanıklar oluşan genç kız, “Karnım ağrıyordu, sıcak su torbası hazırlamıştım, birkaç dakika sonra karnımda patladı. Karnımdan bacağımın başlangıç kısmına doğru yan kısmım da tamamen yandı. Havasını almamıştım, suyun da çok sıcak olduğunu düşünüyorum” dedi.
6.03.2023 Gündem
Havalar soğudu, balıkçıların yüzü güldü
Havalar soğudu, balıkçıların yüzü güldü Karadeniz'in soğumasıyla avlanan balıkta çeşitlilik artarken, bolluk ise tezgahlara yansıdı. Samsun Bölgesi Su Ürünleri Kooperatifleri Birliği Başkanı Atıf Malkoç, “Hamsi, mezgit, istavrit, çinekop, palamut var. Tezgahlarda olmayan balık yok. Şu an balıktan yana şanslıyız” dedi.
4.02.2023 Ekonomi
3 ayda hayatı kâbusa döndü! Közle tehdit edildi, odaya kitlendi
3 ayda hayatı kâbusa döndü! Közle tehdit edildi, odaya kitlendi İstanbul’da T.T. (33) ile E.T. 3 ay önce evlendi. Evliliğinde aradığı mutluluğu bulamayan genç kadın, yaşadığı korknuç olanların ardından boşanma davası açtı.
12.01.2023 Yaşam
Yılbaşı menüsü | 2023 evde yılbaşı menüsünde neler olmalı, yılbaşı için evde neler yapılabilir? İşte yılbaşı menüsü örnekleri...
Yılbaşı menüsü | 2023 evde yılbaşı menüsünde neler olmalı, yılbaşı için evde neler yapılabilir? İşte yılbaşı menüsü örnekleri... Başlangıçtan, ana yemeğe, salatadan, tatlıya, mezeye nefis yılbaşı menüsü oluşturmaya hazır mısınız? Yılbaşına evde dışarıda hissettirecek tarifleri derledik. Peki, 2023 evde yılbaşı menüsünde neler olmalı, yılbaşı için evde neler yapılabilir? İşte Yılbaşı menüsü...
31.12.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Soğuk Su ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki soğuk su haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.