Soçi

Soçi

Son dakika Soçi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Soçi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Soçi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Soçi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan soçi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.188 soçi haberi bulunmuştur. Tüm soçi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Akkuyu NGS'ye yaptırım önlemi! Tedarik zincirleri yönlendiriliyor
Akkuyu NGS'ye yaptırım önlemi! Tedarik zincirleri yönlendiriliyor Akkuyu NGS’de yarısı Türk, yaklaşık 400 şirketin çalıştığını belirten Akkuyu Nükleer Genel Müdürü Anastasia Zotaeva, Rusya’ya uygulanan yaptırımların bu şirketleri etkileme olasılığına karşı tedarik zincirlerini başka ülkelere yönlendirmeye hazır olduklarını söyledi.
27.03.2024 Ekonomi
Seçil Erzan'ı kayda alan kişi hakkında flaş gelişme! Talimat verildi
Seçil Erzan'ı kayda alan kişi hakkında flaş gelişme! Talimat verildi Gizli fon vurgununun mimarı Seçil Erzan'ı tehdit ederek kayda alan Moci, lakaplı İranlı Hakkani, savcı ve emniyetin radarına girdi. Kanal D Haber'in ulaştığı bilgilere göre savcılık, emniyete gönderdiği gizli ibareli yazıda Moci'nin kim olduğunu ve tefecilik yapıp yapmadığının araştırılmasını istedi.
19.12.2023 Gündem
Erdoğan’dan emeklilerin beklediği mesaj: Fazla uzamaz, en kısa zamanda!
Erdoğan’dan emeklilerin beklediği mesaj: Fazla uzamaz, en kısa zamanda! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'ta düzenlenen 78'inci Birleşmiş Milletler Genel Kurulu sonrası Türkevi'nde gazetecilerin gündeme dair sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin ücretlerinde ne zaman artış olacağıyla ilgili olarak, "Fazla uzamaz. Yani en kısa zamanda. Uyguladığımız Orta Vadeli Programın başarıya ulaşmasıyla birlikte oluşacak refah artışında toplumun tüm kesimleri gibi tabii ki emeklilerimiz de payını alacaktır" ifadelerini kullandı.
21.09.2023 Gündem
Rusya lideri Putin ABD'yi açık açık suçladı: Ukrayna ordusunun eli ile yapıyorlar
Rusya lideri Putin ABD'yi açık açık suçladı: Ukrayna ordusunun eli ile yapıyorlar Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukaşenko’yu ağırlayan Putin yaptığı açıklamada ABD'yi resmen suçladı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'nın savaşta misket bombalarını mümkün olan en geniş şekilde kullandığını belirterek, "Misket bombalarını kullanan ABD’dir. Bunu sadece Ukrayna ordusunun eliyle yapıyorlar” dedi.
15.09.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonominin yol haritasını açıkladı: Türkiye’ye kredi akışı başlıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonominin yol haritasını açıkladı: Türkiye’ye kredi akışı başlıyor Hindistan'daki G20 Liderler Zirvesi'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurda dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Enaflasyonla mücadelede atılacak adımları açıklayan Erdoğan, "Atacağımız yeni adımlarla kalıcı çözümleri hayata geçireceğimize inanıyorum. Türkiye Yüzyılı vizyonumuz ve ona ulaşmak için atacağımız nice adımlar Türkiye’nin ekonomik alanda da yıldızını parlatacak." dedi.
11.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Adaletsizliklere itiraz ediyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Adaletsizliklere itiraz ediyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G20 Liderler Zirvesi’nin ardından basın toplantısı düzenledi. Savaşlar dolayısıyla milyonlarca insanın evini terk ettiğine dikkat çeken Erdoğan, 'insan hayatının değersizleştiği bir dünyada hiçbirimiz kendimizi güvende hissedemeyiz. Yerinden edilenlerin ülkelerine dönüşü sağlanmalı. Daha adil bir dünyanın mümkün olduğuna inanıyoruz' dedi. Kutsal kitaplara saldırının nefret suçu olduğunu belirten Erdoğan, bu suçun G20'de kınandığının altını çizdi.
10.09.2023 Gündem
Ekonomide 3 yıllık yol haritası belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KKM mesajı
Ekonomide 3 yıllık yol haritası belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KKM mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önümüzdeki 3 yılın ekonomi programını içeren Orta Vadeli Plan hakkında önemli açıklamalarda bulunarak, "Büyüme ve ticaretten fiyat istikrarı ve finansal istikrara, beşeri sermayeden, yeşil ve dijital dönüşüme, afet yönetiminden kamu maliyesi ile iş ve yatırım ortamına yedi temel alanda öncelikli reform adımlarını belirledik. Program döneminde ekonomik büyümeden kesinlikle taviz vermeyeceğiz. Sıkı para politikasının da desteği ile enflasyonu yeniden tek haneye düşürecek cari işlemler dengesini iyileştireceğiz." dedi.
6.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fırsatçılara net mesaj: Cezalar daha caydırıcı olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fırsatçılara net mesaj: Cezalar daha caydırıcı olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Fiyatları şişirenleri engellemek amacıyla kimlik doğrulaması ve para cezası müeddiyesi getirdik. Galericilere 221 milyon lira idari para cezası kesildi. Stokçuluk yapan perakendecilere kesilen ceza 188,5 milyon lirayı geçti. İdari para cezaları ve men cezalarının caydırıcı hale gelmesi açıktır." dedi
5.09.2023 Gündem
Kabine toplantısı başladı!
Kabine toplantısı başladı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Kabine toplantısı başladı.
5.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye olarak değişik bir plan sunuyoruz, Rusya ile görüşeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye olarak değişik bir plan sunuyoruz, Rusya ile görüşeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Soçi'de bir araya geldi. Erdoğan görüşme sonrası 'tahıl koridoru devam etmeli' mesajı verdi ve 'Bu kapsamda yeni teklif paketi hazırladık. Birleşmiş Milletler'in yeni çalışmasıyla netice alınacağını umuyorum' dedi. Putin ise yaptırımlarının kalkması durumunda anlaşmaya hazır olduklarını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan Soçi dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.
5.09.2023 Gündem
AK Parti Grup Başkanvekili Gül'den sivil anayasa çağrısı
AK Parti Grup Başkanvekili Gül'den sivil anayasa çağrısı AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, "Tüm siyasi partilere çağrıda bulunuyorum. Hangi parti olursa olsun, Türkiye'nin sivil ve demokratik anayasa yapma gibi bir ödevi vardır. Bütün siyasi partilere bu, sorumluluktur. Milletimizin beklentisi bu yöndedir" dedi.
5.09.2023 Gündem
Kabine bugün toplanıyor! İşte masadaki konular
Kabine bugün toplanıyor! İşte masadaki konular Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya ziyaretinin ardından Kabine toplantısına başkanlık edecek. Beştepe'de bugün yapılacak toplantıda Soçi'deki görüşme tüm yönleriyle değerlendirilecek. İç ve dış siyasette yaşanan gelişmelerin yanı sıra ekonomideki son durum da masada olacak.
5.09.2023 Gündem
Dünyanın gözü Erdoğan-Putin zirvesindeydi! ABD'den ilk açıklama geldi: Türkiye'ye minnettarız
Dünyanın gözü Erdoğan-Putin zirvesindeydi! ABD'den ilk açıklama geldi: Türkiye'ye minnettarız Dünyanın gözü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasında gerçekleştirilen görüşmedeydi. ABD Dışişleri Bakanlığı, Soçi'de gerçekleştirilen Erdoğan-Putin zirvesiyle ilgili CNN Türk Washington Temsilcisi Yunus Paksoy'a özel değerlendirmede bulundu. Açıklamada, "Hayat kurtaran tahıl girişimine aracılık etme çalışmaları nedeniyle ABD ve BM Türkiye'ye minnettardır" ifadeleri kullanıldı.
4.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin'den önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin'den önemli açıklamalar Rusya'nın Ukrayna tarım ürünlerinin dünya piyasalarına ulaşmasını sağlayan tahıl anlaşmasını üçüncü kez uzatmayacağını açıklamasının yankıları sürüyor. Dünya genelinde milyonlarca kişinin tahıla ulaşmasını sağlayacak anlaşmanın yeniden devreye girebilmesi için gözler Türkiye'de. Soçi'deki Erdoğan - Putin zirvesi sona erdi. Görüşme sonrası iki lider kameraların karşısına geçti. Erdoğan 'tahıl koridoru devam etmeli' mesajı verdi ve 'Bu kapsamda yeni teklif paketi hazırladık. Birleşmiş Milletler'in yeni çalışmasıyla netice alınacağını umuyorum' dedi. Putin ise yaptırımlarının kalkması durumunda anlaşmaya hazır olduklarını belirtti.
4.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Putin arasında kritik zirve
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Putin arasında kritik zirve Rusya'nın Ukrayna tarım ürünlerinin dünya piyasalarına ulaşmasını sağlayan tahıl anlaşmasını üçüncü kez uzatmayacağını açıklamasının yankıları sürüyor. Dünya genelinde milyonlarca kişinin tahıla ulaşmasını sağlayacak anlaşmanın yeniden devreye girebilmesi için gözler Türkiye'de. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Rusya Devlet Başkanı Putin ile Soçi'deki görüşmesi başladı.
4.09.2023 Gündem
Dünyanın gözü Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin görüşmesinde! Masada 4 kritik konu var
Dünyanın gözü Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin görüşmesinde! Masada 4 kritik konu var Erdoğan ile Putin, Tahıl Koridoru’nun yeniden açılması yolunda bugün anahtar niteliğinde bir görüşme yapacak. Daha önce Türkiye’de yapılacağı açıklanan görüşme bugün Rusya’nın Karadeniz kıyısındaki Soçi kentinde gerçekleşecek.
4.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Soçi'ye gidiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan Soçi'ye gidiyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüşmek üzere yarın Soçi'ye gidecek. Erdoğan ve Putin, tahıl koridoru anlaşmasının geleceğini ele alacak.
3.09.2023 Gündem
Dünyanı gözü Erdoğan - Putin zirvesine çevrildi! Detaylar ortaya çıktı
Dünyanı gözü Erdoğan - Putin zirvesine çevrildi! Detaylar ortaya çıktı Rusya'nın Ukrayna tarım ürünlerinin dünya piyasalarına ulaşmasını sağlayan tahıl anlaşmasını üçüncü kez uzatmayacağını açıklamasının yankıları sürüyor. Dünya genelinde milyonlarca kişinin tahıla ulaşmasını sağlayacak anlaşmanın yeniden devreye girebilmesi için gözler Türkiye'de. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rusya ziyaretinin tarihinin belli olması dünyanın gündemine birinci sıradan giriş yaparken, bakan Fidan'ın Moskova'daki temaslarına geniş yer ayıran Alman basını 4 Eylül'deki zirve için 'büyük buluşma' yorumunda bulundu.
1.09.2023 Gündem
Fidan ve Lavrov'dan tahıl koridoru mesajı
Fidan ve Lavrov'dan tahıl koridoru mesajı Rusya'nın başkenti Moskova'da mevkidaşı Sergey Lavrov ile bir araya gelen Hakan Fidan kritik görüşme sonrası düzenlediği basın toplantısında konuştu.
31.08.2023 Gündem
Erdoğan ve Putin'in görüşeceği tarih açıklandı
Erdoğan ve Putin'in görüşeceği tarih açıklandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Soçi'de 4 Eylül'de görüşeceği açıklandı.
31.08.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Seçim sonucunu algılamayan tek kişi Kılıçdaroğlu
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Seçim sonucunu algılamayan tek kişi Kılıçdaroğlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Milletimiz açısından, milli irade açısından seçimin nihai neticesi o gün tecelli etti. Seçim sonucunu bütün dünya ve Türkiye’deki herkes net bir şekilde algılamışken seçim sonucunu algılamayan tek kişi Kemal Kılıçdaroğlu'' dedi.
28.08.2023 Gündem
Kendisinden 50 gündür haber alınamıyor: Prof. Dr. Korhan Berzeg ‘Grandük’ün torunu çıktı
Kendisinden 50 gündür haber alınamıyor: Prof. Dr. Korhan Berzeg ‘Grandük’ün torunu çıktı Balıkesir'in Gönen ilçesinde 50 gün önce yürüyüşe çıkan ancak bir daha haber alınamayan Prof. Dr. Korhan Berzeg'in tarihi bir kimliğinin olduğu ortaya çıktı.
6.08.2023 Gündem
Ruslar 6 Türk yıldızın peşine düştü! Avrupa'dan almak yok
Ruslar 6 Türk yıldızın peşine düştü! Avrupa'dan almak yok Rusya - Ukrayna savaşı nedeniyle Avrupa kulüplerinden transfer yapmama kararı alan Rus takımları Süper Lig'de oynayan 6 yıldız için girişimlere başladı.
21.04.2023 Süper Lig
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
25.03.2023 Gündem
Azerbaycan ve Ermenistan liderleri Münih’te bir araya geldi
Azerbaycan ve Ermenistan liderleri Münih’te bir araya geldi Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken’ın arabuluculuğuyla Almanya’nın Münih şehrinde bir araya geldi.
18.02.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Soçi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki soçi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.