Sirk

Sirk

Son dakika sirk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sirk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sirk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sirk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sirk gelişmeleri de dahil olmak üzere 381 sirk haberi bulunmuştur. Tüm sirk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Kazanırsam AK Parti'de olacağım' diyen sirk cambazlarına prim vermeyin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Kazanırsam AK Parti'de olacağım' diyen sirk cambazlarına prim vermeyin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 'Genişletilmiş İl Seçim İşleri Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, konuşmasında "Ben seçimi kazanırsam yine AK Parti'de olacağım diyen sirk cambazlarına pirim vermeyin. Ben şimdi buradan aday oldum ama seçimden sonra yine AK Parti'ye gideceğim diyen sirk cambazlarına da aldanmayın. " dedi. Korsan siyaset uyarısı yapan Erdoğan, "Kim bu kadim davaya hizmet ediyorsa başımızın üstünde yeri vardır. Korsan siyaset yapmaya kalkana da eyvallah etmeyiz." ifadelerini kullandı.
26.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ta gereken dersi vereceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ta gereken dersi vereceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi Açılış Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "5 yıl boşa geçti. Niye birşey yapılmadı, yapamazlar. Yapmazlar. Bunların böyle bir derdi yok. İşte Sirkeci'den geldiğimiz noktaya kadar tüm binalar yıkık dökük. Surlar yıkık. İşte bunları da yine inşallah biz yapacağız. Bugün amacımızı gerçekleştirmenin sevincini yaşıyoruz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı'nın 15 gün ücretsiz olacağını açıkladı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin 'Genişletilmiş İl Seçim İşleri Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, konuşmasında "Ben seçimi kazanırsam yine AK Parti'de olacağım diyen sirk cambazlarına pirim vermeyin. Ben şimdi buradan aday oldum ama seçimden sonra yine AK Parti'ye gideceğim diyen sirk cambazlarına da aldanmayın. " dedi.
26.02.2024 Gündem
Tasavvufi Kavramlar Nelerdir? Tasavvuftaki Kavramlar Ve Anlamları...
Tasavvufi Kavramlar Nelerdir? Tasavvuftaki Kavramlar Ve Anlamları... Tasavvuf 12. yüzyıldan günümüze değin etkisini sürdürmüş olan dini bir ekoldür. Tasavvufun ortaya çıktığı ve Anadolu'da yayılmaya başladığı ilk yıllardan itibaren, birçok kelime ve kavram terim anlamında kullanılmıştır. Bazı terimler ise doğrudan doğruya birer sembol ya da mazmun olarak şiirlerde ve metinlerde yer almıştır. 
4.02.2024 Gündem
İftira İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin İftira İle İlgili Hadisi Şerifleri...
İftira İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin İftira İle İlgili Hadisi Şerifleri... İftira, oldukça kötü ve dinimizce yasaklanmış bir olaydır. Ayrıca iftira hem yapan hem de kendisine iftira edilen kişiler için çok rahatsız edici bir tutumdur.
2.02.2024 Dini Bilgiler
Vehhabi ne demek, Vehhabilik nedir? Ramazan Hoca Vehhabi mi, ehli sünnet nedir?
Vehhabi ne demek, Vehhabilik nedir? Ramazan Hoca Vehhabi mi, ehli sünnet nedir? Vehhabi ve Vehhabilik terimleri zaman zaman gündeme geliyor. 18. yüz yılda Osmanlı topraklarında ortaya çıkan ve tasavvuf akımına karşı reddiye çıkışlarıyla gündeme gelen Vehhabilik, Arap yarım adasında ortaya çıktı. Peki, Vehhabi ne demek, Vehhabilik nedir? Ramazan Hoca Vehhabi mi, ehli sünnet nedir?
1.02.2024 Gündem
Fatih Erbakan: Milli Görüş çizgisi gericilik değildir
Fatih Erbakan: Milli Görüş çizgisi gericilik değildir Yeniden Refah Partisi lideri Erbakan, CNN Türk canlı yayınında 'milli görüş' ve 'laiklik' ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
17.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sinan Bey'in katılımında pazarlık yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sinan Bey'in katılımında pazarlık yok Cumhurbaşkanı Erdoğan, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimine 2 gün kala CNN TÜRK ve Kanal D ortak yayınında gündeme dair gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun davetine ilişkin, "Türk demokrasisin en büyük talihsizliği bu. Kılıçdaroğlu'nun bir açıklaması oldu. Televizyonlara davet ediyor. Benle ne konuşacaksın? Ortaya koyduğun bir eser yok. Okmeydanı SSK Hastanesi mi konuşacağım? Kandil'den gelen talimatları yerine getirebilmek için onların uzantısının desteğini isteyecek kadar zaafa düştün. Yüzde 1 bile oy potansiyeline sahip olmayanlara 40 vekil verdin. Bunları mı konuşacağım seninle?" dedi. Sinan Oğan'ın desteğiyle ilgili konuşan Erdoğan, "Sinan Bey'in bize katılımdaki farklılık herhangi bir pazarlık vs değil. Sinan Bey, yarın akşam diğer akşam bazı televizyon programlarına çıkacak. Yarın da Mevlüt Bey ile bazı ziyaretler yapacak Antalya'da. Cumhur İttifakı'nın elemanı gibi çalışmalara başlamış durumda." ifadelerini kullandı.
25.05.2023 Gündem
Kafirun Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Kafirun Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Kafirun Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Kafirun Suresi okumanın yararları ve faziletleri Kafirun Suresi, Kur'an-ı Kerimdeki 109. suredir. Kafirun suresi iniş sırasına göre ise 18. suredir. Mekke döneminde inmiştir. 6 âyettir. “Kâfirûn”, inkârcılar demektir. İlk âyeti kâfirlere hitapla başladığı için bu adı almıştır. Sûreye Mukaşkışe ismi de verilir. Bu kelime, “bazı bulaşıcı hastalıkları tedavi etme” anlamındaki “kaşkaşe” kökünden türemiş olup burada “şirk ve nifaktan uzaklaştıran” anlamındadır. Peki, Kafirun Suresi anlamı ne? Kafirun ne zaman okunur? Kafirun Suresi okumanın fazileti nedir? Kafirun duası ne için okunur? Kafirun Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri!
4.05.2023 Sureler
Fatiha Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Fatiha Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Fatiha Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Fatiha Suresi okumanın yararları ve faziletleri Kuran'ı Kerim'deki ilk sure Fatiha Suresi’dir. Fatiha Suresi 7 ayetten oluşur. Fatiha kelimesi, açmak, genişletmek, sıkıntı ve darlıktan sonra felaha ermek anlamına geliyor. İşte Fatiha Suresi okumanın yararları ve faziletleri neler? Fatiha Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri…
3.05.2023 Sureler
Mü'minun Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Mü'minun Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Mü'minun Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Mü'minun Suresi okumanın yararları ve faziletleri Mekke döneminde inen Mü'minun Suresi 118 âyettir. Sûre, adını birinci âyette geçen “elMü’minûn” kelimesinden almıştır. “el-Mü’minûn”, mü’minler demektir. Müşriklere son uyarı niteliğindeki bu sûrede, mü’minlerin zafere ulaşacakları, kötülerin cezaya çarptırılacağı konu edilmektedir. Peki, Mü'minun Suresi okumanın yararları ve faziletleri ne? Müminun Suresi neyi anlatıyor? İşte Mü'minun Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri!
3.05.2023 Sureler
En'am Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! En'am Suresi Okumanın yararları ve faziletleri
En'am Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! En'am Suresi Okumanın yararları ve faziletleri Kuran-ı Kerim’de 6’ıncı sure olarak anılan En’am suresi toplamda 165 ayetten müteşekkildir. Sure adını 136, 138 ve 139’uncu ayetlerde geçen en’am (Müşriklerin bazı hayvanların etini helal, bazı hayvanların etini haram kılması) kelimesinden almaktadır. Sure Mekki bir suredir. Bir seferde inen bir suredir.
16.03.2023 Dini Bilgiler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim tarihi mesajı: 14 Mayıs'ta millet gereğini yapacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim tarihi mesajı: 14 Mayıs'ta millet gereğini yapacak Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuştu. Kahramanmaraş merkezli depremlerde 11 bin 400'ün üzerinde artçı sarsıntının gerçekleştiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye bir çeşit deprem fırtınasına tutulmuş durumdadır." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Vakit geliyor, bu millet inşallah 14 Mayıs'ta gereğini yapacaktır. Asla böyle kuru sıkı atanlara prim vermeyecektir." ifadelerini kullandı.
1.03.2023 Gündem
Cuma ve resimli Miraç Kandili mesajları bir arada! Kandil ve cuma mesajlarını birlikte gönder... Hadisli, ayetli, dualı kandil ve cuma mesajları seçenekleri...
Cuma ve resimli Miraç Kandili mesajları bir arada! Kandil ve cuma mesajlarını birlikte gönder... Hadisli, ayetli, dualı kandil ve cuma mesajları seçenekleri... Cuma kandil mesajları bir arada! Cuma ve kandil mesajlarını aynı anda göndermek isteyenler arama motorlarına yöneldi. Hazreti Peygamberin Allah'ın huzuruna yükseldiği gece olarak kabul edilen Miraç Kandili, 17 Şubat Cuma günü idrak edilecek. Miraç gecesinde beş vakit namaz farz kılındı, Allah'a şirk koşmayanların bağışlanacağı müjdesi verildi ve "Amenerrasulü" diye başlayan Bakara Suresi'nin son iki ayeti vahyolundu. Deprem gölgesinde idrak edilen mübarek Miraç Kandili bu yıl cuma gününe denk gelince dini, hadisli, ayetli, dualı cuma kandil mesajları bir arada aranıyor. İşte resimli Cuma ve Miraç Kandili mesajları...
17.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçim tarihini güncelleyebiliriz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçim tarihini güncelleyebiliriz Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Mevsim şartlarını dikkate alarak, belki tarihini biraz öne çekeceğimiz 2023 seçimlerinin önemini en iyi sizler biliyorsunuz" ifadelerini kullandı.
5.01.2023 Gündem
Hayırlı cumalar resimli 30 Aralık 2022 cuma mesajları! Yılın son cumasına özel farklı, resimli, ayetli, hadisli ve dualı hayırlı cumalar mesajları ve Peygamberimizin Cuma sözleri!
Hayırlı cumalar resimli 30 Aralık 2022 cuma mesajları! Yılın son cumasına özel farklı, resimli, ayetli, hadisli ve dualı hayırlı cumalar mesajları ve Peygamberimizin Cuma sözleri! 30 Aralık Cuma mesajları araması başladı. Yılın son cumasında  Facebook, WhatSapp, Twitter ve Instagram üzerinden ya da mesaj olarak kardeşlerine, akrabalarına, ailesine mesaj göndermek isteyenler arama motorlarına yöneldi. . Resimli, kısa, ayetli, hadisli, dualı, yazılı, anlamlı, en güzel Cuma mesajları seçenekleri için sabahın ilk ışıklarıyla araştırılmaya başlandı. İşte 30 Aralık farklı, resimli, ayetli, hadisli ve dualı hayırlı cumalar sözleri ve yılın son Cuma mesajları…
30.12.2022 Gündem
Hayırlı cumalar sözleri-resmi cuma mesajları 23 Aralık 2023! Resimli, kısa, ayetli, hadisli, dualı, yazılı, anlamlı, en güzel Cuma mesajları
Hayırlı cumalar sözleri-resmi cuma mesajları 23 Aralık 2023! Resimli, kısa, ayetli, hadisli, dualı, yazılı, anlamlı, en güzel Cuma mesajları Cuma mesajları 23 Aralık 2022 için aramalar başladı. Resimli, kısa, ayetli, hadisli, dualı, yazılı, anlamlı, en güzel Cuma mesajları seçenekleri için sabahın ilk ışıklarıyla sorgulanıyor. Facebook, WhatSapp, Twitter ve Instagram üzerinden ya da mesaj olarak kardeşlerine, akrabalarına, ailesine gönderecekler resimli, kısa, ayetli, hadisli, dualı, yazılı, anlamlı, en güzel Cuma mesajları ile Peygamberimizin Cuma sözleri araştırıyor. İşte 23 Aralık Cuma mesajları ile Hayırlı cumalar dile…
23.12.2022 Gündem
16 Aralık Cuma mesajları 2022 İNDİR! En güzel Cuma mesajları 2022 yeni resimli, kısa, ayetli, hadisli, dualı, yazılı, anlamlı seçenekleri ve Peygamberimizin Cuma sözleri
16 Aralık Cuma mesajları 2022 İNDİR! En güzel Cuma mesajları 2022 yeni resimli, kısa, ayetli, hadisli, dualı, yazılı, anlamlı seçenekleri ve Peygamberimizin Cuma sözleri Cuma mesajları 2022 yeni resimli, kısa, ayetli, hadisli, dualı, yazılı, anlamlı, en güzel seçenekleriyle sorgulanıyor. Cuma gününün kudretini sosyal medya hesapları üzerinden paylaşmak, sevdiklerine Cuma günüyle ilgili SMS göndermek isteyenler Cuma mesajları araştırması yapıyor. Facebook, WhatSapp, Twitter ve Instagram üzerinden ya da mesaj olarak mümin kardeşlerine, akrabalarına, ailesine gönderecekler 2022 yeni resimli, kısa, ayetli, hadisli, dualı, yazılı, anlamlı, en güzel Cuma mesajları ile Peygamberimizin Cuma sözleri burada. İşte 16 Aralık Cuma mesajları İNDİR...
16.12.2022 Gündem
Cuma mesajları resimli 2022 yeni 2 Aralık cuma sözleri!
Cuma mesajları resimli 2022 yeni 2 Aralık cuma sözleri! 2 Aralık Cuma mesajları 2022 resimli, yeni, ayetli, dualı, yazılı seçenekleriyle araştırılmaya başlandı. “Güneşin doğduğu en hayırlı gün Cumadır; Âdem o gün yaratılmış, o gün cennete girmiş ve o gün cennetten çıkmıştır. Kıyamet de Cuma günü kopacaktır” (Müslim, “Cum‘a”, 18) hadisiyle anlatılan, Cuma günü kudreti bu hafta da geldi. Namazlarla, dualarla eda edilecekler Cuma günü cemaati namaza çağırmak için biz de Cuma mesajları ve sözleri derledik. SMS göndermek ve sosyal medya platformlarından Cuma mesajları ve sözleri paylaşacaklara işte Peygamberimizin Cuma sözleri ve 2 Aralık Cuma mesajları…
2.12.2022 Gündem
Resimli, yeni, yazılı, kısa, hayırlı cumalar mesajları indirmek isteyenlere farklı seçenekler! İşte 25 Kasım Cuma mesajları ve Cuma sözleri!
Resimli, yeni, yazılı, kısa, hayırlı cumalar mesajları indirmek isteyenlere farklı seçenekler! İşte 25 Kasım Cuma mesajları ve Cuma sözleri! 25 Kasım Cuma mesajları 2022 resimli, yeni, ayetli, dualı, yazılı seçenekleriyle araştırılmaya başlandı. “Güneşin doğduğu en hayırlı gün Cumadır; Âdem o gün yaratılmış, o gün cennete girmiş ve o gün cennetten çıkmıştır. Kıyamet de Cuma günü kopacaktır” (Müslim, “Cum‘a”, 18) hadisiyle anlatılan, Cuma gününü namazlarla, dualarla eda edilecekler aynı zamanda cemaati namaza çağırmak için Cuma mesajları ve sözleri paylaşıyor. SMS göndermek ve sosyal medya platformlarından Cuma mesajları ve sözleri paylaşmak isteyenlere biz de Cuma mesajları ile Peygamberimizin Cuma sözlerini bir araya getirdik. İşte 25 Kasım Cuma mesajları ile peygamber efendimizin Cuma sözleri…
25.11.2022 Gündem
Hayırlı cumalar resimli cuma mesajları 18 Kasım ve sözleri! En güzel, resimli, yeni, resimli, kısa-uzun, ayetli, hadisli ve dualı 2022 hayırlı Cuma mesajları ile Peygamberimizin Cuma sözleri!
Hayırlı cumalar resimli cuma mesajları 18 Kasım ve sözleri! En güzel, resimli, yeni, resimli, kısa-uzun, ayetli, hadisli ve dualı 2022 hayırlı Cuma mesajları ile Peygamberimizin Cuma sözleri! 18 Kasım Cuma mesajları 2022 resimli, yeni, ayetli, dualı, yazılı seçenekleriyle sorgulanıyor. “Güneşin doğduğu en hayırlı gün Cumadır; Âdem o gün yaratılmış, o gün cennete girmiş ve o gün cennetten çıkmıştır. Kıyamet de Cuma günü kopacaktır” (Müslim, “Cum‘a”, 18) hadisiyle anlatılan, Cuma günü bu hafta da namazlarla, dualarla eda edilecek. Cuma günü kudretini camilerde cemaatle birlikte namaz kılarak, dua ederek geçirmek isteyenler SMS göndermek ve sosyal medya platformlarından Cuma mesajları ve sözleri paylaşıyor. Biz de haberimizde Cuma mesajları ile Peygamberimizin Cuma sözlerini bir araya getirdik. İşte 18 Kasım Cuma mesajları ile peygamber efendimizin Cuma sözleri…
18.11.2022 Gündem
Kullanımı yüzde 300 arttı, doğru kullanımı merak konusu oldu! İşte soba kurulumunun püf noktaları...
Kullanımı yüzde 300 arttı, doğru kullanımı merak konusu oldu! İşte soba kurulumunun püf noktaları... Fiyatları 7 bin ile 10 bin TL arasında değişiyor, yurt dışından yoğun talep var. Bu yıl kış ve soğuk havalar öncesi kullanımı yüzde 300 arttı. Özellikle Anadolu evlerinin vazgeçilmezi sobanın doğru kullanımı ise merak konusu oldu. Nasıl kurulacağını, kurulum öncesi nelere dikkat edilmesi gerektiğine ilişkin önemli tavsiyeler verildi. Soba borularının her ay, bacalarının ise 2 ayda bir temizlenmesinin şart. Soba yakarken harlayıcı ve patlayıcı maddelerin ise kesinlikle kullanılmaması gerekiyor. Peki soba kullanımının püf noktaları neler? İşte detaylar...
17.11.2022 Ekonomi
Cuma mesajları 11 Kasım ve sözleri! En yeni, resimli, kısa-uzun, ayetli, hadisli ve dualı 2022 hayırlı Cuma mesajları ile Peygamberimizin Cuma sözleri!
Cuma mesajları 11 Kasım ve sözleri! En yeni, resimli, kısa-uzun, ayetli, hadisli ve dualı 2022 hayırlı Cuma mesajları ile Peygamberimizin Cuma sözleri! 11 Kasım Cuma mesajları sorgulaması başladı. Resimli, yeni, ayetli, hadisli ve dualı, kısa ve uzun Cuma mesajları seçenekleri sorgulanıyor. Cuma günü nedeniyle sosyal medya hesapları üzerinden Cuma paylaşımı yapmak, sevdiklerine SMS göndermek isteyenler Cuma mesajları için sorgulama yapıyor. Facebook, WhatSapp, Twitter ve Instagram üzerinden ya da mesaj olarak mümin kardeşlerine, akrabalarına, ailesine gönderecekler resimli, yeni, ayetli, hadisli ve dualı, yazılı, kısa, uzun 11 Kasım 2022 Cuma mesajları ile Peygamberimizin Cuma sözleri burada!
11.11.2022 Gündem
4 Kasım CUMA mesajları ve sözleri! En yeni, resimli, kısa-uzun, ayetli, hadisli ve dualı 2022 hayırlı Cuma mesajları ile Peygamberimizin Cuma sözleri!
4 Kasım CUMA mesajları ve sözleri! En yeni, resimli, kısa-uzun, ayetli, hadisli ve dualı 2022 hayırlı Cuma mesajları ile Peygamberimizin Cuma sözleri! 4 Kasım Cuma mesajları sorgulaması başladı. Resimli, yeni, ayetli, hadisli ve dualı, kısa ve uzun Cuma mesajları seçenekleri sorgulanıyor. Cuma günü nedeniyle sosyal medya hesapları üzerinden Cuma paylaşımı yapmak, sevdiklerine SMS göndermek isteyenler Cuma mesajları için sorgulama yapıyor. Facebook, WhatSapp, Twitter ve Instagram üzerinden ya da mesaj olarak mümin kardeşlerine, akrabalarına, ailesine gönderecekler resimli, yeni, ayetli, hadisli ve dualı, yazılı, kısa, uzun 4 Kasım 2022 Cuma mesajları ile Peygamberimizin Cuma sözleri burada!
4.11.2022 Gündem
29 Ekim kutlamalarında alevli gösteri yaptı; kendini yaktı
29 Ekim kutlamalarında alevli gösteri yaptı; kendini yaktı Ankara'da, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında 'Atlantik Sirk' adlı bir gösteri grubu, çocuklar için alev gösterisi yaptı. Gösteriyi yapan kişi sahnede kendini yakarken, o anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. 
29.10.2022 Yaşam
28 Ekim Cuma mesajları ve Peygamberimizin Cuma sözleri! En güzel, resimli, yeni, resimli, kısa-uzun, ayetli, hadisli, dualı hayırlı cumalar mesajları 2022!
28 Ekim Cuma mesajları ve Peygamberimizin Cuma sözleri! En güzel, resimli, yeni, resimli, kısa-uzun, ayetli, hadisli, dualı hayırlı cumalar mesajları 2022! 28 Ekim Cuma mesajları aramaları arttı. “Güneşin doğduğu en hayırlı gün Cumadır; Âdem o gün yaratılmış, o gün cennete girmiş ve o gün cennetten çıkmıştır. Kıyamet de Cuma günü kopacaktır” (Müslim, “Cum‘a”, 18) hadisiyle anlatılan Cuma günü kudreti camilerde namaz kılarak ve dua ederek geçirilecek. Yakınlarını Cuma namazına çağırmak, arkadaşlarının Cuma gününü kutlamak isteyenler Cuma mesajları araştırmasına başladı. Biz de En güzel, resimli, yeni, resimli, kısa-uzun, ayetli, hadisli, dualı hayırlı cumalar mesajları 2022 derledik. İşte 28 Ekim Cuma mesajları ve Peygamberimizin Cuma sözleri…
28.10.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sirk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sirk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.