Siper

Siper

Son dakika siper haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan siper ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını siper haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Siper

haberleri sayfasında son dakika yaşanan siper gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.073 siper haberi bulunmuştur. Tüm siper haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Dursun Özbek ve Erden Timur'a videolu gönderme!
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Dursun Özbek ve Erden Timur'a videolu gönderme! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Sarı - lacivertli kulübün başkanı, Dursun Özbek ve Erden Timur'a sert yanıt verdi.
13.03.2024 Fenerbahçe
Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın ne demek, kimin sözü, neden söylenmiştir? Allah bu millete bir daha istiklal marşı yazdırmasın hikayesi
Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın ne demek, kimin sözü, neden söylenmiştir? Allah bu millete bir daha istiklal marşı yazdırmasın hikayesi "Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin sembolü olan İstiklal Marşı'nın kabul edilişinin 103. yılı bugün büyük bir gurur ve anlamla kutlanıyor. Mehmet Akif Ersoy'un kaleminden dökülen bu eşsiz eser, Türk milletinin varoluş mücadelesini en etkileyici şekilde ifade ediyor. İstiklal Marşı'nın kabulü, Türk ulusunun ortak iradesinin ve milli değerlerine olan bağlılığının bir simgesi olarak yüzyıllardır yüreklerimizde yaşamaya devam ediyor. Bu önemli günde “Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın” sözü de gündem oldu. Peki, Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın kimin sözü, ne demek? Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın diyen şair kimdir, neden demiştir?
12.03.2024 Gündem
Stoltenberg, Ukrayna konusunda Türkiye'yi örnek gösterdi
Stoltenberg, Ukrayna konusunda Türkiye'yi örnek gösterdi NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, NATO müttefiklerinin Ukrayna’ya yönelik silah ve mühimmat yardımları konusundaki açıklamasında Türkiye’yi örnek gösterdi.
7.02.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye bildiri tepkisi: Terörü kınamamak korkaklıktır
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye bildiri tepkisi: Terörü kınamamak korkaklıktır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günleri etkinliğinde açıklamalarda bulundu. TBMM'den terörü kınayan bildiriye imza atmayan CHP ve DEM'e tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Teröristle aynı dili konuşan, terörist gibi muamele görmekten kaçamaz." dedi.
25.12.2023 Gündem
Sabiha Gökçen Havalimanı'na 2.pist! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör baronları bizi yolumuzdan çeviremez
Sabiha Gökçen Havalimanı'na 2.pist! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör baronları bizi yolumuzdan çeviremez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sabiha Gökçen Havalimanı 2'nci Pist Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada, "Terörle, ülke siyasetinin şekillendirildiği eski Türkiye artık geride kalmıştır. Terör saldırılarıyla milletimizi bölme planlarının raf ömrü tükenmiştir. Biz son 21 yılda ne yaptıysak, neyi başardıysak CHP ve koro üyelerinin istemezükçü nakaratlarına rağmen başardık" dedi.
25.12.2023 Gündem
Tuzla Piyade Okulu'ndaki olay! MSB: Sıralı amirlerin görev yerleri değiştirildi
Tuzla Piyade Okulu'ndaki olay! MSB: Sıralı amirlerin görev yerleri değiştirildi Tuzla Piyade Okulu'nda Atatürk fotoğrafı tartışmasıyla başlayan ve bazı askerin görevden uzaklaştırılmasına neden olan tartışmanın yankıları sürüyor. Konuya ilişkin bilgi veren Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, söz konusu olayda gözetim ve denetim sorumluluğunu tam olarak yerine getirmeyen sıralı amirlerin görev yerleri değiştirildiğini belirtti. Kaynaklar ayrıca, “Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve Sayın Bakanımızın (Yaşar Güler) Atatürk sevgisini ve Atatürk’e olan bağlılığını sorgulamaya çalışmak kimsenin haddi değildir” açıklamasını yaptı.
21.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'deki katliamların önüne geçeceğimiz günler yakındır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'deki katliamların önüne geçeceğimiz günler yakındır İlim Yayma Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kendi evlatlarımızı teknolojiyle birlikte hızla bünyemizi saran yeni iletişim mecralarının sinsi, yıkıcı ve olumsuz etkilerine karşı korumak zorundayız. Artık hem İslam aleminde hem Türk dünyasında geçmişe göre çok daha farklı, çok daha olumlu, çok daha cesur bir hava vardır. Zalim İsrail yönetiminin Batı devletlerinden aldığı destekle sürdürdüğü Gazze’deki katliamların, Kudüs’teki mütecaviz eylemlerinin önüne geçeceğimiz günler de endişe etmeyin, Allah’ın izniyle yakındır" ifadelerini kullandı.
16.12.2023 Gündem
Petrol Ofisi BP Türkiye’yi satın alıyor! Petrol ofisi kimin 2023, Petrol Ofisi’nin sahibi kimdir? Petrol ofisi hisse senedi fiyatları nedir?
Petrol Ofisi BP Türkiye’yi satın alıyor! Petrol ofisi kimin 2023, Petrol Ofisi’nin sahibi kimdir? Petrol ofisi hisse senedi fiyatları nedir? Petrol Ofisi Grubu bp’nin Türkiye’deki akaryakıt operasyonlarını satın alıyor. Petrol Ofisi Grubu’nun ana hissedarı Vitol’ün Yönetim Kurulu Üyesi Chris Bake konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Türkiye enerji sektörünün milli gururu Petrol Ofisi Grubu’nun daha da güçlenmesini sağlayacak bu adımı atmaktan ötürü son derece mutluyuz. Genç ve dinamik nüfusu ve büyüme potansiyeliyle Türkiye’nin geleceğine olan güvenimiz tam. Petrol Ofisi Grubu CEO’su Mehmet Abbasoğlu, “Pazardaki gücümüzü daha da pekiştirecek bu heyecan verici buluşmayı ve yeni ekip arkadaşlarımızın aramıza katılmasını sabırsızlıkla bekliyoruz” şeklinde konuştu.
16.11.2023 Finans
Bakan Güler: Azerbaycan'ı desteklemeye devam ediyoruz
Bakan Güler: Azerbaycan'ı desteklemeye devam ediyoruz Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Kafkasya'daki istikrara büyük önem verdiklerini belirterek, "Bölgede bir an evvel kalıcı barışın tesis edilmesi için büyük gayret sarf ediyor, can kardeşimiz Azerbaycan'ı 'iki devlet, tek millet' anlayışıyla desteklemeye devam ediyoruz" dedi.
15.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 5. kol tuzaklarıyla boğuştuk
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 5. kol tuzaklarıyla boğuştuk Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilen “Gençlik Buluşması” programında açıklamalarda bulundu. "Gençlerimizi küresel bataklığa çekmeye çalışanların oyunlarını bozduk" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "5. kol tuzaklarıyla boğuştuk. Sayısız oyunu bozduk, ekonomi oyununu da bozacağız" ifadelerini kullandı.
14.09.2023 Gündem
Karadeniz'de kıyametin kıyısından dönüldü! Rus Su-27 savaş uçağından İngiliz keşif uçağına füze...
Karadeniz'de kıyametin kıyısından dönüldü! Rus Su-27 savaş uçağından İngiliz keşif uçağına füze... Ukrayna ile Rusya arasında devam eden savaş Karadeniz'de tansiyonun tehlikeli bir şekilde artmasına neden olmuştu. Karadeniz'de gerçekleşen yanlış anlaşılma neredeyse dünya savaşının çıkmasına neden olacaktı. Bir yıl saklanan gerçeği ortaya çıkaran BBC, Rus Su-27 pilotlarının kendi aralarındaki konuşmaların detaylarını paylaştı. Buna göre, yer istasyonundan belirsiz emrin ardından Rus pilotlardan biri Britanya uçağına doğru füzeleri ateşledi.
14.09.2023 Dünya
Yunanistan'da infaz edilen 6 Türk'ün İtalya planı ortaya çıktı! 'Ölüm çetesi' böyle pusuya düşürüldü...
Yunanistan'da infaz edilen 6 Türk'ün İtalya planı ortaya çıktı! 'Ölüm çetesi' böyle pusuya düşürüldü... Barış Boyun suç örgütünün 'Ölüm çetesi'ne ait 6 kişinin Yunanistan'ın başkenti Atina'da bir otomobilin içinde infaz edilmesinin detayları ortaya çıkmaya başladı. CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ, Yunan polisinin olayla ilgili değerlendirmesini anlattı.
14.09.2023 Gündem
AK Parti'li Çelik: Cumhurbaşkanımızın kararlı çizgisi, Kılıçdaroğlu'nun anlamayacağı boyuttadır
AK Parti'li Çelik: Cumhurbaşkanımızın kararlı çizgisi, Kılıçdaroğlu'nun anlamayacağı boyuttadır AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Cumhurbaşkanımızın küresel sistem içindeki güçlü ve kararlı çizgisi, Kılıçdaroğlu'nun asla anlamayacağı bir boyuttadır" dedi.
14.09.2023 Gündem
Akdeniz balıkçıları, yeni sezona hazır! Balık popülasyonu düştü
Akdeniz balıkçıları, yeni sezona hazır! Balık popülasyonu düştü Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle kötü bir sezon geçiren Hataylı balıkçılar, Akdeniz'de yarın başlayacak olan avlanma döneminden umutlu. Hatay Su Ürünleri Kooperatifleri Birlik Başkanı Celal Bilen, av sezonu hazırlıklarının tamamlandığını belirterek, "Balıkçılarımız 'Vira bismillah' diyerek denize çıkacaklar" dedi. Antalya'daki balıkçılar ise sezon hazırlıklarını tamamladıklarını belirterek, istilacı balık türlerinin hem balık popülasyonuna hem de ağlarına zarar verdiğini ifade ederek, endişelerini dile getirdi.
14.09.2023 Yaşam
MSB: Ermenistan’ın siper kazdığı ve tahkimat yaptığı gözlemleniyor
MSB: Ermenistan’ın siper kazdığı ve tahkimat yaptığı gözlemleniyor Milli Savunma Bakanlığı, “Kafkasya bölgesinin barış içinde geleceğe emin adımlarla yürüyeceğine inanıyor, Ermenistan’ın uzatılan barış elini tutmasını temenni ediyor, Azerbaycan ve Ermenistan arasında kalıcı barışın tesis edilmesine yönelik samimi çabaları desteklediğimizi bir kez daha ifade ediyoruz” açıklamasında bulundu.
14.09.2023 Gündem
GÜRZ, TEKNOFEST'te görücüye çıktı! Saniyede 400 mühimmat patlatıyor
GÜRZ, TEKNOFEST'te görücüye çıktı! Saniyede 400 mühimmat patlatıyor Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 5'inci ve son gününde büyük coşku ile devam ediyor. TEKNOFEST’te sergilenen GÜRZ Hava Savunma büyük merak uyandırdı. Altınbaş Üniv. Öğretim. Üyesi Eray Güçlüer, ‘Hepsini aynı anda bertaraf edecek bir kapasiteye sahip’ diyerek anlattı. İşte detaylar...
3.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: KAAN 2023 bitmeden havalanacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: KAAN 2023 bitmeden havalanacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kara Harp Okulu'nda Milli Savunma Üniversitesi Kara Harp Okulu Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Hemen her hafta savunma sanayi alanında gurur verici bir haber alıyoruz. Kısa süre önce Milli Muharip Uçağımız KAAN'la ilgili müjdemizi paylaşmıştık. İnşallah 2023 senesi bitmeden uçağımızın havalandığını göreceğiz'' dedi.
30.08.2023 Gündem
Bakan Mehmet Fatih Kacır'dan Togg açıklaması: Milletimiz rekor siparişle sahiplendi
Bakan Mehmet Fatih Kacır'dan Togg açıklaması: Milletimiz rekor siparişle sahiplendi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Milli otomobilimiz Togg, artık ülkemizin yollarında. İnşallah kısa süre içinde uluslararası pazarda da yerini alacak. Milli otomobilimizi, 177 bin gibi rekor seviyede bir siparişle çok şükür milletimiz de sahiplendi" dedi.
26.08.2023 Ekonomi
Türkiye başardı! Tarihi an, Siper-2 Sistemi'nin ilk atış testi başarıyla gerçekleştirildi
Türkiye başardı! Tarihi an, Siper-2 Sistemi'nin ilk atış testi başarıyla gerçekleştirildi Türkiye'nin uzun menzilli bölge hava ve füze savunma sistemi ihtiyacını karşılamak amacıyla geliştirilen Siper Ürün-2 Sistemi'nin ilk atışlı test faaliyeti başarıyla gerçekleştirildi.
26.08.2023 Ekonomi
Türk savunma sanayisinin dev projesi için tarih verildi
Türk savunma sanayisinin dev projesi için tarih verildi Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, son zamanlarda çok katmanlı hava savunma sistemleri konusunda hızlı bir ilerleme kat ettiklerini söyleyerek, "Kısa, orta ve uzun menzilli hava savunma sistemlerimizin testleri başarıyla tamamlandı. Siper Ürün-1’in kabulleri inşallah bu sene tamamlanacak" dedi.
24.08.2023 Ekonomi
Park kavgasında MHP Eyüpsultan eski ilçe başkanı öldürüldü
Park kavgasında MHP Eyüpsultan eski ilçe başkanı öldürüldü Eyüpsultan’da iddiaya göre çıkan park kavgasında MHP Eyüpsultan eski İlçe Başkanı Köksal Kaçmaz vücuduna isabet eden kurşunlarla olay yerinde hayatını kaybetti. Olayda 1 kişi de yaralandı.
22.08.2023 Yaşam
AK Parti'nin kuruluşunun 22. yıl dönümü! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim mesajı
AK Parti'nin kuruluşunun 22. yıl dönümü! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin 22'nci Kuruluş Yıl Dönümü dolayısıyla bir video mesaj paylaştı. Erdoğan, "Artık Türkiye'de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak dedik" ifadelerini kullandı.
14.08.2023 Gündem
Ev sahibinin 100 bin lira kira talebini reddeden kiracıya beyzbol sopalı saldırı!
Ev sahibinin 100 bin lira kira talebini reddeden kiracıya beyzbol sopalı saldırı! Başakşehir'de iddiaya göre sitede oturan Hasan Eğilmez'in (46) ev sahibi 30 bin lira olan kirasını 100 bin lira yapmak istedi. Bu teklifi kabul etmeyen Eğilmez, iddiaya göre, ev sahibinin de aralarında bulunduğu bir grup tarafından beyzbol sopasıyla darp edildi. Ev sahibi tarafından 1 yıldır sözlü taciz ve tehdit edildiğini söyleyen Hasan Eğilmez, "Beyzbol sopasıyla 4-5 darbe vurdular arkamdan. Tabii ki darbelerin etkisiyle yere düştüm. Ben kanlar içinde yerde yatarken beyzbol sopasıyla tekrar başıma vurdular. Güvenlikler müdahale etmeye çalıştı. Onlara da saldırdılar. Sonrasında zaten bir arkadaşım beni aldı siteden çıktık. Direkt hastaneye gittik. Çünkü aşırı kan kaybı vardı. Ben bu kişilerden zaten şikayetçi olacağım." dedi.
27.07.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya'dan Türk polisi için klipli paylaşım
Bakan Yerlikaya'dan Türk polisi için klipli paylaşım İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, afetler ve terörle mücadelenin yanı sıra çeşitli olaylara müdahale eden polislerin görüntülerinden hazırlanan klibi Twitter hesabından paylaşarak, "Şefkatin, güvenin, vefanın, kahramanlığın, ferasetin timsalidir bizim polisimiz" dedi.
19.07.2023 Gündem
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü! Cumhurbaşkanı Erdoğan: O tarihi gecede kimin nerede durduğunu not ettik
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü! Cumhurbaşkanı Erdoğan: O tarihi gecede kimin nerede durduğunu not ettik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, İstanbul Valiliği ve Üsküdar Belediyesi iş birliğinde düzenlenen "Türkiye Yüzyılının Kahramanları" programında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Biz şehitlerin yaşadığına inanan ve şehitleriyle yaşayan bir milletiz. Bu toprakların üstünde olandan daha fazlası toprağın altında yatıyor. Onların canlarına kastedenleri unutmamak bizim görevimizdir. O tarihi gecede kimin nerede durduğunu not ettik." dedi.
15.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Siper ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki siper haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.