Sınır Ötesi Operasyon

Sınır Ötesi Operasyon

Son dakika sınır ötesi operasyon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sınır ötesi operasyon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sınır ötesi operasyon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sınır Ötesi Operasyon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sınır ötesi operasyon gelişmeleri de dahil olmak üzere 936 sınır ötesi operasyon haberi bulunmuştur. Tüm sınır ötesi operasyon haberleri aşağıda listelenmiştir.
MİT'ten sınır ötesi operasyon: PKK'lı Serhat Bal Türkiye'ye getirildi
MİT'ten sınır ötesi operasyon: PKK'lı Serhat Bal Türkiye'ye getirildi Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Avrupa'ya kaçmaya hazırlandığı tespit edilen terör örgütü PKK/KCK'nın sözde sorumlularından Serhat Bal'ı, sınır ötesi operasyonla yakalayarak Türkiye'ye getirdi.
12.01.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu: İnterpol'ün kırmızı bültenle aradığı 2 kişi yakalandı
Bakan Yerlikaya duyurdu: İnterpol'ün kırmızı bültenle aradığı 2 kişi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 'İstanbul İl Emniyet Müdürlüğümüzce, Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde MASAK’la işbirliği içerisinde gerçekleştirilen operasyonda; 2'si İnterpol Kırmızı Bültenle Aranan olmak üzere toplam 34 şahıs hakkında işlem yapıldı.' açıklamasında bulundu.
26.06.2023 Gündem
MİT'ten sınır ötesi operasyon: 11 terörist etkisiz hale getirildi
MİT'ten sınır ötesi operasyon: 11 terörist etkisiz hale getirildi Milli İstihbarat Teşkilatı, Suriye'nin kuzeyindeki Münbiç'te düzenlediği operasyonla PKK/KCK-PYD/YPG'li 11 teröristi etkisiz hale getirdi.
26.06.2023 Gündem
TBMM Başkanı Şentop CNN TÜRK'e konuştu: 'Türkiye'de şaibeli seçim yok'
TBMM Başkanı Şentop CNN TÜRK'e konuştu: 'Türkiye'de şaibeli seçim yok' Meclis Başkanı Mustafa Şentop, CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova'nın sorularını yanıtladı. Şentop, "YSK verileri partilerle paylaşılıyor. Seçim yapılır ve sayılır tutanaklar oradaki siyasi partilere verilir. Takip edebilmek mümkün. Yanlış olur mu, yanlış olabilir. Ama sürecin kendisi yanlışlıkları düzeltebilecek alan savunuyor. Türkiye'de şaibeli seçim yok" ifadelerini kullandı.
10.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama: Komşularımıza sırtımızı dönemeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama: Komşularımıza sırtımızı dönemeyiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Subay ve Astsubay Öğrencileri Mezuniyet Töreni'nde açıklamalar bulundu. Erdoğan, "Türkiye stratejik önemi yüksek coğrafi konuma sahiptir. Geniş bir bölgede yaşanan her olay bizi etkilemektedir. Afganistan'da devam eden iç karışıklıkların, Yemen'de çatışmaların, Suriye'de zulüm ve saldırıların, Balkanlarda alevlenen gerilimlerin, komşuların yanı sıra geniş alandaki krizlerin yansımalarını hisseden ülke Türkiye'dir. Birileri ne derse desin, ülkemizin buralara sırtını dönme lüksü yoktur. Kapıları kapatıp banane diyemeyiz. Bize ne Kudüs'ten bize Ne Irak'tan, Yemen'den Suriye'den diyemeyiz. Hele batılılar gibi 'banane' hiç diyemeyiz. Biz büyük bir devletiz. Zorluklara aldanmadan gereğini yerine getirmek, vicdani görevimizdir. Bölgenin halkları birbirlerinin kardeşi, akrabalarıdır." dedi.
22.08.2022 Siyaset
MHP lideri Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na 'Demirtaş' tepkisi: Bu açıklamayı yapmak insanlık mıdır?
MHP lideri Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na 'Demirtaş' tepkisi: Bu açıklamayı yapmak insanlık mıdır? Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Siyaset Okulu Sertifika Töreni'nde konuşma yaptı. CHP lideri Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren Bahçeli, 'Terörist Demirtaş'a sahip çıkmanın insani görev olduğunu açıklayan CHP Genel Başkan söylesin, bu açıklamayı yapmak insanlık mıdır? Bir teröriste adaletsizlik yapıldığını söylemesi nasıl tarif edilecektir?' dedi.
4.06.2022 Siyaset
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan öğretmenlerle ilgili açıklama! 1 Ağustos'ta ilan edilecek
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan öğretmenlerle ilgili açıklama! 1 Ağustos'ta ilan edilecek Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından öğretmenlerin yer değiştirme takvimi açıklandı. Millî Eğitim Bakanlığınca, kadrolu öğretmenlerin iller arası yer değiştirme başvuruları, 25-29 Temmuz'da alınacak ve atamalar 1 Ağustos'ta ilan edilecek.
3.06.2022 Gündem
Binali Yıldırım'dan 'sınır ötesi operasyon' açıklaması: Teröristleri yok etmek asli görevimizdir
Binali Yıldırım'dan 'sınır ötesi operasyon' açıklaması: Teröristleri yok etmek asli görevimizdir Türkiye'nin sınır ötesine yaptığı operasyonları değerlendiren AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, "Ülkemizin toprak bütünlüğüne, vatandaşımızın can ve mal güvenliğine yönelen her türlü tehdidi bertaraf etmek bizim vazifemizdir. İçerde olduğu gibi dışarda da teröristi yok etmek asli görevimizdir" dedi.
3.06.2022 Siyaset
İstanbul'da tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert açıklama: Bununla bir yere varamazsınız, kendine gel kendine
İstanbul'da tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert açıklama: Bununla bir yere varamazsınız, kendine gel kendine İstanbul'un Fethinin 569'uncu Yılı dolayısıyla Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde düzenlenen etkinlikte konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi rakamlara göre 560 bin kişinin alanda olduğunu açıkladı. Konuşmasının devamında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Erdoğan, "Atasını takip eden gençlerimiz olduğu müddetçe bu ülkenin önünde kimse duramaz. Bu milletin önünü kimse kesemez." dedi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisini ve ailesini hedef alan açıklamalarına da değinen Erdoğan, "Akşam yalan, sabah yalan... Bununla bir yere varamazsınız. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Yatsı geldi geçiyor Bay Kemal. Kendine gel kendine." diye konuştu.
29.05.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Azerbaycan dönüşü ‘sınır ötesi’ operasyon mesajı: Bir gece ansızın tepelerine ineriz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Azerbaycan dönüşü ‘sınır ötesi’ operasyon mesajı: Bir gece ansızın tepelerine ineriz Azerbaycan ziyareti dönüşünde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliğiyle ilgili net mesajlar verdi. Suriye'ye yeni operasyon sinyali de veren Erdoğan, "Bir gece ansızın onların da tepelerine ineriz, inmeye de mecburuz" ifadelerini kullandı. Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in Abdülhamid sözlerine de yanıt verdi.
29.05.2022 Siyaset
Suriye operasyonu başladı mı, Suriye'ye operasyon ne zaman? MGK toplantısı bitti mi?
Suriye operasyonu başladı mı, Suriye'ye operasyon ne zaman? MGK toplantısı bitti mi? Suriye operasyonu başladı mı, Suriye'ye operasyon ne zaman? Milli Güvenlik Kurulu toplantısında karara bağlanacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında toplantıda bölgesel ve uluslararası güvenlik konuları ele alınacak. Peki, MGK toplantısı bitti mi?
26.05.2022 Gündem
Suriye'nin kuzeyine olası operasyon masada! Kritik MGK toplantısı başladı
Suriye'nin kuzeyine olası operasyon masada! Kritik MGK toplantısı başladı Milli Güvenlik Kurulu (MGK), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Masada Suriye’nin kuzeyine yönelik olası yeni bir operasyon başta olmak üzere, NATO’nun genişleme süreci, Rusya-Ukrayna savaşı ve diğer güvenlik konuları var. 2 ay aranın ardından toplanan MGK’da PKK, FETÖ ve DEAŞ gibi diğer terör örgütleriyle mücadelede atılacak adımlar da konuşulacak.
26.05.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan sınır ötesine operasyon sinyali!
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan sınır ötesine operasyon sinyali! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kritik Kabine toplantısının ardından gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, konuşmasında sınır ötesine operasyon sinyali verdi.
23.05.2022 Gündem
Bakan Soylu: AK Parti iktidara gelirken ana muhalefetin yaptığı gibi büyükelçilerin kapısında dolaşmadı
Bakan Soylu: AK Parti iktidara gelirken ana muhalefetin yaptığı gibi büyükelçilerin kapısında dolaşmadı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “AK Parti iktidara gelirken ana muhalefetin yaptığı gibi büyükelçilerin kapısında dolaşmadı” dedi.
17.04.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan-Biden görüşmesine ilişkin flaş açıklama! Zirveden dikkat çeken kareler
Cumhurbaşkanı Erdoğan-Biden görüşmesine ilişkin flaş açıklama! Zirveden dikkat çeken kareler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Roma’da G20 Liderler Zirvesi kapsamında liderlerin resmi karşılanma tören alanında İtalya Başbakanı Mario Draghi tarafından karşılandı. Liderler karşılama töreni sonrası aile fotoğrafı çektirdi. Fotoğraf çekimi sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ABD Başkanı Joe Biden'ın konuşması dikkat çekti. Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın ise Erdoğan-Biden görüşmesine ilişkin dikkat çeken bir açıklamada bulundu.
30.10.2021 Siyaset
AK Partili Kurtulmuş: Bizi ilgilendiren yuvalanmış terör örgütleri
AK Partili Kurtulmuş: Bizi ilgilendiren yuvalanmış terör örgütleri AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, sınır ötesi operasyon için cumhurbaşkanı yetkisinin iki yıl uzatılması hakkında, "Irak ve Suriye bizim komşumuz. Komşumuzun esenliği, toprak bütünlüğü için orayla ilgileneceğiz ama en az onun kadar bizi ilgilendiren taraf orada yuvalanmış terör örgütlerinin, Türkiye'nin bütünlüğüne vermiş olduğu zarardır" dedi.
28.10.2021 Siyaset
Tezkere için "hayır" çağrısı yapan HDP'li Pervin Buldan yanlışlıkla "evet" dedi
Tezkere için "hayır" çağrısı yapan HDP'li Pervin Buldan yanlışlıkla "evet" dedi Tezkere Meclis'te 2 yıl daha uzatıldı. Irak ve Suriye’ye sınır ötesi operasyon ile asker gönderme konusunda hükümete yetki veren tezkerinin süresi iki yıl daha uzatıldı. AK Parti, MHP ve İYİ Parti’nin oylarıyla Meclis’te kabul edilen tezkere için CHP ve HDP ‘hayır’ oyu kullandı. Günlerdir "hayır" oyu için çağrı yapan HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, oylamada yanlışlıkla "Evet" oyu için elini kaldırması ise dikkatlerden kaçmadı.
27.10.2021 Siyaset
Tezkere oylaması sonucu 2021! Tezkere geçti mi, Irak Suriye tezkeresi nedir, tezkere içeriği…
Tezkere oylaması sonucu 2021! Tezkere geçti mi, Irak Suriye tezkeresi nedir, tezkere içeriği… Suriye-Irak tezkeresi ve Lübnan'da bulunan Türk askerinin görev süresinin 1 yıl uzatılması, TBMM Genel Kurulu'nda oylanarak kabul edildi. Irak ve Suriye'ye asker göndermeyi içeren tezkere sonucu ise merak ediliyor. Peki, Tezkere geçti mi, Irak Suriye tezkeresi nedir? Tezkere oylaması sonucu 2021…
27.10.2021 Gündem
Irak ve Suriye tezkeresi Meclis'e sunuldu! Cumhurbaşkanına verilen yetkinin iki yıl daha uzatılmasını öngörüyor
Irak ve Suriye tezkeresi Meclis'e sunuldu! Cumhurbaşkanına verilen yetkinin iki yıl daha uzatılmasını öngörüyor Son dakika haberi... Irak ve Suriye'ye sınır ötesi operasyon konusunda Cumhurbaşkanına verilen yetkinin iki yıl daha uzatılmasını öngören Cumhurbaşkanlığı tezkeresi, TBMM Başkanlığına sunuldu.
20.10.2021 Gündem
Bülent Ersoy kesenin ağzını açtı! Türkiye'de yok ama...
Bülent Ersoy kesenin ağzını açtı! Türkiye'de yok ama... Kürk sevdası ve lüks harcamalarıyla sık sık gündem olan Bülent Ersoy, yaz öncesi gardrobunu binlerce liraya yeniledi. Diva, Türkiye'de olmayan iki çanta için yaklaşık 250 bin TL'yi gözden çıkardı. Ersoy'un arkadaşı, Nice ve Dubai’ye giderek çantaları alıp Türkiye’ye getirdi.
8.06.2021 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kulisleri sallayan MHP lideri Bahçeli ziyareti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kulisleri sallayan MHP lideri Bahçeli ziyareti! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye sürpriz bir ziyarette bulununca Ankara’da senaryolar havada uçuşmaya başladı. İki lider iki gün önce bir araya gelmişlerdi.
5.03.2021 Siyaset
Tezkere nedir? Suriye Irak tezkeresi ne demek, tezkere Meclis gündemine geldi mi, ne zaman görüşülecek?
Tezkere nedir? Suriye Irak tezkeresi ne demek, tezkere Meclis gündemine geldi mi, ne zaman görüşülecek? Tezkere nedir? Irak-Suriye, Orta Afrika ve Lübnan'da görev yapan Türk askerlerinin görev sürelerini uzatan tezkereler TBMM'ye sunuldu, haberlerinin asından en çok sorulan sorulardan biri oldu. Peki, Suriye Irak Tezkeresi ne zaman Meclis’te görüşülecek? İşte Suriye Irak tezkeresi hakkında merak edilenler…
1.10.2020 Gündem
Yeni Suriye Irak tezkeresi mi çıkacak? Sınır ötesi tezkere Meclis’e mi sunuldu?
Yeni Suriye Irak tezkeresi mi çıkacak? Sınır ötesi tezkere Meclis’e mi sunuldu? Irak ve Suriye’deki sınır ötesi operasyonların süresinin uzatılmasına ilişkin cumhurbaşkanlığı tezkeresi TBMM’ye sunuldu.
1.10.2020 Gündem
Türkiye Pençe-Kartal operasyonuyla dünyaya mesaj verdi
Türkiye Pençe-Kartal operasyonuyla dünyaya mesaj verdi Türkiye'nin Kuzey Irak'taki terör yuvalarına yönelik operasyonu dünyada ses getirdi. Türkiye operasyonla PKK’yı koruyup, kollayan CIA, MOSSAD gibi istihbarat örgütlerine de mesaj vermiş oldu.
18.06.2020 Gündem
Akşener: Bu harekat sayesinde dostu, düşmanı gördük
Akşener: Bu harekat sayesinde dostu, düşmanı gördük Barış Pınarı Harekâtı hakkında konuşan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Bu harekât sayesinde millî birlik ve beraberliğimizin ne kadar önemli olduğunu, dostu, düşmanı gördük " dedi.
22.10.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Sınır Ötesi Operasyon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sınır ötesi operasyon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.