Tezkere

Tezkere

Son dakika TEZKERE haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TEZKERE ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TEZKERE haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tezkere

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tezkere gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.140 tezkere haberi bulunmuştur. Tüm tezkere haberleri aşağıda listelenmiştir.
6 Şubat depremlerinin üzerinden 1 yıl geçti! Spor dünyasından anma mesajları
6 Şubat depremlerinin üzerinden 1 yıl geçti! Spor dünyasından anma mesajları Türkiye, geçen yıl 6 Şubat günü Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin acısıyla sarsıldı. 53 bin 537 vatandaşımızı kaybettiğimiz büyük felaketin yıl dönümünde spor dünyası anma mesajları yayımladı.
6.02.2024 Süper Lig
Türk askerinin Aden Körfezi'ndeki görev süresi 1 yıl uzatıldı
Türk askerinin Aden Körfezi'ndeki görev süresi 1 yıl uzatıldı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) deniz unsurlarının Aden Körfezi, Somali karasuları ve açıkları, Arap Denizi ve mücavir bölgelerde görev süresinin 1 yıl daha uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresi TBMM Genel Kurulu'nda oylanarak kabul edildi.
17.01.2024 Gündem
TSK'nın Azerbaycan'daki görev süresini uzatan tezkere TBMM'de
TSK'nın Azerbaycan'daki görev süresini uzatan tezkere TBMM'de Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Azerbaycan'daki görev süresinin 1 yıl uzatılmasını öngören Cumhurbaşkanlığı tezkeresi, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) sunuldu.
13.11.2023 Gündem
Mehmetçiğin Irak ve Suriye'deki görev süresi 2 yıl daha uzatıldı
Mehmetçiğin Irak ve Suriye'deki görev süresi 2 yıl daha uzatıldı Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Irak ve Suriye'deki görev süresini 2 yıl daha uzatan Cumhurbaşkanlığı Tezkeresi Meclis Genel Kurulu’nda kabul edildi. Tezkereye 357 vekil kabul oyu verirken, 164 vekil ise hayır oyu verdi.
17.10.2023 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Ateşkes derhal tesis edilmeli
MHP lideri Bahçeli: Ateşkes derhal tesis edilmeli MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de partisinin grup toplantısında konuştu. Filistin-İsrail çatışmasına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bahçeli, "1967 sınırları dahilinde başkenti Doğu Kudüs olan Filistin devleti ertelenemez zorunluluktur. Hak yerini bulmadan, ikazla belirtiliyorum ki sıkılı yumruklar açılmayacaktır." dedi. Tezkere oylamasında MHP olarak 'evet' diyeceklerini belirten Bahçeli, "Irak ve Suriye tezkeresine de sonuna kadar destek olup evet oyu kullanacağız. Sınır ötesi operasyonun arkasındayız." ifadelerini kullandı.
10.10.2023 Gündem
Irak ve Suriye tezkeresi Meclis'te
Irak ve Suriye tezkeresi Meclis'te Türk askerinin, Irak ve Suriye'deki görev süresinin 2 yıl daha uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresi, TBMM Başkanlığına sunuldu.
5.10.2023 Gündem
TBMM Başkanı Şentop: Mevcut Meclis görevine devam ediyor
TBMM Başkanı Şentop: Mevcut Meclis görevine devam ediyor   TBMM Başkanı Mustafa Şentop, CNN TÜRK'te gündeme dair soruları yanıtladı. Şentop seçim süreci ile ilgili olarak, 'Mevcut Meclis görevine devam ediyor. Göreve başlamak için yemin edilmesi gerekiyor.' dedi.
16.05.2023 Gündem
TBMM Başkanı Şentop CNN TÜRK'e konuştu: 'Türkiye'de şaibeli seçim yok'
TBMM Başkanı Şentop CNN TÜRK'e konuştu: 'Türkiye'de şaibeli seçim yok' Meclis Başkanı Mustafa Şentop, CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova'nın sorularını yanıtladı. Şentop, "YSK verileri partilerle paylaşılıyor. Seçim yapılır ve sayılır tutanaklar oradaki siyasi partilere verilir. Takip edebilmek mümkün. Yanlış olur mu, yanlış olabilir. Ama sürecin kendisi yanlışlıkları düzeltebilecek alan savunuyor. Türkiye'de şaibeli seçim yok" ifadelerini kullandı.
10.05.2023 Gündem
Bakan Soylu: 88 terörist kaldı, hepsi o kadar bitireceğiz
Bakan Soylu: 88 terörist kaldı, hepsi o kadar bitireceğiz AK Parti Şişli İlçe teşkilatını ziyaret eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, " Biz 29 Ekim 2023'te Cumhuriyetin 100. yılının şanına, Türkiye'nin dağlarında terörist bırakmayacağız. 88 terörist kaldı, hepsi o kadar bitireceğiz. Ya teslim olacaklar ya da gereğini yerine getireceğiz" dedi.
15.04.2023 Gündem
Polislere müjde! Bakan Soylu canlı yayında açıkladı
Polislere müjde! Bakan Soylu canlı yayında açıkladı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gündeme ilişkin önemli konularla ilgili açıklamalarda bulundu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “12-36 çalışan polisimiz 4 grup çalışacak ve polisimiz istirahatinden fedakarlık etmeyecek. Şark görevi sürelerini düşürmüştük daha da düşürüyoruz. Polislerimiz şark görevinden döndükten sonra istediği vilayete gidebilecek.” dedi.
10.01.2023 Gündem
Konya'da askeri araç TIR'a çarptı: 2 şehit, 2 yaralı
Konya'da askeri araç TIR'a çarptı: 2 şehit, 2 yaralı Konya'da askeri aracın yoğun sisin etkili olduğu yolda TIR'a çarpması sonucu Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Harun Uğur ile Piyade Er Halil Seltan şehit oldu, 2 asker de yaralandı.
4.01.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Katar'a gidiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Katar'a gidiyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2022 FIFA Dünya Kupası kapanış törenine katılmak üzere bugün Katar'a gidecek.
18.12.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Pençe Kılıç Harekatı açıklaması: Karadan ve havadan gerekeni yaptık
Cumhurbaşkanı Erdoğan Pençe Kılıç Harekatı açıklaması: Karadan ve havadan gerekeni yaptık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'nın açılışı kapsamındaki resepsiyonda liderlerle bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtladı. Pençe Kılıç Harekatı'yla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan 'Kobani’de yuvalanan teröristlere karşı 12 hedefi vurmak suretiyle orada etkisiz hale getirdik. Burada herhangi bir tahdit yok. Bu harekâtın sürekliliği söz konusu. Karadan ve havadan gereken neyse yaptık. Bundan sonra da yapacağız' ifadelerini kullandı.
21.11.2022 Siyaset
Azerbaycan tezkeresi nedir, Azerbaycan tezkeresi kaç oyla kabul edildi?
Azerbaycan tezkeresi nedir, Azerbaycan tezkeresi kaç oyla kabul edildi? TSK'nın Azerbaycan'daki görev süresini 1 yıl daha uzatan Cumhurbaşkanlığı tezkeresi Meclis'te kabul edildi. Peki, Azerbaycan tezkeresi nedir, Azerbaycan tezkeresi kaç oyla kabul edildi?
2.11.2022 Gündem
TSK unsurları Azerbaycan’da bir yıl daha görev yapacak
TSK unsurları Azerbaycan’da bir yıl daha görev yapacak Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarının bir yıl daha Azerbaycan’da görev yapması kabul edildi.
1.11.2022 Gündem
TSK'nın Mali ve Orta Afrika'daki görev süresi 1 yıl uzatıldı
TSK'nın Mali ve Orta Afrika'daki görev süresi 1 yıl uzatıldı TSK’nın, Mali ve Orta Afrika Cumhuriyeti’nde görev süresini bir yıl daha uzatan Cumhurbaşkanlığı Tezkeresi, Meclis’te kabul edildi.
26.10.2022 Gündem
Mali ve Orta Afrika Cumhuriyeti tezkeresi TBMM'de
Mali ve Orta Afrika Cumhuriyeti tezkeresi TBMM'de Birleşmiş Milletler'in (BM) Mali ve Orta Afrika Cumhuriyeti'nde icra ettiği harekat ve misyonlara katılımına ilişkin verilen yetkinin bir yıl daha uzatılmasıyla ilgili Cumhurbaşkanlığı Tezkeresi, TBMM Başkanlığı'na sunuldu.
18.10.2022 Gündem
TSK unsurlarının Lübnan'daki görev süresi bir yıl daha uzatıldı
TSK unsurlarının Lübnan'daki görev süresi bir yıl daha uzatıldı Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarının Lüban'daki görev süresinin bir yıl daha uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı Tezkeresi kabul edildi.
18.10.2022 Gündem
Katar Tezkeresi nedir, kaç oyla kabul edildi? TSK'ya Dünya Kupası görevi Katar Tezkeresi Meclis’ten geçti!
Katar Tezkeresi nedir, kaç oyla kabul edildi? TSK'ya Dünya Kupası görevi Katar Tezkeresi Meclis’ten geçti! Katar Tezkeresi nedir, kaç oyla kabul edildi? Türk Silahlı Kuvvetlerinin, Katar'da Dünya Kupası Kalkanı Harekatı kapsamında 6 ay süreyle görevlendirilmesine ilişkin Cumhurbaşkanlığı Tezkeresi TBMM Genel Kurulunda kabul edildi.
6.10.2022 Gündem
Dünya Kupası Kalkan Harekatı tezkeresi TBMM'de kabul edildi
Dünya Kupası Kalkan Harekatı tezkeresi TBMM'de kabul edildi Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Katar'da Dünya Kupası Kalkan Harekatı kapsamında 6 ay süre ile görevlendirilmesine ilişkin Cumhurbaşkanlığı Tezkeresi TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi.
5.10.2022 Gündem
'Dünya Kupası Kalkanı Harekatı' tezkeresi TBMM'ye sunuldu
'Dünya Kupası Kalkanı Harekatı' tezkeresi TBMM'ye sunuldu TÜRK Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK), 22'nci FIFA Dünya Kupası dolayısıyla Katar'da gerçekleştirilecek 'Dünya Kupası Kalkanı Harekatı'nda görevlendirilmesine ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresi, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığı'na sunuldu.
1.10.2022 Gündem
MHP'li Büyükataman: Kılıçdaroğlu, teröristlerin dertleriyle dertlenmektedir
MHP'li Büyükataman: Kılıçdaroğlu, teröristlerin dertleriyle dertlenmektedir Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "CHP Lideri Kılıçdaroğlu her konuşmasında, 'Yönetime geldiğimizde helalleşeceğiz' diyerek FETÖ, PKK ve DHKP-C tutuklularına umut olmaktadır. Kılıçdaroğlu hangi hakla terör örgütlerinin şehit ettiği binlerce vatandaşımız adına konuşmakta, hangi vicdanla şehitlerimizin katilleriyle helalleşeceğini söylemektedir? Kılıçdaroğlu, milletin değil teröristlerin, Türkiye düşmanlarının dertleriyle dertlenmektedir" dedi.
7.09.2022 Siyaset
Libya tezkeresi Meclis'ten geçti! İki parti "Hayır" oyu verdi
Libya tezkeresi Meclis'ten geçti! İki parti "Hayır" oyu verdi Son dakika haberleri. Libya'ya asker gönderilmesi için verilen iznin 2 Temmuz 2022 tarihinden itibaren 18 ay uzatılmasına ilişkin tezkere TBMM'de kabul edildi. AK Parti, MHP ve İYİ Parti "Evet", CHP ve HDP "Hayır" oyu verdi.
21.06.2022 Gündem
Bakan Soylu: 506 bin Suriyeli, güvenli hale getirilen bölgelere geri döndü
Bakan Soylu: 506 bin Suriyeli, güvenli hale getirilen bölgelere geri döndü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'nin sınır ötesi askeri harekatlarla terörden arındırarak güvenli hale getirdiği bölgelere 506 bin Suriyelinin gönüllü olarak geri döndüğünü, şu anda güvenli bölgeler için yeni bir proje başlatıldığını söyledi.
18.06.2022 Siyaset
Libya'ya asker gönderilmesine ilişkin Cumhurbaşkanlığı Tezkeresi TBMM'de
Libya'ya asker gönderilmesine ilişkin Cumhurbaşkanlığı Tezkeresi TBMM'de Türkiye'nin Libya'ya asker göndermesine ilişkin Cumhurbaşkanlığı Tezkeresi TBMM Başkanlığı'na sunuldu. Libya Tezkeresi’nin süresinin 18 ay uzatılması öngörülüyor.
13.06.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Tezkere ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tezkere haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.