Gazete Vatan Logo

Bakan Yerlikaya duyurdu: İnterpol'ün kırmızı bültenle aradığı 2 kişi yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 'İstanbul İl Emniyet Müdürlüğümüzce, Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde MASAK’la işbirliği içerisinde gerçekleştirilen operasyonda; 2'si İnterpol Kırmızı Bültenle Aranan olmak üzere toplam 34 şahıs hakkında işlem yapıldı.' açıklamasında bulundu.

Bakan Yerlikaya duyurdu: İnterpol'ün kırmızı bültenle aradığı 2 kişi yakalandı

Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan 2 şahsın yakalandığını duyuran Bakan Yerlikaya operasyona ilişkin detayları da açıkladı.

Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

Interpol kırmızı bültenle aranan 2 suç makinesini yakaladı. İstanbul İl Emniyet Müdürlüğümüzce, Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde MASAK’la işbirliği içerisinde gerçekleştirilen operasyon;

2'si Interpol Kırmızı Bültenle Aranan olmak üzere toplam 34 şahıs hakkında işlem yapıldı.

Ankara, İzmir, Aydın, Muğla, Isparta ve Konya'da icra edilen operasyonda muhtelif miktarda uyuşturucu madde, uyuşturucu ticaretinden elde edilen nakit para, çok sayıda kripto telefon, birçok ülkeye ait sahte pasaport, kimlik kartı, tabanca ve fişek ele geçirilmiştir.

İstanbul Emniyet'imizin kahraman polislerini ve MASAK ekibini yürekten kutluyorum. Zehir tacirleriyle, suç ve suçlularla mücadeleye sonuna kadar devam edeceğiz.