İnterpol

İnterpol

Son dakika İNTERPOL haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İNTERPOL ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İNTERPOL haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İnterpol

haberleri sayfasında son dakika yaşanan interpol gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.224 interpol haberi bulunmuştur. Tüm interpol haberleri aşağıda listelenmiştir.
İNTERPOL tarafından aranan dolandırıcı İzmir'de yakalandı
İNTERPOL tarafından aranan dolandırıcı İzmir'de yakalandı INTERPOL tarafından mavi bültenle aranan Rusya vatandaşı dolandırıcı, İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde yakalandı.
18.04.2024 Gündem
İstanbul'da 'Mahzen-27 operasyonu! Kırmızı bültenle aranan Nurlan Zharımbetov yakalandı
İstanbul'da 'Mahzen-27 operasyonu! Kırmızı bültenle aranan Nurlan Zharımbetov yakalandı İnterpol'ün kırmızı bültenle dolandırıcılık suçundan, sarı bültenle de 2 ayrı hırsızlık suçundan hakkında arama kararı çıkardığı Kazakistan uyruklu Nurlan Zharımbetov İstanbul’da düzenlenen ‘Mahzen-27’ operasyonuyla yakalandı.
16.04.2024 Gündem
PKK’lı terörist Mehmet Kopal Fransa'da yakalanarak Türkiye'ye getirildi
PKK’lı terörist Mehmet Kopal Fransa'da yakalanarak Türkiye'ye getirildi Emniyet Genel Müdürlüğü; PKK/KCK silahlı terör Örgütüne üye olma suçundan ulusal seviyede aranan Mehmet Kopal'ın Fransa'da yakalanarak Türkiye'ye getirildiğini duyurdu.
10.04.2024 Gündem
Profesöre kırmızı bülten! Sınır dışı kararı verildi
Profesöre kırmızı bülten! Sınır dışı kararı verildi KKTC, bir üniversitede patlayan ‘sahte diploma ve yolsuzluk’ skandalının şokunu yaşarken, bir başka üniversitede de yapay zekâ, yazılım ve bilişim sistemleri olmak üzere mühendislik fakültesinde 3 bölüm başkanlığı yürüten bir profesörün, 13 yıldır Kanada tarafından kırmızı bültenle arandığı ortaya çıktı.
30.03.2024 Dünya
Interpol kırmızı bülteniyle aranıyorlardı! İstanbul'da yakalandılar
Interpol kırmızı bülteniyle aranıyorlardı! İstanbul'da yakalandılar İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Interpol kırmızı bülteniyle aranan Talgat Baisaov ve Maxat Rakhishov'un İstanbul'da yakalandığını duyurdu.
29.03.2024 Gündem
Eylem Tok, oğlunu Amerika'ya kaçırmıştı! Baba Cihantimur'un 'fenomenler' bağlantısı ortaya çıktı
Eylem Tok, oğlunu Amerika'ya kaçırmıştı! Baba Cihantimur'un 'fenomenler' bağlantısı ortaya çıktı 17 yaşındaki Timur Cihantimur, çarptığı sürücünün ölümüne neden olmuş ve annesi Eylem Tok tarafından Amerika'ya kaçırılmıştı. Olaya ilişkin 1 kişi tutuklanırken baba Bülent Cihan Timur'un da fenomenler soruşturmasında şüpheli sıfatı ile yer aldığı öğrenildi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ise dün yaptığı konuşmada yurt dışına kaçan Timur Cihantimur (17) ile annesi Eylem Tok'un iadesine ilişkin, "İade dosyamızı ilettik ve geçici tutuklama evrakımızı da gönderdik. Bugün itibarıyla Amerika Birleşik Devletleri Adalet Bakanlığı'ndan cevap geldi. Bu cevabi yazıda istenen bazı belgeler var. Bu belgeleri de tamamladık. Buradaki süreci takip ediyoruz" dedi.
13.03.2024 Gündem
Kırmızı bültenle aranan DEAŞ mensupları Çorum'da yakalandı
Kırmızı bültenle aranan DEAŞ mensupları Çorum'da yakalandı Çorum'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda 2'si kırmızı bültenle aranan 3 terörist yakalandı.
12.03.2024 Gündem
Bakan Tunç: Eylem Tok ve oğlunun iadesi için ABD'nin istediği belgeleri hazırladık
Bakan Tunç: Eylem Tok ve oğlunun iadesi için ABD'nin istediği belgeleri hazırladık Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yazar Eylem Tok'un oğlunun karıştığı ölümlü trafik kazasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Tunç, "Mısır üzerinden ABD'ye geçmişlerdi. ABD ile adli yazışmalarımızı gerçekleştirdik. 7 Mart tarihinde de iade talebimizi illettik. Bugün itibarıyla bize ABD'den cevabi yazı geldi. İstenen belgeler vardı ve bu belgeleri tamamladık" diye konuştu. Tunç, "Dün itibarıyla bu dosya ile ilgili 2 gözaltı gerçekleşti" dedi.
12.03.2024 Gündem
Eylem Tok ve oğlu Mısır'dan sonra ABD'ye kaçtı! Haklarında tutuklama kararı çıktı
Eylem Tok ve oğlu Mısır'dan sonra ABD'ye kaçtı! Haklarında tutuklama kararı çıktı Eyüpsultan'da arıza yaptığı için emniyet şeridine çekilen ATV’lere çarparak Oğuz Murat Acı'nın ölümüne neden olan 17 yaşındaki T.C. ve onu Mısır'a kaçıran annesi yazar Eylem Tok hakkında tutuklama kararı verildi. Kararı duyuran Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "T.C. ve annesinin Türkiye'ye iadesi için Mısır adli makamlarıyla temasa geçilmiş ve iade süreci başlatılarak şüpheliler hakkında kırmızı bülten talep edilmiştir" dedi.
7.03.2024 Gündem
MİT, PKK/HPG'nin sözde konsey üyesini etkisiz hale getirdi
MİT, PKK/HPG'nin sözde konsey üyesini etkisiz hale getirdi Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Irak'ın Gara bölgesinde düzenlenen operasyonda, terör örgütü PKK/HPG'nin sözde askeri konsey üyesi 'Şivan Gever' kod adlı Yunus Demir'i etkisiz hale getirdi.
8.02.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu: 7 ildeki operasyonda 34 DEAŞ'lı terörist yakalandı
Bakan Yerlikaya duyurdu: 7 ildeki operasyonda 34 DEAŞ'lı terörist yakalandı İçişleri Bakanı Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "7 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen 'Kafes-35 Operasyonu'yla haklarında İnterpol’ün kırmızı bülten ve difüzyon mesajı ile arama kaydı bulunan 34 yabancı uyruklu DEAŞ üyesi şüpheli yakalandı1 ifadelerini kullandı.
3.02.2024 Gündem
Kırmızı bültenle aranan uyuşturucu kartelinin elebaşı yakalandı
Kırmızı bültenle aranan uyuşturucu kartelinin elebaşı yakalandı Hollanda tarafından kırmızı bültenle aranan uyuşturucu kartelinin elebaşı Rawi Ali Qureshı İstanbul'da yakalandı.
3.02.2024 Gündem
Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan DEAŞ üyeleri Adana’da yakalandı
Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan DEAŞ üyeleri Adana’da yakalandı Adana’da terör örgütü DEAŞ’a yönelik yapılan operasyonda Interpol tarafından kırımızı bültenle aranan 6 Iraklı yakalandı.
28.01.2024 Gündem
Kırmızı bültenle aranan 10 kişi 'Kafes-30' operasyonuyla İstanbul'da yakalandı
Kırmızı bültenle aranan 10 kişi 'Kafes-30' operasyonuyla İstanbul'da yakalandı  İstanbul'da düzenlenen 'Kafes-30' operasyonunda 6 ülke tarafından kırmızı bülten ile aranan 10 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Operasyonun detaylarını İçişleri Bakanı Ali yerlikaya Sosyal medya hesabından paylaştı.
11.01.2024 Gündem
Deniz suyu soğumadı balık Karadeniz’de soğuğa kaçtı
Deniz suyu soğumadı balık Karadeniz’de soğuğa kaçtı Son günlerde etkili olan hava sıcaklıkları sebebi ile deniz suyu soğumayınca, tezgahlarda balık azalmaya başladı.
5.01.2024 Ekonomi
Interpol'un kırmızı bültenle aradığı 'Madame Claude', Çanakkale'de yakalandı
Interpol'un kırmızı bültenle aradığı 'Madame Claude', Çanakkale'de yakalandı Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde Interpol (Uluslararası Kriminal Polis Teşkilatı) tarafından kırmızı bültenle aranan 'Madame Claude' lakaplı Özbekistan uyruklu Nilufar Mirxanova (40), kaldığı evde yakalandı.
5.01.2024 Gündem
Interpol'un kırmızı bültenle aradığı şüpheli, İzmir'de yakalandı
Interpol'un kırmızı bültenle aradığı şüpheli, İzmir'de yakalandı İzmir'in Narlıdere ilçesinde Kafes-28 operasyonu kapsamında Interpol (Uluslararası Kriminal Polis Teşkilatı) tarafından kırmızı bültenle aranan İran uyruklu Masoomeh Taheri (51), kaldığı evde yakalandı.
3.01.2024 Gündem
Interpol'un kırmızı bültenle aradığı şüpheli, İzmir'de yakalandı
Interpol'un kırmızı bültenle aradığı şüpheli, İzmir'de yakalandı İzmir'in Narlıdere ilçesinde Kafes-28 operasyonu kapsamında Interpol (Uluslararası Kriminal Polis Teşkilatı) tarafından kırmızı bültenle aranan İran uyruklu Masoomeh Taheri (51), kaldığı evde yakalandı.
3.01.2024 Gündem
Kırmızı bültenle aranan 56 şüpheli 'Kafes-28' operasyonuyla yakalandı
Kırmızı bültenle aranan 56 şüpheli 'Kafes-28' operasyonuyla yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 11 ilde eş zamanlı düzenlenen 'Kafes-28' operasyonlarında, 18 ülke tarafından kırmızı bültenle aranan 56 kişinin yakalandığını duyurdu.
3.01.2024 Gündem
Kırmızı bültenle aranan suç örgütü elebaşı Eric Schroeder yakalandı
Kırmızı bültenle aranan suç örgütü elebaşı Eric Schroeder yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Almanya tarafından çıkartılan Interpol kırmızı bülteniyle aranan organize suç örgütü elebaşı Eric Schroeder'in İstanbul'da yakalandığını duyurdu.
27.12.2023 Gündem
Milyonluk çete araçları polis otosu oldu! Sokaklara çıkıyor
Milyonluk çete araçları polis otosu oldu! Sokaklara çıkıyor Comanchero çetesine yönelik operasyonda el konulan 21 lüks araç İstanbul Polisi’ne tahsis edildi. Beyaz renkle kaplanan ve üzerlerine ‘Polis’ yazılan otomobiller, İstanbul sokaklarında boy gösterecek.
24.12.2023 Gündem
Yalova’da İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 Iraklı yakalandı
Yalova’da İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 Iraklı yakalandı Yalova’da polis İnterpol tarafından rüşvet, yolsuzluk ve hükümete karşı dolandırıcılık suçlarından kırmızı bültenle aranan 2 Irak uyruklu şahıs saklandıkları villada yakalandı.
21.12.2023 Gündem
3 organize suç örgütü elebaşı Kafes-21 operasyonlarıyla yakalandı
3 organize suç örgütü elebaşı Kafes-21 operasyonlarıyla yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 2'si kırmızı bülten, 1'i acil yakalama mesajıyla aranan 3 organize suç örgütü elebaşının Alanya ve İstanbul'da yakalandığını duyurdu.
19.12.2023 Gündem
Kırmızı Bülten’le aranan iki uluslararası çete lideri İstanbul'da yakalandı
Kırmızı Bülten’le aranan iki uluslararası çete lideri İstanbul'da yakalandı İçişleri Bakanlığı, İstanbul'da düzenlediği Kafes Operasyonu'nda Kırmızı Bülten'le aranan iki uluslararası çete liderinin yakalandığını duyurdu.
15.12.2023 Gündem
İçişleri Bakanlığı'ndan Kafes operasyonu gerçekleştirildi! Muhuannad Aloqlah yakalandı
İçişleri Bakanlığı'ndan Kafes operasyonu gerçekleştirildi! Muhuannad Aloqlah yakalandı İnterpol Kırmızı Bülten’le aranan uyuşturucu madde finansörü ve organize suç örgütü üyesi Muhuannad ALOQLAH İstanbul’da yapılan “KAFES-19” operasyonuyla yakalandı.
13.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İnterpol ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki interpol haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.