Sinir Krizi

Sinir Krizi

Son dakika sinir krizi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sinir krizi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sinir krizi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sinir Krizi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sinir krizi gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.658 sinir krizi haberi bulunmuştur. Tüm sinir krizi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tornavidalı cinayetin görüntüleri ortaya çıktı! Güvenlik kamerası saniye saniye kaydetti
Tornavidalı cinayetin görüntüleri ortaya çıktı! Güvenlik kamerası saniye saniye kaydetti İstanbul'un Esenler İlçesinin Menderes Mahallesi'nde otomobiline çarpıp kaçan motosikletli Azat Aktaş tarafından tornavidayla göğsünden yaralanarak hayatını kaybeden Ruhat Karasu cenaze namazının ardından memleketi Batman'a götürüldü. Karasu'nun hayatını kaybettiği kavganın görüntüleri saniye saniye kaydedildi.
25.04.2024 Gündem
Taksisine aldığı yolcu tarafından öldürüldü! Son yolculuğuna uğurlandı
Taksisine aldığı yolcu tarafından öldürüldü! Son yolculuğuna uğurlandı İstanbul'un Sarıyer İlçesinde taksisine aldığı yolcu tarafından gasbedildikten sonra bıçaklanarak öldürülen taksi şoförü Yaşar Yanıkyürek Beyoğlu Yenişehir Çarşı Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı.
18.04.2024 Gündem
Survivor'da Furkan sinir krizi geçiriyor! Son ödül oyunu galibi belli oldu
Survivor'da Furkan sinir krizi geçiriyor! Son ödül oyunu galibi belli oldu TV8 ekranlarının zorlu yarışmasında eleme ardından eğlenceli ödül oyunu oynanıyor. Son olarak Poyraz'ın elendiği All Star sezonunda mücadele devam ederken haftada bir gün yarışmacıları ve izleyenleri eğlendiren bilgi yarışması düzenleniyor. Bu noktada Survivor Anlat Bakalım oyununu kim kazandı?
6.04.2024 Magazin
Beşiktaş'taki faciada 29 kişi hayatını kaybetti: Yangının nedeni belli oldu
Beşiktaş'taki faciada 29 kişi hayatını kaybetti: Yangının nedeni belli oldu İstanbul Gayrettepe’de 16 katlı binanın gece kulübü olarak kullanılan giriş katında yangın çıktı. İstanbul Valiliği'nin gece kulübündeki yangına ilişkin yaptığı açıklamada, "Yangın, itfaiyenin müdahalesi sonucu söndürülürken olayda 29 kişi hayatını kaybetmiştir. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 3 kişinin tedavileri devam etmektedir” denildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Gayrettepe'deki yangınla ilgili İçişleri Bakanı Yerlikaya'yı telefonla arayarak bilgi aldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını açıkladı. Sağlık Bakanı Koca, yangına 26 adet ambulans ve 1 Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) timinin görevlendirildiğini duyurdu. Gece kulübündeki yangına ilişkin iş yeri sahipleri ve sorumlu müdürle birlikte toplam 8 şüpheli gözaltına alındı. Öte yandan yangının çıkış nedeni de belli oldu.
2.04.2024 Gündem
Kızlarına bayramlık almaya giden anneye yaya geçidinde otomobil çarptı
Kızlarına bayramlık almaya giden anneye yaya geçidinde otomobil çarptı Bursa'da yaya geçidinde otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden Tuba Çival'in (39), aynı kazada yaralanan kızları M.Ç. (7) ile R.Ç.'ye (14) bayramlık kıyafet almak için alışverişe çıktığı öğrenildi.
2.04.2024 Gündem
Acun Ilıcalı bombaladı: İrfan Can Kahveci cinnet geçirdi, Fenerbahçe'nin başına gelmiş en kötü felaket
Acun Ilıcalı bombaladı: İrfan Can Kahveci cinnet geçirdi, Fenerbahçe'nin başına gelmiş en kötü felaket Hull City Başkanı Acun Ilıcalı, Fenerbahçe ile ilgili çok çarpıcı sözler söyledi. İrfan Can Kahveci'nin neden sinir krizi geçirdiğini anlatan Ilıcalı, sarı-lacivertli takımın eski teknik direktörünü 'felaket' olarak nitelendirdi. İşte Acun Ilıcalı'nın açıklamaları ve detaylar...
30.03.2024 Fenerbahçe
Sevgilisini başkasıyla yakaladı! Kavgayı erkekler ayırdı
Sevgilisini başkasıyla yakaladı! Kavgayı erkekler ayırdı Beyoğlu'nun Taksim semtinde kadın, iddiaya göre sevgilisini başka bir kadının yanında yakalayınca ortalık karıştı.Kadın, sevgilisiyle yakaladığı kadına saldırdı, kadınların kavgasını çevrede bulunan erkekler ayırdı. Taraflar birbirlerinden şikayetçi olmadı.
18.03.2024 Gündem
Ayrıldığı kız arkadaşını sırtından vurup öldürdü, intihar etti
Ayrıldığı kız arkadaşını sırtından vurup öldürdü, intihar etti Aydın'ın Nazilli ilçesinde İbrahim Olece (19) eski sevgilisi Ömür Arslan'ı (17) çalıştığı iş yerinde öldürüp, aynı silahla yaşamına son verdi.
14.03.2024 Gündem
Survivor kaos adasına dönüştü: Nagihan gözyaşlarını tutamazken Yunus Emre sinir krizi geçirdi! İkinci eleme adayı belli oldu
Survivor kaos adasına dönüştü: Nagihan gözyaşlarını tutamazken Yunus Emre sinir krizi geçirdi! İkinci eleme adayı belli oldu Survivor All Star 2024'te talihsiz bir sakatlık yaşamıştı. Bir süredir tedavi gören Karadere'nin sağlık durumunu Acun Ilıcalı açıkladı. haftanın 2. dokunulmazlık oyunu için kırmızı ve mavi takım karşı karşıya geldi.Peki, dün akşam Survivor eleme potasına kim girdi? Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte, Survivor haftanın 2. eleme adayı ve yeni bölüm fragmanı.
11.03.2024 Magazin
İstanbul'da feci kaza! Otomobil yayalara çarptı: 5 ölü, 1 yaralı
İstanbul'da feci kaza! Otomobil yayalara çarptı: 5 ölü, 1 yaralı Pendik, TEM Otoyolu'nda seyir halinde bulunan otomobil, otoyoldan geçmeye çalışan yayalara çarptı. Kazada yolun karşısında geçmeye çalışan 5 kişi hayatını kaybederken, otomobil sürücüsü yaralandı. Polisin olay yerindeki incelemesi sırasında haberi alarak gelen yakınları ise sinir krizi geçirdi.
5.03.2024 Gündem
Bastonla bakkala gitti, dönüşte eşini ve oğlunu katletti
Bastonla bakkala gitti, dönüşte eşini ve oğlunu katletti Ankara'nın Mamak ilçesinde Metin Çimen (77), tartıştığı eşi Sabiha Çimen (71) ile oğlu Sinan Çimen'i (31) tabanca ile vurarak öldürdü.
4.03.2024 Gündem
Survivor'da kural ihlali sonucu: İlk eleme adayı belli oldu, Ogeday sembolü fırlattı!
Survivor'da kural ihlali sonucu: İlk eleme adayı belli oldu, Ogeday sembolü fırlattı! Hakan’ın yaptığı kural ihlalini Survivor konseyince açıklayan Acun Ilıcalı, Hakan’a verilen cezayı da açıkladı. Survivor 2024 All Star'da ekrana gelen yeni bölümde haftanın ilk dokunulmazlık mücadelesi oynandı. Bayrak yarışı mücadeleleri nefes kesti. Mavi takımda mücadele eden Ogeday Girişken haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda sinir krizi geçirdi. Peki Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın ilk eleme adayı hangi isim oldu?
18.02.2024 Magazin
6 ay sonra düğün yapacağı eşi tarafından öldürüldü! Korkunç olay
6 ay sonra düğün yapacağı eşi tarafından öldürüldü! Korkunç olay Elazığ’da özel hastanede görevli fizyoterapi teknikeri kadın, hastane arkasında bir ay önce evlendiği kocasının silahından çıkan kurşunla öldürüldü. Kadının ağustos ayında ise düğününün olacağı öğrenildi.
8.02.2024 Gündem
Ünlü şarkıcının kardeşi lüks rezidansın 10. katından düşerek hayatını kaybetti! Ünlü isim sinir krizi geçirdi
Ünlü şarkıcının kardeşi lüks rezidansın 10. katından düşerek hayatını kaybetti! Ünlü isim sinir krizi geçirdi Bursa'da 20 katlı rezidansın 11'inci katındaki dairenin balkonundan düşüp, hayatını kaybeden güzellik uzmanı Özlem Akman'ın (27) ölümüne ilişkin soruşturma sürerken; olaydan sonra yaşananlar, bir site sakininin cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, yerdeki Özlem'in yakınındaki şarkıcı ablası Esra Akman'ın sinir krizi geçirip, "Canım kardeşim benim, canım" dediği yer aldı.
18.01.2024 Gündem
Güzellik merkezinde kıskançlık cinayeti
Güzellik merkezinde kıskançlık cinayeti İzmir'in Buca ilçesinde, bir güzellik merkezinde M.A. (45) eşini başka erkeklerle görüştürdüğü iddiası ile tartıştığı Sercan Çelik'i (34) boynundan ve kalp bölgesinden bıçaklayarak öldürdü. Olay sonrası polis ekiplerini bekleyen şüpheli, suç aleti ile birlikte teslim oldu.
16.01.2024 Gündem
Çocuklarının uyuşturucu kullandığını öğrenen kadın, satırla yola çıktı
Çocuklarının uyuşturucu kullandığını öğrenen kadın, satırla yola çıktı Şanlıurfa’da çocuklarının uyuşturucu kullandığını öğrenip, sinir krizi geçirdiği öne sürülen Fatma D., elinde satırla yola çıktı. Trafik akışının durduğu yolda bağıran kadın, eşinin gelip satırı almasının ardından baygınlık geçirince ambulansla hastaneye kaldırıldı.
8.01.2024 Gündem
Kağıthane'de motosikletli saldırgan dehşeti
Kağıthane'de motosikletli saldırgan dehşeti Kağıthane'de yolda yürüyen bir kişi, motosikletli iki kişinin silahlı saldırısına uğradı. Umut Karçığa'nın ağır yaralandığı saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı. Polis olay yerinden kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.
25.12.2023 Gündem
Parke taşı ile 35 aracın camlarını kıran şüpheli, kamerada
Parke taşı ile 35 aracın camlarını kıran şüpheli, kamerada Kocaeli'de belediyeye ait açık otoparktaki 35 aracın camlarını kırıp, zarar veren kimliği belirsiz şüphelinin görüntüleri ile ortaya çıktı.
21.12.2023 Gündem
Gonca Vuslateri’nin İbrahim Tatlıses açıklamaları dikkat çekti! Evinde sinir krizi geçirdim!
Gonca Vuslateri’nin İbrahim Tatlıses açıklamaları dikkat çekti! Evinde sinir krizi geçirdim! 'Canım Ailem', 'Yalan Dünya' ve 'Hedefim Sensin' gibi yapımlarda yer alan Gonca Vuslateri, Sibel Arna’nın YouTube programına konuk oldu. Özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulunan oyuncu, İbrahim Tatlıses'le ilgili anlattıkları dikkat çekti.
15.12.2023 Magazin
Bir ay önce boşandığı eşini restoranda yemek yerken öldürdü
Bir ay önce boşandığı eşini restoranda yemek yerken öldürdü Kocaeli’nin Körfez ilçesinde Ajda Yatar (28), restoranda yemek yediği sırada bir ay önce boşandığı eşi Vahyettin Polat (37) tarafından tabancayla vurularak öldürüldü.
22.11.2023 Gündem
Bahar ve Nihal Candan kardeşler tutuklandı
Bahar ve Nihal Candan kardeşler tutuklandı "Suç örgütüne üye olma" ve "suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" suçlarından İstanbul'da gözaltına alınan sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan kardeşler ve şüpheli Hacı İsrafil S., sevk edildikleri adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Mahkeme çıkışında sinir krizi geçiren Nihal Candan, 'Neden? Neden?' diye bağırırken, Bahar Candan'ın ise 'Biz ne yapacağız?' dediği duyuldu.
16.11.2023 Gündem
Hafif ticari araç Gediz Nehri'ne uçtu! Feci kaza
Hafif ticari araç Gediz Nehri'ne uçtu! Feci kaza Manisa'nın Kula ilçesinde yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan hafif ticari araç Gediz Nehri'ne uçtu. Kazada sürücü Çağlar Uzun (28) ile yanındaki annesi Gülşen Uzun (60) ve arkadaşı Naci Şen (32) yaşamını yitirdi.
12.11.2023 Yaşam
Burak Yılmaz ile Ahmet Nur Çebi görüştü! Kararı resmen açıkladı
Burak Yılmaz ile Ahmet Nur Çebi görüştü! Kararı resmen açıkladı Antalyaspor'a deplasmanda 3-2 mağlup olan Beşiktaş'ta Teknik Sorumlu Burak Yılmaz, Başkan Ahmet Nur Çebi ile bir araya geldi. İşte detaylar...
6.11.2023 Beşiktaş
Bailly ile Tayfur Bingöl kavga etti! Burak Yılmaz sinir krizi geçirtti: Adama bak ya, kimsin sen!
Bailly ile Tayfur Bingöl kavga etti! Burak Yılmaz sinir krizi geçirtti: Adama bak ya, kimsin sen! Beşiktaş'ta Antalyaspor mağlubiyetiyle ortalık karıştı. Teknik sorumlu Burak Yılmaz, devre arasında Eric Bailly'nin Tayfur Bingöl ile yaşadığı gerilimi anlattı. Buna karşılık olay adam Bailly'den gece yarısı açıklama geldi. Öte yandan ünlü yorumcu yaşananlarla ilgili canlı yayında resmen sinir krizi geçirdi. İşte detaylar...
6.11.2023 Beşiktaş
Motosiklet sürücüsü feci şekilde can verdi! Korkunç olay
Motosiklet sürücüsü feci şekilde can verdi! Korkunç olay Şanlıurfa’da hafriyat kamyonu, kırmızı ışıkta duran sürücü Muhammed Ali Kaplan’ın (19) kullandığı motosiklete çarptı. Kaplan kaza yerinde hayatını kaybederken, kamyonun sürücüsü gözaltına alındı.
31.10.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Sinir Krizi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sinir krizi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.