Silah Sevkiyatı

Silah Sevkiyatı

Son dakika silah sevkiyatı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan silah sevkiyatı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını silah sevkiyatı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Silah Sevkiyatı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan silah sevkiyatı gelişmeleri de dahil olmak üzere 361 silah sevkiyatı haberi bulunmuştur. Tüm silah sevkiyatı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yeni salgın Polonya'da yayılıyor! Hasta sayısı 150'ye yükseldi
Yeni salgın Polonya'da yayılıyor! Hasta sayısı 150'ye yükseldi Yeni salgın ülkede yayılıyor. Polonya’nın güneydoğusunda yayılan lejyoner hastalığı nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 14’e yükseldi.
29.08.2023 Dünya
Bakan Yanık: Suriyelileri peyderpey gönderiyoruz, 2023'ten sonra bunların hiçbirisi kalmayacak
Bakan Yanık: Suriyelileri peyderpey gönderiyoruz, 2023'ten sonra bunların hiçbirisi kalmayacak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, bir esnafın Suriyeli sığınmacıların akıbetini sorması üzerine, "Şimdi peyderpey gönderiyoruz. Biraz daha dişimizi sıkacağız ve 2023'ten sonra bunların hiçbirisi kalmayacak" dedi.
7.08.2022 Siyaset
Selanik'te hareketlilik! Türkiye sınırına doğru yola çıktılar
Selanik'te hareketlilik! Türkiye sınırına doğru yola çıktılar Son dakika gelişmesi. Yunanistan, ABD'den silah ve askeri araç tedarik etmeye devam ediyor. Son olarak Yunanistan'ın ABD'den 90 yeni M117 zırhlı güvenlik aracı tedarik ettiği bildirildi. 90 adet zırhlı güvenlik aracı Yunanistan Kara Kuvvetlerince Selanik'te teslim alındı.
26.07.2022 Dünya
Ukrayna’ya topyekûn yığınak! ABD'den dev yardım paketi, İngiltere'den 8 bin asker, Polonya'dan 200 tank...
Ukrayna’ya topyekûn yığınak! ABD'den dev yardım paketi, İngiltere'den 8 bin asker, Polonya'dan 200 tank... Ukrayna ile Rusya savaşı tüm şiddetiyle devam ederken, Batı’nın askeri yardımları artık ağır silahları da kapsayacak şekilde hızla artıyor. ABD, Kongre’den 20 milyarı askeri olmak üzere 33 milyar dolarlık bütçe istedi. Ukrayna’nın Donbas bölgesine Rus hava saldırılarına karşı ilk kez S-300 savunma sistemi yerleştirildi.
30.04.2022 Dünya
Almanya Federal Meclisi Ukrayna'ya ağır silah sevkiyatını onayladı
Almanya Federal Meclisi Ukrayna'ya ağır silah sevkiyatını onayladı Almanya Federal Meclisi’nde Ukrayna'ya ağır silah göndermek için sunulan önerge, iktidardaki Sosyal Demokratlar (SPD), Yeşiller ve Hür Demokrat Parti (FDP) koalisyon ortaklarının yanı sıra Hristiyan Birlik partilerinin (CDU/CSU) destekleriyle onaylandı.
28.04.2022 Dünya
Almanya, Ukrayna'ya silah sevkiyatını onayladı
Almanya, Ukrayna'ya silah sevkiyatını onayladı Almanya, Gepard uçaksavar tanklarının Ukrayna'ya teslimatını onayladı.
26.04.2022 Dünya
Rusya'dan flaş açıklama! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talebiyle nakledildiler!
Rusya'dan flaş açıklama! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talebiyle nakledildiler! Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talebiyle Mariupol'deki camide mahsur kalanların kurtarıldığını ve güvenli bir yere nakledildiklerini açıkladı.
17.04.2022 Dünya
Rusya yerleşim yerlerini hedef aldı! Ölü ve yaralılar var
Rusya yerleşim yerlerini hedef aldı! Ölü ve yaralılar var Ukrayna’nın Harkiv kentine yönelik düzenlenen Rus bombardımanında 1 kişi hayatını kaybetti, 18 kişi de yaralandı. Bombardıman sonucu çıkan yangına acil durumlar servisi ekipleri müdahale etti.
17.04.2022 Dünya
Savaş mağduru Ukraynalı kadınlara iğrenç teklif! Fırsatçılardan mide bulandıran mesajlar...
Savaş mağduru Ukraynalı kadınlara iğrenç teklif! Fırsatçılardan mide bulandıran mesajlar... Rusya-Ukrayna savaşında neredeyse iki ay geride kalırken, Ukrayna’dan ayrılan sivillerin sayısı 3,5 milyonu geçti. Yetkililer, savaşın şiddetlenmesi durumunda yaşanacak göç dalgasıyla birlikte başta kadınlar olmak üzere 8 ila 10 milyon kişinin daha mülteci durumuna düşeceğini belirtiyor. Mülteci kadınlara karşı yaklaşımı ise korkunç gerçeği bir kez daha gözler önüne serdi.
17.04.2022 Dünya
Ukrayna - Rusya savaşında kritik gelişme! Silah sevkiyatı yapan kargo uçağı düşürüldü!
Ukrayna - Rusya savaşında kritik gelişme! Silah sevkiyatı yapan kargo uçağı düşürüldü! Ukrayna'daki kanlı saldırılarını sürdüren Rusya Çekya'yı uyardı. Çekya Dışişleri Bakanı'ndan Rusya'ya anında yanıt geldi. Rus ordusu geri çekildiği başkent Kiev’e füzeler ile saldırı başlattı. Rusya Savunma Bakanlığı Kiev'de askeri tesisin vurulduğunu açıklarken, Kiev'in Belediye Başkanı Vitaliy Kliçko, şehrin Darnitskiy semtinin Rus güçlerince bombalandığını duyurdu. Rusya'nın Ukrayna'da saldırıları devam ederken, Rusya Savunma Bakanlığından yeni bir açıklama geldi. Ukrayna'ya silah sevkiyatı yapan kargo uçağı düşürüldü...
17.04.2022 Dünya
Lavrov: Rusya'ya karşı 5 binden fazla yaptırım kararı alındı
Lavrov: Rusya'ya karşı 5 binden fazla yaptırım kararı alındı Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, "Rusya'ya karşı 5 binden fazla yaptırım uygulandı. Bu, İran ve Kuzey Kore'ye uygulanan kısıtlamaları gölgede bırakan bir rekor" dedi.
18.03.2022 Dünya
Kiev teyakkuza geçti! Füzelerle bekliyorlar
Kiev teyakkuza geçti! Füzelerle bekliyorlar Rusya, Ukrayna’nın başkenti Kiev’i adeta kıskaca almaya başladı. Rus askerleri çevredeki kasabalara saldırırken, şehir merkezinde de direniş için tam anlamıyla teyakkuz var. Ankara’ya ulaşan istihbarat bilgilerine göre, Kiev merkezi açılan siperlerle köstebek yuvasına dönmüş durumda. Neredeyse her askerin ve gönüllünün omzunda bir taşınabilir füze sistemi görülüyor...
13.03.2022 Dünya
Erenköy direnişi nedir, nasıl oldu? Kıbrıs Erenköy direnişi hakkında bilgiler…
Erenköy direnişi nedir, nasıl oldu? Kıbrıs Erenköy direnişi hakkında bilgiler… Kıbrıslı Türklerinin mücadelesini anlatan "Kıbrıs Zafere Doğru" bu akşam TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Başrollerini Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu'nun paylaştığı, dizinin yeni sezon ilk bölümü bu akşam saat 20.00'de ekrana gelecek. İşte Erenköy direnişi hakkında bilgiler…
15.10.2021 Gündem
Türkiye'deki Azerbaycan STK'larından ortak bildiri
Türkiye'deki Azerbaycan STK'larından ortak bildiri Türkiye'de Azerbaycan sivil toplum kuruluşları Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki gerilim ardından ortak bir bildiri yayımladı
27.09.2020 Gündem
Eski Süper Lig futbolcusu silah kaçakçılığından tutuklandı!
Eski Süper Lig futbolcusu silah kaçakçılığından tutuklandı! İstanbul Esenyurt'ta polis ekiplerince düzenlenen kaçak silah operasyonunda gözaltına alınan eski Süper Lig futbolcusu M.A., çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.
9.09.2020 Gündem
Ya İstiklal Ya Ölüm final fragmanı
Ya İstiklal Ya Ölüm final fragmanı TRT'nin sevilen dizisi Ya İstiklal Ya Ölüm'ün yeni tanıtım videoları yayınlandı.
14.04.2020 Televizyon
Ya İstiklal Ya Ölüm yeni fragmanı
Ya İstiklal Ya Ölüm yeni fragmanı TRT'nin sevilen dizisi Ya İstiklal Ya Ölüm'den yeni bölüm tanıtımı geldi. İşte tüm detaylar...
7.04.2020 Televizyon
Devlet Bahçeli: Sıra Fırat’ın doğusuna gelmiştir
Devlet Bahçeli: Sıra Fırat’ın doğusuna gelmiştir MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli "Sıra Fırat’ın doğusuna gelmiştir. Türk milleti zilleti muhakkak alt edecektir. Bunun başka çaresi yoktur"dedi.
14.09.2019 Siyaset
Devlet Bahçeli'den güvenli bölge mesajı
Devlet Bahçeli'den güvenli bölge mesajı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Fırat'ın doğusuna yuvalanmış teröristleri Hüseyni mücadele ruhuyla tesirsiz hale getirip milli bekamızı güvenceye kavuşturmak önümüzdeki en temel gündemdir. Güvenli bölge, ortak devriye derken insanlık düşmanlarına hala silah sevkiyatı yapan ABD ise samimiyetsizdir." ifadesini kullandı.
10.09.2019 Siyaset
Son dakika... Suudi Arabistan gemisi yola çıktı! Silah dolu!
Son dakika... Suudi Arabistan gemisi yola çıktı! Silah dolu! Fransız silahlarının Yemen’de kullanıldığı tartışmaları devam ederken, Fransa’dan Suudi Arabistan’a yeni silah sevkiyatı birçok protestolara sahne oldu. Fransa'nın Atlas Okyanusu kıyısındaki limanı Le Havre'den gelen fotoğraflar dikkat çekti.
10.05.2019 Gündem
Yerli 4 bin piyade tüfeği TSK'ya gönderildi!
Yerli 4 bin piyade tüfeği TSK'ya gönderildi! Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) Kırıkkale Silah Fabrikası'nda üretilen yerli 4 bin piyade tüfeği,Türk Silahlı Kuvvetleri'ne teslim edilmek üzere 3 TIR'la yola çıktı. Silahların sevkiyatı öncesinde düzenlenen törende konuşan MKEK Genel Müdür Yardımcısı Akif Akgül, "MPT 55' inanılmaz bir başarı hikayesidir. Çünkü bunlar tamamen kendi tasarımlarımızla ortaya çıkmış olan silahımızdır. Bunlar yüreklerine kadar işlenmiş bir başarı hikayesidir" dedi.
24.01.2019 Gündem
Helin'in katiline silahı satan kişi Konya'da yakalandı
Helin'in katiline silahı satan kişi Konya'da yakalandı İstanbul'da geçen yıl ekim ayında lise öğrencisi Helin Palandöken silahla vurularak öldürülmüştü. Olayda kullanılan ve yasa dışı üretim olan ruhsatsız şarjörlü ve tabanca kabzalı av tüfeğini internetten satan şüpheli, Konya'nın Beyşehir ilçesinde jandarmanın düzenlediği operasyonla yakalandı. Şüphelinin cephanelik gibi aracından cinayette kullanılan tüfeğin bir benzerinin de çıktığı ve satışa hazır halde olduğu iddia edildi.
31.10.2018 Gündem
ABD'den şoke eden hamle! Devlet kuruyorlar
ABD'den şoke eden hamle! Devlet kuruyorlar Türkiye, İdlib’deki krize yoğunlaşmışken ABD, Fırat’ın doğusunda adım adım terör devleti kuruyor. PYD/PKK’lı teröristlere 250 TIR dolusu daha ağır silah teslim eden ABD, örgütü “terörizm raporu”ndan da çıkardı. Bu son hamle Washington’un Suriye’yi parçalama hedefini alenileştirdiği anlamına geliyor.
21.09.2018 Gündem
Pompeo teröristlere minnettar!
Pompeo teröristlere minnettar! ABD Dışişleri Bakanı Pompeo, Dashisha’yı ele geçiren PKK/SDG için “Bugüne kadar yaptığı katkılara minnettarız” dedi
23.07.2018 Dünya
PKK'ya "Afrin" şoku!
PKK'ya "Afrin" şoku! Afrin'deki terör unsurlarına yönelik silah sevkiyatı Irak'ın Musul kentinde düzenlenen operasyonla engellendi.
10.03.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Silah Sevkiyatı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki silah sevkiyatı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.