Siirt Pervari

Siirt Pervari

Son dakika Siirt Pervari haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Siirt Pervari ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Siirt Pervari haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Siirt Pervari

haberleri sayfasında son dakika yaşanan siirt pervari gelişmeleri de dahil olmak üzere 505 siirt pervari haberi bulunmuştur. Tüm siirt pervari haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakara suresinde geçen kudret helvası nedir? Kudret helvası faydaları neler?
Bakara suresinde geçen kudret helvası nedir? Kudret helvası faydaları neler? Bakara suresinde kendilerine bıldırcın eti ve kudret helvası verilmesine rağmen İsrailoğulları "Biz bir çeşit yemeğe asla katlanamayız" diyerek Hz Musa'dan "Rabb'ine dua et de versin" diyerek istedikleri arsında hangisi yoktur? Sorusunun Kim Milyoner Olmak İster'de 5 milyon TL'lik soru olduğunun ortaya çıkmasının ardından Bakara suresinde geçen kudret helvası nedir? Sorusuna yoğun bir şekilde yanıt aranmaya başlandı.
26.03.2024 Gündem
Merkezi Yönetim Bütçe Teklifi, TBMM'de
Merkezi Yönetim Bütçe Teklifi, TBMM'de TBMM Genel Kurulu'nda 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi'nin görüşülmesine devam edildi.
23.12.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya: 2 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Yerlikaya: 2 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Bestler-Dereler bölgesinde ATAK ve J-SİHA desteğinde icra edilen operasyonda 2 terörist etkisiz hale getirildi” dedi.
4.07.2023 Gündem
İçişleri: 2 terörist etkisiz hale getirildi
İçişleri: 2 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanlığı, Şehit Jandarma Er Mevlüt Yıldız Operasyonu kapsamında Siirt Pervari ile Van Çatak ara hattında 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
21.10.2022 Gündem
Bakan Soylu duyurdu: Şehit Kürşat Sert'in intikamı alındı
Bakan Soylu duyurdu: Şehit Kürşat Sert'in intikamı alındı İçişleri Bakanlığı: Siirt Pervari ile Van Çatak'ta 2 bölücü örgüt mensubu silahları ile birlikte etkisiz hale getirildi.
20.10.2022 Gündem
Gri kategorideki terörist Siirt’te etkisiz hale getirildi
Gri kategorideki terörist Siirt’te etkisiz hale getirildi İç Güvenlik Operasyonu kapsamında; Siirt Pervari Yazlıca (Herekol) Dağı bölgesinde barındığı değerlendirilen teröristlere yönelik, 19 Haziran 2022 tarihinde; Jandarma ve Emniyetin müştereken İHA, Hava Kuvvetleri Destekli icra edilen Eren Abluka-17 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ercan Özcan operasyonunda 2 terörist, silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirilmişti.
24.06.2022 Gündem
21 Mart Okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil edildi? 21 Mart 2022 okulların tatil edildiği iller…
21 Mart Okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil edildi? 21 Mart 2022 okulların tatil edildiği iller… Türkiye genelinde etkili olan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Yaşanabilecek olumsuzluklar nedeniyle tedbir amacıyla bazı illerde okullar tatil edildi. İllerin valilikleri tek tek duyurdu. Yapılan açıklamalarda, Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle 21 ilin tamamında veya bazı ilçelerinde 21 Mart Pazartesi günü eğitime ara verildiği duyuruldu. Peki, 21 Mart Okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil edildi? Bugün okullar tatil mi? İşte 21 Mart 2022 okulların tatil edildiği iller…
21.03.2022 Gündem
İçişleri: 4 terörist silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildi
İçişleri: 4 terörist silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanlığı, Eren-13 Operasyonları kapsamında, Siirt'in Pervari ilçesindeki Herekol Dağı kırsalında düzenlenen operasyonda, 4 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
28.10.2021 Gündem
İçişleri duyurdu! 5 PKK mensubu hava harekatı ile öldürüldü
İçişleri duyurdu! 5 PKK mensubu hava harekatı ile öldürüldü İçişleri Bakanlığı, Siirt'in Pervari ilçesindeki Herekol Dağı kırsalında tespit edilen PKK/KCK mensubu 5 teröristin, jandarma insansız hava aracı (J-İHA) ve silahlı insansız hava aracı (SİHA) destekli hava harekatıyla etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
19.09.2021 Gündem
Silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildiler!
Silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildiler! Eren-13 Operasyonları kapsamında 2 bölücü örgüt mensubu silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildi.
4.08.2021 Gündem
İçişleri açıkladı! 1 terörist daha etkisiz hale getirildi
İçişleri açıkladı! 1 terörist daha etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanlığı: Yıldırım-11 Operasyonu kapsamında; Siirt Pervari Herekol Dağı bölgesinde dün akşam saatlerinde 4 terörist etkisiz hale getirilmişti. Devam eden operasyonda bugün 1 terörist daha etkisiz hale getirilmiştir.
29.09.2020 Gündem
Jetler havalandı! 4 terörist etkisiz hale getirildi
Jetler havalandı! 4 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ta hava harekâtlarıyla 4 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Öte yandan İçişleri Bakanlığı da Yıldırım-11 Operasyonu kapsamında Siirt'te 4 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
28.09.2020 Gündem
Siirt'te 1 terörist etkisiz hale getirildi
Siirt'te 1 terörist etkisiz hale getirildi Siirt'in Pervari ilçesi Herekol Dağı bölgesinde jandarma birliklerince gerçekleştirilen operasyonda 1 teröristin silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildiği bildirildi.
19.07.2020 Gündem
TBMM Genel Kurulu'nda, şehit polisler için başsağlığı mesajı
TBMM Genel Kurulu'nda, şehit polisler için başsağlığı mesajı TBMM Genel Kurulu'nda, AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti Grup Başkanvekilleri Van ve Siirt'te şehit olan 9 polis için başsağlığında bulundu.
16.07.2020 Gündem
Bakan Albayrak'tan şehit polisler için başsağlığı mesajı
Bakan Albayrak'tan şehit polisler için başsağlığı mesajı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Van ve Siirt'te şehit olan 9 polis için başsağlığında bulundu.
16.07.2020 Ekonomi
Türkiye'nin en yüksek köprüsü bölge ekonomisini canlandıracak
Türkiye'nin en yüksek köprüsü bölge ekonomisini canlandıracak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı bağlantı ile açılışını gerçekleştireceği 450 metre uzunluğu ve 165 metre yüksekliğiyle Türkiye'nin en yüksek köprüsü olma özelliğini taşıyacak Botan Çayı Beğendik Köprüsü, bölgedeki iş insanlarını ve esnafı sevindirdi. İş insanları, Van-Tatvan-Bitlis ile Siirt-Mardin-Batman hattını birbirine bağlayan ve 1,5 milyar TL yatırım ile tamamlanan köprünün bölge ekonomisini canlandıracağını söyledi.
11.07.2020 Ekonomi
Türkiye'nin en yüksek köprüsü nerede? Botan Çayı Beğendik Köprüsü nerede?
Türkiye'nin en yüksek köprüsü nerede? Botan Çayı Beğendik Köprüsü nerede? Van-Tatvan-Bitlis ile Siirt-Mardin-Batman hattını birbirine bağlayan Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor. Peki, Türkiye'nin en yüksek köprüsü nerede? Botan Çayı Beğendik Köprüsü nerede? İşte Botan Çayı Beğendik Köprüsü hakkında merak edilenler...
11.07.2020 Gündem
Türkiye'nin en yüksek köprüsü açılıyor
Türkiye'nin en yüksek köprüsü açılıyor Van-Tatvan-Bitlis ile Siirt-Mardin-Batman hattını birbirine bağlayan Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor. 450 metre uzunluğu ve 165 metre yüksekliği ile Türkiye’nin en yüksek köprüsü ile Van-Pervari yolu 5 saatten 2 saate düşüyor.
9.07.2020 Gündem
Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu'ndan hızlı tren müjdesi!
Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu'ndan hızlı tren müjdesi! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, gelecek 5 yıl içerisinde demir yolunda çok önemli işlere imza atacaklarını belirterek, "Hızlı tren hattımızı ise 5 yılda 1200 kilometreden 5 bin 500 kilometreye çıkarma hedefindeyiz." dedi.
24.06.2020 Ekonomi
Siirt'ten acı haber geldi! 1 asker şehit oldu
Siirt'ten acı haber geldi! 1 asker şehit oldu Siirt'in Pervari ilçesi Hık Tepe bölgesinde, keşif ve gözetleme faaliyeti sırasında, araziye daha önce tuzaklandığı değerlendirilen mayına basan 1 asker şehit oldu.
4.05.2020 Gündem
5 terörist etkisiz hale getirildi
5 terörist etkisiz hale getirildi Siirt'in Pervari kırsalında Jandarma Özel Harekat timlerinin hava destekli operasyonunda 5 terörist silahlarıyla etkisiz hale getirildi.
29.09.2019 Gündem
Siirt'te 7 terörist etkisiz hale getirildi
Siirt'te 7 terörist etkisiz hale getirildi Siirt'in Pervari ilçesi kırsalına düzenlenen hava destekli operasyonda 7 terörist etkisiz hale getirildi.
22.09.2019 Gündem
Siirt'te 2 yaşındaki bebek havuzda ölü bulundu
Siirt'te 2 yaşındaki bebek havuzda ölü bulundu Siirt'in Pervari ilçesinde 2 yaşındaki bebek süs havuzunda ölü bulundu.
11.06.2019 Yaşam
17 şehitli acıya 7 yıl sonra dava açıldı!
17 şehitli acıya 7 yıl sonra dava açıldı! Siirt Pervari’de 7 yıl önce meydana gelen ve 17 Jandarma Özel Harekât mensubunun şehit olduğu helikopter kazasıyla ilgili, dönemin Siirt 3’üncü Komando Tugay Komutanı Mehmet Şükrü Eken (54) hakkında 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. FETÖ’den cezaevinde olan ve gerekli tedbirleri almamakla suçlanan Eken, ifadesinde “Uçuşun iptal edilmesiyle ilgili herhangi bir talep gelmedi” dedi.
12.03.2019 Gündem
MHP 21 belediye başkan adayını açıkladı
MHP 21 belediye başkan adayını açıkladı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 31 Mart 2019 yerel seçimler kapsamında belirlenen 11 ilçe belediye ve 10 belde belediye başkan adaylarını daha açıkladı.
23.01.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Siirt Pervari ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki siirt pervari haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.