Şiddet İddiası

Şiddet İddiası

Son dakika şiddet iddiası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şiddet iddiası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şiddet iddiası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şiddet İddiası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şiddet iddiası gelişmeleri de dahil olmak üzere 401 şiddet iddiası haberi bulunmuştur. Tüm şiddet iddiası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünyaca ünlü oyuncuya 13 yaşındaki kızından şok! "Babamdan korkuyorum"
Dünyaca ünlü oyuncuya 13 yaşındaki kızından şok! "Babamdan korkuyorum" Geçtiğimiz hafta sonu magazin gündemine bomba gibi bir haber düştü. Ama bu haber ne bir aşk ve evlilik ya da boşanma ne de ihanet haberiydi. Artık gösteri dünyası için sıradan bir hale gelen bu türden haberlerden biri değildi bu. Örneğine çok fazla rastlanmayan bir gelişmeyle ilgiliydi.
9.06.2023 Magazin
Batuhan Karacakaya eski sevgilisini darp etti iddiası!
Batuhan Karacakaya eski sevgilisini darp etti iddiası! Aşk-ı Memnu'da canlandırdığı Bülent karakteriyle tanınan ve son olarak Survivor yarışmasıyla ekrana gelen Batuhan Karacakaya hakkında çıkan iddia magazin gündemine bomba gibi düştü. Batuhan Karacakaya'nın eski sevgilisi Ayşe Aslanpay, ünlü ismin kendisine şiddet uyguladığını iddia etti ve Karacakaya'nın da bu durumu kabul ettiği bir videoyu yayınladı. Batuhan Karacakaya da bu iddialara yanıt verdi.
29.03.2023 Vatan TV
Sevgilisi tarafından dolandırıldı! 'Annemin hesabından bile para gönderdim'
Sevgilisi tarafından dolandırıldı! 'Annemin hesabından bile para gönderdim' İzmir’de yaşayan ve gemide serdümen olarak çalışan Hece Bayramoğlu aşk yaşamaya başladığı Melih D. tarafından dolandırıldı. Şiddet iddiası ile suç duyurusunda bulunan Bayramoğlu’nun ifadesi ortaya çıktı.
22.03.2023 Yaşam
İğrenç olay 12 yaşındaki kız çocuğu ağlayınca ortaya çıktı! Toplam 4 mağdur var
İğrenç olay 12 yaşındaki kız çocuğu ağlayınca ortaya çıktı! Toplam 4 mağdur var Çatalca’da bir Aile Sağlığı Merkezi’nde yaşanan olay mide bulandırdı. İddiaya göre dört kız çocuğunun muayene ettiği bir doktor iğrenç bir olaya imza attı.
9.12.2022 Yaşam
Johnny Depp ile Amber Heard arasında sular durulmuyor! Şiddet iddiası...
Johnny Depp ile Amber Heard arasında sular durulmuyor! Şiddet iddiası... Johnny Depp, önceki gün görülen 'iftira' davasının son duruşmasında kendisi gibi oyuncu olan eski eşi Amber Heard ile birlikteliğini "toksik" olarak tanımladı ve şiddet gördüğünü iddia etti. Ünlü isim ayrıca çocuk yaşlarda annesinin tacizine ve şiddetine uğradığını da itiraf etti.
21.04.2022 Magazin
Mide ağrısıyla hastaneye gitti, röntgende gördüklerine inanamadılar! 'Yutmuş olabilirim'
Mide ağrısıyla hastaneye gitti, röntgende gördüklerine inanamadılar! 'Yutmuş olabilirim' Ankara'da 46 yaşındaki D.E. adlı kadının karın bölgesinde tespit edilen 4 santimlik 2 neşter, ameliyatla çıkarıldı. Sağlık durumu iyi olan D.E.'nin ameliyatlarda kullanılan neşterleri yutmuş olabileceğini söylediği öğrenildi.
7.04.2022 Yaşam
Mersin’de ilkokul öğrencisine şiddet iddiası! Soruşturma başlatıldı
Mersin’de ilkokul öğrencisine şiddet iddiası! Soruşturma başlatıldı Mersin’in Anamur ilçesinde ilkokul öğrencisi A.Ç.’nin, sınıf öğretmeni Gülcan E., tarafından dövüldüğü iddiasıyla idari ve adli soruşturma başlatıldı.
7.04.2022 Yaşam
Özcan Deniz eski eşi Feyza Aktan hakkında ilk kez konuştu: Affediyorum!
Özcan Deniz eski eşi Feyza Aktan hakkında ilk kez konuştu: Affediyorum! Şarkıcı Özcan Deniz, eski eşi Feyza Aktan'a şiddet uyguladığı iddiasıyla 1 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle yargılandığı davada beraat etti. Dün akşam İstanbul'da bir mekanda sahne alan ünlü isim, konuya ilişkin ilk kez açıklamada bulundu.
9.03.2022 Magazin
Eser Yenenler'den çocuklarıyla alışveriş pozu!
Eser Yenenler'den çocuklarıyla alışveriş pozu! Oyuncu ve sunucu Eser Yenenler, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Berfu Yenenler'le mutlu evliliği devam eden iki çocuk babası ünlü isim, oğullarıyla alışveriş yaparken verdiği pozu paylaştı.
26.02.2022 Magazin
Kemal Gülman'dan sevgilisi Ede Cideli'ye şiddet iddiası!
Kemal Gülman'dan sevgilisi Ede Cideli'ye şiddet iddiası! Sosyetenin tanınmış ismi Feryal Gülman ile Kemal Gülman arasında devam eden yalı krizinde taraflar bir kez daha karşı karşıya geldi. Namı çekilen diziler ile Orta Doğu'ya kadar ulaşan Gülmanlara ait Bebek’te bulunan yalı, bir kez daha tartışma konusu oldu. Öte yandan Eda Cideli, kendinden 57 yaş büyük sevgilisi Kemal Gülman’dan sistematik bir şekilde şiddet gördüğünü ve psikolojik baskı yaşadığını iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulundu ve 1 ay tedbir kararı aldırdı. Karara itiraz eden Kemal Gülman “Hayatım boyunca hiçbir kadına şiddet uygulamadım” dedi.
26.02.2022 Magazin
Kim Kardashian'dan Kanye West hakkında şok suçlama!
Kim Kardashian'dan Kanye West hakkında şok suçlama! Boşanma aşamasında olan Kanye West ile Kim Kardashian arasındaki gerginlik sürüyor. West, sosyal medya hesabından eski karısının kendisine gönderdiği mesajları yayınladı. Mesajlara göre Kardashian, West'i kendisine şiddet uygulamakla suçluyor.
7.02.2022 Gündem
Karşılıklı suçlamalar: Bugüne kadar oğlum için sustum!
Karşılıklı suçlamalar: Bugüne kadar oğlum için sustum! Feyza Aktan, 2018'de Özcan Deniz’le nikâh masasına oturarak adını duyurdu. Ancak çiftin mutluluğu kısa sürdü. 15 ay evli kalan Aktan ve Deniz anlaşmalı olarak boşandı. Boşandıktan kısa bir süre sonra barışan çiftin yeniden evlenmesi beklenirken bu kez karşılıklı suçlamalar geldi.
9.05.2021 Magazin
Ünlü oyuncu Can Yaman'a şok suçlama!
Ünlü oyuncu Can Yaman'a şok suçlama! Can Yaman’ın kendisini darp ettiğini iddia eden Çiğdem Gökaşan; "İddia değil! Ben mağdurum" dedi.
4.03.2020 Magazin
İlk yorum: Amber Heard şiddeti örtmek için 'şiddet planı' uydurdu
İlk yorum: Amber Heard şiddeti örtmek için 'şiddet planı' uydurdu Olaylı bir şekilde boşanan Johnny Depp ile Amber Heard cephesinde yaşanan şiddetin Heard’ün iddia ettiği gibi olmadığını ortaya koyan ses kayıtlarının ortaya çıkmasının ardından Depp’in avukatı da sessizliğini bozdu.
3.02.2020 Magazin
Kimler arabulucu olabilir?
Kimler arabulucu olabilir? Türkiye’de henüz yeni bir meslek olan arabuluculuk, 2012 yılında 6325 sayılı ‘’Hukuk Uyuşmazlıklarında Arabuluculuk Kanunu’’ ile hukuk sistemine dahil edildi. 2013 yılından bu yana filli olarak uygulanan arabuluculuk sistemi, özellikle iş mahkemelerinde görülen davalarda yoğunluğu azaltmaya yardımcı olur. Peki, kimler arabulucu olabilir? İşte arabuluculuk hakkında merak edilenler…
11.12.2019 Gündem
Lüks siteyi karıştıran karavan!  'Başka bir komşu inek beslerse...'
Lüks siteyi karıştıran karavan! 'Başka bir komşu inek beslerse...' Antalya'nın ki emekli öğretmenin, kedilerin olumsuz hava koşullarından korunması için satın aldığı ve kedi evine dönüştürdüğü karavan, 2 bin 500 kişinin yaşadığı siteyi ikiye böldü.
19.05.2019 Yaşam
Sıla’nın olaydan 18 saat sonra çekilen görüntüsü!
Sıla’nın olaydan 18 saat sonra çekilen görüntüsü! Sıla’nın olaydan 18 saat sonra çekilen görüntüsü!
21.01.2022 Magazin
Ahmet Kural'ın ifadesine Kanal D Ana Haber ulaştı!
Ahmet Kural'ın ifadesine Kanal D Ana Haber ulaştı! Oyuncu Ahmet Kural şarkıcı Sıla'ya şiddet uyguladığı iddiasıyla savcıya ifade vermişti. Kanal D Ana Haber Kural'ın ifadesine ulaştı. Kural, o gece Sıla'yla arasında yaşananları kendi ağzından anlattı
6.11.2018 Magazin
Ahmet Kural programlarını iptal ediyor
Ahmet Kural programlarını iptal ediyor Şarkıcı Sıla'ya uyguladığı iddia edilen şiddet ile gündeme gelen oyuncu Ahmet Kural, programlarını da iptal etmeye başladı.
6.11.2018 Magazin
Son dakika: Ahmet Kural adliyede ifade verdi
Son dakika: Ahmet Kural adliyede ifade verdi Oyuncu Ahmet Kural hakkında başlatılan soruşturma kapsamında ifade verdi. İfade sonrası konuşan Kural, "Böyle bir konuyla adım anıldığı için; anılmasını hiç istemediğim bir konu. Anıldığı için herkesten bir kez daha çok özür diliyorum. Bu yaşananlar için de asılsız iftira, yargısız infaz yapanlara şunu söylüyorum. Haksız olmak, haksızlığa uğramaktan daha acıdır" dedi. Bu sırada adliye önündeki bazı vatandaşların, Ahmet Kural'ı yuhalaması dikkati çekti.
5.11.2018 Magazin
Ahmet Kural'ın avukatından yeni açıklama
Ahmet Kural'ın avukatından yeni açıklama Ahmet Kural'ın avukatı Sibel Aydın, kamuoyunu yanıltıcı bilgi paylaşımlarının yapıldığını belirterek "Manipülasyon içeren bilgilerin gerçekmiş gibi gündeme getirilmesi ile amacını aşan bir noktaya taşınmak istenmektedir" dedi.
4.11.2018 Magazin
Şarkıcı Sıla'nın ifadesi Kanal D Haber'de!
Şarkıcı Sıla'nın ifadesi Kanal D Haber'de! Şarkıcı Sıla savcılığa verdiği ifadesinde; "Ahmet Kural beni hem dövdü hem de ölümle tehdit etti" dedi
21.01.2022 Magazin
Tuğba Ekinci'den Ahmet Kural'a destek!
Tuğba Ekinci'den Ahmet Kural'a destek! Şarkıcı Tuğba Ekinci, Ahmet Kural'ın Sıla'yı darp ettiği iddialarına farklı bir yorum yaptı. Ünlü isimler sosyal medyada Sıla'ya destek yağdırırken, Tuğba Ekinci ise Ahmet Kural'ı savundu.
2.11.2018 Magazin
Ahmet Kural ilk kez Kanal D Ana Haber'e konuştu
Ahmet Kural ilk kez Kanal D Ana Haber'e konuştu Sıla'nın sevgilisi Ahmet Kural tarafından darp edilmesi gündeme bomba gibi düştü. Ahmet Kural, olayla ilgili Buket Aydın'la Kanal D Haber'e konuştu: Bu çirkin iddiaların hiç birini kabul etmiyorum
1.11.2018 Magazin
Ahmet Kural ilk kez Kanal D Ana Haber'e konuştu
Ahmet Kural ilk kez Kanal D Ana Haber'e konuştu Sıla'nın sevgilisi Ahmet Kural tarafından darp edilmesi gündeme bomba gibi düştü. Ahmet Kural ise Buket Aydın'la Kanal D Ana Haber'e konuştu: Bu çirkin iddiaların hiç birini kabul etmiyorum
21.01.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Şiddet İddiası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şiddet iddiası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.