Sıla

Sıla

Son dakika sıla haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sıla ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sıla haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sıla

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sıla gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.504 sıla haberi bulunmuştur. Tüm sıla haberleri aşağıda listelenmiştir.
Davada yeni detaylar! Engin Polat örgüt lideri, Dilan Polat örgüt yöneticisi
Davada yeni detaylar! Engin Polat örgüt lideri, Dilan Polat örgüt yöneticisiKara para akladıkları iddiasıyla haklarında soruşturma başlatılan Dilan ve Engin Polat'ında aralarında olduğu 5'i tutuklu 28 şüpheli hakkında hazırlanan iddianamede yeni detaylar ortaya çıktı. İddianamede, Engin Polat için örgüt lideri eşi Dilan Polat içinse örgüt yöneticisi değerlendirmesi yapıldı. Dilan Polat ve Engin Polat'ın 3 ayrı suçtan 40 yıla kadar hapisle cezalandırılmaları talep edildi.
10.07.2024Gündem
Dilan Polat için hangi el devrede? Nihat Uludağ tek tek anlattı
Dilan Polat için hangi el devrede? Nihat Uludağ tek tek anlattıDilan Polat'ın intihar riski olduğu için tahliyesinin talep edilmesinin ardından mahkemenin ne karar vereceği merak konusu. CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ, Polatlar soruşturmasında savcılık ile mahkemenin yaşadığı çelişkiye dikkat çekti. Savcılığın tahliye talebinde bulunduğunu aktaran Uludağ, mahkemenin ise "MASAK'ın tam raporu mahkemeye intikal etmemişken neden delillerin hepsi toplanıldı" yanıtını verdiğini söyledi.
17.06.2024Gündem
Kanal D'de bayram ekranı! Özel içerikler izleyiciyle buluşacak
Kanal D'de bayram ekranı! Özel içerikler izleyiciyle buluşacakYaz sezonuna hızlı bir giriş yapan Kanal D, Kurban Bayramı boyunca özel içeriklerini izleyicilerle buluşturacak. Mehmet Ali Erbil’in sunduğu efsane yarışma programı “Turnike” ve Ercan Saatçi’nin ünlü isimleri ağırladığı “Çok Akustik” milyonları ekran başına kilitleyecek.
16.06.2024Magazin
MHP lideri Bahçeli: Yumuşama mesajına saklanan iftira kampanyasında hedef belli
MHP lideri Bahçeli: Yumuşama mesajına saklanan iftira kampanyasında hedef belliMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Yumuşama mesajına saklanan iftira kampanyasında hedef belli.' dedi.
15.06.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kurban Bayramı mesajı! 'Enflasyon canavarından kurtulma sürecine girdik
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kurban Bayramı mesajı! 'Enflasyon canavarından kurtulma sürecine girdikCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yayımladığı video mesaj ile vatandaşların Kurban Bayramı'nı tebrik etti. Konuşmasında ekonomiyle ilgili de mesaj veren Erdoğan, "Aşımıza, işimize, ekmeğimize ortak olan enflasyon canavarından kurtulma sürecine girdik. Enflasyonda yılın ikinci yarısından itibaren inşallah güzel neticeler alacağız." dedi.
15.06.2024Gündem
Dilan ve Engin Polat davasında sürpriz tahliye! Tutuksuz yargılanacaklar
Dilan ve Engin Polat davasında sürpriz tahliye! Tutuksuz yargılanacaklarDilan ve Engin Polat çiftinin kara para aklama soruşturmasında Sıla Doğu ve Can Polat'ın da arasında olduğu 11 şüpheli tahliye edildi. Karardaki dikkat çeken detay ise savcının Dilan Polat için tahliye istemesi oldu.
14.06.2024Gündem
Kızılcık Şerbeti dizisinden kimler ayrılıyor, Kızılcık Şerbeti dizisinde kim ölüyor? Show TV Kızılcık Şerbeti dizisinden hangi oyuncular ayrılıyor?
Kızılcık Şerbeti dizisinden kimler ayrılıyor, Kızılcık Şerbeti dizisinde kim ölüyor? Show TV Kızılcık Şerbeti dizisinden hangi oyuncular ayrılıyor?Kızılcık Şerbeti'nde yaşanan ayrılıklar gündemde. Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Müjde Uzman ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın yer aldığı Kızılcık Şerbeti'nde yeni sezon öncesi ayrılık için birçok ismin adı geçiyor. Peki, Kızılcık Şerbeti dizisinden kimler ayrılıyor, Kızılcık Şerbeti dizisinde kim ölüyor? Show TV Kızılcık Şerbeti dizisinden hangi oyuncular ayrılıyor?
6.06.2024Magazin
Ercan Saatçi, ünlü isimler ile yaz akşamlarını şenlendirecek
Ercan Saatçi, ünlü isimler ile yaz akşamlarını şenlendirecekKanal D, birbirinden keyifli yapımları ekrana getirmeye devam ediyor. Yalan dizisi ve Mehmet Ali Erbil’in sürpriz projesi ile yaz sezonuna hızlı bir giriş yapan kanal, eğlence programı Çok Akustik’in duyurusunu yaptı.
6.06.2024Magazin
Üniversiteli genç kıza dehşeti yaşatmıştı! Bakan Yerlikaya duyurdu: Gereği yapıldı
Üniversiteli genç kıza dehşeti yaşatmıştı! Bakan Yerlikaya duyurdu: Gereği yapıldıİstanbul'da üniversiteli genç kızın gece yarısı kasklı kişi tarafından bıçaklandığı olayla ilgili İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan açıklama geldi. Bakan Yerlikaya "Gereği yapıldı" açıklamasında bulundu. İşte detaylar...
1.06.2024Gündem
Dilan Polat için yeni karar! 3 ay detayı ortaya çıktı
Dilan Polat için yeni karar! 3 ay detayı ortaya çıktıGelen son dakika haberine göre Dilan Polat 3 ay psikoloji kliniğinde tedavi görecek!
27.05.2024Gündem
Dilan-Engin Polat çifti tekrar hakim karşısında! Komşularıyla kavga etmişlerdi, şikayetinden vazgeçti
Dilan-Engin Polat çifti tekrar hakim karşısında! Komşularıyla kavga etmişlerdi, şikayetinden vazgeçtiDilan ve Engin Polat çifti, Çekmeköy'de yaşadıkları evde tutuklanmadan önce komşularıyla yaşadığı kavgayla ilgili ilk kez hakim karşısına çıktı. Müşteki avukatları, şikâyetten vazgeçtiklerini mahkemeye bildirdi. Duruşmada savunma yapan Dilan Polat, "Avukatlarım orada değil mi? Ne diyeceğimi bilemiyorum. Biz uzlaştık. Kimseyi darbetmedim. Zaten benim bir erkeği darbedebilmem mümkün değil. Hakaret veya tehdit içerikli bir söz söylemedim" dedi.
27.05.2024Gündem
Oyuncu İlker Kaleli'ye doğum günü partisi yapıldı!
Oyuncu İlker Kaleli'ye doğum günü partisi yapıldı!Oyuncu İlker Kaleli'nin yaş günü partisi Nişantaşı'nda bir mekanda kutladı. Ünlü oyuncu, sevgilisi Sıla Gençoğlu ile geldiği mekanda; Öykü Karayel, Can Bonomo, Gözde Kansu, Demircan Kaçel, Güntaç Özdemir, Ata Berk Mutlu, Müjde Kızılkan gibi birçok ünlü isim katıldı.
15.05.2024Magazin
Sıla Türkoğlu'ndan 'estetik' sorularına yanıt! 'Fotoğraflar çıkınca biraz düşündüm'
Sıla Türkoğlu'ndan 'estetik' sorularına yanıt! 'Fotoğraflar çıkınca biraz düşündüm'Genç oyuncular arasında en dikkat çeken isimlerden olan Sıla Türkoğlu, çocukluk dönemine ait fotoğrafların ortaya çıkmasının ardından gündeme gelen 'estetik' iddiası hakkında konuştu. Ünlü isim, yüzünün neden çok değiştiğini açıkladı.
27.04.2024Magazin
Dilan Polat mahkemede ağladı! Engin Polat mesleğini itiraf etti! İşte aylık gelirleri
Dilan Polat mahkemede ağladı! Engin Polat mesleğini itiraf etti! İşte aylık gelirleriBanu Parlak'ın güzellik merkezine geçen yıl 1 Ekim’de düzenlenen silahlı saldırıyı Dilan ve Engin Polat çiftinin azmettirdiği iddiasıyla ilgili 11 sanıklı dava bugün görülmeye başlandı. Banu Parlak dava için Küçükçekmece Adliyesi'ne geldi. Duruşmaya tutuklu sanıklar Sezgin, Engin ve Dilan Polat, bulunduğu cezaevinden getirildi. Dilan Polat salona girer girmez Engin Polat’la göz göze geldiği an gözyaşlarına boğuldu. Öte yandan Engin Polat mesleğini açıklayarak aylık ne kadar kazandığını itiraf etti. İşte detaylar...
25.04.2024Gündem
Sıla, şarkısını söyleyen Ceyda Düvenci'nin kızına kayıtsız kalmadı
Sıla, şarkısını söyleyen Ceyda Düvenci'nin kızına kayıtsız kalmadıŞarkıcı Sıla Gençoğlu, 'Zahmet Olmazsa' adlı şarkısını seslendiren oyuncu Ceyda Düvenci'nin kızı Melisa'nın performansına kayıtsız kalmadı.
11.04.2024Magazin
Pendik'te 5 kişinin öldüğü kaza: "Otobüs, TEM kenarında indirdi" iddiası
Pendik'te 5 kişinin öldüğü kaza: "Otobüs, TEM kenarında indirdi" iddiasıPendik'ten Ankara'daki kızları Sıla Okur’un (19) düğünleri için yola çıkan Okur ailesi, İstanbul dönüşü otobüs firmasıyla seyahat ederken Kurtköy TEM Otoyolu'nda indi. Yolun karşısında geçmeye çalışan aileden 5 kişi hayatını kaybetti.
5.03.2024Gündem
Çukurova Belediyespor: 3 - Karayolları Spor Kulübü: 0
Çukurova Belediyespor: 3 - Karayolları Spor Kulübü: 0Vodafone Sultanlar Ligi'nin 21. haftasında Çukurova Belediyespor, evinde karşılaştığı Karayolları Spor Kulübü'nüm mağlup etti.
19.02.2024Adana
Kul Hakkı İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Kul Hakkı İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Kul Hakkı İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Kul Hakkı İle İlgili Hadisi Şerifleri...Kul hakkı İslam dininde çok önemli bir yere sahiptir. Kul hakkı yemek de en büyük günahlar arasında sayılır. Kul hakkı insanlar arasındaki hakları ifade etmektedir. İnsanların birbirlerine karşı saygılı olmaları ve nezaketli davranmaları da bu kapsamda çok önemlidir.
3.02.2024Dini Bilgiler
Kızılcık Şerbeti Azra kimdir? Sema Öztürk kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler hangileri?
Kızılcık Şerbeti Azra kimdir? Sema Öztürk kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler hangileri?Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın paylaştığı fenomen dizisi “Kızılcık Şerbeti”nin bu akşam yayınlanacak bölümünde Sema Öztürk izleyiciyle buluşuyor. Peki, Kızılcık Şerbeti Azra kimdir? Sema Öztürk kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler neler?
2.02.2024Magazin
Alper Gezeravcı'nın uzayda yapacağı 13 deneyin 4'üne kadın eli değdi
Alper Gezeravcı'nın uzayda yapacağı 13 deneyin 4'üne kadın eli değdiTürkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın uzayda yapacağı 13 deneyin 4'üne kadın eli değdi. Deneylerde, Yıldız Teknik Üniversitesi'nden 2 kadın bilim insanın çalışması yer aldı. Bir çalışmada uzayda bitkiler üzerine gen aktarımının yapılıp yapılmayacağı test edilirken, diğerinde ise Türkiye'nin Antarktika bölgesindeki istasyonundan toplanan mikroalglerin üretimi ilk kez uzayda deneniyor.
1.02.2024Gündem
Doğum günü kutlaması felaketle sonlanmıştı! Sürücüden dehşete düşüren itiraf
Doğum günü kutlaması felaketle sonlanmıştı! Sürücüden dehşete düşüren itirafBursa'da yeni yaşını kutlayan Eda Baykay (19) ile arkadaşları Sıla Çelik (17) ve Sinan Karakuş'un (22) hayatını kaybettiği kazada yaralanıp, tedavisi sonrası tutuklanan otomobil sürücüsü Adem Duran (22), ilk duruşmada, "Eğlence mekanına gittiğimiz akşam alkollüydüm. Ama arabayı bilincim açık şekilde kullandım. İnegöl'e 100-120 kilometre hızla gidiyordum. 1 kilometre mesafede 3-4 kez şerit değiştirerek makas attım" dedi.
24.01.2024Gündem
Dilan-Engin Polat çiftine yeni dava! Savcılık Dilan Polat ve Sıla Doğu için kararını verdi
Dilan-Engin Polat çiftine yeni dava! Savcılık Dilan Polat ve Sıla Doğu için kararını verdiPolat çifti komşularıyla davalık oldu. Aralarında "kara para aklama", "vergi kaçırma" gibi 4 ayrı suçtan tutuklu bulunan Dilan Polat ve Engin Polat'ın komşularıyla kavga edip adliyelik olduğu dosyada yeni bir gelişme yaşandı.
10.01.2024Gündem
Beşiktaş'ta dalgıçlı kedi kurtarma operasyonu
Beşiktaş'ta dalgıçlı kedi kurtarma operasyonuBeşiktaş'ta gece saatlerinde denize düşen kediyi İstanbul Sualtı Arama Kurtarma dalgıçları kurtardı. Vatandaşlar dalgıçlara teşekkür ederken denizden çıkarılan kedi kaçarak uzaklaştı.
1.01.2024Gündem
'Abi korkuttun beni' dediği şahıs bıçakladı! Şok eden olay
'Abi korkuttun beni' dediği şahıs bıçakladı! Şok eden olayKağıthane’de üniversite öğrencisi 20 yaşındaki genç kız, arkadaşının evine gireceği esnada “Abi korkuttun beni” dediği şahıs tarafından bıçaklandı.
27.12.2023Gündem
Kızılcık Şerbeti Ömer ölüyor mu? Barış Kılıç Kızılcık Şerbeti'nden ayrılıyor mu?
Kızılcık Şerbeti Ömer ölüyor mu? Barış Kılıç Kızılcık Şerbeti'nden ayrılıyor mu?Kızılcık Şerbeti Ömer ölüyor mu sorusunun yanıtı merak ediliyor. Cuma akşamları yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya'nın yer aldığı diziden bir ayrılık haberi geldi. Uzun süredir hastalığıyla gündeme gelen Ömer karakteri Kızılcık Şerbeti'ne veda ediyor.
16.12.2023Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Sıla ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sıla haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.