Sert Tepki

Sert Tepki

Son dakika Sert tepki haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sert tepki ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sert tepki haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sert Tepki

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sert tepki gelişmeleri de dahil olmak üzere 8.261 sert tepki haberi bulunmuştur. Tüm sert tepki haberleri aşağıda listelenmiştir.
İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlıses'e sert cevap: Artık yok öyle beleş hayat!
İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlıses'e sert cevap: Artık yok öyle beleş hayat! 'Evimi işgal ediyor' diyerek torunu Mert'e dava açan ve tahliye kararı aldıran İbrahim Tatlıses, oğlu Ahmet Tatlıses'in sosyal medya hesabında yaptığı açıklamalara sert tepki gösterdi. İmparator Tatlıses 'Aramızda Kalmasın' programında konuştu: "Reddi-miras yapacağım. Verdiğim 7 dükkanı batırdı. Kardeşlerinin malına da çökmüş. Artık yok öyle beleş hayat."
18.04.2024 Magazin
Haluk Bayraktar'dan İsrail'e jet yakıtı satıldı' iddiasına sert tepki!
Haluk Bayraktar'dan İsrail'e jet yakıtı satıldı' iddiasına sert tepki! İsrail'e jet yakıtı sattıklarına yönelik iddialara yanıt veren Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na seslendi.
10.04.2024 Gündem
Galatasaray'dan PFDK sevklerine sert tepki: Vicdanınıza sığıyor mu?
Galatasaray'dan PFDK sevklerine sert tepki: Vicdanınıza sığıyor mu? Galatasaray Kulübü, Trabzonspor - Fenerbahçe maçıyla ilgili PFDK sevklerine ilişkin bir açıklama yaptı.
2.04.2024 Galatasaray
Bahçeli'den Belçika'daki saldırıya sert tepki: Sabrımızı test etmeye cüret etmeyin
Bahçeli'den Belçika'daki saldırıya sert tepki: Sabrımızı test etmeye cüret etmeyin Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli "31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında" yazılı açıklama yaptı. Bahçeli, Belçika'daki saldırıya sert tepki göstererek '(Belçika'daki Türklere saldırılar) Ocağımızı ateşe verenlerin iki dünyası da cehennem ateşindedir ve sabrımızı test etmeye hiçbir bedhah, hiçbir Türkiye düşmanı cüret etmemelidir' dedi.
27.03.2024 Gündem
Buğra Kavuncu'dan İmamoğlu'na sert tepki: CHP rozetiyle değil ben bağımsız adayım de
Buğra Kavuncu'dan İmamoğlu'na sert tepki: CHP rozetiyle değil ben bağımsız adayım de Yİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Buğra Kavuncu, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programında Hürriyet Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı... Kavuncu, İBB Belediye Başkanı İmamoğlu'nun Esenyurt'ta yaptığı bir konuşmada 'Particilik yapmayın' sözlerine tepki göstererek, "Biz ayrı bir partiyiz, tüzüğümüz ayrı. Biz partimizin geleceğine herhangi bir siyasi figürün vereceği kararlara göre şekillendiremeyiz. "Efendim partizanlık yapmayın, sandıkta partinizi bir tarafa bırakın" çağrısı yapılıyor. Ya bu çağrıyı yapan kişi aynı zamanda kendisi bir partinin mensubu. O zaman logonu çıkar, bağımsız aday olarak çık milletin karşısına; yani CHP rozetiyle değil ben bağımsız adayım de o zaman bunu söylemeye hakkın var" ifadelerini kullandı.
26.03.2024 Gündem
Dani Alves intihar mı etti? Kardeşi Ney Alves'ten açıklama
Dani Alves intihar mı etti? Kardeşi Ney Alves'ten açıklama Barcelona ve Brezilya milli takımının eski futbolcusu Dani Alves, geçtiğimiz ay cinsel saldırı suçundan İspanyol mahkemeleri tarafından 4,5 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Brezilyalı eski futbolcunun hapishanede intihar ettiği yönünde çıkan haberleri kardeşi Ney Alves yanıtladı.
14.03.2024 Dünya
Bülent Serttaş’tan sert tepki: Erkek ve kadın kendine yakışanı yapacak, bu tür işe saygı duyamıyorum
Bülent Serttaş’tan sert tepki: Erkek ve kadın kendine yakışanı yapacak, bu tür işe saygı duyamıyorum Bülent Serttaş Kıbrıs’ta aldığı sahne öncesi çok konuşulacak açıklamalara imza arttı. Mutlu evliliğin sırrını paylaşan Serttaş, son zamanlarda sahnede daha sık yer verilen etek giyip, oje süren erkekleri hedef aldı.
11.03.2024 Magazin
Yılmaz Morgül Bülent Ersoy'u düelloya davet etti: Akıl sağlığından şüphe duyuyorum, gebersin!
Yılmaz Morgül Bülent Ersoy'u düelloya davet etti: Akıl sağlığından şüphe duyuyorum, gebersin! Yılmaz Morgül'den Bülent Ersoy'a sert tepki geldi. Bülent Ersoy'un yıllar önce yaşamını yitiren Türk Sanat Müziği efsanesi Zeki Müren hakkındaki sözleri sosyal medyada tepki çekmişti. Yılmaz Morgül ise Ersoy'un sözlerine sert tepki göstermiş ve "Onun bildiği tek şey ise görgüsüzlük" demişti. Morgül, Ersoy hakkında yine çok konuşulacak açıklamalara imza attı.
28.02.2024 Magazin
450 hakim savcı listesi belli mi, Danıştay 5. Dair FETÖ kararı ne?
450 hakim savcı listesi belli mi, Danıştay 5. Dair FETÖ kararı ne? Danıştay 5. Dairesi, FETÖ ile irtibat ve iltisaklı olduğu gerekçesiyle meslekten ihraç edilen 450 ismin mesleğe dönmelerine, bir de bu isimlere tazminat ödenmesine karar vermişti. Erdoğan, "Yüzlerindeki değişik maskeleri yırtıp atıyoruz ve bunlar böylece meydana çıkıyor. Her kılığa giren bu iradesiz şarlatanların ensesinde olacağız. Danıştay'ın aldığı bu karara da sessiz kalmamız mümkün değil." ifadelerini kullandı. Peki, 450 hakim savcı listesi belli mi, Danıştay 5. Dair FETÖ kararı ne?
16.02.2024 Gündem
Gürsel Tekin'den çok sert tepki: Bu değişim falan değil, benim damarıma basmayın
Gürsel Tekin'den çok sert tepki: Bu değişim falan değil, benim damarıma basmayın CHP'den istifa eden Gürsel Tekin, İmamoğlu ve CHP yönetimi hakkında çok sert açıklamalarda bulundu. İstifa kararı hakkında konuşan Tekin, "Tabii ki kolay bir karar değildir. Akraba, kabile, yakın ilişkiler, arkadaşlık, dostluk üzerine siyaseti inşa etmeyi çalışırsanız siyaseti çürütürsünüz. Bu değişim falan değil. Daha fazla damarına basmayın" tepkisinde bulundu.
16.02.2024 Gündem
AK Parti'nin seçim çalışması sırasındaki silahlı saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı
AK Parti'nin seçim çalışması sırasındaki silahlı saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı Yerel seçimlere kısa bir süre kala İstanbul’da AK Parti başkan adayının etkinliğine plakasız araçtan uzun namlulu silahlar ve tabancalarla 17 kez ateş açılırken, olaya ilişkin yeni görüntüler de ortaya çıktı.
11.02.2024 Gündem
MHP lideri Bahçeli'den AYM'ye sert tepki! 'Milli güvenlik sorunudur'
MHP lideri Bahçeli'den AYM'ye sert tepki! 'Milli güvenlik sorunudur' MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP'nin kuruluşunun 55'inci yılının kutlama programında açıklamalarda bulundu. Anayasa Mahkemesi'ne tepki gösteren Bahçeli, "AYM adalet ilkelerine savaş açmıştır. Teröristin hakkı mı olur? Teröre hak mı verilir? Neyin dayatmasını yapıyor, kimlere mesaj ulaştırmaya çalışıyorsunuz? AYM artık milli güvenlik sorunudur. Böyle gidemez. Böyle bir mahkeme yapısı Türkiye'de yüksek yargı organları arasında yer almamalıdır. " dedi.
9.02.2024 Gündem
Meral Akşener, pankart krizinin detaylarını anlattı! İstanbul'dan şirkete telefon: Bunları asmayacaksınız
Meral Akşener, pankart krizinin detaylarını anlattı! İstanbul'dan şirkete telefon: Bunları asmayacaksınız İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçim kampanyası için hazırlanan afişlerin billboard şirketiyle anlaşma yapmalarına rağmen CHP yönetimindeki İstanbul, Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediyelerince asılmamasına sert tepki gösterdi. Billboard krizinin detaylarını anlatan Meral Akşener, "Basımı yapılan billboardlarımızın fotoğrafları çekilmiş, gönderilmiş. Bunları asmayacaksınız, bunları yumuşatın, denmiş. Şirket de korkmuş. Bunun peşini bırakmayacağız " dedi. Özgür Özel'e de tepki gösteren Akşener, "Referandum döneminde Kılıçdaroğlu'na gidin sorun Akşener'e 1 kuruş yardım yapmış mı? Ben sizden partimize katkı istedim mi? Sizden istemedik, size kazandırdık" ifadelerini kullandı.
31.01.2024 Gündem
MHP Lideri Devlet Bahçeli: Kilisede gerçekleştirilen saldırıyı lanetliyorum
MHP Lideri Devlet Bahçeli: Kilisede gerçekleştirilen saldırıyı lanetliyorum Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuşuyor. Bahçeli, Sarıyer'de kilisede gerçekleşen terör saldırısına tepki gösterirken, 'Bu eylemi lanetliyorum. Teröre ve destekçilerine asla fırsat verilmemeli. Karanlık ellere karşı uyanık olunmalı.' dedi.
30.01.2024 Gündem
Sarıyer Santa Maria Kilisesinde maskeli saldırı! Açılan ateşle hayatını kaybeden Tuncer Cihan son yolculuğuna uğurlandı
Sarıyer Santa Maria Kilisesinde maskeli saldırı! Açılan ateşle hayatını kaybeden Tuncer Cihan son yolculuğuna uğurlandı Sarıyer'de bulunan Santa Maria İtalyan Kilisesi’nde pazar ayini sırasında içeri giren kar maskeli 2 kişi silahlı saldırıda bulundu. Cemaatteki Tuncer Cihan açılan ateşle hayatını kaybetti. Cihan’ın zihinsel engelli bir Müslüman olduğu açıklandı. Saldırıyı DEAŞ üstlenirken 2 katil zanlısı ile birlikte 51 kişi gözaltına alındı.
29.01.2024 Gündem
Erdoğan'dan CHP'ye tepki: DEM gibi bölücü partilerin elinde oyuncak oldular
Erdoğan'dan CHP'ye tepki: DEM gibi bölücü partilerin elinde oyuncak oldular Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Yalova Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "CHP gibi istismar siyaseti yapanların sonu DEM gibi bölücü partilerin elinde oyuncak olmaktır. SİHA'lardan rahatsız olanlar bunlar, bölücü emellere set çeken sınır ötesi harekatlarımızdan rahatsız olanlar bunlar." ifadelerini kullandı. Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Akkuş'a da sert tepki gösteren Erdoğan, "Başörtülü bir yaşlı teyzeye saldırıyor ve boğazından adeta gırtlaklıyor. Utan. Hani kadına şiddet yoktu. Anan yaşındaki bir kadına bu şekilde saldırmanın izahı olmaz" dedi.
19.01.2024 Gündem
Tuğba Ekinci'den Melisa Döngel'e sert tepki! Beynini patlatmamışlar!
Tuğba Ekinci'den Melisa Döngel'e sert tepki! Beynini patlatmamışlar! Geçtiğimiz yıl Eser Yenenler’in programına katılan Melisa Döngel’in "Arkadaşımın sevgilisiyle aşk yaşayabilirim" ifadeleri hala magazin gündemini meşgul ediyor. Nişantaşı'nda görüntülenen şarkıcı Tuğba Ekinci, genç oyuncuyu sert sözlerle hedef aldı.
19.01.2024 Magazin
MHP lideri Devlet Bahçeli: Sınırda huzur hattı kurulmalı
MHP lideri Devlet Bahçeli: Sınırda huzur hattı kurulmalı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuştu. Terör saldırılarına sert tepki gösteren Bahçeli, "Türkiye'nin geleceği için huzur hattı kurulmalı ve bu hatta sinek bile sokulmamalıdır." dedi. ABD'nin teröre destek sağladığını söyleyen Bahçeli, "ABD sözde müttefik ama Türkiye'ye yapmadığı kötülük kalmamıştır. ABD'yi sorgulamak demek terörü sorgulamak demektir." ifadelerini kullandı. Konuşmasında yerel seçimlere ilişkin mesajlar da veren Bahçeli, " 31 Mart'ta İstanbul muradına kavuşacaktır. Büyüklük taslayanlardan kurtuluş 31 Mart'ta olacaktır. " dedi.
16.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ve Akşener ile telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ve Akşener ile telefonda görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla, İstanbul’daki Dolmabahçe Çalışma Ofisinde bir güvenlik toplantısı yapıyor. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
13.01.2024 Gündem
Bahçeli’den alçak saldırıya sert tepki: Canilerin barındığı her yer meşru hedeftir
Bahçeli’den alçak saldırıya sert tepki: Canilerin barındığı her yer meşru hedeftir MHP lideri Bahçeli "Yüreklerimize ateş düşüren canilerin barındığı, sığındığı, saklandığı, silahlandığı, eğitildiği, araziye sürüldüğü her yer açık ve meşru hedeftir." dedi.
13.01.2024 Gündem
Kerem Aktürkoğlu ortalığı birbirine kattı! Hakeme saldırdı: Allah belanızı versin
Kerem Aktürkoğlu ortalığı birbirine kattı! Hakeme saldırdı: Allah belanızı versin Trendyol Süper Lig'in 16. hafta erteleme maçında Galatasaray ile evinde 1-1 berabere kalan Sivasspor, bu sezonki 7. beraberliğini aldı. Galatasaraylı futbolcu Kerem Aktürkoğlu, Sivasspor maçının 90+6. dakikasında ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. Sarı-Kırmızılılar'da Kerem Aktürkoğlu gördüğü kırmızı kart sonrası hakeme sert tepki gösterdi. İşte detaylar...
12.01.2024 Galatasaray
İsveç'in NATO üyeliği Komisyon'dan geçti
İsveç'in NATO üyeliği Komisyon'dan geçti İsveç’in NATO'ya katılım protokolünün onaylanmasına ilişkin kanun teklifi Meclis Dışişleri Komisyonu tarafından kabul edildi. Teklife AK Parti, MHP ve CHP evet oyu verirken, İYİ Parti hayır oyu verdi. DEM Parti ise oylamaya katılmadı.
26.12.2023 Gündem
Seçil Erzan tezahüratlarına Arda Turan'dan sert tepki: Görüşeceğiz sizinle maçtan sonra...
Seçil Erzan tezahüratlarına Arda Turan'dan sert tepki: Görüşeceğiz sizinle maçtan sonra... Eyüpspor taraftarlarının Seçil Erzan tezahüratları Ardauran'ı kızdırdı. 1. Lig'de liderlik koltuğunda oturan Eyüpspor sahasında Şanlıurfaspor'u konuk etti. Karşılaşmaya ev sahibi ekibin Seçil Erzan hakkında yaptığı tezahüratlar damga vururken, Arda Turan'ın tepkisi de kameralara yansıdı. İşte detaylar...
11.12.2023 TFF 1.Lig
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten sert tepki: Batı, Gazze'de  iki yüzlülük sergiliyor
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten sert tepki: Batı, Gazze'de iki yüzlülük sergiliyor AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 10 Aralık İnsan Hakları Günü'nün 75. yıldönümü vesilesiyle sosyal medyadan paylaşım yaptı. AK Parti Sözcüsü Çelik, "Batılı devletlerin çoğu çocuk katilleri ile el sıkışarak, Filistinlilerle dayanışmak isteyen halklarını engelleyerek, barış isteyen sesleri sansürleyerek iki yüzlülük sergiliyor" tepkisini gösterdi.
10.12.2023 Gündem
Melisa Döngel 'Arkadaşımın sevgilisiyle aşk yaşayabilirim' demişti! Sert tepki geldi
Melisa Döngel 'Arkadaşımın sevgilisiyle aşk yaşayabilirim' demişti! Sert tepki geldi 'Sen Çal Kapımı', 'Aşk Mantık İntikam' ve 'Aşk Taktikleri' gibi yapımlarda yer alan Melisa Döngel, "Arkadaşımın sevgilisinden hoşlanırsam aşk yaşayabilirim" açıklamasıyla gündem olmuştu. Şarkıcı Cerem Onurluer, Döngel'e tepki gösterdi.
10.12.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sert Tepki ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sert tepki haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.