Sert Açıklamalar

Sert Açıklamalar

Son dakika sert açıklamalar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sert açıklamalar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sert açıklamalar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sert Açıklamalar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sert açıklamalar gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.676 sert açıklamalar haberi bulunmuştur. Tüm sert açıklamalar haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsrail'e füzeyle saldırdılar! İran da dahil oldu, ABD meydan okudu: Vururuz
İsrail'e füzeyle saldırdılar! İran da dahil oldu, ABD meydan okudu: Vururuz İsrail ablukasındaki Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Dünya ise nefesini tutmuş Ortadoğu'dan gelen haberleri takip ediyor. ABD Başkanı Biden'ın İran'ın 'intikam saldırısı'nın er ya da geç gerçekleşeceğini açıklamasının üzerine İsrail ordusu yüksek alarma geçti. Bölgedeki ABD unsurlarının olası İran saldırısında İsrail'i savunacağının ortaya çıkmasının ardından İran'dan Washington'a net bir mesaj geldi: Uzak durmazsanız vururuz
13.04.2024 Dünya
Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in arasına karakedi girdi! Dostluk bitti sert açıklamalar peş peşe geldi
Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in arasına karakedi girdi! Dostluk bitti sert açıklamalar peş peşe geldi Murat Cemcir ile Ahmet Kural dostluğu son buldu. 'Murat ile birbirimize kırgınız' diyen Ahmet Kural'a eski dostundan sert yanıt: Onunla görüşmüyorum, görüşmeyeceğim de!
27.12.2023 Magazin
Ali Koç dayanamadı, 'bardağı taşırdı' dedi ve ekledi: Dibine kadar gideceğiz
Ali Koç dayanamadı, 'bardağı taşırdı' dedi ve ekledi: Dibine kadar gideceğiz Sarı-Lacivertliler'in başkanı Ali Koç gündeme dair çok sert açıklamalar yaptı. Fenerbahçe-Hatayspor maçının yardımcı hakemlerinden Kemal Yılmaz'ın hakemliği bıraktığını açıkladığı metin gündeme bomba gibi düşmüştü. Fenerbahçe-Trabzonspor maçı öncesinde üst üste açıklamalar gelirken, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç sert ifadeler kullandı. İşte Başkan Ali Koç'un sözleri...
5.11.2023 Fenerbahçe
Doğu Anadolu'da ‘katılım’ sonucu belirledi, tercihler değişmedi
Doğu Anadolu'da ‘katılım’ sonucu belirledi, tercihler değişmedi 14 Mayıs seçimlerinde Doğu Anadolu Bölgesi’ndeki 14 ilde yaklaşık yüzde 80 olan katılım, ikinci turda yüzde 77’ye kadar geriledi. Erdoğan, 14 ilde de oylarını artırdı, Kılıçdaroğlu ise 8 ilde oy kaybına uğradı. İşte bölgeden detaylar
29.05.2023 Gündem
AK Parti Çukurova ilçe binasına silahlı saldırı! Kurtulmuş: Zanlı gözaltında
AK Parti Çukurova ilçe binasına silahlı saldırı! Kurtulmuş: Zanlı gözaltında Adana'nın Çukurova ilçesinde AK Parti ilçe binasına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıya ilişkin açıklamalar peş peşe geldi.
20.04.2023 Gündem
Adaylık için karar vakti! Muharrem İnce çekilecek mi?
Adaylık için karar vakti! Muharrem İnce çekilecek mi? Tüm dikkatlerin çevrildiği dünkü Kemal Kılıçdaroğlu-Muharrem İnce görüşmesinden sonra seçime dönük bir teklif üzerine görüşme yapılmadığı ifade edildi. Peki kulislerde ne konuşuluyor? İki partiden yansıyanlar neler? CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova aktardı.
30.03.2023 Gündem
Survivor'da 'mağdur' krizi! Barış'tan eleştirilere sert yanıt: 'Sizin o pis grubunuza ben girmem'
Survivor'da 'mağdur' krizi! Barış'tan eleştirilere sert yanıt: 'Sizin o pis grubunuza ben girmem' Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu, tv8'de haftanın beş günü yayınlanan 'Survivor All Star 2022'de, birleşme partisine katılma mücadelesi veriliyor. Son olarak Aşkım Burçe Tunay'ın veda ettiği yarışmada ünlüler adına yarışan Barış Murat Yağcı, kendisine takım tarafından yapılan eleştirilere sert bir şekilde yanıt verdi. İşte Barış'ın yaptığı sert açıklamalar...
5.03.2022 Magazin
İsrail İran'ı vuracağını açıkladı şok tehdit geldi: Hata yaparlarsa hayatlarını karartırız...
İsrail İran'ı vuracağını açıkladı şok tehdit geldi: Hata yaparlarsa hayatlarını karartırız... İsrail'in İran'ı vurma tehditlerine İran'dan sert açıklamalar gelmeye devam ediyor. Tahran Cuma Namazı Hatibi Ayetullah Seyyid Ahmet Hatemi, İsrail'i çok sert sözlerle uyardı. Hatemi, “En ufak bir hatası ve saldırı hayali olması halinde, İsrail’in İran füzeleri ile hayatları karartılacak” dedi.
3.01.2022 Dünya
Belarus'un göçmen oyunu kameralara yakalandı yer yerinde oynadı!
Belarus'un göçmen oyunu kameralara yakalandı yer yerinde oynadı! Son dakika haberi... AB'nin ambargo kararına 'göçmen kartı' ile karşılık veren Belarus'un bu oyunu kameraya yakalandı. Görüntüler kısa sürede infial yaratırken, AB ve birlik üyesi Polonya'dan peş peşe sert açıklamalar geldi. Sınırda gerilim yükselirken Polonya bölgeye ilave asker sevk ettiğini duyurdu.
20.08.2021 Dünya
Macron'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklaması!
Macron'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklaması! Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, NATO Zirvesi kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmenin "yatıştırıcı bir iklimde" gerçekleştiğini belirtti.
14.06.2021 Dünya
Dünyayı rahatlatan açıklama geldi! Çin roketinin düştüğü yer belli oldu
Dünyayı rahatlatan açıklama geldi! Çin roketinin düştüğü yer belli oldu Günlerdir nereye düşeceği konusunda spekülasyonlar yapılan Çin roketi Long March 5B ile ilgili resmi açıklama geldi. Açıklama ile roketin düştüğü yer netlik kazandı. NASA'dan da konuyla ilgili çok sert açıklamalar geldi.
9.05.2021 Bilim ve Teknoloji
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den sert sözler: Bu nasıl kansızlık ya!
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den sert sözler: Bu nasıl kansızlık ya! Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz GSTV'de canlı yayınında son dönemde yapılan hakem hatalarıyla ilgili sert açıklamalarda bulundu. Cengiz MHK'nın son dönemde görevini yapmadığını ve Serdar Tatlı'nın görevden ayrılması gerektiğini vurguladı.
13.04.2021 Galatasaray
Galatasaray'da Abdurrahim Albayrak'tan canlı yayında sert tepki!
Galatasaray'da Abdurrahim Albayrak'tan canlı yayında sert tepki! Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Ankaragücü'ne 2-1 mağlup oldukları maçın ardından sert açıklamalar yaptı.
3.03.2021 Futbol
Bu istatistik G.Saray'ı şampiyonluk yarışından koparır
Bu istatistik G.Saray'ı şampiyonluk yarışından koparır Fatih Karagümrük karşılaşmasında hakeme itirazları sebebiyle 5 maç ceza alan Fatih Terim, takımını yalnız bıraktığı haftalarda Galatasaray büyük puan kayıpları yaşıyor.
25.12.2020 Galatasaray
Defne Samyeli ile Mustafa Sandal arasında uzlaşma sağlanamadı
Defne Samyeli ile Mustafa Sandal arasında uzlaşma sağlanamadı Şarkıcı Defne Samyeli,'Beni Ağlatma' isimli kitabında kendisiyle ilişki yaşadığını iddia ettiği Mustafa Sandal'dan şikayetçi olmuştu. Dosyada yeni bir gelişme yaşandı.
25.08.2020 Magazin
Türkiye'den Fransa'ya 'Libya' tepkisi!
Türkiye'den Fransa'ya 'Libya' tepkisi! Türkiye'nin Fransa Büyükelçisi İsmail Hakkı Musa'dan Fransız senatörlerin karşısında sert açıklamalar geldi.
1.07.2020 Siyaset
Galatasaray'dan Beşiktaş'a gönderme! 1986/87 sezonu...
Galatasaray'dan Beşiktaş'a gönderme! 1986/87 sezonu... Galatasaray, son dönemde Beşiktaş ile arasında krize sebep olan 1986/87 sezonu şampiyonluğuyla ilgili bir paylaşımda bulundu.
7.06.2020 Galatasaray
Trabzonspor Başkan Ahmet Ağaoğlu'ndan çok çarpıcı Novak ve Sosa çıkışı...
Trabzonspor Başkan Ahmet Ağaoğlu'ndan çok çarpıcı Novak ve Sosa çıkışı... Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, takım kaptanı Jose Sosa ile birlikte bir basın toplantısı düzenledi. Ağaoğlu sert açıklamalar yaparken Fenerbahçe ile anlaştığı konuşulan Novak için de çarpıcı ifadeler kullandı.
3.06.2020 Trabzonspor
TBMM Başkanı Şentop: Meclis çatısı altında yeri yoktur
TBMM Başkanı Şentop: Meclis çatısı altında yeri yoktur TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Türkiye Cumhuriyeti'ni ve Türk milletinin birliğini temsil eden seçilmiş Cumhurbaşkanı'na karşı basit, alelade hakaretlerin Meclis çatısı altında yeri olmadığını belirterek, "Bu bakımdan bu ifadelerle basın toplantısı yapan zatı kınıyorum. Bu; bir milletvekiline, siyasetçiye, sorumlu bir vatandaşa yakışmayacak bir tavırdır." dedi.
4.03.2020 Siyaset
Alexander Sörloth'un cezası açıklandı, Ahmet Ağaoğlu küplere bindi!
Alexander Sörloth'un cezası açıklandı, Ahmet Ağaoğlu küplere bindi! Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Alexander Sörloth'un 2 maçlık ceza almasının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bu cezanın kabul edilemez olduğunu ifade eden Ağaoğlu, ''Cezanın 1 maça indirilmesi için Tahkim Kurulu'na gideceğiz. Geçmişte örnekleri var.'' dedi.
14.02.2020 Trabzonspor
Defne Samyeli: Bir kitapta harcanamam!
Defne Samyeli: Bir kitapta harcanamam! Sunucu Defne Samyeli, Mustafa Sandal’ın 'Beni Ağlatma' kitabında kendisiyle aşk yaşadığını iddia etmesine çok sinirlendi. Daha önce ünlü şarkıcıya dava açacağını söyleyen Samyeli, 'Eser Yenenler Show'da da konuyla ilgili sert açıklamalar yaptı.
25.01.2020 Magazin
Mustafa Cengiz'den flaş 'Zorlu' açıklaması!
Mustafa Cengiz'den flaş 'Zorlu' açıklaması! Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Zorlu görüşmesi hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Cengiz "Zorlu toplantısını unutturmaya çalışmak, övmek ihanettir. Bu toplantı özel bir büroda oldu ve kimseye haber verilmedi. MHK Başkanı diyor ki 'Ali Koç'u ikna ettim.' Zorlu'da yapılan toplantı doğru değildir ve yakışık almamıştır." dedi.
5.01.2020 Futbol
Kim Jong-un: Çok yakında yeni bir stratejik silah tanıtacağız
Kim Jong-un: Çok yakında yeni bir stratejik silah tanıtacağız Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, Çarşamba günü yaptığı açıklamada ülkesinin nükleer programa devam edeceğini ve yeni bir "stratejik silahı" kısa zamanda tanıtacağını açıkladı. ABD Başkanı Donald Trump ise Kim Jong-un için "Sözünün eri bir adam, bence nükleer silahtan arınma konusunda verdiği sözü tutacak" dedi.
1.01.2020 Dünya
Zeynep Korel: Annem beni tehdit ediyor
Zeynep Korel: Annem beni tehdit ediyor Annesi Hülya Darcan ve kardeşi Bergüzar Korel hakkında yaptığı sert açıklamalarla gündeme gelen Zeynep Korel, savcılığa başvurdu. Korel, “Annem beni tehdit ediyor, tehlikedeyim” dedi.
28.11.2019 Magazin
Türkiye'den art arda sert açıklamalar! Flaş S-400 tepkisi
Türkiye'den art arda sert açıklamalar! Flaş S-400 tepkisi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "S-400'leri kurmayacağımız ya da kullanmayacağımız konusunda hiç kimseye bir taahhütümüz yok. Hava savunma sistemine ihtiyacımız olduğu için aldık." dedi. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ise, S-400 hava savunma sistemiyle ilgili, "Her şey normal. Çalışmalarımız planlandığı şekilde devam ediyor" ifadesini kullandı.
26.11.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Sert Açıklamalar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sert açıklamalar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.