Şentop

Şentop

Son dakika şentop haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şentop ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şentop haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şentop

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şentop gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.403 şentop haberi bulunmuştur. Tüm şentop haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünyanın en büyük gemilerinden! Cumhuriyet'in kuruluşunun 100'üncü yıl dönümü nedeniyle 'MSC Türkiye' adı verildi
Dünyanın en büyük gemilerinden! Cumhuriyet'in kuruluşunun 100'üncü yıl dönümü nedeniyle 'MSC Türkiye' adı verildi 4 futbol sahası büyüklüğünde, 25 katlı apartman yüksekliğinde, 24 bin 346 konteyner taşıma kapasitesine sahip gemi 'MSC Türkiye' törenle karşılandı. Dünyanın en büyük konteyner gemilerinden biri olan ve Cumhuriyet'in kuruluşunun 100'üncü yılı nedeniyle 'MSC Türkiye' adı verilen gemi, Tekirdağ Asyaport Limanı'nda törenle karşılandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Durmuş Ünüvar, gemi sanayinde önemli gelişmeler kaydedildiğini belirterek, "Gemi insanlarımızın da istihdamına yönelik 37 ülkeyle imzalanmış anlaşmamız var. Dünya sıralamasında iki basamak yükselerek dünyanın 12'nci büyük filosuna sahibiz" dedi.
30.10.2023 Ekonomi
Siyasilerden İsrail'in hastane saldırısına sert tepki
Siyasilerden İsrail'in hastane saldırısına sert tepki İsrail'in Gazze'de vurduğu ve en az 500 kişinin hayatını kaybettiği hastane katliamına siyasilerden tepki yağdı.
18.10.2023 Gündem
Kurtulmuş, Azerbaycan Milli Meclisi Başkanı Gafarova ile görüştü
Kurtulmuş, Azerbaycan Milli Meclisi Başkanı Gafarova ile görüştü TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Azerbaycan Milli Meclisi Başkanı Sahiba Gafarova ile bir araya geldi.
12.07.2023 Gündem
Meclis'teki yemin törenine damga vuran anlar! Erdoğan'ın dikkatle izlediği tablo
Meclis'teki yemin törenine damga vuran anlar! Erdoğan'ın dikkatle izlediği tablo En yaşlı üye sıfatıyla MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin Geçici Meclis Başkanlığı yaptığı Genel Kurul’da milletvekilleri yemin etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP lideri Kılıçdaroğlu, töreni bir süre locadan izledi. Yemin töreni 10.5 saat sürdü​​​​​​​.
3.06.2023 Gündem
TBMM'de 28. yasama dönemi başladı! Yemin töreni 10,5 saat sürdü
TBMM'de 28. yasama dönemi başladı! Yemin töreni 10,5 saat sürdü Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) 28'inci Dönem, milletvekili ant içme töreni ile başladı. Yemin töreni için toplanan TBMM Genel Kurulu'nu, en yaşlı üye olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yönetti. 28'inci Dönem milletvekili ant içme töreni, yaklaşık 10,5 saat sonra sona erdi. Oturumu yöneten MHP Genel Başkanı ve Osmaniye Milletvekili Devlet Bahçeli, Genel Kurulu yarın saat 15.00'te toplamak üzere kapadı. Genel Kurul'da yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip yemin edecek.
2.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Meclis'te vekillerin yemin törenini takip etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Meclis'te vekillerin yemin törenini takip etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Meclis'te, Geçici TBMM Başkanı Devlet Bahçeli ve Meclis Genel Sekreteri Mehmet Ali Kumbuzoğlu, resmi törenle karşıladı.
2.06.2023 Gündem
TBMM'de 28. yasama dönemi başladı!
TBMM'de 28. yasama dönemi başladı! Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) 28'inci Dönem, milletvekili ant içme töreni ile başladı. Yemin töreni için toplanan TBMM Genel Kurulu'nu, en yaşlı üye olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yönetti.
2.06.2023 Gündem
TBMM'de devir teslim dönemi! Bahçeli görevi devraldı
TBMM'de devir teslim dönemi! Bahçeli görevi devraldı TBMM'de 28. Yasama dönemi öncesi TBMM Başkanı Mustafa Şentop, geçici olarak görevini Devlet Bahçeli'ye teslim etti.
2.06.2023 Gündem
Mazbata nedir, TDK'ya göre Mazbatanın sözcük anlamı ne? Mazbata nereden alınır, kimlere verilir?
Mazbata nedir, TDK'ya göre Mazbatanın sözcük anlamı ne? Mazbata nereden alınır, kimlere verilir? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mazbatası kendisine verilmek üzere Meclis Başkanı Mustafa Şentop tarafından alındı. Söz konusu gelişmenin ardından mazbata hakkındaki araştırmalar arttı. Peki, Mazbata nedir, TDK’ya göre Mazbata ne demek? İşte mazbata örneği…
1.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mazbatası TBMM Başkanı Şentop’a teslim edildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mazbatası TBMM Başkanı Şentop’a teslim edildi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mazbatası TBMM Başkanı Mustafa Şentop’a teslim edildi.
1.06.2023 Vatan TV
YSK Başkanı Yener, Cumhurbaşkanı mazbatasını TBMM Başkanı Şentop'a teslim etti
YSK Başkanı Yener, Cumhurbaşkanı mazbatasını TBMM Başkanı Şentop'a teslim etti Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verilmek üzere mazbatasını TBMM Başkanı Mustafa Şentop'a teslim etti.
1.06.2023 Gündem
Macron ve Zelenski'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Türkçe tebrik mesajı: Birlikte ilerlemeye devam edeceğiz
Macron ve Zelenski'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Türkçe tebrik mesajı: Birlikte ilerlemeye devam edeceğiz Cumhurbaşkanı Seçimi 2. turunun kesin olmayan ikinci oylaması sonuçlarına ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yurt dışı ve yurt içinden tebrikler peş peşe geldi. Katar Emiri ilk tebrik edenlerden olurken, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Erdoğan’ı telefonla arayarak tebrik etti. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Twitter hesabından yaptığı türkçe paylaşımda "Yeniden seçilmesi dolayısıyla tebriklerimi ilettiğim Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte, ilerlemeye devam edeceğiz" dedi.
29.05.2023 Dünya
Erdoğan'a tebrik mesajları yağıyor: Türkiye Yüzyılı başlamıştır
Erdoğan'a tebrik mesajları yağıyor: Türkiye Yüzyılı başlamıştır 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tur seçiminde sandıkların büyük bir bölümü açıldı. Kesin olmayan sonuçlara göre seçimin galibi Cumhurbaşkanı Erdoğan oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik mesajları gelmeye başladı.
28.05.2023 Gündem
Meclis Başkanı Şentop: Kılıçdaroğlu çok ciddi bir politik tez değişikliği içerisinde
Meclis Başkanı Şentop: Kılıçdaroğlu çok ciddi bir politik tez değişikliği içerisinde TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Tuzla'da Eğitim-Bir-Sen'e üye öğretmenlerle bir araya geldi. Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Şentop, "Biliyorsunuz Kılıçdaroğlu'nun 2 propaganda çerçevesi var. Bir 14 Mayıs'tan önce bir Kılıçdaroğlu var. Bir de 14 Mayıs'ı gördükten sonraki Kılıçdaroğlu var. Çok ciddi bir politik tez değişikliği içerisinde" dedi.
26.05.2023 Gündem
81 ilden gençler Anıtkabir'de! Bakan Kasapoğlu: Yarınlar gençlerimizle birlikte daha aydınlık olacak
81 ilden gençler Anıtkabir'de! Bakan Kasapoğlu: Yarınlar gençlerimizle birlikte daha aydınlık olacak Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla 81 ilden gelen gençlerle Anıtkabir'i ziyaret etti.
19.05.2023 Gündem
TBMM Başkanı Şentop: Gençlerimizin enerjisiyle Meclisimiz daha da güçlenecek
TBMM Başkanı Şentop: Gençlerimizin enerjisiyle Meclisimiz daha da güçlenecek Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajında, "14 Mayıs seçimlerinin sonucunda genç milletvekillerimiz TBMM'de göreve başlayacaklar. Gençlerimizin enerjisiyle ve fikirleriyle milletimizin kalbi Meclisimiz daha da güçlenecek" dedi.
19.05.2023 Gündem
TBMM Başkanı, rahatsızlanınca pusulaları ambulansla teslim eden sandık başkanını tebrik etti
TBMM Başkanı, rahatsızlanınca pusulaları ambulansla teslim eden sandık başkanını tebrik etti TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Mardin’in Derik ilçesinde seçim gecesi rahatsızlanmasına rağmen oy pusulalarını İlçe Seçim Kurulu’na ambulansla getirerek teslim eden ve ardından hastanede tedaviye alınan sandık başkanı öğretmen Erkan Altun’u telefonla arayarak teşekkür etti.
17.05.2023 Yaşam
Charlie Hebdo’nun skandal kapağına peş peşe tepkiler: Milletimiz en güzel cevabı 28 Mayıs günü verecek
Charlie Hebdo’nun skandal kapağına peş peşe tepkiler: Milletimiz en güzel cevabı 28 Mayıs günü verecek Fransız dergisi Charlie Hebdo'nun skandal karikatürüne siyasi isimlerden tepkiler peş peşe geldi. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, 'Charlie Hebdo paçavrası bu kadar çıldırdığına göre… doğru yoldayız. Milletimiz sana da en güzel cevabı hem de daha gür bir sesle 28 Mayıs günü verecek.' ifadelerini kullandı. Bakan Kurum ise, 'Cumhurbaşkanımıza ahlaksızca saldıran Fransız dergisini şiddetle kınıyorum.' dedi.
17.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşme
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşme Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile görüştü. Görüşmelerin ardından herhangi bir açıklama yapılmadı.
16.05.2023 Gündem
TBMM Başkanı Şentop: Mevcut Meclis görevine devam ediyor
TBMM Başkanı Şentop: Mevcut Meclis görevine devam ediyor   TBMM Başkanı Mustafa Şentop, CNN TÜRK'te gündeme dair soruları yanıtladı. Şentop seçim süreci ile ilgili olarak, 'Mevcut Meclis görevine devam ediyor. Göreve başlamak için yemin edilmesi gerekiyor.' dedi.
16.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Şentop’u kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Şentop’u kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Mustafa Şentop'u kabul etti.
16.05.2023 Gündem
TBMM Başkanı Şentop oy kullandı
TBMM Başkanı Şentop oy kullandı TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için oyunu kullandı.
14.05.2023 Gündem
TBMM Başkanı Şentop'tan 'Anneler Günü' mesajı
TBMM Başkanı Şentop'tan 'Anneler Günü' mesajı TBMM Başkanı Mustafa Şentop, sosyal meyda hesabından yayımladığı mesajla Anneler Günü'nü kutladı.
14.05.2023 Gündem
Barbaros Hayreddin Paşa Camii'nin açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 20 bin kişi aynı anda ibadet edebilecek
Barbaros Hayreddin Paşa Camii'nin açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 20 bin kişi aynı anda ibadet edebilecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Levent'teki Barbaros Hayreddin Paşa Camii'nin açılışında konuştu. Erdoğan, caminin 750 milyon liraya mal edildiğini ve camide aynı anda 20 bin kişinin ibadet edebileceğini söyledi.
12.05.2023 Gündem
TBMM Başkanı Şentop CNN TÜRK'e konuştu: 'Türkiye'de şaibeli seçim yok'
TBMM Başkanı Şentop CNN TÜRK'e konuştu: 'Türkiye'de şaibeli seçim yok' Meclis Başkanı Mustafa Şentop, CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova'nın sorularını yanıtladı. Şentop, "YSK verileri partilerle paylaşılıyor. Seçim yapılır ve sayılır tutanaklar oradaki siyasi partilere verilir. Takip edebilmek mümkün. Yanlış olur mu, yanlış olabilir. Ama sürecin kendisi yanlışlıkları düzeltebilecek alan savunuyor. Türkiye'de şaibeli seçim yok" ifadelerini kullandı.
10.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şentop ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şentop haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.