Şenkaya

Şenkaya

Son dakika şenkaya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şenkaya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şenkaya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şenkaya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şenkaya gelişmeleri de dahil olmak üzere 167 şenkaya haberi bulunmuştur. Tüm şenkaya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? 31 Mart Erzurum yerel seçim sonuçları: İlçelerde hangi partiler kazandı? YSK Erzurum aday listesi
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? 31 Mart Erzurum yerel seçim sonuçları: İlçelerde hangi partiler kazandı? YSK Erzurum aday listesi Erzurum yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Erzurum iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Erzurum aday listesi
24.03.2024 Gündem
12 ilde ‘Kahramanlar-33’ operasyonu! Bakan Yerlikaya detayları paylaştı
12 ilde ‘Kahramanlar-33’ operasyonu! Bakan Yerlikaya detayları paylaştı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, teröristlere yönelik 12 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda çok sayıda silah, mühimmat ve patlayıcının ele geçirildiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, "Teröristlerin inlerini bir bir başlarına yıkıyoruz, yıkmaya da devam edeceğiz." notunu düştü.
10.12.2023 Gündem
Erdoğan Demirören anısına yarıştılar
Erdoğan Demirören anısına yarıştılar Bu yıl 5’incisi düzenlenen Erdoğan Demirören Golf Cup final mücadelelerinin ardından sona erdi.
13.11.2023 Diğer Sporlar
Bakan Yerlikaya: Teröristlere ait 21 sığınak ve mağara imha edildi
Bakan Yerlikaya: Teröristlere ait 21 sığınak ve mağara imha edildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, teröristlerin kış aylarında barınmak için hazırladığı sığınak ve mağaralara yönelik 8 ilde gerçekleştirilen 'Kahramanlar' operasyonunda, 21 sığınak ve mağaranın imha edildiğini duyurdu.
5.11.2023 Gündem
Samsung Golf Turnuvası’nın kazananları belli oldu
Samsung Golf Turnuvası’nın kazananları belli oldu Kemer Country Club’da, 9-10 Eylül tarihlerinde gerçekleşen Samsung Golf Turnuvası, İki gün boyunca golf severleri bir araya getirdi.
11.09.2023 Şampiy10
Cirit gösterisinde başlarına sopa isabet eden izleyiciler yaralandı
Cirit gösterisinde başlarına sopa isabet eden izleyiciler yaralandı Erzurum'da Şenkaya ilçesinde bu yıl 16'ncısı düzenlenen, 'Geleneksel Kültür Sanat ve Bal Festivali'nde düzenlenen cirit gösteri maçında, sporcuların attığı sopalar 3 izleyicinin kafasına isabet etti. Yaralanan 3 kişiye sağlık ekipleri müdahale etti. Müsabaka anında ciritçilerden biri dengesini kaybedip, atından düşerken, bir diğeri de atın kontrolünü sağlayamayıp izleyicilerin arasından dışarı çıkarak korku dolu anlar yaşattı. 
3.07.2023 Yaşam
Erzurum hangi parti kazandı 2023? Erzurum Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu canlı oy dağılımı
Erzurum hangi parti kazandı 2023? Erzurum Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu canlı oy dağılımı Erzurum seçim sonuçları 2023, 14 Mayıs genel seçim sonuçları ve Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarıyla birlikte açıklanıyor. Kemal Kılıçdaroğlu, Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Oğan'ın oy alacağı seçim sonuçları gazetevatan.com'da yer alacak. AK Parti, İYİ Parti, CHP, MHP, Yeşil Sol Parti'nin oy dağılımlarının ekrana geleceği 14 Mayıs seçim akşamında Erzurum seçim sonuçları anlık ve canlı olarak yayınlanacak. Peki Erzurum'da hangi parti kazandı? Erzurum partilerin oy oranları...
14.05.2023 Gündem
Sahte içkiyle ölüm davası: İçkiyi satan sanığa 16 yıl 8 ay hapis
Sahte içkiyle ölüm davası: İçkiyi satan sanığa 16 yıl 8 ay hapis Bahçelievler’de arkadaşının getirdiği sahte içkiyi içtikten sonra zehirlenerek hayatını kaybeden Sevim Şenkaya (37)'nın ölümüyle ilgili davada, içkiyi satan Ercan Padak 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırtıldı.
7.04.2023 Gündem
Baba dizisi ne zaman başlayacak? Haluk Bilginer’in oynayacağı Baba dizisinin yayın tarihi belli oldu mu?
Baba dizisi ne zaman başlayacak? Haluk Bilginer’in oynayacağı Baba dizisinin yayın tarihi belli oldu mu? Baba dizisi ne zaman yayınlanacak? Usta oyuncu Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın rol aldığı Baba dizisi fragmanlarıyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Anadolu kasabasında yaşayan Saruhanlı Ailesi'nin mütevazi hayatının aniden değişimini konu alan dizinin yayın tarihi sorgulanıyor. Peki, Baba dizisi ne zaman başlıyor? İşte Haluk Bilginer'in de başrolde yer aldığı Baba dizisinin detayları…
29.01.2022 Televizyon
20 dakikalık sağanak sele neden oldu, karayolu ulaşıma kapandı
20 dakikalık sağanak sele neden oldu, karayolu ulaşıma kapandı Erzurum'un Şenkaya ilçesinde akşam saatlerinde başlayan ve yaklaşık 20 dakika süren sağanak günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Yağış nedeniyle Oltu- Göle, Oltu- Olur karayolları ulaşıma kapandı.
31.07.2021 Gündem
Sel ve heyelan Ardahan - Şenkaya yolunu kapattı!
Sel ve heyelan Ardahan - Şenkaya yolunu kapattı! Ardahan - Erzurum karayolunda şiddetli yağmurun ardından sel ve heyelan meydana geldi. Moloz yığınlarıyla kaplanan yol iki saat kapalı kaldı.
10.07.2021 Yaşam
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var...
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var... Milyonlarca memur bekliyordu. Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı kararda 2006 yılında Bakanlar Kurulu kararı ile yürürlüğe konulan Devlet Memurlarına Ödenecek Zam ve Tazminatlara İlişkin Karar ve eki cetvellerin uygulanacağı belirtildi. Kararda zam ve tazminatların ödenmesine esas olmak üzere;karar ve eki cetvellerin uygulanmasından doğacak her türlü sorunu çözüme bağlamaya, uygulamayı yönlendirmeye ve uygulama birliğini sağlamaya; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Strateji ve Bütçe Başkanlığının görüşü üzerine, Hazine ve Maliye Bakanlığı yetkilidir. Karar 1 Ocak 2020'den itibaren geçerli.
Gri listedeki terörist Erzurum'da sağ olarak yakalandı
Gri listedeki terörist Erzurum'da sağ olarak yakalandı Erzurum İl Jandarma Komutanlığı'nca Şenkaya kırsalında sağ olarak yakalanan 2 teröristten birinin gri listede aranan Sipan kod adlı Adem Çallar olduğu bildirildi.
12.07.2020 Gündem
Operasyondan dönen güvenlik güçlerini böyle karşıladılar!
Operasyondan dönen güvenlik güçlerini böyle karşıladılar! Erzurum'un Şenkaya ilçesi kırsalında gri listede aranan teröristi etkisiz hale getiren, 2 teröristi de sağ olarak teslim alan jandarmaya vatandaşlar marşlarla destek verdi. İlçe halkı operasyondan dönen güvenlik güçleri için kurbanlar kesti.
12.07.2020 Gündem
Karadeniz Bölgesine sızma girişimindeki 3 terörist engellendi
Karadeniz Bölgesine sızma girişimindeki 3 terörist engellendi İçişleri Bakanlığı, jandarma ekiplerinin Erzurum'un Şenkaya ilçesinde düzenlediği operasyonda, 2 teröristin teslim olduğunu açıkladı.
12.07.2020 Gündem
PKK'lı terörist Halis Eroğlu öldürüldü!
PKK'lı terörist Halis Eroğlu öldürüldü! Erzurum'un Şenkaya ilçesi kırsalında jandarma birliklerince etkisiz hale getirilen teröristin, gri kategoride aranan Halis Eroğlu olduğu belirlendi.
11.07.2020 Gündem
Üç belediye 98 zabıta memuru alacak
Üç belediye 98 zabıta memuru alacak Ankara'nın Çankaya, Erzurum'un Şenkaya ile Bingöl belediyeleri, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'na tabi olarak lise, ön lisans ve lisans mezunları arasında açıktan atama ile 98 zabıta memuru alımı yapacak.
28.05.2020 Personel Alımı
11 Şubat Salı günü hangi okullar tatil? Bugün hangi illerde kar tatili var?
11 Şubat Salı günü hangi okullar tatil? Bugün hangi illerde kar tatili var? 11 Şubat (Bugün) hangi iller ve ilçelerde kar tatilinin olduğu araştırılıyor. Yurdun büyük bir bölümünü etkisi altına alan kar yağışı, eğitim ve öğretimde de aksaklıklara neden oluyor. İl valilikleri tarafından peş peşe kar tatili açıklaması geliyor. Kar yağışının etkisini gösterdiği illerde de öğrenciler yarın kar tatili var mı sorusuna yanıt arıyor. Peki 11 Şubat Salı günü hangi okullar tatil? Bugün hangi illerde kar tatili var?
11.02.2020 Gündem
Pazartesi hangi illerde kar tatili var? 10 Şubat hangi illerde okullar tatil? (Bugün okullar tatil mi?)
Pazartesi hangi illerde kar tatili var? 10 Şubat hangi illerde okullar tatil? (Bugün okullar tatil mi?) Bugün hangi illerde kar tatili var? 10 Şubat Pazartesi hangi illerde okullar tatil? sorusu merak ediliyor. Kış aylarının gelmesiyle birlikte soğuklar, yurt genelinde ciddi bir şekilde hissediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara ile iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Peki Pazartesi hangi illerde kar tatili var? 10 Şubat hangi illerde okullar tatil? İşte detaylar…
10.02.2020 Gündem
Çok sayıda ilde okullar tatil edildi
Çok sayıda ilde okullar tatil edildi Trabzon ve Rize'de etkili olan kar yağışı nedeniyle okullar 2 gün tatil edildi. Öte yandan Van, Bitlis, Ordu, Giresun, Zonguldak, Karabük, Artvin, Şırnak, Kastamonu, Düzce ve ilçelerinde de yarın okullarda eğitim ve öğretime bir gün süreyle ara verildi.
9.02.2020 Gündem
Erzurum'da bulundu! 2 bin 500 yıllık...
Erzurum'da bulundu! 2 bin 500 yıllık... Erzurum'un Şenkaya ilçesine bağlı Ormanlı Mahallesi'nde üzerinde şekiller bulunan Kıpçak Türklerine ait olduğu belirlenen ve mezar başına dikilen 2500 yıllık 'taşbaba' heykeli bulundu.
5.02.2020 Gündem
Sosyal konut projesi vatandaşları sevindirdi
Sosyal konut projesi vatandaşları sevindirdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın koordinesi, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın destekleriyle başlatılan 'Her Yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut' projesi kapsamında Erzurum'a 2 bin 500 konut inşa edilecek. Yatay mimari anlayışla, mahalle ve komşuluk kültürüne uygun 2+1 ve 3+1 planında inşa edilecek konutlar Erzurumluları sevindirdi.
27.12.2019 Gündem
Gaziantep TOKİ başvuru tarihleri 2020 |100 bin konut projesi Gaziantep nerede yapılacak?
Gaziantep TOKİ başvuru tarihleri 2020 |100 bin konut projesi Gaziantep nerede yapılacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı 100 bin konut projesinin detayları belli oldu. TOKİ konutlarında İstanbul’dan sonra en büyük payı Gaziantep alıyor. Sosyal konut projeleri bugün başladı. Peki, TOKİ başvuruları nereye yapılıyor? 100 bin konut projesi Gaziantep nerede yapılacak?
16.12.2019 Gündem
Köyünü anlattı, MEB'in yarışmasında birinci oldu
Köyünü anlattı, MEB'in yarışmasında birinci oldu Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) düzenlediği öğretmenler arası kısa öykü yarışmasında birinciliği, Ankara'da İngilizce Öğretmeni Müzeyyen Alver, 'Aşıklar Kahvesinin Hüznü' adlı öyküsüyle kazandı.
21.11.2019 Eğitim
Erzurum için kuvvetli sağanak uyarısı
Erzurum için kuvvetli sağanak uyarısı Erzurum’da gece saatlerine kadar kuvvetli gök gürültülü sağanağın etkili olacağı bildirildi
8.09.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Şenkaya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şenkaya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.