Şehit Haberi

Şehit Haberi

Son dakika şehit haberi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şehit haberi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şehit haberi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şehit Haberi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şehit haberi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.624 şehit haberi haberi bulunmuştur. Tüm şehit haberi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Güler: Terör örgütüne çok ağır darbe indirdik
Bakan Güler: Terör örgütüne çok ağır darbe indirdik Meclis'te terörle mücadele oturumunda konuşan Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Pençe Kilit operasyonu ile kilit kapandı. Bugün artık yurt içinden tek bir şehit haberi gelmiyor, üs bölgelerimize tek bir saldırı yapılmıyor. Bu da terörü kaynağında yok etme stratejimizin başarısını gösteriyor" dedi.
16.01.2024 Gündem
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor?
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? Türkiye’nin yüreğine önceki akşam Pençe Kilit bölgesinden gelen 9 şehidin ateşi düştü. PKK’lı teröristlerce üs bölgesine saldırı girişimi sırasında çıkan çatışmada şehit olan 9 Mehmetçik terörün kirli yüzünü bir kez daha gösterdi. Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? İşte taşeronların, yani terör örgütlerinin kullanıldığı Türkiye’yi yıpratma savaşlarının detayları...
14.01.2024 Gündem
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Şehitlerimizin yarım kalan hikayeleri yürek yaktı
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Şehitlerimizin yarım kalan hikayeleri yürek yaktı Türkiye’nin yüreğine önceki akşam Pençe Kilit bölgesinden gelen 9 şehidin ateşi düştü. PKK’lı teröristlerce üs bölgesine saldırı girişimi sırasında çıkan çatışmada şehit olan 9 Mehmetçik’in cenazeleri dün Şırnak’ta düzenlenen törenle son yolculuklarına uğurlanmak üzere memleketlerine gönderildi.
14.01.2024 Gündem
Türkiye'nin yüreği yandı: Şehit olursam bu videoyu da paylaşın
Türkiye'nin yüreği yandı: Şehit olursam bu videoyu da paylaşın Irak'ın kuzeyinde, bölücü terör örgütü tarafından yapılan saldırı sonucunda 6 askerimiz şehit oldu. Gelen bu haberler tüm Türkiye yasa boğulurken kahramanlardan geriye kalan hikayeler hüzünlendirdi. Şehit Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın'ın 'Şehit olursam bu videoyu da paylaşın' dediği görüntü sosyal medyada paylaşılırken Piyade Sözleşmeli Er Çağatay Erenoğlu'nun, 2022 yılında girdiği çatışmada yaralanıp gazi olduğu ve tedavisi biter bitmez yeniden göreve koştuğu öğrenildi.
23.12.2023 Gündem
Şehitler Ölmez | Şehit sözleri ve ölenler için rahmet mesajları: Peygamber Efendimizin şehitler ile ilgili sözleri
Şehitler Ölmez | Şehit sözleri ve ölenler için rahmet mesajları: Peygamber Efendimizin şehitler ile ilgili sözleri MSB, Irak’ın kuzeyinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan saldırı sonucunda 6 askerimizin şehit olduğunu duyurdu. Şehit haberi tüm Türkiye’yi yasa boğarken şehitlerimize rahmet dilemek, taziyelerini iletmek isteyen vatandaşlar anlamlı, kısa taziye ve rahmet mesajları ile şehitler için söylenecek güzel sözler için araştırmalarını yoğunlaştırdı. Biz de sizler için şehitler için sözler, Şehitler için başsağlığı mesajları…
23.12.2023 Gündem
Yeni petrol keşfi Türkiye'nin ihtiyacını karşılar mı? CNN Türk'te uzman isim yanıtladı
Yeni petrol keşfi Türkiye'nin ihtiyacını karşılar mı? CNN Türk'te uzman isim yanıtladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yeni bir müjdeyi paylaşmak istiyorum. Cudi, Gabar'da günlük 100 bin varil üretim kapasiteye sahip petrol bulduk." dedi. Güvenlik Politikları Uzmanı Mete Yarar CNN TÜRK'te günlük 100 bin varil üretim kapasiteye sahip petrol rezervini değerlendirdi. Yarar, "Şu an Türkiye'de 80 bin varil petrol üretiyor, Türkiye günlük olarak 800 bin varil petrol tüketiyor. Türkiye'nin yüzde 20 ihtiyacını karşılacak bir miktardan bahsediyoruz. Cari açığın azalması için önemli bir keşif." dedi.
2.05.2023 Ekonomi
Konya'da askeri araç TIR'a çarptı: 2 şehit, 2 yaralı
Konya'da askeri araç TIR'a çarptı: 2 şehit, 2 yaralı Konya'da askeri aracın yoğun sisin etkili olduğu yolda TIR'a çarpması sonucu Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Harun Uğur ile Piyade Er Halil Seltan şehit oldu, 2 asker de yaralandı.
4.01.2023 Yaşam
Otomobil aldığı oğluna sürpriz yapacaktı, şehit haberi geldi
Otomobil aldığı oğluna sürpriz yapacaktı, şehit haberi geldi Pençe - Kilit Operasyon bölgesinde bölücü terör örgütü tarafından açılan taciz ateşinde ağır yaralanarak kaldırıldığı hastanede şehit olan Astsubay Çavuş Batuhan Şimşek'in (24) baba ocağına ateş düştü. Şehidin babası Hakan Şimşek'in oğluna bugün otomobil aldığı ve haber vermek için aradığında oğluna ulaşamadığı öğrenildi.
28.07.2022 Gündem
Pençe Kilit Operasyonu nerede yapılıyor? Pençe Kilit operasyon bölgesi neresi? Haritadaki konumu
Pençe Kilit Operasyonu nerede yapılıyor? Pençe Kilit operasyon bölgesi neresi? Haritadaki konumu Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit operasyon bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada 4 askerin şehit olduğunu, 3 askerin de yaralandığını duyurdu. Söz konusu haberlerin ardından “Pençe Kilit Operasyonu nerede yapılıyor?” sorularına yanıt aranmaya başlandı. Peki, Pençe Kilit operasyon bölgesi neresi?
24.05.2022 Gündem
Milli Savunma Bakanlığı acı haberi duyurdu! Terör örgütünden füze saldırısı! Bir şehidimiz var
Milli Savunma Bakanlığı acı haberi duyurdu! Terör örgütünden füze saldırısı! Bir şehidimiz var Milli Savunma Bakanlığı, Zeytindalı harekat bölgesinde, teröristlerce yapılan füze saldırısında ağır yaralanan İstihkam Teğmen Talha Bahadır'ın kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, şehit olduğunu açıkladı.
4.05.2022 Gündem
Önce kardeşi, 19 yıl sonra da oğlu şehit oldu
Önce kardeşi, 19 yıl sonra da oğlu şehit oldu Aksaray’da önce kardeşi piyade komando Erdal Akbulut, 19 yıl sonra da oğlu özel harekat polisi Sinan Kunduracı'yı (24) şehit veren Pakize Kunduracı (46), oğlu ve kardeşinin eşya ve fotoğraflarından oluşan hatıralarıyla hayata tutundu. Kunduracı, ''İkisi de genç yaşta şehit düştü. Acısı da gururu da çok büyük. Onların hatıralarıyla yaşıyorum'' dedi.
3.05.2022 Yaşam
MSB acı haberi duyurdu! İdlib'de bir asker şehit oldu
MSB acı haberi duyurdu! İdlib'de bir asker şehit oldu Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'de İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nde yol emniyet görevi sırasında arazide kayarak düşmesi sonucu yaralanan bir askerin hastanede kurtarılamayarak şehit düştüğünü açıkladı.
9.12.2021 Gündem
MSB acı haberi duyurdu!  Pençe Harekatı'nda 2 asker şehit
MSB acı haberi duyurdu! Pençe Harekatı'nda 2 asker şehit Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Pençe Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada iki askerin şehit olduğunu, bir teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
27.07.2021 Gündem
Şehitliklerde hüzünlü bayram arifesi
Şehitliklerde hüzünlü bayram arifesi Koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan 17 günlük tam kapanmada geçirilecek olan Ramazan Bayramı'nın arifesinde, şehit yakınları, şehitliklere akın etti. Acılı aileler, şehit mezarlarının başlarında Kur'an-ı Kerim okuyup, dua etti. Kimi şehit yakını mezar taşlarını yıkadı, kimi ise çiçek dikti. Şehit yakınları, bir bayramı daha buruk geçirmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.
12.05.2021 Gündem
Ermenistan saldırısında okul öğrencileri şehit oldu
Ermenistan saldırısında okul öğrencileri şehit oldu Ermenistan’ın iki gün önce sabah saatlerinde başlattığı geniş çaplı saldırılar sonucunda, Naftalan’da yaşayan Fidan ve Şehriyar adlı iki gencecik okul öğrencisi şehit oldu.
28.09.2020 Dünya
MİT şehidini ifşa eden görüntülerin kaynağı ortaya çıktı
MİT şehidini ifşa eden görüntülerin kaynağı ortaya çıktı Şehit MİT mensubu ve cenazesine katılan meslektaşlarının kimliklerinin ifşa edilmesiyle ilgili soruşturmada, görüntülerin kaynağına ulaşıldı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturmada, MİT şehidi ve mensuplarının görüntülendiği fotoğrafların, Akhisar Belediyesi Basın Biriminde görevli E.E. tarafından çekildiği ortaya çıktı. İfadesi alınan E.E., MİT şehidinin cenazesinde fotoğrafları kendisinin çektiğini, Oda TV muhabiri şüpheli Hülya Kılınçın kendisinden bu fotoğrafları istediğini, sadece inceleyeceğini düşündüğü için gönderdiğini öne sürdü.
23.04.2020 Gündem
Türkiye şehitlerini son yolculuğa uğurladı!
Türkiye şehitlerini son yolculuğa uğurladı! İdlib'deki hain saldırıda 33 askerimiz şehit oldu. Şehit askerlerimiz memleketlerinde son yolculuklarına uğurlandı. Törenlere binlerce kişi katıldı. Şehit Uzman Onbaşı Emre Baysal için Pendik'te bulunan 15 Temmuz Şehitler Camii'nde tören düzenlendi. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Törende konuşan Erdoğan "Şehitler Tepesi boş kalmayacak" dedi.
29.02.2020 Yaşam
Türkiye 33 Mehmetçiğin yasını tutuyor! İdlib şehitleri isimleri, yaşları ve memleketleri belli oldu!
Türkiye 33 Mehmetçiğin yasını tutuyor! İdlib şehitleri isimleri, yaşları ve memleketleri belli oldu! Şehitlerimiz var, Türkiye kahraman Mehmetçiğine ağlıyor. İdlib'de düzenlenen hain hava saldırısında 33 asker şehit oldu. Şehit haberlerinin ardından tüm Türkiye yasa boğuldu. Ardından acılı aileler bırakan şehitlerimizin kimleri belli oldu. Suriye'nin İdlib kentinde düzenlediği hava saldırısında şehit olan 33 Mehmetçiğimizin kimlikleri, yaşları ve memleketleriyle ilgili bilgiler geldi. İdlib şehitleri isimleri, kimlikleri, memleketleri ve yaşları…
29.02.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İdlib açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İdlib açıklaması! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Rusya, rejim güçlerine en üst düzeyde destek veriyor. İnkar etseler de bu tespit bizde" dedi.
25.02.2020 Siyaset
Şırnak'ta EYP'li tuzak: 2 asker şehit, 7 asker yaralı!
Şırnak'ta EYP'li tuzak: 2 asker şehit, 7 asker yaralı! Şırnak'ın İdil ilçesinde PKK'lı teröristlerce Pisikayası Tepesi bölgesinde tuzaklanan el yapımı patlayıcının (EYP), güvenlik güçlerince imhası sırasında meydana gelen patlamada, 2 asker şehit oldu, 7 asker de yaralandı. Patlamada Patlayıcı Madde İmha Timi (PAMİT) tim komutanı Astsubay Üstçavuş Esma Çevik ile Uzman Çavuş Kemal Sayar şehit oldu.
9.12.2019 Gündem
Acı haber geldi! Şehitlerimiz var
Acı haber geldi! Şehitlerimiz var Milli Savunma Bakanlığı, Yüksekova'da 23 Ekim 2019'da çıkan çatışmada ağır yaralanan bir askerimizin şehit olduğunu duyurdu. Bir şehit haberi de Barış Pınarı Harekatı'ndan geldi. Resulayn'da 27 Ekim'de terör örgütü YPG saldırısında yaralanan asker hastanede şehit düştü.
28.10.2019 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik: YSK'nın kararı milli iradenin hakem tayin edilmesidir
AK Parti Sözcüsü Çelik: YSK'nın kararı milli iradenin hakem tayin edilmesidir AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Yüksek Seçim Kurulunun  (YSK) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin tekrarlanması kararıyla  ilgili, "Bazı basın organlarında özellikle dışarıda öyle bir yorum yapılıyor ki  sanki seçimin tekrarlanması demek bir ülkede demokrasinin yokluğu anlamına  geliyormuş gibi... Tam tersine demokrasinin olmadığı ülkelerde seçimler tekrarlanmaz." dedi.
10.05.2019 Siyaset
Yürek yakan detay! 3 şehidimiz de...
Yürek yakan detay! 3 şehidimiz de... Türk Silahlı Kuvvetleri'nce (TSK) Irak'ın kuzeyinde terör örgütü PKK'ya yönelik yürütülen operasyonlarda şehit olan Giresunlu Uzman Çavuş Hakan Erginin (28) arkadaşları Uzman Çavuş Bekir Kelleci (25) ve Uzman Çavuş Süleyman Kul'un (24) da 2 yıl önce şehit düştüğü ortaya çıktı. Asker olmaya beraber karar veren 3 arkadaşın aynı kaderi paylaşması yürek burktu.
3.06.2018 Gündem
Afrin'de bir askerimiz şehit oldu
Afrin'de bir askerimiz şehit oldu Suriye'nin Afrin bölgesinde bir binada arama-tarama faaliyetleri sırasında teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu Piyade Uzman Çavuş Taner Çobanoğlu, şehit oldu.
20.04.2018 Gündem
Düşmana inat 1 gün  daha yaşayalım
Düşmana inat 1 gün daha yaşayalım Afrin’den gelen 11 şehit haberi yürekleri dağladı. Sanatçılar sosyal medya paylaşımlarıyla teröre lanet okurken, Volkan Konak konserinde seyirciye şöyle seslendi: “Morale ihtiyacımız var. Gelin düşmana inat bir gün daha yaşayalım”
11.02.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Şehit Haberi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şehit haberi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.