Şehir Merkezi

Şehir Merkezi

Son dakika şehir merkezi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şehir merkezi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şehir merkezi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şehir Merkezi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şehir merkezi gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.542 şehir merkezi haberi bulunmuştur. Tüm şehir merkezi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hızlı Tren Hattı'nın inşaatı haziranda bitmesi hedefleniyor!
Hızlı Tren Hattı'nın inşaatı haziranda bitmesi hedefleniyor! Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Hattı Projesi'nin Çerkezköy-Kapıkule hattında fiziki ilerleme yüzde 80'nin üzerinde tamamlandığını söyleyen Edirne Valisi Yunus Sezer, Edirne-İstanbul arasını 1 saat 30 dakikaya düşürecek projenin Edirne ayağının haziran ayında bitirilmesinin planlandığını ifade etti.
7.05.2024 Gündem
Adana şehir merkezi hayalet kente döndü! Herkes tatili fırsat bilip kaçtı
Adana şehir merkezi hayalet kente döndü! Herkes tatili fırsat bilip kaçtı Ramazan Bayramı tatilini Adanalılar fırsata dönüştürdü. Adana’da Ramazan Bayramı sebebiyle caddeler boş kaldı, kent hayalet şehre döndü.
11.04.2024 Adana
31 Mart 2024 Giresun yerel seçim sonuçları: Giresun Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? YSK Giresun belediye başkan adayları
31 Mart 2024 Giresun yerel seçim sonuçları: Giresun Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? YSK Giresun belediye başkan adayları Giresun yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Giresun iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Giresun Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Giresun aday listesi
31.03.2024 Gündem
Sosyal medyadaki iddialar Karabük'ü sarstı! Öğrenciler ve esnaf tedirgin, üniversiteden açıklama geldi
Sosyal medyadaki iddialar Karabük'ü sarstı! Öğrenciler ve esnaf tedirgin, üniversiteden açıklama geldi Karabük Üniversitesi hakkında sosyal medyada çıkan iddialara şehir sakinleri ve esnaftan tepki geldi. Sosyal medyada ‘itiraf’ sayfasında bazı Türk öğrencilerin siyahi öğrencilerle cinsel birliktelik yaşadıktan sonra HPV ya da HIV kaptığı, fuhuş vakalarının çığ gibi arttığı iddiaları koca bir kenti ve üniversiteyi sarstı. Ancak bazı kesimlere göre de bunlar itiraf değil, iftiraydı. Amaç Karabük’e kara çalmak, yabancı düşmanlığını pompalamaktı. Karabük Üniversitesi'nden, Türk ve Afrikalı öğrencilerin cinsel birliktelik yaşamaları sebebiyle HIV ve HPV pozitif vakalarında artış ve hastanelerde yoğunluk olduğu iddialarına açıklama geldi.
27.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Kimsenin sizin oyunuza ipotek koymasına izin vermeyin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Kimsenin sizin oyunuza ipotek koymasına izin vermeyin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Dörtyol Kavşağı'ndaki Ağrı mitinginde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şimdi birileri yine çıkmış tek parti faşizmini hortlatmak için CHP ile bir olup sizlerin iradesine ipotek koymaya çalışıyor. Dün silahla yaptıklarını bugün gizli ittifaklar kurarak gerçekleştirmenin gayreti içindeler. Bu uğurda baskıların sembolü olan CHP’ye bile yedek tekerlek yapacak duruma düştüler" dedi.
14.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem şehirlerimizi ayağa kaldırana kadar dinlenmeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem şehirlerimizi ayağa kaldırana kadar dinlenmeyeceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gaziantep Şehir Hastanesi ve Bağlantı Yolları Açılış Töreni’nde yaptığı konuşmada, “Deprem şehirlerimizi, altyapısıyla, üstyapısıyla, şehir merkezi ve kırsalıyla tamamen ayağa kaldırana kadar durup dinlenmeyeceğiz” dedi.
4.02.2024 Gündem
Fiyatlar yüzde 80 arttı! 'Lüks' tarifede tıraş 1100 lira
Fiyatlar yüzde 80 arttı! 'Lüks' tarifede tıraş 1100 lira Yeni yılda Antalya'da saç kesim fiyatları yüzde 80 arttı. Antalya Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın üyelerine gönderdiği yeni fiyat listesinde saç sakal kesimi, 'Lüks' tarifedeki berberlerde 1100 lira, 'A' tarifesinde 550 lira, 'B' tarifesinde 480 lira ve 'C' tarifesinde 400 lira olarak belirlendi.
3.01.2024 Gündem
Norveç Bayrağı Anlamı Nedir? Norveç Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Norveç Bayrağı Anlamı Nedir? Norveç Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Avrupa kıtasında bulunan Norveç'in nüfusu 5,4 milyon olarak karşımıza çıkar. Başkenti Oslo olan ülkede resmi dil olarak Norveççe konuşulur.
12.09.2023 Eğitim
39 Plaka Neresi? 39 Hangi Şehrin Plakası? 39 Hangi İlin Plaka Kodu?
39 Plaka Neresi? 39 Hangi Şehrin Plakası? 39 Hangi İlin Plaka Kodu? Şehirlerin alfabetik sırasına bakıldığı zaman 39 numara Kırklareli şehrine denk gelmektedir. Her şehrin baş harfi üzerinden ve daha sonra ikinci harf ele alınmak suretiyle düzenleme bulunmaktadır. Bu düzenlemeye bağlı olarak her şehir için bir sabit plaka kodu bulunur. Plaka kodları ise o şehre bağlı olan araçlar için kullanılan bir numaradır. Daha doğrusu iki haneli numara olarak ele alındığını söylemek mümkündür. Böylece ülke çapında trafikte yaşanacak olan denetimsizliğin önüne geçme şansı elde edilmektedir.
25.08.2023 Yaşam
Çanakkale'de orman yangını! Yerleşim yerleri boşaltıldı
Çanakkale'de orman yangını! Yerleşim yerleri boşaltıldı Çanakkale'de orman yangınına havadan ve karadan müdahale devam ediyor. Çanakkale Valiliği'nden yapılan açıklamada orman yangını nedeniyle arazöz ve iş makinalarının yoğun olarak çalışmasından dolayı vatandaşların acil durumlar dışında Çanakkale-İzmir Yolu'nu kullanmamaları istendi. Çanakkale'de orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürerken şehir merkezi adeta duman altında kaldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Çanakkale Kepez Bölgesi'nde yaşanan orman yangını nedeniyle Çanakkale Boğazı'nda gemi trafiğinin güney-kuzey yönlü geçici olarak askıya alındığını açıkladı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Orman Genel Müdürlüğü'nde, ülke genelinde çıkan yangınlara ilişkin açıklama yaptı.
22.08.2023 Gündem
03 Plaka Neresi? 3 Hangi Şehrin Plakası? 3 Hangi İlin Plaka Kodu?
03 Plaka Neresi? 3 Hangi Şehrin Plakası? 3 Hangi İlin Plaka Kodu? Şehirlerarası yapılan seyahatlerde farklı farklı plaka kodları ile karşı karşıya kalınmaktadır. Bu plaka kodları oluşturulurken 81 il olmaz üzere alfabedeki sıralamalara göre belirlenmektedir. Bu açıdan bakıldığında 03 plaka çokça merak edilen plakalar arasında yer almaktadır.
15.08.2023 Yaşam
2 bin 200 metredeki yaylada çadır tatili
2 bin 200 metredeki yaylada çadır tatili Kayseri'de Erciyes Dağı eteklerindeki Tekir Yaylası'nda 2 bin 200 metre yükseklikte, şehirden uzakta kurulan çadır merkezinde tatil yapanlar, sıcaklığın 20 derece ölçüldüğü yaylada serinliyor. Tatilciler, çadırlar için günlük 100, haftalık ise 550 TL ücret ödüyor.
24.07.2023 Yaşam
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan sel felaketi yaşanan illere 50 milyon liralık kaynak
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan sel felaketi yaşanan illere 50 milyon liralık kaynak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, sel felaketi yaşanan illerde acil ve temel ihtiyaçların karşılanması için ilk olarak 50 milyon liralık kaynak aktarıldığını ifade edildi. Bakan Göktaş, Zonguldak için de 4,3 milyon liralık kaynak aktarılması talimatı verdiğini duyurdu.
12.07.2023 Gündem
Rusya'daki Wagner krizinin ardından Fulya Öztürk Moskova'daki son durumu aktardı
Rusya'daki Wagner krizinin ardından Fulya Öztürk Moskova'daki son durumu aktardı Rusya'yı sarsan silahlı ayaklanma bitti. Peki, Wagner'in eteklerine kadar geldiği başkent Moskova'da son durum ne? CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk ve Kameraman Halil Kahraman, bölgeden izlenimlerini aktardı.
25.06.2023 Dünya
Seri katil İngiltere'ye dehşeti yaşattı! Bir gecede 3 kişiyi öldürdü, çok sayıda kişiyi de ezdi...
Seri katil İngiltere'ye dehşeti yaşattı! Bir gecede 3 kişiyi öldürdü, çok sayıda kişiyi de ezdi... İngiltere seri katil kabusu yaşadı. Ülkede 3 kişinin ölümüne ve sayısız insanın yaralanmasına sebep olan şahıs yakalandı. Söz konusu olayın yeni detayları ortaya çıkarken saldırganın bir bakımevine sızmaya çalıştığı görüntüler olay oldu.
14.06.2023 Dünya
İki il arası 70 dakikaya düşecek! Dev projede tarih belli oldu
İki il arası 70 dakikaya düşecek! Dev projede tarih belli oldu Saatte 200 kilometre hıza uygun çift hatlı inşa edilen demiryolu ile Edirne-İstanbul arası 1 saat 10 dakikaya düşecek. Edirne Valisi Hüseyin Kürşat Kırbıyık, Edirne’yi İstanbul’a bağlayacak Kapıkule Hızlı Tren Hattı Projesi'nin 2024 yılında Çerkezköy’den Kapıkule'ye kadar olan hattaki tüm çalışmalar bitmiş olacağını belirtti.
31.05.2023 Ekonomi
Kahramanmaraş ve Adana depremlerle sarsıldı
Kahramanmaraş ve Adana depremlerle sarsıldı Adana’nın Göksun ilçesinde 4.2 büyüklüğünde, Adana'nın Saimbeyli ilçesinde Richter ölçeğine göre 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
14.05.2023 Gündem
Amanda Bynes sokakta çıplak görüntülenmişti! Tedavi gördüğü yerden ayrıldı
Amanda Bynes sokakta çıplak görüntülenmişti! Tedavi gördüğü yerden ayrıldı Amerikalı sinema oyuncusu Amanda Bynes, mart ayında Los Angeles şehir merkezi yakınlarında çıplak bir şekilde yürürken görülmüştü. O günden beri bir akıl sağlığı merkezinde tedavi gören Bynes'ın, tesisten kendi isteğiyle ayrıldığı ortaya çıktı. İşte detaylar...
12.04.2023 Magazin
Ünlü milyarder bıçaklanarak öldürüldü!
Ünlü milyarder bıçaklanarak öldürüldü! ABD'de milyar dolarlık mobil para ödeme şirketi Cash App'in kurucusu Bob Lee, San Francisco şehir merkezi yakınlarında bıçaklanarak öldürüldü.
6.04.2023 Dünya
Akdeniz'de 4.3 büyüklüğünde deprem
Akdeniz'de 4.3 büyüklüğünde deprem Akdeniz’de Mersin açıklarında 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem nedeniyle panik yaşayan vatandaşlar sokağa çıktı.
16.03.2023 Gündem
Bakan Kurum: Bu bölgelerde kesinlikle yapılaşma yapılmayacak
Bakan Kurum: Bu bölgelerde kesinlikle yapılaşma yapılmayacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Zemin kalitesi kötü, sıvılaşma olan,  fay hattına yakın yerlere kesinlikle yapılaşma yapılmayacak. Mümkün olan her ilimizde, ilçemizde ovalardan dağlara doğru yerleşeceğiz. Dolayısıyla uygun olmayan yere kesinlikle yerleşime müsaade etmeyeceğiz." dedi.
20.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Seyahat süresi 12 dakikaya düşecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Seyahat süresi 12 dakikaya düşecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı bağlantıyla Afyonkarahisar-Şuhut Yolu'nun açılışını gerçekleştirdi. Erdoğan, "Afyonkarahisar-Şuhut arasındaki seyahat 27 dakika yerine 12 dakika sürecek." dedi.
2.02.2023 Gündem
Kamu borçlarına yapılandırma müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan, paketin ayrıntılarını madde madde sıraladı
Kamu borçlarına yapılandırma müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan, paketin ayrıntılarını madde madde sıraladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından alınan kararları açıkladı. Kamu borçlarına yapılandırma müjdesi veren Erdoğan, "Vergi, gümrük, SGK, belediye, il özel idareleri gibi kamu alacaklarını düzenleyecek bir kanun teklifi hazırlıyoruz. Borçların cezalarını kaldırıyoruz, düzenleme ile borçları taksitle ödeme imkanı getiriyoruz. Artık üniversite okuyan gençlerimiz ne kadar kredi aldıysa o kadar geri ödeyecekler. Endeks borçlarının da taksitle ödemesi kolaylığını getiriyoruz. Kamu alacaklarını yapılandıran teklifi hazırlıyoruz. 31 aralık 2022 tarihinden önce kamuya olan ve 2 bin TL'yi geçmeyen vergi borçlarından vazgeçiyoruz." dedi.
23.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Karadeniz gazı müjdesi: Pazartesi günü paylaşacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Karadeniz gazı müjdesi: Pazartesi günü paylaşacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum'da Gürcükapı Kentsel Dönüşüm Projesi, İspir-Rize İl Sınırı Yolu ve Çat Afet Konutları ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Karadeniz'de keşfettiğimiz gazı milli sistemimize bağlamak için gece gündüz çalışıyoruz. İnşallah Pazartesi günü bununla ilgili yeni müjdeleri paylaşacağız" dedi.
24.12.2022 Gündem
Palandöken'de gece yarısı kartopu keyfi
Palandöken'de gece yarısı kartopu keyfi Erzurum'a gece yarısı lapa lapa yağan kar yağışı ile Erzurum ve Palandöken beyaza büründü. Karın yağdığını görenler araçlarına binerek gittikleri Palandöken'de kar topu oynayarak karın keyfini çıkardı. Kimileri de karda fotoğraf çektirerek sosyal medyada paylaştı.
26.11.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Şehir Merkezi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şehir merkezi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.