Bursa Haberleri

Bursa Haberleri

Son dakika bursa haberleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bursa haberleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bursa haberleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bursa Haberleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bursa haberleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 294 bursa haberleri haberi bulunmuştur. Tüm bursa haberleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
14 saniyede 100 bin TL değerinde cep telefonu çaldı!
14 saniyede 100 bin TL değerinde cep telefonu çaldı! Bursa’da, cep telefonu bayisinin camını kırıp içeri giren 2 şüpheli, işyerinden 14 saniyede 7 cep telefonu çaldı. Hırsızlık anı anbean görüntülendi.
13.02.2022 Gündem
15 gündür kayıptı, ormanda hayvanlar tarafından parçalanmış cesedi bulundu
15 gündür kayıptı, ormanda hayvanlar tarafından parçalanmış cesedi bulundu Bursa'nın Gürsu ilçesinde, 15 gündür kayıp olan Metin Tolunay'ın (77) ormanda hayvanlar tarafından parçalanmış cesedi bulundu. 
17.01.2022 Gündem
Korkunç cinayeti adli tıp kurumu raporu çözecek!
Korkunç cinayeti adli tıp kurumu raporu çözecek! Bursa'da alacak meselesinden ganyan bayisinde çıkan kavgada, Aydın Aktaş'ı (53) öldürüp, 2 kişiyi de yaraladıkları suçlamasıyla tutuklanan Murat Beran (63) ve Cengiz Beran (50) ile tutuksuz sanık Kadir Beran'ın (35) yargılanmasına devam edildi. Tutuklu sanıkların tahliye talebini reddeden mahkeme heyeti, maktulün kesin ölüm nedeninin anlaşılması için İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan ek rapor istedi.
12.12.2021 Gündem
Yerdeki içi para dolu çantayı yanındaki çocuğa aldırıp uzaklaştı
Yerdeki içi para dolu çantayı yanındaki çocuğa aldırıp uzaklaştı Bursa'nın İnegöl ilçesinde kimliği belirsiz kadın, sokakta gördüğü, içerisinde 24 bin TL ile 600 bin TL'lik çek bulunan çantayı yanındaki çocuğa aldırıp bölgeden ayrıldı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.
10.11.2021 Vatan TV
Birlikte yaşadığı kadını eve kilitlemişti! 'Boynuma tornavida dayadı'
Birlikte yaşadığı kadını eve kilitlemişti! 'Boynuma tornavida dayadı' Bursa’da birlikte yaşadığı Leyla K. (34) ile 3 yaşındaki oğlunu eve kilitleyerek, alıkoyduğu iddiasıyla gözaltına alınan Fahri T. (39), ifadesinde, “Çocuk dışarı çıkmasın diye kapıyı kilitledim. Silahı da çöpte buldum” dedi.
1.04.2021 Gündem
ATM'lere keserle saldıran kadın suç makinesi çıktı!
ATM'lere keserle saldıran kadın suç makinesi çıktı! Bursa'da, babasıyla yaşadığı miras tartışmasının ardından eline aldığı keserle ATM'lere saldıran Nurcan T.'nin (41) poliste 11 suç kaydı olduğu ortaya çıktı. Nurcan T. ifadesinde, "Babam annemden kalan mirası bana vermediği için cinnet geçirdim" dedi.
1.05.2020 Gündem
Corona bile durduramadı! Yol kenarında fuhuş pazarlığı
Corona bile durduramadı! Yol kenarında fuhuş pazarlığı Bursa’da, yol kenarında fuhuş pazarlığı yaptığı iddia edilen kadın gözaltına alındı. Kadın, corona virüs tedbirlerine uymadığı gerekçesiyle 392 lira ceza uygulanarak serbest bırakıldı.
30.04.2020 Gündem
Dehşete düşüren olay! Saldırgan sırtında bıçakla evden kaçtı
Dehşete düşüren olay! Saldırgan sırtında bıçakla evden kaçtı Bursa'da, Ayşe K. evine girerek, elleriyle boğazını sıkan maskeli saldırganı, sırtından bıçakladı. Sırtında bıçak ile yaralı halde kaçan saldırgan aranıyor.
27.04.2020 Gündem
Temizlik görevlisi yerdeki Türk bayrağını öperek aldı
Temizlik görevlisi yerdeki Türk bayrağını öperek aldı Bursa’da bir temizlik görevlisi çalışma esnasında yerde gördüğü Türk bayrağını öperek yerden aldı ve cebine koydu.
25.04.2020 Yaşam
Tartıştığı eşini otomobilde bacağından bıçakladı!
Tartıştığı eşini otomobilde bacağından bıçakladı! Bursa’da Abbas Ç. (42), bir süredir aralarında problem olduğu belirtilen eşi Songül Ç.'yi (39) otomobilde bacağından bıçakla yaraladı. Songül Ç., hastaneye kaldırılırken, kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı.
24.04.2020 Yaşam
Orhangazi'de arazi yolları düzenleniyor
Orhangazi'de arazi yolları düzenleniyor Bursa'nın Orhangazi ilçesinde Çakırlı yolu asflatlanıyor...
18.04.2016 Yaşam
Yenişehir'in batısına bölünmüş yol
Yenişehir'in batısına bölünmüş yol Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve 5 köyü birbirine bağlamasının yanında İnegöl Sanayi Bölgesi’nden çıkan ağır tonajlı araçların transit geçişine imkan tanıyan bölünmüş yol tamamlanma aşamasına geldi...
22.03.2016 Yaşam
Nevruz için Bursa'nın giriş çıkışları tutuldu
Nevruz için Bursa'nın giriş çıkışları tutuldu Hafta sonu yapılması planlanan Nevruz kutlamalarına izin verilmediği açıklanırken, Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, dönüşümlü olarak 24 saat boyunca şehrin giriş ve çıkışlarını abluka altına aldı. Tek tek durdurulan araçlar didik didik aranırken, kimlik kontrolleri de yapılıyor.
17.03.2016 Yaşam
Osmangazi'den dağ yamaçlarına neşter
Osmangazi'den dağ yamaçlarına neşter Osmangazi Belediyesi, Bursa’nın en dik yamaçlarının bulunduğu Uludağ eteklerinde kurulu olan Mollafenari Mahallesi’ne minibüslerin dönüş manevrası yapabilecekleri bir alan ile durak kazandırıyor.
16.03.2016 Yaşam
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in avukatından dikkat çeken açıklama!
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in avukatından dikkat çeken açıklama! Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaklaşık bir yıl önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in aylar sonra ilk defa kimlik, kredi kartı, kıyafet parçaları ve kemik parçaları bulunması üzerine Berzeg ailesinin avukatı Emre Akkaş, kimlik ve kartların Korhan Berzeg’e ait olduğunu doğruladı. Akkaş, "Korhan Bey’in Armutlu’daki evine çok da yakın bir lokasyonda, 3 kilometrelik bir lokasyonda bulundu bu bulgular. Süreç devam ediyor" dedi.
24.04.2024 Gündem
Üniversiteler tatil mi? 11 Ocak Bursa, Tekirdağ, Çanakkale üniversiteler tatil mi oldu?
Üniversiteler tatil mi? 11 Ocak Bursa, Tekirdağ, Çanakkale üniversiteler tatil mi oldu? Yoğun kar yağışı olan şehirlerde tatil haberleri gelmeye devam ediyor. Üniversitelerin ön lisans, lisans programlarında okuyan öğrencilr için bugün devam eden olumsuz hava koşulları derslere ara verilecek mi sorusunu da gündeme getirdi. Edirne, Tekirdağ ve Çanakkale'de ilk ve orta dereceli okullarda 1 günlük tatil ilan edildi. Son olarak Çanakkale On Sekiz Mart Üniversitesi'nden son dakika açıklaması geldi. Peki 11 Ocak Üniversiteler tatil mi? Çanakkale, Tekirdağ ve Bursa üniversiteler tatil mi?
11.01.2024 Gündem
Çanakkale'yi 30 yıllık ahşap elektrik direği yaktı! Yangın kontrol altına alındı
Çanakkale'yi 30 yıllık ahşap elektrik direği yaktı! Yangın kontrol altına alındı Salı günü başlayan yangın Çanakkale'de 1500 hektardan fazla ormanlık alanı küle çevirdi. Damyeri köyünde başlayan yangında alevlerin etrafı çevrildi. Damyeri köyü sakini ve ilk ihbarı yapan kişi Ali Güçlü elektrik direğindeki kablolardan düşen kıvılcımların otları tutuşturmasıyla yangının çıktığını söyledi. Öte yandan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Çanakkale orman yangını kontrol altına alındığını bildirdi. Yaklaşık, 4 bin 80 hektar alan yangından etkilendi.
24.08.2023 Gündem
Hakkari'de buzul kabusu! 12 kişilik ekip bölgeye gönderildi: Kaybolan 2 kişiden birinin cansız bedenine ulaşıldı
Hakkari'de buzul kabusu! 12 kişilik ekip bölgeye gönderildi: Kaybolan 2 kişiden birinin cansız bedenine ulaşıldı Hakkari'de önceki gün, çıktıkları 4 bin 135 rakımlı Cilo-Sat Dağları'nda kırılan buzulların arasına düşüp kaybolan 2 kişiyi arama çalışmaları sürüyor. Aramalara AFAD, Jandarma Arama Kurtarma Timleri, UMKE, Polis Özel Harekat, dağcılar ve derneklerin yanı sıra, İstanbul, Bursa, Sakarya ve Antalya'dan buzul ve mağaralarda tecrübesi olan 12 kişilik ekip de katıldı. Kırılan buzulların arasına düşüp kaybolan 2 kişiden Hakime Koç’un cansız bedenine ulaşıldı. Adalet Bakanlığı’nda memur olarak görev yapan Koç’un cenazesi ekipler tarafından düştüğü yerden çıkarıldı.
18.07.2023 Gündem
Hatay, Mersin ve Çanakkale'de orman yangınları sürüyor
Hatay, Mersin ve Çanakkale'de orman yangınları sürüyor Çanakkale’de Kızılkeçili köyüne yakın ormanlık alanda çıkan iki farklı yangın Musaköy ve Kemel köyüne sıçradı. Yangın nedeniyle Kemel köyü boşaltıldı, vatandaşlar yurda yerleştirildi. Mersin'in Gülnar ilçesinde orman yangını devam ederken iki köyün tedbir amaçlı tahliye edilmesinin planlandığı öğrenildi. Hatay’ın Belen ilçesinde devam eden orman yangını ekiplerin müdahalesine rağmen büyümeye devam ediyor. Yangın 21 helikopter ve 9 uçakla söndürülmeye çalışılırken havanın kararmasıyla havadan müdahale sona erdi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hatay'ın Belen ilçesindeki orman yangınıyla ilgili 2 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.
16.07.2023 Gündem
Bakan Varank: Türkiye, dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olacaktır
Bakan Varank: Türkiye, dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olacaktır AK Parti Bursa İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye'nin dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olacağını belirterek, "Bunlar ne geleceği okuyabiliyor, ne plandan ne programdan haberleri var. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye büyük bir müjde verdi. Karadeniz'deki doğalgazı karayla buluşturduk. Ne diyorlardı? ‘Siz yıllardır gaz bulduk. Hani bu gaz nerede’ diyorlardı. İşte o gazı karayla buluşturduk" dedi.
21.04.2023 Ekonomi
'O Kız'da Müjgan hayatının şokunu yaşıyor!
'O Kız'da Müjgan hayatının şokunu yaşıyor! Kanal D'nin Çarşamba akşamlarına damga vuran dizisi O Kız, 8 Mart Çarşamba günü seyircilerle buluştu. Zeynep'in yaşadığı hayatın bir anda değişmesi ve babası için verdiği çaba, Sitare'nin ise para hırsı için yaptıkları seyircileri şaşırtmaya devam ediyor. Peki, O Kız 23. bölümde neler oldu?
9.03.2023 Magazin
6 yaşındaki kız çocuğunun evlendirilmesine AK Parti'den peş peşe tepkiler
6 yaşındaki kız çocuğunun evlendirilmesine AK Parti'den peş peşe tepkiler 6 yaşında bir kız çocuğunun imam nikahıyla evlendirip cinsel istismara maruz bırakıldığı iddiası tepkilere neden oldu. Davaya Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da müdahil olurken, AK Parti'den de peş peşe çok sert tepkiler geldi. Kültür Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Olayı şiddetle kınıyorum, sorumluların tamamı en ağır cezayı almalıdır, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün görevlendirdiği müfettiş göreve başladı, detaylı inceleme yapılıyor." dedi.
8.12.2022 Gündem
Güzin Çorağan'ın son görüntüsü ortaya çıktı!
Güzin Çorağan'ın son görüntüsü ortaya çıktı! Bizimkiler dizisinde Almancı Davut’un eşi rolüyle hafızalara kazınan ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Güzin Çorağan 79 yaşında yaşamını yitirmişti. Çorağan'ın son görüntülerini kendisi gibi oyuncu olan eşi Tayfun Çorağan paylaştı. Çorağan'ın köpeklerini sevdiği görüntüler yürek burktu.
6.12.2022 Magazin
Yoğun kar geliyor! Sıcaklık 3 dereceye kadar düşecek, Meteoroloji illeri son dakika açıkladı
Yoğun kar geliyor! Sıcaklık 3 dereceye kadar düşecek, Meteoroloji illeri son dakika açıkladı Kar yağışı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. İstanbul dahil çok sayıda ilde etkili olacak. Sıcaklıklar da günden güne düşüyor. İstanbul'da kar olmamasına rağmen soğuğu geldi. Havalar üşütmeye başladı. Peki İstanbul'a kar bu yıl bitmeden ne zaman gelir? Hangi illerde kar yağacak? Önümüzdeki ayda hava nasıl olacak? Son dakika hava durumu açıklamaları...
28.11.2022 Gündem
Sahte içki kabusu geri döndü! Can kaybı haberleri art arda geldi
Sahte içki kabusu geri döndü! Can kaybı haberleri art arda geldi Sahte içki kabusu geri döndü, ölüm haberleri art arda geldi. Son dört günde Bursa’da beş, İzmir, Muğla ve Antalya’da birer olmak üzere toplam yedi kişi sahte alkolden hayatını kaybetti.
17.11.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Bursa Haberleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bursa haberleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.