Seferler İptal Edildi

Seferler İptal Edildi

Son dakika seferler iptal edildi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan seferler iptal edildi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını seferler iptal edildi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seferler İptal Edildi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seferler iptal edildi gelişmeleri de dahil olmak üzere 302 seferler iptal edildi haberi bulunmuştur. Tüm seferler iptal edildi haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da yoğun sis! Gemi trafiği durduruldu, seferler iptal edildi
İstanbul'da yoğun sis! Gemi trafiği durduruldu, seferler iptal edildi İstanbul'da gece saatlerinde etkili olmaya başlayan sis, sabah saatlerinde yoğunluğunu artırırken bazı vapur seferleri de iptal edildi.
29.02.2024 Gündem
Ankara'da asansör tamiri gürültüsü vahşeti! Ölü ve yaralılar var
Ankara'da asansör tamiri gürültüsü vahşeti! Ölü ve yaralılar var Ankara'da Hüseyin Alkan (59), asansör tamiri sırasında çıkan gürültü nedeniyle tartıştığı komşusu Uğur Şahan (48) ve oğlu Mehmet Ali Şahan'ı (15) tüfekle vurarak öldürdü, eşi Sevda Şahan ile yönetici Sema Taşkıran'ı (46) yaraladı. Olayın ardından elinde tüfekle binaya girerken kameraya yansıyan Hüseyin Alkan, gözaltına alındı.
25.11.2023 Gündem
Fırtına deniz ulaşımını vurdu! Seferler iptal edildi
Fırtına deniz ulaşımını vurdu! Seferler iptal edildi Marmara Denizi'nde etkili olan fırtına nedeniyle Şehir Hatları ve İDO seferlerinde iptaller yaşanıyor.
25.11.2023 Gündem
BUDO'ya olumsuz hava engeli! Tüm seferler iptal edildi
BUDO'ya olumsuz hava engeli! Tüm seferler iptal edildi Marmara Bölgesini etkisi altına alan elverişsiz hava şartları sebebiyle BUDO, bugün yapacakları tüm seferlerin iptal edildiğini duyurdu.
18.11.2023 Gündem
Gökçeada ve Bozcaada feribot seferlerine 'fırtına' engeli
Gökçeada ve Bozcaada feribot seferlerine 'fırtına' engeli Çanakkale'nin Bozcaada ve Gökçeada ilçesine yarın yapılması planlanan feribot seferleri, Kuzey Ege'deki olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.
3.11.2023 Gündem
THY duyurdu: İstanbul çıkışlı bazı seferler iptal edildi
THY duyurdu: İstanbul çıkışlı bazı seferler iptal edildi Türk Hava Yolları (THY), network alt yapısında sorun nedeniyle biletlere ve rezervasyon işlemlerinde aksaklıklar yaşandığını açıkladı. Yapılan açıklamada, İstanbul çıkışlı 19.00-22.00 arası Türk Hava Yolları tüm seferler iptal edildi.
1.11.2023 Gündem
Hava ulaşımına yağmur engeli! Bazı seferler iptal edildi
Hava ulaşımına yağmur engeli! Bazı seferler iptal edildi İstanbul başta olmak üzere yurt genelinde etkili olan olumsuz hava koşulları hava ulaşımın da olumsuz etkiledi. Türk Hava Yolları (THY) hava koşulları nedeniyle bazı seferlerin iptal edildiğini açıkladı.
1.10.2023 Gündem
Seri katil İngiltere'ye dehşeti yaşattı! Bir gecede 3 kişiyi öldürdü, çok sayıda kişiyi de ezdi...
Seri katil İngiltere'ye dehşeti yaşattı! Bir gecede 3 kişiyi öldürdü, çok sayıda kişiyi de ezdi... İngiltere seri katil kabusu yaşadı. Ülkede 3 kişinin ölümüne ve sayısız insanın yaralanmasına sebep olan şahıs yakalandı. Söz konusu olayın yeni detayları ortaya çıkarken saldırganın bir bakımevine sızmaya çalıştığı görüntüler olay oldu.
14.06.2023 Dünya
İstanbul vapur seferleri iptal mi, 11 Mart vapur seferleri yapılıyor mu? İstanbul’da iptal edilen vapur seferleri hangileri, seferleri neden iptal edildi?
İstanbul vapur seferleri iptal mi, 11 Mart vapur seferleri yapılıyor mu? İstanbul’da iptal edilen vapur seferleri hangileri, seferleri neden iptal edildi? İstanbul vapur seferleri iptal mi, 11 Mart vapur seferleri yapılıyor mu? Sorusunun yanıtı merak ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarısının ardından sabah İstanbul'da etkili olan lodos nedeniyle, İstanbul'da Şehir Hatları'ndaki bazı seferler iptal edildi. Peki, İstanbul’da iptal edilen vapur seferleri hangileri? Seferler başladı mı, İstanbul vapur seferleri ne zaman başlayacak? İşte İptal edilen vapur seferleri…
11.03.2023 Gündem
BUDO seferleri iptal mi? İptal edilen 10 BUDO seferi hangisi, 11 Mart BUDO seferleri neden iptal edildi? İptal edilen 10 BUDO seferi ve saatleri!
BUDO seferleri iptal mi? İptal edilen 10 BUDO seferi hangisi, 11 Mart BUDO seferleri neden iptal edildi? İptal edilen 10 BUDO seferi ve saatleri! BUDO seferleri iptal mi? 11 Mart BUDO seferleri neden iptal edildi? Sorularına yanıt aranıyor. Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO), Bursa-İstanbul arasındaki 10 seferi olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamayacak. Peki, hangi BUDO seferleri iptal edildi?
11.03.2023 Gündem
İDO, BUDO ve Şehir Hatları'nın bazı seferi iptal edildi
İDO, BUDO ve Şehir Hatları'nın bazı seferi iptal edildi Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) ve İstanbul Deniz Otobüslerinin (İDO) seferlerinden bazılarının, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildiği duyuruldu. Kent genelinde etkili olan lodos nedeniyle bazı vapur seferleri de yapılamıyor.
11.03.2023 Gündem
İstanbul'da vapur seferleri iptal mi? Hangi Şehir Hatları vapur seferleri iptal edildi? İşte 9 Şubat 2023 iptal edilen vapur seferleri
İstanbul'da vapur seferleri iptal mi? Hangi Şehir Hatları vapur seferleri iptal edildi? İşte 9 Şubat 2023 iptal edilen vapur seferleri İstanbul'da vapur seferleri iptal mi? Şehir Hatları tarafından yapılan açıklamada hava muhalefeti nedeniyle bazı seferlerin iptal edildiği duyuruldu. Söz konusu açıklama sonrası vatandaşlar "İstanbul'da vapur seferleri iptal mi, hangi seferler iptal edildi?" sorularına yanıt aramaya başladı. İşte 9 Şubat 2023 Perşembe Şehir Hatları vapur seferleri…
9.02.2023 Gündem
İstanbul'da kar alarmı! THY son dakika duyurdu: Seferler iptal edildi
İstanbul'da kar alarmı! THY son dakika duyurdu: Seferler iptal edildi İstanbul'da kar alarmı verildi. Yarından itibaren etkili olması beklenen kar yağışının okulları tatil edebileceği beklentisi de şimdiden başladı. Bugün kar yağışının etkili olacağı 10 ilde 'sarı' alarm verilirken THY, çok sayıda seferini iptal etti.
4.02.2023 Gündem
İstanbul'da yağmur çilesi! Trafik kilitlendi, yoğunluk yüzde 76'lara çıktı
İstanbul'da yağmur çilesi! Trafik kilitlendi, yoğunluk yüzde 76'lara çıktı Kentte gece saatlerinden itibaren başlayan yağış yer yer etkili olmaya devam ederken birçok noktada trafik yoğunluğu yaşanıyor. Deniz ulaşımında da fırtına sebebiyle aksamalar yaşanırken, Şehir Hatları ve BUDO'da bazı seferler iptal edildi.
22.11.2022 Gündem
Filipinleri vurması beklenen Noru Tayfunu nedeniyle yaklaşık 8 bin 500 kişi tahliye edildi
Filipinleri vurması beklenen Noru Tayfunu nedeniyle yaklaşık 8 bin 500 kişi tahliye edildi Filipinleri vurması beklenen Noru Tayfunu nedeniyle alınan önlemler kapsamında yaklaşık 8 bin 500 kişi tahliye edilirken, yarın için eğitim öğretime ara verildi ve devlet dairelerinin çalışmaları askıya alındı.
25.09.2022 Dünya
İDO seferleri iptal mi? 24-25 Eylül İDO iptal seferler!
İDO seferleri iptal mi? 24-25 Eylül İDO iptal seferler! İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş'nin (İDO) bazı seferleri iptal edildi. 24-25 Eylül İDO iptal seferler…
24.09.2022 Yaşam
İstanbul'da beklenen kuvvetli yağış başladı! ‘Sarı kodlu’ uyarı sonrası trafik yüzde 80'e ulaştı
İstanbul'da beklenen kuvvetli yağış başladı! ‘Sarı kodlu’ uyarı sonrası trafik yüzde 80'e ulaştı İstanbul'da beklenen kuvvetli yağış saat 17.00 sıralarında başladı. "Sarı kodlu" uyarının yapıldığı kentte yağış etkisini sürdürürken trafik adeta durma noktasına geldi. Öte yandan fırtınanın etkisiyle Beylikdüzü'nde bir binanın balkonu çöktü.
18.05.2022 Gündem
Çanakkale'de, adalara bazı feribot seferleri iptal edildi
Çanakkale'de, adalara bazı feribot seferleri iptal edildi Çanakkale'de, Gökçeada ve Bozcaada'ya bugünkü bazı feribot seferleri, fırtına nedeniyle iptal edildi.
18.05.2022 Gündem
Hava ulaşımına sis engeli! Bazı seferler iptal edildi
Hava ulaşımına sis engeli! Bazı seferler iptal edildi Trabzon'da hava muhalefeti nedeniyle bazı uçak seferleri iptal edildi. Hava şartlarının düzelmesinin ardından seferlerin gerçekleştirilmesi planlanıyor.
29.04.2022 Yaşam
BUDO seferleri iptal mi, devam ediyor mu? Bursa ile İstanbul arası deniz otobüsü seferleri!
BUDO seferleri iptal mi, devam ediyor mu? Bursa ile İstanbul arası deniz otobüsü seferleri! BUDO seferleri iptal mi? Bursa ile İstanbul arasında Bursa Büyükşehir Belediyesince karşılıklı işletilen deniz otobüsü seferlerinden bazıları olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamayacak.
11.04.2022 Yaşam
Bozcaada ve Gökçeada feribot seferlerine 'fırtına' engeli
Bozcaada ve Gökçeada feribot seferlerine 'fırtına' engeli Çanakkale'de, Kuzey Ege'deki poyraz nedeniyle Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine çok sayıda feribot seferi iptal edildi.  
20.03.2022 Gündem
THY'den olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal kararı!
THY'den olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal kararı! Türk Hava Yolları (THY), İstanbul'da etkili olması beklenen kar yağışı nedeniyle 10 Mart'ta İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nda bazı seferlerini iptal etti.
8.03.2022 Gündem
Uçuşlar iptal oldu; Ukraynalı yolcular İstanbul Havalimanı'nda kaldı
Uçuşlar iptal oldu; Ukraynalı yolcular İstanbul Havalimanı'nda kaldı Rusya'nın Ukrayna'ya girmesinin ardından uçuşları iptal olan Ukraynalı yolcular İstanbul Havalimanı'nda kaldı.  Bilet iptal işlemlerini tamamlayan bazı yolcular havayolu şirketleri tarafından otellere yerleştirildi. 
24.02.2022 Gündem
Deniz ulaşımına "fırtına" engeli: Bazı Deniz Otobüsü ve feribot seferleri iptal oldu
Deniz ulaşımına "fırtına" engeli: Bazı Deniz Otobüsü ve feribot seferleri iptal oldu Olumsuz hava şartları nedeniyle, İstanbul Deniz Otobüsleri ile Gökçeada ve Bozcaada'ya yapılacak bazı feribot seferleri iptal edildi.
23.02.2022 Yaşam
Vapurlar çalışıyor mu? Vapur seferleri iptal mi oldu? Şehir hatları vapur seferleri iptal mi?
Vapurlar çalışıyor mu? Vapur seferleri iptal mi oldu? Şehir hatları vapur seferleri iptal mi? Marmara’da kuvvetli yağı ve rüzgar etkili oluyor. İDO ve BUDO'nun bugün yapacakları bazı seferlerinin olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildiği duyuruldu. Yağışların kuvvetli olması nedeniyle vatandaşlar olumsuzluklara karşı sel, su baskını, ulaşımda aksamalar, kuvvetli rüzgar vb. dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği uyarıları yapılıyor. Etkili olan sert rüzgar ve yağış nedeniyle, İDO ve BUDO'nun bugün yapacakları bazı seferler iptal edildi. Peki, Vapurlar çalışıyor mu? Vapur seferleri iptal mi oldu? Şehir hatları vapur seferleri yapılıyor mu? İşte detaylar…
8.02.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Seferler İptal Edildi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seferler iptal edildi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.