Şef

Şef

Son dakika şef haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şef ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şef haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şef

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şef gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.881 şef haberi bulunmuştur. Tüm şef haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çöpten servet çıktı! İsrafın bedeli: 1 trilyon dolar
Çöpten servet çıktı! İsrafın bedeli: 1 trilyon dolar Ünlü şef Refika Birgül, İstanbul Kuzguncuk’ta çöp konteynerlerine girdi. Birgül, bağ bağ roka, maydanoz, poşette ekmek ve keke kadar sayısız gıda atığını çöpten çıkardı ve israfı önleme çağırsı yaptı.
22.04.2024 Gündem
Tarım ve Orman Bakanlığı görevde yükselme sınavı ne zaman? Tarım Bakanlığı unvan değişikliği sınavı olacak mı?
Tarım ve Orman Bakanlığı görevde yükselme sınavı ne zaman? Tarım Bakanlığı unvan değişikliği sınavı olacak mı? Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde, Tekniker, Veteriner Hekim ve çeşitli unvanlarda görev yapan personel 14  yıldır görevde yükselme sınavının açılmasını bekliyor. Peki, Tarım ve Orman Bakanlığı unvan değişikliği sınavı ve GYS ne zaman? Bu yıl Tarım Bakanlığı görevde yükselme sınavı yapılacak mı?
14.03.2024 Çalışma Hayatı
MEB GYS tercihleri ne zaman başlayacak 2024? MEB GYS tercih kılavuzu ne zaman yayınlanacak 2024, MEB Görevde Yükselme tercihleri belli oldu mu?
MEB GYS tercihleri ne zaman başlayacak 2024? MEB GYS tercih kılavuzu ne zaman yayınlanacak 2024, MEB Görevde Yükselme tercihleri belli oldu mu? Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) 9 Temmuz'da gerçekleştirilen "Milli Eğitim Bakanlığı Merkez ve Taşra Teşkilatı Görevde Yükselme Yazılı Sınavı" sonuçlarına göre, mevzuat gereği yapılacak sözlü sınav 6 Ocak'ta memur ve sayman grubu, 7 Ocak'ta şef ünvanlı kadrolar ve 8-12 Ocak'ta şube müdürlüğü kadroları için yapıldı. Peki, MEB Görevde Yükselme tercihleri ne zaman 2024? MEB GYS tercih kılavuzu ne zaman yayınlanacak 2024?
14.03.2024 Çalışma Hayatı
MEB sınavsız unvan değişikliği 2024! MEB sınavsız unvan değişikliği sınavı ne zaman yapılacak 2024?
MEB sınavsız unvan değişikliği 2024! MEB sınavsız unvan değişikliği sınavı ne zaman yapılacak 2024? Taşra teşkilatında eğitim öğretim hizmetleri sınıfı dışında diğer hizmet sınıflarında görev yapan personellerin sınavsız unvan değişikliğine ilişkin sınavın ne zaman yapılacağı sorgulanıyor. Peki, 2024 MEB sınavsız unvan değişikliği sınavı ne zaman?
9.03.2024 Gündem
MEB şef atamaları ne zaman? MEB görevde yükselme sınavı 2024 ne zaman? İşte şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık atama kılavuzu
MEB şef atamaları ne zaman? MEB görevde yükselme sınavı 2024 ne zaman? İşte şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık atama kılavuzu Millî Eğitim Bakanlığınca şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık için görevde yükselme sınavı atama duyurusu yayımlandı.  
9.03.2024 Çalışma Hayatı
Ramazan ayının güzelliği Kanal D’de yaşanıyor
Ramazan ayının güzelliği Kanal D’de yaşanıyor “M.Fatih Çıtlak İle Sahur Vakti” ve “Arda’nın Ramazan Mutfağı”, Ramazan ayı boyunca ekrana gelecek.
8.03.2024 Magazin
Vedat Milor: Benim kalbime giden yol midemden geçmedi…
Vedat Milor: Benim kalbime giden yol midemden geçmedi… Gastronomi dünyasının belki de en bilinen ismi Vedat Milor, Hürriyet'ten Hakan Gence'nin Youtube programına konuk oldu. Milor, programda; yemekten, lezzete, yemek konusunda seçici olmadan, yediği ilginç tatlara kadar birçok açıklama yaptı.
7.02.2024 Magazin
6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde 30 bin kişiye taziye yemeği
6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde 30 bin kişiye taziye yemeği Hatay'ın İskenderun ilçesinde 3 bin 500 gönüllünün katılımıyla depremzedelere 17 milyon kap sıcak yemek dağıtımı yapan, gastronominin Nobel ödüllü şefi Ebru Baybara Demir’in kurduğu Gönül Mutfağı, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde 30 bin kişiye taziye yemeği dağıttı.
6.02.2024 Gündem
Nusret Gökçe restoranında ödenen milyonluk hesabı paylaştı!
Nusret Gökçe restoranında ödenen milyonluk hesabı paylaştı! Dünya çapında 'Salt Bae' olarak tanınan ünlü şef Nusret Gökçe, Instagram sayfasından Dubai'deki restoranında ödenen 3 milyon 256 bin 410 TL'yi bulan bir hesabın fotoğrafını paylaştı. Gökçe'nin sosyal medyada gündem olan gönderisine, takipçilerinden yorum yağdı.
22.01.2024 Magazin
Rotahane kültür ve tarih şehri Erzurum’da! Pervin Ersoy: 66’ncı şehre ulaştık
Rotahane kültür ve tarih şehri Erzurum’da! Pervin Ersoy: 66’ncı şehre ulaştık Türkiye’nin zengin kültürel varlıklarını tanıtmak ve bu varlıkların iç turizm bağlamında farkındalığını arttırmak amacıyla hayata geçirilen Rotahane, Erzurum’da kültür ve tarih dolu bir yolculuk yaptı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un eşi Pervin Ersoy’un kurucusu olduğu Rotahane’nin 66’ncı durağı olan Erzurum’da Urartulardan Osmanlılara, Selçuklulardan Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş dönemine kadar birçok eser, katılımcıların büyük beğenisini kazandı.
21.01.2024 Gündem
Hadise bu sefer de ünlü şefle anıldı! Hadise’den ‘aşk’ açıklaması geldi
Hadise bu sefer de ünlü şefle anıldı! Hadise’den ‘aşk’ açıklaması geldi Sahne performansı ve sosyal medyada paylaştığı cesur pozlarıyla sık sık gündeme gelen Hadise şimdi ise aşk haberiyle gündeme geldi. Hadise'nin ünlü şef Gürkan Topçu'yla aşk yaşadığı iddia edildi. Söz konusu haberlerin ardından Hadise'den açıklama geldi.
20.01.2024 Magazin
227 saat boyunca yemek pişirdi dünya rekoruna aday oldu
227 saat boyunca yemek pişirdi dünya rekoruna aday oldu Ganalı şef Failatu Abdul-Razak, 227 saat boyunca yemek pişirerek dünya rekoru sahibi 119 saat 57 dakika yemek pişiren İrlandalı Alan Fisher'ı geçti. Guinness Dünya Rekorları, Abdul-Razak'a cevap vererek, "Kanıtları inceleyeceğiz" dedi.
11.01.2024 Dünya
MasterChef şampiyonu belli oluyor: MasterChef All Star finali ne zaman? MasterChef bu hafta yok mu?
MasterChef şampiyonu belli oluyor: MasterChef All Star finali ne zaman? MasterChef bu hafta yok mu? MasterChef 1 hafta boyunca ekrana gelmeyecek. tv8 yayın akışında yer alan bilgilere göre bu hafta boyunca Survivor All Star yayınlanacak. Barbaros, Esra, Hasan ve Tahsin'in son dörde kaldığı MasterChef All Star finali ne zaman yapılacak? Somer Şef şampiyonun belli olacağı MasterChef All Star final tarihini açıklarken, 1 Ocak Pazartesi günü Survivor All Star'ın yayınlanması izleyenlerin kafasını karıştırdı.
2.01.2024 Televizyon
Parazit filmi oyuncusu Lee Sun Kyun öldü! Neden öldü, aracında bulunan Lee Sun-Kyun’ın ölüm sebebi ne, intihar mı?
Parazit filmi oyuncusu Lee Sun Kyun öldü! Neden öldü, aracında bulunan Lee Sun-Kyun’ın ölüm sebebi ne, intihar mı? Lee Sun Kyun öldü mü? Güney Kore polisi Çarşamba günü yaptığı açıklamada, Oscar ödüllü "Parazit" filminin aktörü Lee Sun-kyun'un hayatını kaybettiğini duyurdu. Peki, Lee Sun Kyun neden öldü, Parazit filmi oyuncusu kimdir, kaç yaşında, intihar mı etti?
27.12.2023 Gündem
MasterChef All Star'da geri sayım başladı, ilk ceketi alan belli oldu!
MasterChef All Star'da geri sayım başladı, ilk ceketi alan belli oldu! TV8 yarışması MasterChef All Star'da 25 Aralık Pazartesi günü başlayan ceket savaşlarında yarışmada kalan son 7 yarışmacı kıyasıya mücadele edecek. Şef ceketini kazanan yarışmacı şampiyonluk hayallerine bir adım daha yaklaşacak.
26.12.2023 Televizyon
Arda Türkmen'in dolandırıcılarla başı dertte! 'Bana 1000 Euro ver, düşeyim yakandan'
Arda Türkmen'in dolandırıcılarla başı dertte! 'Bana 1000 Euro ver, düşeyim yakandan' Son dönemde ortaya çıkan yeni dolandırıcılık yöntemlerinden biri de ünlü restoranların internet sitelerini kopyalayıp, müşterilerden sahte rezervasyonlar için kapora ücreti almak oldu. Ünlü şef Arda Türkmen de dolandırıcıların hedefi oldu. Arda Türkmen yaşadıklarını anlatırken dolandırıcıların kendisinden de Bin Euro istediğini söyledi. Prof. Dr. Berk Üstündağ ise yapay zeka araçlarının kullanılarak dolandırıcılığın arttığını vurguladı.
3.12.2023 Magazin
Somer Şef hiçbir şartı kabul etmedi: MasterChef All Star'da Barbaros'u stüdyodan kovdu, mesajı verdi!
Somer Şef hiçbir şartı kabul etmedi: MasterChef All Star'da Barbaros'u stüdyodan kovdu, mesajı verdi! MasterChef All Star'da bu akşam oynanan ödül oyununda ipler gerildi. Somer Sivrioğlu ve MasterChef Barbaros arasında yaşanan gerilim, sezonun en önemli olayları arasında gösterildi. Kırmızı ve mavi takım arasında yaşanan kıran kırana mücadele sürerken finale yaklaşan oyunda artık son tartışmalar yaşanıyor.
1.12.2023 Televizyon
MasterChef'te kestane gecesi: 1 Aralık MasterChef All Star ödül oyununu kim kazandı, eleme adayı kim oldu?
MasterChef'te kestane gecesi: 1 Aralık MasterChef All Star ödül oyununu kim kazandı, eleme adayı kim oldu? MasterChef All Star'da ödül oyunu gecesi yaşanıyor. Gecenin konsepti ise kestane oldu. Jüri, şef adaylarından 5 çeşit yemek istedi. Menüde (Soğuk başlangıç, çorba, ara sıcak, ana yemek, tatlı) var. Kestaneyi en iyi yapan ilk etabı kazanacak. Peki 1 Aralık MasterChef ödül oyununu kim kazandı? MasterChef'te son eleme adayı kim oldu? İşte detaylar...
1.12.2023 Televizyon
Festival gibi konser! Tekfen Filarmoni, kurucusu Ali Nihat Gökyiğit’i anıyor
Festival gibi konser! Tekfen Filarmoni, kurucusu Ali Nihat Gökyiğit’i anıyor Tekfen Filarmoni, kurucusu Ali Nihat Gökyiğit’i iki özel konserle anıyor. Daimî Şef Aziz Shokhakimov yönetimindeki orkestra, Bulgar Liya Petrova ile seslendireceği Erich Korngold’un Keman Konçertosunu’nun ardından kemança, kanun, ud ve ney ustaları Mehri Arifqızı, Göksel Baktagir, Yurdal Tokcan ve Ercan Irmak ile Gökyiğit’in en sevdiği eserlerin icra edileceği konserde İstanbul ve İzmir’deki klasik müzik severler, unutulmaz bir geceye şahit olacak.
24.11.2023 Kültür Sanat
MasterChef'te kaptanlar kim oldu? 20 Kasım MasterChef All Star yeni takımlar belli oldu!
MasterChef'te kaptanlar kim oldu? 20 Kasım MasterChef All Star yeni takımlar belli oldu! MasterChef All Star'da 20 Kasım akşamı kaptanlık oyunu oynandı. Mavi ve kırmızı takımın yeni kaptanlarını belirlemek için tezgah başına geçildi. Günün konsepti içli köfte oldu. Şeflere en iyi tabağı çıkarmak için yarışan şef adayları heyecanlı anlar yaşadı. Peki 20 Kasım MasterChef takım kaptanları kim oldu? Detaylar haberimizde.
20.11.2023 Televizyon
MasterChef’te 2. altın kaşığı kim aldı? MasterChef’te atılan kaşık gerçekten altın mı, ilk altın kaşığı kim aldı, MasterChef All Star’da kaşık kime atıldı?
MasterChef’te 2. altın kaşığı kim aldı? MasterChef’te atılan kaşık gerçekten altın mı, ilk altın kaşığı kim aldı, MasterChef All Star’da kaşık kime atıldı? MasterChef Türkiye All Star 150. Bölümü 15 Kasım Çarşamba akşamı ekrana geliyor. Sezonun ikinci altın kaşığı sahibini buluyor. Bu akşamki yeni bölümde altın kaşığı kimin aldığı merak ediliyor. Danilo, Mehmet ve Somer şef sezonun ikinci altın kaşığını atıyor. En güzel tabağını yaparak altın kaşıkla ödüllendirilen yarışmacının kim olduğu yoğun bir şekilde sorgulanıyor.
15.11.2023 Televizyon
Udon hangi ülkenin, nerenin yemeği? MasterChef All Star'da Udon tarifi var! Udon nasıl yapılır?
Udon hangi ülkenin, nerenin yemeği? MasterChef All Star'da Udon tarifi var! Udon nasıl yapılır? Udon hangi ülkenin yemeği sorusunun yanıtı merak ediliyor. MasterChef All Star'da bu akşam şef adayları Udon tarifi hazırlıyor. Potanın ikinci aşamasının yaşandığı yarışmanın bu akşamki bölümünde Udon yemeği hazılanacak. Biz de bu kıtalar aşan Udon yemeğinin tarifini araştırdık. Peki Udon nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? Detaylar haberimizde.
13.11.2023 Yaşam
Hastane otoparkında bulunmuştu! Sır perdesi aralandı, ceset TV sunucusuna ait çıktı
Hastane otoparkında bulunmuştu! Sır perdesi aralandı, ceset TV sunucusuna ait çıktı Ataşehir'de hastane otoparkında otomobil içinde bulunan cesedin televizyon programlarında sunuculuk yapan Işıl Deniz Palabıyıklar (41)'a ait  olduğu belirlendi. Otomobilde silahla ateş ederek ablasını öldürdüğünü itiraf eden Işın Miraç Palabıyıklar ifadesinde " Ben demans hastası olan anneanneme bakıyorum. Bakım sırasında bazen sesimi yükseltmek zorunda kalıyorum. İşte bu anlardan birinde video çekmiş. Bana bu videoyu kullanarak şikayetçi olacağını, hatta daha önceden benim üzerine yapılan ev ve otomobili geri alacağını söylüyordu" dedi. 
11.11.2023 Yaşam
Pasta Şefi Atonio Bachour kimdir? MasterChef jüri konuğu Atonio Bachour nereli, kaç yaşında?
Pasta Şefi Atonio Bachour kimdir? MasterChef jüri konuğu Atonio Bachour nereli, kaç yaşında? Ödüllü Pasta şefi Antonio Bachour MasterChef All Star'a konuk oldu. MasterChef Türkiye'ye konuk jüri olarak katılacak isim olan Antonio Bachour hakkındaki araştırmalar hızlandı. 2011 yılında Amerika'nın en iyi on pasta şefinden biri seçilen, 2011 ödülüne da aday gösterilerek 2012 Pişirme ve Pastacılık Yenilikçisi Zest Ödülü'nü kazanan Atonio Bachour merak ediliyor. Peki, Antonio Bachour kimdir, nereli, kaç yaşında? Pasta şefi Antonio Bachour’ın hayatı…
11.11.2023 Televizyon
Antalya’da 'Ata’ya Saygı' uçuşu
Antalya’da 'Ata’ya Saygı' uçuşu Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin son durağı olan Antalya, Türk Yıldızları’nın muhteşem gösterisiyle Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü andı. Konyaaltı sahilinde “Ata’ya Saygı” uçuşu yapan Türk Yıldızları, özellikle çocukların büyük ilgisiyle karşılaştı.
11.11.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Şef ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şef haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.