Seçmen Sorgulama

Seçmen Sorgulama

Son dakika seçmen sorgulama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan seçmen sorgulama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını seçmen sorgulama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seçmen Sorgulama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seçmen sorgulama gelişmeleri de dahil olmak üzere 119 seçmen sorgulama haberi bulunmuştur. Tüm seçmen sorgulama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seçim kağıdı zorunlu mu, olmadan oy kullanabilir miyim? Seçmen bilgi kağıdı e devletten alınır mı, seçmen kağıdı olmayan oy kullanabilir mi?
Seçim kağıdı zorunlu mu, olmadan oy kullanabilir miyim? Seçmen bilgi kağıdı e devletten alınır mı, seçmen kağıdı olmayan oy kullanabilir mi? Yaklaşık 61 milyon seçmen 31 Mart’ta oy kullanacak. 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticilerini seçecek olan vatandaşlar seçmen bilgi kağıtlarına yönelik araştırmalarını hızlandırdı. Peki, seçmen bilgi kağıdı olmadan oy kullanılır mı, seçmen bilgi kağıdı zorunlu mu? Seçmen kağıdı olmayan biri oy kullanılabiliyor mu?
30.03.2024 Gündem
Türkiye sandık başına gidiyor! Sonuçlar anbean gazetevatan.com'da olacak
Türkiye sandık başına gidiyor! Sonuçlar anbean gazetevatan.com'da olacak Türkiye yarın yerel yönetimlerde görev yapacak isimleri seçmek için sandığa gidiyor. Seçimlerde 81 il, 973 ilçe ve 390 beldede binlerce aday yarışacak. Yayın yasaklarının kalkmasının ardından en hızlı ve en ayrıntılı seçim sonuçları gazetevatan.com'da olacak...
30.03.2024 Gündem
Seçime kaç gün kaldı? Yerel Seçim hangi gün yapılacak? Seçim yasakları belli oldu!
Seçime kaç gün kaldı? Yerel Seçim hangi gün yapılacak? Seçim yasakları belli oldu! 31 Mart yerel seçim için geri sayım başladı. Tarih yaklaşırken de seçimle ilgili yasaklar ve ayrıntılar da araştırılmaya başlandı. Peki seçime kaç gün kaldı? Yerel seçim hangi gün yapılacak? 2024 seçim yasakları ve seçmen sorgulama hakkında bilgiler haberimizde.
26.03.2024 Gündem
YSK seçmen kağıtları ne zaman dağıtılacak? Seçmen kaydı sorgulama
YSK seçmen kağıtları ne zaman dağıtılacak? Seçmen kaydı sorgulama Yerel seçimlere az bir zaman kala, seçmenler hangi okullarda ve sandıklarda oy kullanacakları için araştırmalarını arttırdı. Peki, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) seçmen kağıtları ne zaman verilecek?
28.02.2024 Gündem
İşte adım adım seçmen kaydı sorgusu
İşte adım adım seçmen kaydı sorgusu 14 Mayıs seçimlerine geri sayım sürüyor. Seçmenlerin nerede oy kullanacakları, sandık numaraları gibi pek çok detay e-devlet sistemine tanımlandı. Peki seçmenler oy kullanacakları adresleri nasıl öğrenecek? Adım adım, CNN TÜRK Muhabiri Merve Tokaz ile kameraman Halil Kahraman'ın haberinde.
24.04.2023 Gündem
Nerede oy kullanacağım 2023 e devlet sorgulama! TC no ile seçmen sorgulama nasıl yapılır, hangi sandıkta ve okul oy kullanacağım? YSK yurtiçi seçmen sorgulama
Nerede oy kullanacağım 2023 e devlet sorgulama! TC no ile seçmen sorgulama nasıl yapılır, hangi sandıkta ve okul oy kullanacağım? YSK yurtiçi seçmen sorgulama Nerede oy kullanacağım? Sorusuna Yüksek Seçim Kurulu 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerle ilgili verileri açıkladıktan sonra yanıt aranıyor. Seçime 27 gün kaldı. Yurt içinde 60 milyon 843 seçmenin oy kullanacak. Toplam seçmen sayısı ise 64 milyon 113 bin 941 olarak açıklandı. YSK sandık ve oy kullanılacak yerleri de e-Devlet üzerinden açıkladı. Peki, hangi okulda oy kullanacağım? İşte YSK seçmen kaydı sorgulama…
17.04.2023 Gündem
Yeni yöntemleri ifşa oldu! Seçmenler hedefte, bu linke sakın tıklamayın
Yeni yöntemleri ifşa oldu! Seçmenler hedefte, bu linke sakın tıklamayın Dolandırıcıların yeni yöntemi ortaya çıktı. Gündemdeki her konuyla ilgili vatandaşı dolandırmaya çalışan sahtekarlar şimdi de seçmenleri hedef aldı. Yüksek Seçim Kurulu adıyla sahte mail atan dolandırıcılar, vatandaşların kişisel bilgilerini çalıyor. İşte haberin detayları...
17.04.2023 Gündem
Dolandırıcıların hedefinde bu kez seçmenler var! ‘Seçmen kaydınızı sorgulayın' tuzağı
Dolandırıcıların hedefinde bu kez seçmenler var! ‘Seçmen kaydınızı sorgulayın' tuzağı Link size ait verilerin toplanmasına sebep oluyor, sadece para ve kredi kartı bilgileri değil, kişisel bilgileriniz de toplanıyor. Seçimlere haftalar kala yeni bir dolandırıcılık yöntemi ortaya çıktı. ‘Seçmen kaydınızı sorgulayın’ yazılı mail ve SMS gönderen dolandırıcılar, linki tıklayanları tuzaklarına düşürüyor. Kişisel bilgilerin ele geçirildiğini belirten uzmanlar, alınması gereken önlemleri tek tek anlattı.
31.03.2023 Gündem
Seçmen kaydı sorgulama 2023! Seçmen listeleri ne zaman açıklanacak, seçmen kağıdı nereden alınır, ne zaman gelir? Seçmen kaydı nasıl sorgulanır? YKS ve e devlet seçmen sorgulama!
Seçmen kaydı sorgulama 2023! Seçmen listeleri ne zaman açıklanacak, seçmen kağıdı nereden alınır, ne zaman gelir? Seçmen kaydı nasıl sorgulanır? YKS ve e devlet seçmen sorgulama! Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün attığı imzayla 14 Mayıs'ta seçim kararı aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada "Anayasamızın 116’ncı maddesinin verdiği yetkiyle, 18 Haziran 2023'te yapılması gereken seçimlerin 14 Mayıs’ta yenilenmesi kararını imzaladım. Resmî Gazete'de yayımlanacak bu kararın ardından, YSK iki aylık seçim takvimini başlatacaktır" ifadelerini kullandı. Seçim tarihi Resmi Gazete’de yayımlandı. Seçim tarihinin netleşmesiyle seçmen sorgulama için yapılan aramalar da arttı. Seçmen listeleri ne zaman açıklanacak, seçmen kağıdı nereden alınır? Seçmen kaydı nasıl sorgulanır? İşte YKS seçmen sorgulama süreci hakkında merak edilen detaylar…
11.03.2023 Gündem
Seçmen Bilgi Kağıdı olmayan oy kullanabilir
Seçmen Bilgi Kağıdı olmayan oy kullanabilir İstanbul’da 10 milyon 560 bin 963 seçmen, 31 bin 342 sandıkta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı’nı seçmek için oy kullanacak. Seçmenlerin oy kullanabilmesi için seçmen bilgi kağıdını veya T.C. kimliğini ispata elverişli bir belgeyi de ibraz etmesi şart.
23.06.2019 Siyaset
Nerede oy kullanacağım? Seçmen sorgulama e-devlette
Nerede oy kullanacağım? Seçmen sorgulama e-devlette İstanbul'da seçmenler, 23 Haziran İstanbul seçiminde nerede oy kullanacağını bugünden itibaren e-devlet üzerinden öğrenebilecek.
18.05.2019 Siyaset
YSK milyonlarca kişiye bu mesajı yolladı!
YSK milyonlarca kişiye bu mesajı yolladı! YSK milyonlarca kişiye gönderdiği mesajda "31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçiminde oy pusulaları tek zarfa konulacaktır" dedi. İşte 6 adımda oy kullanma rehberi...
28.03.2019 Gündem
YSK'nin 69 yıllık serüveni!
YSK'nin 69 yıllık serüveni! Yüksek Seçim Kurulu (YSK), gelişen teknolojiye ayak uydurarak seçimlerin düzen içinde yapılması amacıyla kuruluşundan bu yana geçen 69 yıldır çalışmalarını sürdürüyor. 2006'da hayata geçirilen SEÇSİS ile tüm iş ve işlemleri bilgisayar ortamına taşıyan YSK'de son yıllarda yapılan değişikliklerle seçim sonuçlarının hızla alınması sağlandı.
15.02.2019 Siyaset
YSK seçmen sorgulama nasıl yapılır?
YSK seçmen sorgulama nasıl yapılır? On milyonlarca vatandaşı ilgilendiren YSK seçmen sorgulama sayfası erişime açıldı. Yüksek Seçim Kurulu'nun bu sorgulama sayfası ile vatandaşlar 31 Mart yerel seçimlerinde hangi sandıkta oy kullanacaklarını öğrenebilecek.
6.02.2019 Gündem
Seçmen listeleri askıya çıktı
Seçmen listeleri askıya çıktı Yüksek Seçim Kurulunca (YSK), mahalli idareler seçimi için bugün askıya çıkarılan muhtarlık bölgesi askı listeleri 17 Ocak Perşembe günü saat 17.00'ye kadar askıda kalacak.
4.01.2019 Siyaset
Nerede oy kullanacağım? YSK seçmen sorgulama işlemi nasıl yapılır?
Nerede oy kullanacağım? YSK seçmen sorgulama işlemi nasıl yapılır? Nerede oy kullanacağım sorusu son günlerde en çok merak edilen sorular arasında ilk sırada yer alıyor! 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. dönem Milletvekilliği seçimlerinde oy kullanacak olan vatandaşlar seçmen sorgulama işleminin nasıl yapıldığını merak ediyor. Peki YSK seçmen sorgulama işlemi nasıl yapılır?
22.06.2018 Gündem
Yeni pusula verilmeyecek!
Yeni pusula verilmeyecek! 24 Haziran’daki seçimde pusulalara, “TERCİH” veya “EVET” mührü dışında imza, işaret yapılmayacak, zarfa pusulalar dışında bir şey konulmayacak. Yanlış oy kullandığını düşünen ve yeni pusula isteyen seçmene yenisi verilmeyecek
21.06.2018 Gündem
Seçmen sorgulama ekranı - Oy kullanma saatleri nedir?
Seçmen sorgulama ekranı - Oy kullanma saatleri nedir? Seçmen sorgulama ekranı - Oy kullanma saatleri nedir? Sorularının yanıtları merak konusu oldu. 24 Haziran Pazar günü milyonlarca vatandaş oy kullanacak. 2018 YSK seçmen sorgulama işlemine dair merak edilen tüm detayları haberimizde derledik.
21.06.2018 Gündem
YSK seçmen sorgulama! Oy kullanırken dikkat edilmesi gerekenler...
YSK seçmen sorgulama! Oy kullanırken dikkat edilmesi gerekenler... YSK seçmen sorgulama işleminin nasıl yapıldığı merak ediliyor ve gündemde merakla araştırılıyor. 24 Haziran Cumhurbaşkanını ve 27. Dönem Parlamentosu seçimi için az bir zaman kaldı. Milyonlarca vatandaşın oy kullanırken dikkat etmesi gerekenleri de haberimizde derledik.
20.06.2018 Gündem
YSK seçmen sorgulama! Oy verme saatleri nedir?
YSK seçmen sorgulama! Oy verme saatleri nedir? YSK seçmen sorgulaması nasıl yapılır? Nerede oy kullanacağım? Oy verme saatleri nedir? Sorularının yanıtları gündemde çok fazla araştırılıyor. Cumhurbaşkanlığı ve 27’inci dönem Milletvekilliği seçimi için sayılı günler kala seçmen kaydına ilişkin bilgiler merak konusu oldu.
18.06.2018 Gündem
Nerede oy kullanacağım? YSK seçmen sorgulama
Nerede oy kullanacağım? YSK seçmen sorgulama Nerede oy kullanacağım? YSK seçmen sorgulama işlemi nasıl yapılır? Sorularının yanıtlarını haberimizde derledik. Cumhurbaşkanlığı 27. dönem Milletvekilliği seçimleri için az bir zaman kala vatandaşlar heyecanlı bekleyişe başladı. İşte oy kullanacaklar için önemli bilgiler...
11.06.2018 Gündem
Nerede oy kullanacağım? YSK seçmen sorgulama işlemi...
Nerede oy kullanacağım? YSK seçmen sorgulama işlemi... Nerede oy kullanacağım? YSK seçmen sorgulama işlemi nasıl yapılır? Sorularının yanıtlarını haberimizde derledik. Cumhurbaşkanlığı 27. dönem Milletvekilliği seçimleri heyecanlı ve meraklı bekleyiş başladı. İşte seçmen sorgulama işlemi hakkındaki bilgiler...
8.06.2018 Gündem
Nerede oy kullanacağım? (2018 YSK seçmen sorgulama)
Nerede oy kullanacağım? (2018 YSK seçmen sorgulama) Nerede oy kullanacağım? Sorusunun yanıtı milyonlarca vatandaş tarafından merak ediliyor ve gündemde çok fazla araştırılıyor. 2018 YSK seçmen sorgulaması erişime açıldı. İşte oy kullanacaklar için seçmen sorgulama listesi...
4.06.2018 Gündem
Son dakika: YSK seçmen sorgulama sayfası açıldı! Nerede oy kullanacağım?
Son dakika: YSK seçmen sorgulama sayfası açıldı! Nerede oy kullanacağım? Nerede oy kullanacağım sorusunun yanıtı belli oldu. YSK seçmen sorgulama sayfası erişime açıldı. İşte 59 milyon seçmenin oy kullanacağı sandıklar...
1.06.2018 Siyaset
Oy kullanacağınız sandığı YSK'nın sitesinden ve e-Devlet'ten öğrenebilirsiniz
Oy kullanacağınız sandığı YSK'nın sitesinden ve e-Devlet'ten öğrenebilirsiniz 24 Haziran seçimlerinde oy kullanacak vatandaşlar, Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) internet sitesinden ve e-Devlet Kapısı üzerinden hangi sandıkta oy kullanacaklarını öğrenebilecek.
23.05.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Seçmen Sorgulama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seçmen sorgulama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.