Sayısı

Sayısı

Son dakika sayısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sayısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sayısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sayısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sayısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 48.108 sayısı haberi bulunmuştur. Tüm sayısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe Beşiktaş derbisi 3 gol ve kırmızı kart vardı! 2-1
Fenerbahçe Beşiktaş derbisi 3 gol ve kırmızı kart vardı! 2-1 Fenerbahçe, Süper Lig’in 34’üncü haftasındaki derbi karşılaşmasında Beşiktaş’ı 2-1 mağlup etti. Sarı-lacivertli ekibe galibiyeti getiren golleri 30’uncu dakikada Michy Batshuayi ve 69’uncu dakikada İrfan Can Kahveci kaydetti. Beşiktaş’ın tek sayısı ise 82’nci dakikada Cenk Tosun’dan geldi. Öte yandan Beşiktaş’ta Al Musrati, 25’inci dakikada direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
27.04.2024 Fenerbahçe
ÖGG SINAV SORULARI CEVAPLARI: ÖGG sınavı kaçta başladı, kaçta bitti? EGM 108. dönem sınavı
ÖGG SINAV SORULARI CEVAPLARI: ÖGG sınavı kaçta başladı, kaçta bitti? EGM 108. dönem sınavı Özel Güvenlik 108. Temel Eğitim ve 84. Yenileme Eğitimi sınavı (ÖGG) 27 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan kılavuzda 2024 yılının ikinci sınavı için saat ve süre bilgileri yanı sıra soru sayısı ve sonuç açıklanma tarihine de yer verilmişti. Peki, 108. dönem ÖGG sınavı saat kaçta başlıyor, bitiyor, kaç dakika sürecek? İşte 2024 ÖGG sınav soru ve cevapları
27.04.2024 Gündem
Korhan Berzeg olayında çarpıcı detaylar: Paçası parçalanmış pantolonun cebinden çıktı
Korhan Berzeg olayında çarpıcı detaylar: Paçası parçalanmış pantolonun cebinden çıktı Balıkesir'in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, 'Tina' isimli köpeğiyle ayrıldıktan sonra haber alınamayan ve evinin 3,5 kilometre uzağındaki dere kenarında 312 gün sonra kimlik, ehliyet, banka, kredi kartları ve kıyafet parçaları ile kendisine ait olduğu düşünülen kemik parçaları bulunan Korhan Berzeg’i (84) arama çalışmaları sürüyor. Bölgede 3 gündür yapılan arama çalışmalarında başka bir ize rastlanmazken, kadavra köpeği sayısı 4’e çıkarıldı. Arazinin engebeli ve sık bitki örtüsü ile kaplı olması çalışmaları güçleştiriyor.
26.04.2024 Gündem
Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı Mart ayında yüzde 17,1 arttı
Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı Mart ayında yüzde 17,1 arttı TÜİK verilerine göre Mart ayında 226 bin 617 adet taşıtın trafiğe kaydı yapıldı.
25.04.2024 Ekonomi
Kuran'da en çok geçen kelime hangisidir? Kuran-ı Kerim'de tam 2697 kez adı geçiyor!
Kuran'da en çok geçen kelime hangisidir? Kuran-ı Kerim'de tam 2697 kez adı geçiyor! Kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim'de en çok geçen kelime hangisidir? Toplam 6236 ayeti olan ve 114 sure içeren Kuran'da zikredilen kelimelerin sayısı da zaman zaman müslümanların merak konusu olmuştur. Peki Kuran-ı Kerim'de en çok geçen kelime hangisidir? Kaç kez geçer?
25.04.2024 Gündem
Bakan Tekin öğretmen ataması için Kabine toplantısını işaret etti
Bakan Tekin öğretmen ataması için Kabine toplantısını işaret etti Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, önümüzdeki hafta kabine toplanırsa atanacak öğretmen sayısı açıklanacağını duyurdu.
24.04.2024 Çalışma Hayatı
Alman Cumhurbaşkanı Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı destek bekliyoruz
Alman Cumhurbaşkanı Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı destek bekliyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı. İki lider görüşme sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'İsrail ile ticaret ilişkileri' sorusuna "Yoğun ticari ilişkileri artık ayakta tutmuyoruz. O iş bitti. Ticaret Bakanı'mız bunu açıkladı." dedi.
24.04.2024 Gündem
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’den aylar sonra iz bulundu! Bölgede incelemeler devam ediyor
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’den aylar sonra iz bulundu! Bölgede incelemeler devam ediyor Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaklaşık bir yıl önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in aylar sonra ilk defa kimlik, kredi kartı, kıyafet parçaları ve kemik parçaları bulundu. Bölgede 4 jandarma ekibi, komando timi, JASAT ve kadavra köpekleri ile detaylı arama ve inceleme çalışmaları başlatıldı.
24.04.2024 Gündem
EYT'den emekli olanlar dikkat! Yıllık izin ile ilgili kritik detay oraya çıktı
EYT'den emekli olanlar dikkat! Yıllık izin ile ilgili kritik detay oraya çıktı Milyonlarca çalışanı doğrudan ilgilendiriyor. Yaz tatili için plan yapanların sayısı artarken yıllık izin hakkı ile ilgili çok bilinmeyen detaylar ortaya çıkıyor. EYT'den emekli olup çalışmaya devam edenler için önemli bir uyarı yapıldı. İşte detaylar...
24.04.2024 Çalışma Hayatı
Sessiz istifa dalgası patronları da sardı! CEO kopuşlarında rekor kırılacak
Sessiz istifa dalgası patronları da sardı! CEO kopuşlarında rekor kırılacak Pandeminin ardından iş dünyasını saran büyük istifa dalgası, patronları da etkiliyor. Tüm dünyada danışmanlara, “Şirketimi satmak istiyorum” diyen patron sayısı arttı. Fark Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahu Büyükkuşoğlu Serter, “Duygusal yorgunluk var. Patronlar da istifa ediyor, yani şirketlerini satıyorlar” derken, Ventura Partners Ortağı Kerim Kotan, şirketini satmak için bekleyen patron stoku oluştuğunun altını çizdi.
23.04.2024 Çalışma Hayatı
Daire Alan Formülü Nedir? Dairenin Alanı Nasıl Hesaplanır?
Daire Alan Formülü Nedir? Dairenin Alanı Nasıl Hesaplanır? Daire geometride bir çemberin arasında kalan alan şeklinde adlandırılır. Daire için yalnızca dairenin alanı ve yarıçapı hesaplanırken, yarım daire için ise alanı ve çevresi hesaplanmaktadır. Tüm şekillerin olduğu gibi dairenin de bir alan formülü bulunmaktadır. Bu formülü kullanarak tüm dairesel alan sorularını çözmek mümkün olmaktadır.
22.04.2024 Gündem
Çocuk valinin ilk talimatı, "Adana'ya daha fazla yüzme havuzu yapılsın" oldu
Çocuk valinin ilk talimatı, "Adana'ya daha fazla yüzme havuzu yapılsın" oldu Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, koltuğunu temsili olarak Nigahi Soykan İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Öykü Şimşek’e devrederken çocuk valinin ilk talimatı, "Havuz sayısı artırılsın çocuklar yazın boğulmasın" oldu.
22.04.2024 Adana
Türkiye'de 20 yılda arttı! İki milyon kişi yollarını ayırdı
Türkiye'de 20 yılda arttı! İki milyon kişi yollarını ayırdı Türkiye'de son 20 yılda evlenme oranı düşerken, boşanma oranı yükseldi. 2004'te 615 bin 557 olan evlenen çift sayısı, 2023'te 565 bin 435'e geriledi. 91 bin 22 olan boşanma sayısı da 171 bin 881'e yükseldi. Boşananların sayısının yüzde 89 arttığı son 20 yılda; 11 milyon 800 bin 266 çift evlendi, 2 milyon 559 bin 910 çift yollarını ayırdığı açıklandı.
22.04.2024 Gündem
Fenerbahçe Opet şampiyon oldu
Fenerbahçe Opet şampiyon oldu Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi final serisi 5. maçında Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i 3-0 mağlup etti ve seriyi 3-2 kazanıp üst üste 2. kez şampiyon oldu.
21.04.2024 Voleybol
Promosyon miktarları değişti! Bankaların yarışından emekliler kazançlı çıktı, işte ödenen yeni rakamlar
Promosyon miktarları değişti! Bankaların yarışından emekliler kazançlı çıktı, işte ödenen yeni rakamlar Bankalar emekli vatandaşlar için harekete geçti, promosyon miktarları değişti. Tüm emekliler bankaların promosyon ödemelerinden yararlanabiliyor. Ancak üç yıllık taahhüt şartı bulunuyor. Emeklilerin promosyon aldıkları bankada 3 yıl kaması gerekiyor. Emeklilere 18 bin TL'ye varan emekli promosyonu fırsatı sunuluyor. Ödeme miktarının artması ile banka değiştirmek isteyenlerin sayısı da arttı. Peki emekliler hangi şartlarda banka değiştirerek yüksek promosyon alabilir? Öte yandan emekli promosyon kampanyaları Nisan ayı ile birlikte güncellendi. Bankalar müşteri kazanmak adına promosyon rakamlarını tek tek yeniledi. Emekliler, ek gelir sağlayacak olan banka promosyonlarını yakın takibe aldı. Bankaların emekli promosyonu kampanyaları 20 bin TL'ye dayandı. İşte en yüksek promosyon veren bankalar listesi...
21.04.2024 Çalışma Hayatı
Gaziosmanpaşa'da toprak kayması; 24 bina ve toplam 96 kişi tahliye edildi
Gaziosmanpaşa'da toprak kayması; 24 bina ve toplam 96 kişi tahliye edildi Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi'nde bulunan alanda toprak kayması meydana geldi. İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Toprak kaymasının yaşandığı alanda tahliye edilen bina sayısı 24'e yükselmiştir. Tahliye edilen evlerde yaşayan 96 vatandaşımızdan 78'i otellere yerleştirilirken, 18 vatandaşımız ise istekleri doğrultusunda akrabalarının evlerine yerleşmiştir" denildi.
19.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Çalıştayı'na katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Çalıştayı'na katıldı Dünya Sağlık Örgütü'nün 15'incisini düzenlediği Bitkisel İlaçlar İçin Düzenleyici İşbirliği Toplantısı ile Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları Kılavuz ve Strateji Geliştirme Çalıştayı'na katılan Emine Erdoğan, "Artan kronik hastalıklar ve aşırı ilaç kullanımı tüm dünyada sağlık politikalarını yeniden gözden geçirmenin zorunlu olduğu kanısını güçlendirmiştir. Bu noktada Dünya Sağlık Örgütü, geleneksel ve tamamlayıcı tıp yöntemlerinin ülkelerin sağlık sistemlerine dahil edilmesini teşvik etmektedir. Tarihi öğretilerin gün yüzüne çıkarılarak, modern uygulamalara entegrasyonunda üzerimize düşeni yerine getirmek için 2012 yılında Sağlık Bakanlığımız bünyesinde Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Daire Başkanlığı kuruldu" dedi.
19.04.2024 Gündem
Spor Toto devretti, heyecan iyice arttı… Bu hafta 60 milyona koşuyor! Sistemli oynanarak kazanma şansı nasıl artırılır?
Spor Toto devretti, heyecan iyice arttı… Bu hafta 60 milyona koşuyor! Sistemli oynanarak kazanma şansı nasıl artırılır? Hafta sonunda İddaa’nın yanı sıra Spor Toto heyecanı da yine Misli’de yaşanacak. 37. hafta programında 15 bilen çıkmayınca tam 9 milyon 670 bin TL bu haftaya devretti. Futbolseverlerin gözü kulağı bu hafta Spor Toto programındaki karşılaşmalarda olacak. Eğer diğer hafta ikramiye çok fazla kişiye bölünmez ise 15 bilenlerin büyük meblağlar kazanması bekleniyor.
19.04.2024 İddaa
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
19.04.2024 İddaa
Kartlı ödemelerde yüzde 126'lık büyük artış
Kartlı ödemelerde yüzde 126'lık büyük artış Kredi kartları, banka kartları ve ön ödemeli kartlar ile mart ayında yapılan toplam ödeme tutarı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 126 artarak 1 trilyon 181,4 milyar TL oldu.
19.04.2024 Ekonomi
Kartlı ödemelerde yüzde 126'lık büyük artış! Kart adedi de arttı
Kartlı ödemelerde yüzde 126'lık büyük artış! Kart adedi de arttı Kredi kartları, banka kartları ve ön ödemeli kartlar ile mart ayında yapılan toplam ödeme tutarı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 126 artarak 1 trilyon 181,4 milyar TL oldu.
19.04.2024 Ekonomi
Ücretli çalışan sayısı açıklandı! Yüzde 4.1 arttı
Ücretli çalışan sayısı açıklandı! Yüzde 4.1 arttı Sanayi, inşaat ve ticaret-hizmet sektörleri toplamında ücretli çalışan sayısının 2024 Şubat ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 4,1 arttığını açıklayan Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), ücretli çalışan sayısı bir önceki yılın aynı ayında 14 milyon 515 bin 778 kişi olduğunu söyledi.
19.04.2024 Gündem
Bakan Ersoy, turizmde hedefi açıkladı
Bakan Ersoy, turizmde hedefi açıkladı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Turist sayısı olarak 4'üncü sıraya yükseldik. Hedefimiz de dünyada ilk 3'e girmek. Çok hızlı bir şekilde regülasyonlar yapıyoruz. Ülkemizi 60 milyon- 100 milyon bandında turist alan ülkeler seviyesine getirmeyi hedefliyoruz" dedi.
18.04.2024 Gündem
MSB'den İncirlik ve Kürecik açıklaması: Söz konusu değildir
MSB'den İncirlik ve Kürecik açıklaması: Söz konusu değildir Yunanistan'ın Deniz Parkı ilan etme girişimi hakkında konuşan MSB Kaynakları, "Bakanlık olarak Ege Denizi’nde hak, alaka ve menfaatlerimizi korumak ve Yunanistan’ın tek taraflı statü oluşturma çabalarını engellemek maksadıyla teyakkuz halinde bulunmaktayız." ifadelerini kullandı. Bakanlık kaynakları, Kürecik’teki NATO radarının İran’ın İsrail’i vurduğu sırada İsrail’e bilgi aktarıp aktarmadığı yönündeki iddialarla ilgili, "Bu radar sisteminden elde edilen bilgiler NATO prosedürleri çerçevesinde müttefiklerle paylaşılmakta, NATO müttefiki olmayan ülkelerle paylaşımı söz konusu değildir” dedi.
18.04.2024 Gündem
Türkiye'nin ilk ve tek karnavalına Adana'da yoğun ilgi! 4.5 milyar TL katkı sunacak
Türkiye'nin ilk ve tek karnavalına Adana'da yoğun ilgi! 4.5 milyar TL katkı sunacak Adana’da bu yıl 12’nci kez düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nda Atatürk Parkı ve Merkez Park’ta açılan yüzlerce stant, ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.
18.04.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

Sayısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sayısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.