Yaralı Sayısı

Yaralı Sayısı

Son dakika yaralı sayısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yaralı sayısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yaralı sayısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yaralı Sayısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yaralı sayısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.299 yaralı sayısı haberi bulunmuştur. Tüm yaralı sayısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trafik cezaları iptal edildi! Bakan Yerlikaya detayları aktardı
Trafik cezaları iptal edildi! Bakan Yerlikaya detayları aktardı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 9 günlük Ramazan Bayramı tatiline ilişkin trafik verileriyle ilgili basın açıklaması düzenledi. Bakan Yerlikaya, "9 günlük bayram tatilinde 6 bin 530 kaza meydana geldi, 75 kişi hayatını kaybetti" dedi. Bakan Yerlikaya, Düzce’de diğer sürücülere selektörle radar denetimini haber veren 14 sürücüye kesilen trafik cezalarının iptal edildiğini açıkladı.
16.04.2024 Gündem
Bayram tatilinde kazalarda acı bilanço! Bakan Yerlikaya: Selektör cezaları iptal edildi
Bayram tatilinde kazalarda acı bilanço! Bakan Yerlikaya: Selektör cezaları iptal edildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 9 günlük Ramazan Bayramı tatiline ilişkin trafik verileriyle ilgili basın açıklaması düzenledi. Bakan Yerlikaya, bayram tatilinde 6 bin 530 trafik kazası meydana geldiğini, 75 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, Düzce’de diğer sürücülere selektörle radar denetimini haber veren 14 sürücüye kesilen trafik cezalarının iptal edildiğini açıkladı.
16.04.2024 Gündem
Türkiye'den İsrail'e ihracat kısıtlaması! 54 ürün grubunu kapsıyor
Türkiye'den İsrail'e ihracat kısıtlaması! 54 ürün grubunu kapsıyor Ticaret Bakanlığı, Türkiye'nin 54 ürün grubunda İsrail'e ihracat kısıtlaması kararı aldığını duyurdu.
9.04.2024 Gündem
Son 8 yılda Türkiye'de 3 bin 223 deniz aracı kazası oldu
Son 8 yılda Türkiye'de 3 bin 223 deniz aracı kazası oldu Türkiye'de 2016-2023 yıllarında 3 bin 223 deniz aracı kazasında 677 kişi ölü bulundu, 390 kişi kayboldu, 24 bin 975 kişi sağ kurtarıldı.
20.02.2024 Gündem
Gazze’de acı bilanço: Can kaybı en az 28 bin 858
Gazze’de acı bilanço: Can kaybı en az 28 bin 858 İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarında hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısı en az 28 bin 858’e, yaralı sayısı ise 68 bin 667’ye yükseldi.
17.02.2024 Dünya
İran'da Kasım Süleymani'nin mezarı yakınında art arda patlama: Çok sayıda ölü!
İran'da Kasım Süleymani'nin mezarı yakınında art arda patlama: Çok sayıda ölü! ABD'nin insansız hava aracı saldırısında öldürülen İslam Devrim Muhafızları Generali Kasım Süleymani'nin ölümünün dördüncü yıldönümü anma töreni sırasında İran'ın Kerman kentindeki mezarlık yakınında iki patlama meydana geldi. En az 103 kişi hayatını kaybetti, onlarca yaralı var. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran’da gerçekleştirilen terör saldırılarında hayatını kaybedenler için İran'a başsağlığı diledi.
3.01.2024 Dünya
Çekya'da silahlı saldırı! Ölü ve yaralılar var
Çekya'da silahlı saldırı! Ölü ve yaralılar var Çekya’nın başkenti Prag’da bulunan Charles Üniversitesi Felsefe Fakültesi'ne düzenlenen silahlı saldırıda, hayatını kaybedenlerin sayısı 15’e yükselirken, daha önce 30 olarak açıklanan yaralı sayısı ise 24 olarak revize edildi. Saldırganın üniversitedeki saldırıdan önce babasını öldürdüğü ortaya çıktı.
21.12.2023 Dünya
Hamas-İsrail savaşında son dakika! Netanyahu'dan Lübnan'daki Hizbullah'a tehdit: Onlar için feci olacak
Hamas-İsrail savaşında son dakika! Netanyahu'dan Lübnan'daki Hizbullah'a tehdit: Onlar için feci olacak Gazze'deki İsrail'in sivil katliamı devam ederken bölgeden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. İsrailli komandolarla buluşan Başbakan Netanyahu, askerlere Hizbullah ile olası bir savaşta yaşanacaklardan bahsetti. İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, Gazze’deki harekatın 3 ay sürebileceğini söyledi. Gazze’deki Hamas kontrolündeki sağlık kurumu, 7 Ekim’den bu yana öldürülenlerin sayısının 4 bin 651’e çıktığını duyurdu.
23.10.2023 Dünya
İzmir Adliyesi önündeki restoranda iki grup arasında silahlı çatışma çıktı: 1 ölü, 5 yaralı
İzmir Adliyesi önündeki restoranda iki grup arasında silahlı çatışma çıktı: 1 ölü, 5 yaralı İzmir'in Bayraklı ilçesinde, adliyenin karşısındaki bir restoranın üst katında oturan ve bugün davaları olduğu öğrenilen bir gruba dışarıdaki başka bir grup tarafından ateş açıldı. Çıkan çatışmada, 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.
25.09.2023 Gündem
Kocaeli'nin Derince ilçesinde patlama! 12 kişi yaralandı
Kocaeli'nin Derince ilçesinde patlama! 12 kişi yaralandı Kocaeli'nin Derince ilçesindeki Toprak Mahsulleri Ofisi deposunda patlama meydana geldi. TMO silosunda meydana gelen patlamaya ilişkin açıklamalarda bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Derince’de TMO silosundaki patlamada yaralı sayısının 12'ye yükseldiğini, yaralılardan 2’sinin durumunun ağır olduğunu söyledi.
7.08.2023 Gündem
Sahte medyumun akılalmaz planı! 175 milyon dolarlık müthiş vurgun...
Sahte medyumun akılalmaz planı! 175 milyon dolarlık müthiş vurgun... Kendini medyum gibi gösterip 20 yıl boyunca milyonlarca Amerikalıyı dolandıran sahtekar, kendi geleceğinde hapishaneyi boylayacağını öngöremedi. Yakalanan dolandırıcı için ibretlik bir ceza isteniyor.
22.06.2023 Dünya
Otoyolda fırlayan taş, otomobildeki pilotun ölümüne neden oldu
Otoyolda fırlayan taş, otomobildeki pilotun ölümüne neden oldu Ankara'da pilot Saygın Doğan (38), otoyolda otomobiliyle seyir halindeyken karşı yoldan bir aracın geçişi sırasında fırlayan taşın isabet etmesi sonucu hayatını kaybetti.
22.06.2023 Yaşam
Fransa'nın başkenti Paris’te patlama şoku! Yaralı sayısı şok geçirenler dahil 50 kişi
Fransa'nın başkenti Paris’te patlama şoku! Yaralı sayısı şok geçirenler dahil 50 kişi Fransa'nın başkenti Paris'teki patlamayla ilgili bugün açıklama yapan savcılık, 6'sı kritik durumda olmak üzere yaklaşık 50 kişinin yaralandığını açıkladı. Yetkililer hafif yaralanmaların ve patlama sonrası şok geçirenlerin de bu sayıya dahil edildiğini vurguladı.
22.06.2023 Dünya
Paris'te şiddetli patlama!
Paris'te şiddetli patlama! Fransa’nın başkenti Paris’te meydana gelen doğal gaz patlamasında yaralı sayısı 29’a yükseldi.
21.06.2023 Dünya
Rusya, Ukrayna’yı füzeyle vurdu! Yaralılar var
Rusya, Ukrayna’yı füzeyle vurdu! Yaralılar var Rusya, Ukrayna’nın Dnipro bölgesinde yerleşim yerini füzeyle vurdu. Ukrayna Acil Durumlar Servisi, saldırı sonucu 18 kişinin yaralandığını, 2 çocuğun hala enkaz altında olduğunu duyurdu.
4.06.2023 Dünya
İran’da 5.6 büyüklüğünde deprem: 82 yaralı
İran’da 5.6 büyüklüğünde deprem: 82 yaralı İran’ın Hoy kentinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremde yaralı sayısı 104’e yükseldi.
24.03.2023 Dünya
Fay hattı üzerindeki 55 haneli köyde depremden sonra 3 ev kaldı
Fay hattı üzerindeki 55 haneli köyde depremden sonra 3 ev kaldı Fay hattı üzerine kurulu Kahramanmaraş'taki Kuyumcular Köyü neredeyse yok oldu. Var olan 55 evden yalnızca 3'ünün ağır hasarlı olarak kaldığı köyde yaşayan Aytaç Nergis, "Küçük kıyamet diyorlarsa, o buradaydı. Son bir buçuk iki yıldan beri ufak tefek depremler oluyordu ama böyle bir şeyi biz beklemiyorduk "dedi.  
18.02.2023 Gündem
Doğum günlerine 1 gün kalmıştı! Anne ve ikizler yan yana toprağa verildi
Doğum günlerine 1 gün kalmıştı! Anne ve ikizler yan yana toprağa verildi Hatay'ın İskenderun ilçesinde yıkılan Eda Apartmanı’nın enkazından cansız bedenleri çıkarılan Cavide Şahutoğlu ile ikizleri Deniz ve Zeynep Şahutoğlu (10), Samandağ'da yan yana toprağa verildi. Son seçimde CHP'nin İskenderun Belediye Başkan adayı olan Dr. Yılmaz Şahutoğlu, eşi ile yarın doğum günleri olan ikizlerinin cenazesinde gözyaşı döktü.
16.02.2023 Yaşam
Türkiye'yi vuran deprem 100 yıldır Avrupa'da görülen en büyük doğal afet
Türkiye'yi vuran deprem 100 yıldır Avrupa'da görülen en büyük doğal afet Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Avrupa Bölgesi Direktörü Hans Kluge, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin ardından DSÖ'nün Türkiye'nin yanında olduğunu vurgulayarak, "Türkiye'yi vuran deprem 100 yıldır Avrupa'da görülen en büyük doğal afet" dedi.
14.02.2023 Gündem
Tekirdağ'da yazlık konutlar, depremzedelere açılıyor
Tekirdağ'da yazlık konutlar, depremzedelere açılıyor Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde yazlık konut sahipleri, evlerinin kapılarını depremzedeler için açtı. Belediye Başkanı Hikmet Ata, "Talebimize karşılık dönüş iyi oldu. Kendi eşyalı villalarını verdiler, bazıları sıfır yeni binalarını satıştan vazgeçerek tahsis etti. Çekyat, yatak ve yorgan gibi bazı ihtiyaçları da biz giderdik" dedi.
14.02.2023 Gündem
Depremde can kaybı kaç oldu? 14 Şubat Kahramanmaraş depreminde kaç kişi öldü, ölenlerin kimlikleri belli mi? Depremde güncel can kaybı ve yaralı sayısı!
Depremde can kaybı kaç oldu? 14 Şubat Kahramanmaraş depreminde kaç kişi öldü, ölenlerin kimlikleri belli mi? Depremde güncel can kaybı ve yaralı sayısı! 6 Şubat Pazartesi sabahı saat 04:17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7; saat 13.24'te Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde meydana gelen iki deprem başta Kahramanmaraş ve Hatay olmak üzere Adıyaman, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya ve Kilis'i etkiledi. Deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmaları devam ederken AFAD depremlerde can kaybının güncel sayılarını açıklıyor. Peki, Depremde can kaybı kaç oldu? 14 Şubat Kahramanmaraş depreminde kaç kişi öldü, ölenlerin kimlikleri belli mi? Maraş depreminde ölü sayısı kaçta yükseldi? Güncel can kaybı ve yaralı sayısı...
14.02.2023 Gündem
Termal battaniye nedir, özellikleri neler? Termal battaniyenin sarı tarafı ne işe yarar, nasıl çalışır, depremde neden kullanılır?
Termal battaniye nedir, özellikleri neler? Termal battaniyenin sarı tarafı ne işe yarar, nasıl çalışır, depremde neden kullanılır? Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6'lık depremlerin ardından arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Kahramanmaraş, Osmaniye, Şanlıurfa, Kilis, Adana, Diyarbakır, Adıyaman, Hatay, Malatya ve Gaziantep ve daha birçok il ve ilçede ölü ve yaralı sayısı arıyor. Deprem bölgesinde OHAL ilan edilirken, enkazdan çıkarılırken kişilerin üzerine örtülen termal battaniyeler merak konusu oldu. Peki, Termal battaniye nedir, özellikleri neler? Termal battaniyenin sarı tarafı ne işe yarar, nasıl çalışır, depremde neden kullanılır?
13.02.2023 Gündem
Deprem vefat sayısı ve yaralılar! Depremde ölenlerin sayısı kaç öldü, depremde ölenlerin kimlikleri belli oldu mu? Depremde kaç kişi öldü 2023?
Deprem vefat sayısı ve yaralılar! Depremde ölenlerin sayısı kaç öldü, depremde ölenlerin kimlikleri belli oldu mu? Depremde kaç kişi öldü 2023? Depremde ölen kişi sayısı ve yaralı sayısı vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremin 11. Gününde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Deprem bölgesinde enkaz çalışmaları devam ederken sağ çıkarılan vatandaşlar umutları yeşertiyor. Öte yanda deprem ölü sayısı ve yaralı sayısı da güncel olarak paylaşılıyor. Peki, 11 Şubat güncel il il deprem vefat sayısı ve yaralı sayıları kaç oldu, depremde ölenlerin kimlikleri belli oldu mu, depremde kaç kişi öldü Kahramanmaraş, Hatay, Adana, Malatya, Gaziantep, Diyarbakır, Adıyaman illerde ölü ve yaralı sayısı…
11.02.2023 Gündem
Deprem felaketinde 7. gün! Mucize haberleri geliyor, işte bölgede son durum
Deprem felaketinde 7. gün! Mucize haberleri geliyor, işte bölgede son durum 6 Şubat Pazartesi sabahı saat 04:17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7; saat 13.24'te Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde meydana gelen iki deprem, Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya ve Kilis'te büyük yıkıma yol açtı. Depremde vefat sayısı 24 bin 617'e yaralı sayısı ise 80 bin 104'e yükseldi. Öte yandan deprem bölgelerindeki arama kurtarma çalışmalarından peş peşe mucize haberleri geliyor. İşte haberin detayları...
11.02.2023 Gündem
Enkazlar ne zaman kalkar, hangi illerde enkazlar kaldırıldı? Enkaz altında kaç kişi var, belirlenen bir enkaz kaldırma süresi var mı?
Enkazlar ne zaman kalkar, hangi illerde enkazlar kaldırıldı? Enkaz altında kaç kişi var, belirlenen bir enkaz kaldırma süresi var mı?  Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki yıkıcı depremde 5. güne girildi. Ekiplerin arama kurtarma çalışmaları devam ederken, depremzedelerin umutlu bekleyişi de sürüyor. Peki, Enkazlar ne zaman kalkar? Enkaz altında kaç kişi var, belirlenen bir enkaz kaldırma süresi var mı? 
11.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yaralı Sayısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yaralı sayısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.