Savcı Pars

Savcı Pars

Son dakika savcı pars haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan savcı pars ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını savcı pars haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Savcı Pars

haberleri sayfasında son dakika yaşanan savcı pars gelişmeleri de dahil olmak üzere 42 savcı pars haberi bulunmuştur. Tüm savcı pars haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sahte savcı, gerçek savcıya yakalandı! İfadesi herkesi şaşırttı
Sahte savcı, gerçek savcıya yakalandı! İfadesi herkesi şaşırttı Şanlıurda'da ceza infaz kurumunda tutuklu olan dayısı M.K.'nın işlemlerini hızlandırıp tekrar mahkemeye çıkması için kendisini Ankara Cumhuriyet Savcısı olarak tanıtan Alper Pars, Cumhuriyet Savcısı Gökhan K.'nın dikkati sayesinde yakalanırken, dikkat çeken bir itiraf da geldi.
29.11.2023 Gündem
Mehmet Yılmaz Ak sevgilisiyle paylaşım yaptı!
Mehmet Yılmaz Ak sevgilisiyle paylaşım yaptı! Yargı dizisinde Savcı Pars olarak rol alan Mehmet Yılmaz Ak, yakın bir zamanda diziden ayrılmıştı. Sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlü oyuncudan romantik bir paylaşım geldi. Mehmet Yılmaz Ak, kız arkadaşıyla ilk defa paylaşım yaptı.
5.05.2023 Magazin
Yargı'nın Pars Savcısı Mehmet Yılmaz Ak'tan ayrılık açıklaması!
Yargı'nın Pars Savcısı Mehmet Yılmaz Ak'tan ayrılık açıklaması! Mehmet Yılmaz Ak, Kanal D’de ekrana gelen ‘Yargı’ dizisinden sağlık sorunları nedeniyle ayrıldığını açıkladı.
6.03.2023 Magazin
Mehmet Yılmaz Ak hastalığı nedir, Yargı’dan ayrıldı mı? Savcı Pars öldü mü, neden neden ayrılıyor?
Mehmet Yılmaz Ak hastalığı nedir, Yargı’dan ayrıldı mı? Savcı Pars öldü mü, neden neden ayrılıyor? Mehmet Yılmaz Ak Yargı’dan ayrılıyor mu, Yargı Savcı Pars diziden ayrıldı mı? Mehmet Yılmaz Ak, ilk bölümden bu yana başrolünü oynadığı Yargı dizisinden ayrılıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan yapım şirketi, Ak'ın sağlık sorunları nedeniyle kendi isteğiyle diziden ayrıldığını duyurdu. Peki, Mehmet Yılmaz Ak Yargı dizisinden neden ayrılıyor, neyi var?
4.03.2023 Televizyon
Yargı'nın Savcı Pars'ı Mehmet Yılmaz Ak sezonu Alaçatı'da açtı!
Yargı'nın Savcı Pars'ı Mehmet Yılmaz Ak sezonu Alaçatı'da açtı! 'Yargı'da 'Savcı Pars'ı canlandıran oyuncu Mehmet Yılmaz Ak, önceki gün Alaçatı’da görüntülendi. Gazetecilere selam vermeyi ihmal etmeyen Ak, tatilinin güzel gittiği söyledi.
29.06.2022 Magazin
Ünlü dizi Friends'in oyuncusu Mike Hagerty hayatını kaybetti
Ünlü dizi Friends'in oyuncusu Mike Hagerty hayatını kaybetti 90'lı yılların popüler dizisi Friends'te rol alan Mike Hagerty, 67 yaşında hayatını kaybetti.
7.05.2022 Magazin
'Yargı'nın Savcı Pars'ı Mehmet Yılmaz Ak'tan 'fal' itirafı: Flört ettiğim biriydi
'Yargı'nın Savcı Pars'ı Mehmet Yılmaz Ak'tan 'fal' itirafı: Flört ettiğim biriydi Kanal D’nin sevilen dizisi 'Yargı'da ‘Savcı Pars’ karakterini canlandıran Mehmet Yılmaz Ak, YouTube'da yayınlanan “İbrahim Selim ile Bu Gece” programının konuğu oldu. Karakterini yaratırken babasından esinlendiğini söyleyen oyuncu, "Pars, biraz babam gibi" dedi. Ak, "hayat verdiğiniz karakterlerden etkilenip, sokakta sözle taciz eden oldu mu?” sorusuna verdiği yanıtla da dikkat çekti. Öte yandan Ak, flört ettiği bir kadına fal baktığını da itiraf etti.
7.05.2022 Magazin
Arda ile Omuz Omuza 117. bölüm fragmanı yayında!
Arda ile Omuz Omuza 117. bölüm fragmanı yayında! Arda ile Omuz Omuza’nın bu haftaki konuğu Yargı dizisinde "Savcı Pars" rolünü başarıyla oynayan oyuncu Mehmet Yılmaz Ak, tarifi dinleyerek "Bulut Pasta" yapmaya çalışacak.
15.02.2022 Televizyon
Yargı'nın Pars savcısı Mehmet Yılmaz Ak sevgilisinden ayrıldı!
Yargı'nın Pars savcısı Mehmet Yılmaz Ak sevgilisinden ayrıldı! Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'da Savcı Pars karakterine hayat veren Mehmet Yılmaz Ak, bir süredir aşk yaşadığı kendisinden 14 yaş küçük sevgilisi Nazlı Çetin ile yollarını ayırdı. Çift, ayrılık kararı sonrası sosyal medya hesaplarından birlikte oldukları fotoğrafları da kaldırdı.
15.02.2022 Magazin
Yargı'nın Savcı Pars'ı Mehmet Yılmaz Ak: Doğum günümü morgta kutladım
Yargı'nın Savcı Pars'ı Mehmet Yılmaz Ak: Doğum günümü morgta kutladım Yargı dizisinde canlandırdığı Savcı Pars karakteri ile milyonların beğenisini kazanan oyuncu Mehmet Yılmaz Ak, Magazin D Haber Müdürü Asiye Acar’ın sorularını yanıtladı. Yargı'nın Savcı Pars'ı dizisindeki performansı ve kariyeriyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde 36 yaşına giren ünlü oyuncu Mehmet Yılmaz Ak, hiç unutamadığı doğum günü anısını da paylaştı. Yargı dizisinin bu akşamki bölümüyle ilgili ser verip sır vermeyen oyuncu setteki arkadaşlıklarından ve hobilerinden bahsetti.
13.02.2022 Magazin
Pınar Deniz'den güldüren karantina paylaşımı!
Pınar Deniz'den güldüren karantina paylaşımı! Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Yargı, başrol Pınar Deniz'in koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından karantinaya girmişti. Karantinasının yemek yiyerek geçtiğini eğlenceli bir efektle dile getiren oyuncu yüzleri güldürdü.
29.12.2021 Magazin
Yargı'nın Savcı Pars'ı Mehmet Yılmaz Ak’tan aşk pozu!
Yargı'nın Savcı Pars'ı Mehmet Yılmaz Ak’tan aşk pozu! Yargı dizisinde Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Aslan gibi isimlerle ‘Pars’ karakteri ile rol alan ünlü oyuncu Mehmet Yılmaz Ak, 14 yaş küçük sevgilisi Nazlı Çetin ile karın keyfini çıkardı.
23.12.2021 Magazin
Yargı'nın Savcı Pars'ı  Mehmet Yılmaz Ak sevgilisiyle ilk kez görüntülendi!
Yargı'nın Savcı Pars'ı Mehmet Yılmaz Ak sevgilisiyle ilk kez görüntülendi! Yargı dizisinde canlandırdığı savcı Pars rolüyle dikkatleri üzerine çeken 35 yaşındaki ünlü oyuncu Mehmet Yılmaz Ak, kendisinden 14 yaş küçük sevgilisiyle ilk kez görüntülendi.
28.11.2021 Magazin
Yargı'nın yeni bölüm tanıtımı
Yargı'nın yeni bölüm tanıtımı Kanal D’nin Ay Yapım imzalı, etkileyici hikayesiyle izleyenleri ekran başına kilitleyen dizisi ‘Yargı’nın yeni bölümünden bir tanıtım daha yayınlandı.
9.10.2021 Televizyon
Katil, Ilgaz'ın kardeşi Çınar mı?
Katil, Ilgaz'ın kardeşi Çınar mı? Yargı 19 Eylül Pazar günü yayınlanan ilk bölümde Ilgaz'ın kardeşi Çınar, katil zanlısı olarak savcı Pars tarafından sorgulanıyor!
20.09.2021 Televizyon
Yargı'da Ilgaz'a darbe üstüne darbe!
Yargı'da Ilgaz'a darbe üstüne darbe! Kanal D'nin pazar akşamlarına damga vuran dizisi Yargı dün akşam 59. bölümüyle ekrana geldi. Hakim karşısına çıkan Ilgaz tutuklanıyor. İşte Yargı'nın son bölümünde olanlar...
3.04.2023 Magazin
Yargı'da Pars'a veda! Yargı 58. bölümde neler oldu?
Yargı'da Pars'a veda! Yargı 58. bölümde neler oldu? Pazar akşamlarına damga vuran Yargı son bölümüyle nefes kesti. Dizinin yeni bölümünde; Uzun süren araştırmaların sonucunda Pars Başsavcı'nın katilleri yakalandı. Ilgaz ise yeni bir oyunun içine çekildi.
27.03.2023 Magazin
Yargı dizisinde Derya Pars'ın cesedini bu şekilde buldu!
Yargı dizisinde Derya Pars'ın cesedini bu şekilde buldu! Pazar akşamları ekrana gelen rekortmen dizi Yargı 58'inci bölümüyle ekrana geldi. Mehmet Yılmaz Ak'ın canlandırdığı Pars karakterinin diziye vedası da bu bölümle kesinleşti. Pars'ın cesedini bulan savcı Derya, sahnede adeta devleşti.
26.03.2023 Televizyon
Ilgaz tehdit ediliyor! Yargı'nın son bölümü nefes kesti
Ilgaz tehdit ediliyor! Yargı'nın son bölümü nefes kesti Pazar akşamlarına damga vuran Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı yine soluksuz izlendi. Ilgaz ve Ceylin'in hayatını konu alan dizide yaşanan farklı olaylar ise daha da merak konusu oluyor. İşte Yargı'nın 57. bölümünde yaşananlar...
20.03.2023 Magazin
Yargı dizisi biraz da Pars Savcı ile zirveye çıktı!
Yargı dizisi biraz da Pars Savcı ile zirveye çıktı! Pars Savcı karakteriyle Yargı dizisinde oldukça etkili bir performans ortaya koyan Mehmet Yılmaz diziden ayrıldı. Kahramanmaraş depreminden çok etkilendiğini belirten oyuncu, yakınlarının kaybının derin üzüntüsünü atlatamadğını ve bu kararı aldığını duyurdu.
7.03.2023 Televizyon
Yargı dizisinde Balkan Mafyasının lideri kim? Rahmi'yi kim oynayacak?
Yargı dizisinde Balkan Mafyasının lideri kim? Rahmi'yi kim oynayacak? Pazar akşamlarının en çok izlenen dizisi Yargı 55. bölümüyle ekrana geldi. Pars Savcı'nın istifasını sunduğu bölümde, Özge'de Rıdvan'ın katili Kesik'i öldürdü. Bölüm final sahnesinde Ceylin'nden boşanmayı düşünmediğini açıklayan Ilgaz, tam bir ters köşe yaptı. Peki Yargı dizisinde Balkan mafyasının başı kim? Rahmi'yi kim oynayacak?
5.03.2023 Televizyon
Yargı dizisi Pars Savcı diziden çıkıyor mu? Mehmet Yılmaz Ak Yargı'dan neden ayrılıyor?
Yargı dizisi Pars Savcı diziden çıkıyor mu? Mehmet Yılmaz Ak Yargı'dan neden ayrılıyor? Yargı Pars Savcı diziden ayrılıyor mu sorusunun yanıtı merak ediliyor. Pazar akşamlarının rekortmen dizisi Yargı'da Mehmet Yılmaz Ak'ın ayrılığı son dönemin en çok konuşulan konusu olmuştu. Konuyla ilgili Yargı dizisi yapım ekibinden son açıklama geldi. Pars Savcı'nın Yargı dizisinden ayrılışı nasıl olacak? İşte detaylar...
5.03.2023 Televizyon
Önce Neva sonra Rıdvan! Pars Savcı Yargı dizisinden ayrıldı mı? Mehmet Yılmaz Ak neden ayrıldı?
Önce Neva sonra Rıdvan! Pars Savcı Yargı dizisinden ayrıldı mı? Mehmet Yılmaz Ak neden ayrıldı? Pazar akşamlarının rekortmen dizisi Yargı 55. bölümüyle ekrana geldi. İlk bölümden bu yana seyircinin en sevdiği karakterlerden olan Pars Savcı ise dizi boyunca ayrılıklarla sınandı. Önce Neva'yı son olarak da Rıdvan'ı kaybeden Pars Savcı Yargı dizisinden nasıl ayrıldı? Karakterle bütünleşen Mehmet Yılmaz Ak'ın hastalığı ne? İşte detaylar...
6.03.2023 Televizyon
Yargı'dan nefes kesen bölüm! 'Beni öldüreceklermiş abi'
Yargı'dan nefes kesen bölüm! 'Beni öldüreceklermiş abi' Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Uğur Aslan ve Şükran Ovalı'yı kadrosunda buluşturan Yargı heyecan dolu bir bölümle ekranlara geldi. Pazar akşamlarına damga vuran dizinin yeni bölümünde; Ilgaz, kardeşi Defne'ye ulaşmak için her yolu denedi. Balkan mafyasının kaçırdığı Defne'den gelen mesaj herkesi yıktı!
6.02.2023 Televizyon
'Yargı' yine pazarın en çok izlenen dizisi oldu!
'Yargı' yine pazarın en çok izlenen dizisi oldu! Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi 'Yargı', yayınlanan heyecan dolu yeni bölümüyle yine çok izlendi. Dizi gece boyu #yargı etiketiyle sosyal medya listelerinin üst sıralarında yer alırken, reytinglerde de yine gecenin en çok izlenen dizisi oldu.
28.11.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Savcı Pars ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki savcı pars haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.