Mehmet Yılmaz Ak

Mehmet Yılmaz Ak

Son dakika mehmet yılmaz ak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mehmet yılmaz ak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mehmet yılmaz ak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Yılmaz Ak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet yılmaz ak gelişmeleri de dahil olmak üzere 433 mehmet yılmaz ak haberi bulunmuştur. Tüm mehmet yılmaz ak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bahar dizisi yeni bölüm bu akşam var mı? 9 Nisan Salı Bahar yeni bölüm neden yok? İşte Show Tv yayın akışı
Bahar dizisi yeni bölüm bu akşam var mı? 9 Nisan Salı Bahar yeni bölüm neden yok? İşte Show Tv yayın akışı Show Tv'de yayınlanan Bahar dizisi bu akşam var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrollerinde olduğu MF Yapım imzalı Bahar, Salı günleri ekrana geliyordu. Geniş bir izleyiciye sahip olan Bahar 9 Nisan yeni bölümü yayınlanacak mı? Bahar bugün neden yok? İşte 9 Nisan Show Tv yayın akışı
9.04.2024 Magazin
Bahar dizisi hangi hastanede çekiliyor? Show Tv Bahar dizisi nerede, hangi ilde çekiliyor?
Bahar dizisi hangi hastanede çekiliyor? Show Tv Bahar dizisi nerede, hangi ilde çekiliyor? Show Tv'de ilk bölümüyle ses getiren Bahar dizisinin çekim yerleri merak ediliyor. Kore yapımı Doctor Cha isimli diziden uyarlanan ve başrollerinde Mehmet Yılmaz Ak ve Demet Evgar'ın yer aldığı Bahar dizisi hangi hastanede çekiliyor? Peran Vakfı Hastanesi nerede? İşte detaylar...
6.03.2024 Magazin
Mehmet Yılmaz Ak sevgilisiyle paylaşım yaptı!
Mehmet Yılmaz Ak sevgilisiyle paylaşım yaptı! Yargı dizisinde Savcı Pars olarak rol alan Mehmet Yılmaz Ak, yakın bir zamanda diziden ayrılmıştı. Sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlü oyuncudan romantik bir paylaşım geldi. Mehmet Yılmaz Ak, kız arkadaşıyla ilk defa paylaşım yaptı.
5.05.2023 Magazin
Yargı dizisinde Derya Pars'ın cesedini bu şekilde buldu!
Yargı dizisinde Derya Pars'ın cesedini bu şekilde buldu! Pazar akşamları ekrana gelen rekortmen dizi Yargı 58'inci bölümüyle ekrana geldi. Mehmet Yılmaz Ak'ın canlandırdığı Pars karakterinin diziye vedası da bu bölümle kesinleşti. Pars'ın cesedini bulan savcı Derya, sahnede adeta devleşti.
26.03.2023 Televizyon
Yargı'da kıskançlık rüzgarı esiyor! Ceylin'in elindeki silah Özge'nin mi?
Yargı'da kıskançlık rüzgarı esiyor! Ceylin'in elindeki silah Özge'nin mi? Pazar akşamlarının en çok izlenen dizis Yargı 56. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Ilgaz'ın Ceylin'i, "O oğlanla temas etmeyeceksin, tehlikeli bir tip o" diyerek Ömer'den uzaklaştırmasının yanısıra Ceylin'in bir silahı deniz attığı sahne çok konuşuldu. İşte Yargı yeni bölüm fragmanı...
9.03.2023 Televizyon
Yargı dizisi biraz da Pars Savcı ile zirveye çıktı!
Yargı dizisi biraz da Pars Savcı ile zirveye çıktı! Pars Savcı karakteriyle Yargı dizisinde oldukça etkili bir performans ortaya koyan Mehmet Yılmaz diziden ayrıldı. Kahramanmaraş depreminden çok etkilendiğini belirten oyuncu, yakınlarının kaybının derin üzüntüsünü atlatamadğını ve bu kararı aldığını duyurdu.
7.03.2023 Televizyon
Yargı dizisi yine zirveye yerleşti!
Yargı dizisi yine zirveye yerleşti! Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı’nın dün gece yayınlanan 55’inci bölümü heyecanlı ve duygusal anlarıyla seyirciyi ekrana kilitledi. Dizi, AB’de 7,25 reyting, 19,53 izlenme payı, 20+ABC1’de ise 7,63 reyting, 17,70 izlenme payı elde ederek AB ve 20+ABC1 kategorilerinde gecenin birincisi oldu.
6.03.2023 Televizyon
Yargı'nın Pars Savcısı Mehmet Yılmaz Ak'tan ayrılık açıklaması!
Yargı'nın Pars Savcısı Mehmet Yılmaz Ak'tan ayrılık açıklaması! Mehmet Yılmaz Ak, Kanal D’de ekrana gelen ‘Yargı’ dizisinden sağlık sorunları nedeniyle ayrıldığını açıkladı.
6.03.2023 Magazin
Yargı dizisi Pars Savcı diziden çıkıyor mu? Mehmet Yılmaz Ak Yargı'dan neden ayrılıyor?
Yargı dizisi Pars Savcı diziden çıkıyor mu? Mehmet Yılmaz Ak Yargı'dan neden ayrılıyor? Yargı Pars Savcı diziden ayrılıyor mu sorusunun yanıtı merak ediliyor. Pazar akşamlarının rekortmen dizisi Yargı'da Mehmet Yılmaz Ak'ın ayrılığı son dönemin en çok konuşulan konusu olmuştu. Konuyla ilgili Yargı dizisi yapım ekibinden son açıklama geldi. Pars Savcı'nın Yargı dizisinden ayrılışı nasıl olacak? İşte detaylar...
5.03.2023 Televizyon
Önce Neva sonra Rıdvan! Pars Savcı Yargı dizisinden ayrıldı mı? Mehmet Yılmaz Ak neden ayrıldı?
Önce Neva sonra Rıdvan! Pars Savcı Yargı dizisinden ayrıldı mı? Mehmet Yılmaz Ak neden ayrıldı? Pazar akşamlarının rekortmen dizisi Yargı 55. bölümüyle ekrana geldi. İlk bölümden bu yana seyircinin en sevdiği karakterlerden olan Pars Savcı ise dizi boyunca ayrılıklarla sınandı. Önce Neva'yı son olarak da Rıdvan'ı kaybeden Pars Savcı Yargı dizisinden nasıl ayrıldı? Karakterle bütünleşen Mehmet Yılmaz Ak'ın hastalığı ne? İşte detaylar...
6.03.2023 Televizyon
Mehmet Yılmaz Ak hastalığı nedir, Yargı’dan ayrıldı mı? Savcı Pars öldü mü, neden neden ayrılıyor?
Mehmet Yılmaz Ak hastalığı nedir, Yargı’dan ayrıldı mı? Savcı Pars öldü mü, neden neden ayrılıyor? Mehmet Yılmaz Ak Yargı’dan ayrılıyor mu, Yargı Savcı Pars diziden ayrıldı mı? Mehmet Yılmaz Ak, ilk bölümden bu yana başrolünü oynadığı Yargı dizisinden ayrılıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan yapım şirketi, Ak'ın sağlık sorunları nedeniyle kendi isteğiyle diziden ayrıldığını duyurdu. Peki, Mehmet Yılmaz Ak Yargı dizisinden neden ayrılıyor, neyi var?
4.03.2023 Televizyon
Yargı’da gerginlik dorukta! Yeni bölümden ilk tanıtım
Yargı’da gerginlik dorukta! Yeni bölümden ilk tanıtım Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı’da nefesler tutuldu. Yeni bölümden yayınlanan ilk tanıtımda Defne’yi bir türlü bulamayan ve zamanı daralan Ilgaz acıdan çıldırırken, diğer taraftan Ceylin’le boşanma davasında neler olacağı ise büyük merak konusu oluyor.
2.03.2023 Televizyon
Yargı'da travmatik bölüm! 'Defne'yi kurtarmak için son 40 dakika!'
Yargı'da travmatik bölüm! 'Defne'yi kurtarmak için son 40 dakika!' Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Uğur Aslan ve Şükran Ovalı gibi önemli isimlerin yer aldığı Yargı sezonun en travmatik bölümüyle ekranlara geldi. Pazar akşamlarının izlenme rekorları kıran dizinin yeni bölümünde; sevdiğine evlenme teklifi edemeden vurularak öldürülen Rıdvan'ın yanısıra Ilgaz Savcı'ya gelen mesaj yer aldı.
27.02.2023 Televizyon
Pazar’ın galibi yine Yargı oldu!
Pazar’ın galibi yine Yargı oldu! Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı’nın dün gece yayınlanan 54’üncü bölümü heyecanlı ve duygusal anlarıyla seyirciyi ekrana kilitledi. Dizi, AB’de 8.02 reyting, 20.83 izlenme payı, 20+ABC1’de 7.60 reyting, 17.42 izlenme payı elde ederek AB ve 20+ABC1 kategorilerinde gecenin birincisi oldu.
27.02.2023 Televizyon
Yargı'dan nefes kesen bölüm! 'Beni öldüreceklermiş abi'
Yargı'dan nefes kesen bölüm! 'Beni öldüreceklermiş abi' Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Uğur Aslan ve Şükran Ovalı'yı kadrosunda buluşturan Yargı heyecan dolu bir bölümle ekranlara geldi. Pazar akşamlarına damga vuran dizinin yeni bölümünde; Ilgaz, kardeşi Defne'ye ulaşmak için her yolu denedi. Balkan mafyasının kaçırdığı Defne'den gelen mesaj herkesi yıktı!
6.02.2023 Televizyon
Yargı'da Ilgaz'ı yıkan mesaj: Beni öldürecekler abi!
Yargı'da Ilgaz'ı yıkan mesaj: Beni öldürecekler abi! Pazar akşamlarının rekortmen dizisi Yargı 5 Şubat akşamı 53. bölümüyle ekrana geldi. Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Uğur Aslan ve Şükran Ovalı gibi usta isimlerin rol aldığı Yargı yeni bölümüyle nefes kesti. Dizinin yeni bölümünde, Ilgaz'ı yıkan mesaj kardeşi Defne'den geldi.
5.02.2023 Televizyon
Kardeşi Defne'nin acısını yaşayan Ilgaz'a, Ceylin büyük destek veriyor!
Kardeşi Defne'nin acısını yaşayan Ilgaz'a, Ceylin büyük destek veriyor! Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı 53. bölüm ön izleme yayında.
5.02.2023 Televizyon
'Yargı'nın yeni bölümü seyirciyi ekrana kilitleyecek
'Yargı'nın yeni bölümü seyirciyi ekrana kilitleyecek Kanal D’nin büyük ilgiyle izlenen dizisi 'Yargı'da nefesler tutuldu. Heyecan dolu 52'nci bölüm finalinin ardından yayınlanan yeni bölüm tanıtımı hikâyenin gidişatına dair merakı artıyor. Ilgaz, Defne'yi bulabilmek için zamanla yarışıyor.
4.02.2023 Magazin
Ilgaz kardeşini bulabilecek mi? Yargı'dan nefes kesen tanıtım
Ilgaz kardeşini bulabilecek mi? Yargı'dan nefes kesen tanıtım Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı dizisi Yargı 53’üncü bölümünden nefes kesen tanıtım yayınlandı. Yol kenarında yaralı halde bulunan Metin’in durumu ve Defne’nin kaçırılması yeni bölüme dair heyecanı artırırken, yeni bölümden gelen tanıtım soluksuz izlenecek bir bölümün sinyallerini veriyor.
1.02.2023 Televizyon
Yargı yine zirvede!
Yargı yine zirvede! Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, dün gece yayınlanan 52’nci bölümüyle seyirciyi ekran başına kilitledi. Dizi, AB’de 7.62 izleme oranı, 19.60 izlenme payı, 20+ABC1’de 7.93 izlenme oranı, 18.13 izlenme payı; TOTAL’de 6.83 izlenme oranı, 16.31 izlenme payı elde ederek tüm kategorilerde gecenin birincisi oldu. Nabzın bir an olsun düşmediği bölümün finali seyirciyi derinden etkilerken yeni bölüme dair heyecanı da artırıyor. Dizi tüm reyting gruplarında birinci olurken #Yargı etiketiyle de sosyal medya listelerinin birinci sırasında yerini aldı.
30.01.2023 Televizyon
Yargı’da nefesler tutuluyor! Yargı’nın merakla beklenen yeni bölümünden ilk tanıtım yayınlandı…
Yargı’da nefesler tutuluyor! Yargı’nın merakla beklenen yeni bölümünden ilk tanıtım yayınlandı… Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı dizisi Yargı 52’nci bölümünden nefes kesen tanıtım yayınlandı. Emniyetin önünde patlayan araba sahnesiyle biten bölümün ardından yeni bölümden gelen tanıtım soluksuz izlenecek bir bölümün sinyallerini veriyor.  
26.01.2023 Televizyon
Pazar’ın galibi değişmedi! Yargı yine zirvede...
Pazar’ın galibi değişmedi! Yargı yine zirvede... Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, dün gece 51’inci bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi. Dizi, AB kategorisinde 7.64 reyting yüzde 20.06 izlenme payı ile, 20+ABC1 kategorisinde ise 8.16 reyting yüzde 18.80 izlenme payı ile zirvede yer aldı. Bölümün sonunda patlayan araba birçok soru işaretini beraberinde getirirken hikayenin gidişatı konusunda izleyenleri meraklandırdı. Yargı sosyal medyada da yine çok konuşuldu. Dizi gece boyu #Yargı etiketiyle sosyal medya listelerinin ilk sıralarında yer aldı. Ilgaz ile Ceylin’in öpüştüğü sahne üzerine ise hayranlardan binlerce mesaj yağdı.
23.01.2023 Televizyon
Yargı’nın yeni bölümünden yeni bir tanıtım daha yayınlandı!
Yargı’nın yeni bölümünden yeni bir tanıtım daha yayınlandı! Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı’nın yeni bölümünden 2.tanıtım yayınlandı. Yayınlanan tanıtım, Ceylin’in Ilgaz ile ilgili aldığı tehdit telefonu ve sonrasında gelişen olaylar hakkında yeni bölüme dair heyecanı yükseltiyor.
22.01.2023 Televizyon
Ilgaz ve Ceylin’den heyecanlandıran yakınlaşma!
Ilgaz ve Ceylin’den heyecanlandıran yakınlaşma! Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı dizisi Yargı 51’inci bölümü ile pazar günü ekrana gelmeye hazırlanıyor. Ilgaz ve Ceylin’in yakınlaştığı anlar tanıtıma damga vururken yeni bölümde ikilinin arasının düzelip düzelmeyeceği merakla bekleniyor.
18.01.2023 Televizyon
Yargı yine çok konuşulan bir bölümle ekrana geldi!
Yargı yine çok konuşulan bir bölümle ekrana geldi! Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, dün gece 50’nci bölümüyle yine izleyenlerin övgülerini topladı. Başladığından bu yana hem hikayesi hem de oyuncu kadrosuyla seyircinin gözbebeği haline gelen dizinin dün gece ekrana gelen 50’nci bölümü yine çok konuşuldu. Gece boyu sosyal medyada övgüler toplayan dizi #Yargı etiketiyle de listelerin üst sıralarında yer aldı.
16.01.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Yılmaz Ak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet yılmaz ak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.