Gazete Vatan Logo

Kardeşi Defne'nin acısını yaşayan Ilgaz'a, Ceylin büyük destek veriyor!

Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı 53. bölüm ön izleme yayında.

Kardeşi Defne'nin acısını yaşayan Ilgaz'a, Ceylin büyük destek veriyor!

Ay Yapım imzalı, Kanal D'de pazar akşamlarına damga vuran Yargı dizisinin 53'üncü bölümü izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Yayınlanan tanıtım aksiyonu yüksek bir bölümün sinyallerini veriyor. Defne'nin kayıp olması Ilgaz'ı derinden etkiler. Onunla olan anılarını hatırlayan Ilgaz psikolojik olarak yıkılmıştır. Ceylin onun bu halini görünce dayanamaz. Aralarındaki kırgınlığı bir kenara atarak sevdiği adama sarılarak acısını hafifletmeye çalışır.

"BU DÜNYAYI YAKARIM"

Defne’yi (Beren Nur Karadiş) bulabilmek için her yolu deneyen Ilgaz’ın (Kaan Urgancıoğlu) Yekta’ya (Uğur Polat) söylediği "Ailem benim her şeyim, dünyam. Onlara bir şey olursa bu dünyayı yakarım, seni de ortasında bırakırım’ sözleri dikkat çekiyor. Diğer tarafta Ceylin’in (Pınar Deniz) Ilgaz’ın kardeşini bulabilmek için başvurduğu yollarla ilgili sözleri ise ikili arasında yaşanacak gerginliğin sinyallerini veriyor.

 

Kadrosunda Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraber Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Kenan Bal, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Muttalip Müjdeci, Merih Ermakastar, Emir Özden, Elif Melda Yılmaz, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş’in yer aldığı ‘Yargı’ dizisi, 53'üncü bölümüyle 5 Şubat Pazar günü saat 20.00’de Kanal D’de...

Haberin Devamı