Gazete Vatan Logo

Pazar’ın galibi yine Yargı oldu!

Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı’nın dün gece yayınlanan 54’üncü bölümü heyecanlı ve duygusal anlarıyla seyirciyi ekrana kilitledi. Dizi, AB’de 8.02 reyting, 20.83 izlenme payı, 20+ABC1’de 7.60 reyting, 17.42 izlenme payı elde ederek AB ve 20+ABC1 kategorilerinde gecenin birincisi oldu.

Pazar’ın galibi yine Yargı oldu!

Ceylin’e gelen mesajda Defne’nin videosunu gören Ilgaz çaresizlik içinde bir kez daha yıkılırken Ceylin Ilgaz’ın yanında olarak onu cesaretlendirmeye çalıştı. Gelen videodaki ‘‘Salim serbest bırakılmazsa Defne ölür ‘’ tehdidi herkesin elini kolunu bağlarken Ilgaz kardeşi için Salim’i serbest bırakma kararı aldı. Eyüp’ün sokakta Defne’yi gördüğünü söylemesi üzerine emniyet binaya baskın yaptı. Ekip binada Defne’yi bulamazken camda onun bıraktığı bir izi gördü. Bu esnada Metin kendine geldi. Balkanların sahibi olduğu kuaföre baskın yapan Eren oradan bir kadın ve bir erkeği emniyete getirdi. Eyüp gelen kadının Defne’nin yanında gördüğü kadın olduğunu söylerken yanındaki adam da minibüsü kullanan kişi çıktı.

Adamın üzerinden çıkan bıçakta Metin’in kanı bulunurken adam sorgu esnasında polisin belinden aldığı silahla kendini öldürdü. Yekta’nın dolduruşuyla Gülçin’in Salim’i serbest bıraktıklarını basına söylemesi üzerine adalete çamur atılmasına engel olmak isteyen Pars bir plan yaptı. Tutuklu aracına Salim yerine ona benzeyen birini koymayı düşünen Pars, emniyetten bir polisin bir türlü gelememesi üzerine araca Rıdvan’ı bindirdi.

Haberin Devamı

Salim’in serbest bırakılmasının ardından Ceylin’e gelen telefonda arayan kişi Defne’yi almaları için bir adres verirken binaya giden ekip binada Salim’in ölüsünü buldu. Bölümün sonunda Pars kendine gelen telefonla tutuklu arabasında giden Rıdvan’ın öldürüldüğünü öğrenirken soluğu aracın yanında aldı. Kendi gözleriyle ölmüş Rıdvan’ı gören Pars yıkılırken, Ceylin’e gelen mesajda Defne’yi kapattıkları buz deposunun görüntülerinin üstüne Defne’yi kurtarmak için 40 dakikaları olduğu bilgisinin yazmasıyla Ilgaz, Ceylin ve Eren perişan oldu.

SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Sema Ergenekon’un usta kaleminin Ali Bilgin rejisiyle buluştuğu dizinin başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz yer alırken, kadrosunda Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Kenan Bal, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Muttalip Müjdeci, Merih Ermakastar, Emir Özden, Elif Melda Yılmaz, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş gibi usta ve genç isimler bir araya geliyor.

Haberin Devamı

Yargı yeni bölümüyle her pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…