Reyting

Reyting

Son dakika Reyting haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Reyting ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Reyting haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Reyting

haberleri sayfasında son dakika yaşanan reyting gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.907 reyting haberi bulunmuştur. Tüm reyting haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dün akşam en çok hangi dizi izlendi? 15 Mart 2024 Pazartesi AB ve total reyting sıralaması
Dün akşam en çok hangi dizi izlendi? 15 Mart 2024 Pazartesi AB ve total reyting sıralaması Reyting sonuçları 15 Mart Pazartesi günü yayınlanan programların izlenme oranını merak edenler tarafından merak ediliyor. Dün akşam kuşağında Kızıl Goncalar, Ömer, Selahaddin Eyyubi ve Survivor All Star reytinglerde üst sıralarda yer alabilmek için yarıştı. İşte, 15 Mart 2024 Pazartesi dünün AB ve total reyting sonuçları sıralaması...
16.04.2024 Magazin
14 Nisan Yargı var mı, bu akşam Yargı dizisinin yeni bölümü yayınlanacak mı?
14 Nisan Yargı var mı, bu akşam Yargı dizisinin yeni bölümü yayınlanacak mı? Yargı bu akşam var mı 14 Nisan, bugün Yargı dizisi yok mu? Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Yargı dizisi her hafta Pazar günü saat 20:00 'da Kanal D'de ekranlara geliyor.
14.04.2024 Magazin
İnci Taneleri Makedonya'da başlıyor
İnci Taneleri Makedonya'da başlıyor Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri’nin Kanal D ekranındaki başarısı Balkanlar’a ulaştı. Yayına başladığı günden bu yana reyting listeleri ve sosyal medyada zirvede yer alan dizi, çok yakında Makedonya’da yayına başlayacak.
12.04.2024 Magazin
Balkanlar'da İnci Taneleri rüzgarı
Balkanlar'da İnci Taneleri rüzgarı Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri’nin Kanal D ekranındaki başarısı sınırları aştı, Balkanlar’a ulaştı. Yayına başladığı günden bu yana reyting listeleri ve sosyal medyada zirvede yer alan dizi, çok yakında Makedonya’da yayına başlayacak.
12.04.2024 Magazin
'İnci Taneleri'nin ekrana dönüşü muhteşem olacak! Yeni şarkı ve dans geliyor
'İnci Taneleri'nin ekrana dönüşü muhteşem olacak! Yeni şarkı ve dans geliyor Kanal D’nin reyting rekorları kıran fenomen dizisi ‘İnci Taneleri’, iki haftalık aranın ardından ekrana hızlı bir dönüş yapacak. Reytinglerin yanı sıra sosyal medyanın da gündeminden hiç düşmeyen dizi, yeni bölümüyle 18 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00’da izleyici karşısına çıkacak.
11.04.2024 Vatan TV
'İnci Taneleri'nin ekrana dönüşü muhteşem olacak! Yeni şarkı ve dans geliyor
'İnci Taneleri'nin ekrana dönüşü muhteşem olacak! Yeni şarkı ve dans geliyor Kanal D’nin reyting rekorları kıran fenomen dizisi ‘İnci Taneleri’, iki haftalık aranın ardından ekrana hızlı bir dönüş yapacak. Reytinglerin yanı sıra sosyal medyanın da gündeminden hiç düşmeyen dizi, yeni bölümüyle 18 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00’da izleyici karşısına çıkacak.
11.04.2024 Magazin
'İnci Taneleri'nin Dilber'i  Hazar Ergüçlü: Kıbrıs'ta kalsam evlenmiş, boşanıyordum
'İnci Taneleri'nin Dilber'i Hazar Ergüçlü: Kıbrıs'ta kalsam evlenmiş, boşanıyordum 'Kuzey Güney' ve 'Medcezir' dizilerindeki performansıyla hafızalara kazınan Hazar Ergüçlü, şimdilerde Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi 'İnci Taneleri'nde rol alıyor. Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazdığı ve başrolünde yer aldığı projede 'Dilber' karakterine haytat veren oyuncu, kariyerine dair çarpıcı açıklamalar yaptı.
8.04.2024 Magazin
Hazal Ergüçlü, "Dilber Dansı" sorusuna kahkaha attı! 'İnci Taneleri harika bir proje'
Hazal Ergüçlü, "Dilber Dansı" sorusuna kahkaha attı! 'İnci Taneleri harika bir proje' Kanal D'nin Perşembe akşamlarına damga vuran dizisi İnci Taneleri reyting rekorları kırıyor. Dilber karakterini oynayan Hazar Ergüçlü, Caddebostan'da objektiflere takıldı. Ünlü isim, muhabirlerin kendisine yönelttiği soruları yanıtlarken, dizinin başarısı karşısında da çok gururlandığını söyledi.
28.03.2024 Magazin
Taş Kâğıt Makas'ın Rüya’sı Yüsra Geyik: Başarı tesadüf değil
Taş Kâğıt Makas'ın Rüya’sı Yüsra Geyik: Başarı tesadüf değil Kanal D’nin sevilen dizisi “Taş Kâğıt Makas: Hayatın Oyunu”nun Rüya’sı Yüsra Geyik, önceki gün Akmerkez’de objektife takıldı.
27.03.2024 Magazin
Reytinglerde kıyasıya yarış: 25 Mart 2024 reyting sonuçları ile AB ve total birincisi kim oldu?
Reytinglerde kıyasıya yarış: 25 Mart 2024 reyting sonuçları ile AB ve total birincisi kim oldu? Reyting sonuçları 25 Mart Pazartesi günü ekranlara gelen dizi, program ve ana haberlerinin izlenme oranını netleştiriyor. Dün akşam kuşağında Kızıl Goncalar, Ömer, Selahaddin Eyyubi dizileri yeni bölümleriyle; Yaban Çiçekleri ise ilk bölümüyle yayınlandı. İşte, 25 Mart 2024 dünün AB ve total reyting sonuçları sıralaması...
26.03.2024 Magazin
Kaan Urgancıoğlu Yargı’da en çok etkilendiği sahneyi açıkladı! ‘Arabaya oturduk, ağlamaya başladık’
Kaan Urgancıoğlu Yargı’da en çok etkilendiği sahneyi açıkladı! ‘Arabaya oturduk, ağlamaya başladık’ KANAL D’nin reyting rekoru kıran dizisi ‘Yargı’nın başrolü Kaan Urgancıoğlu, ‘Magazin D’ programında Asiye Acar’a konuştu. Yargı'da en çok etkilendiği sahneyi de açıkladı.
25.03.2024 Magazin
Reytinglerde zirve yarışı! 16 Mart 2024 reyting sonuçları ile AB ve total sıralaması
Reytinglerde zirve yarışı! 16 Mart 2024 reyting sonuçları ile AB ve total sıralaması Reytinglerde birincilik yarışı her gün devam ediyor. 16 Mart dün akşam kuşağında Yan Oda, Korkma Ben Yanındayım, Gönül Dağı, Kardeşlerim ve Üç Kız Kardeş yeni bölümleriyle ekranlara geldi. İşte, 16 Mart 2024 Cumartesi reyting sonuçları ile dünün AB ve total reyting sonuçları sıralaması...
17.03.2024 Magazin
Dünün reyting sonuçlarına göre hangi yapım birinci oldu? 15 Mart reyting sonuçları
Dünün reyting sonuçlarına göre hangi yapım birinci oldu? 15 Mart reyting sonuçları 15 Mart 2024 Cuma günü birçok yapım ekranlara geldi. Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar ve Ateş Kuşları gibi dizilerin yayınlandığı gecede, en çok izlenen yapım reyting sonuçları ile belli oluyor. Peki, dünün Reyting sonuçları açıklandı mı, hangi yapım birinci oldu?
16.03.2024 Magazin
İnci Taneleri'nde Piraye'den Azem'e sürpriz teklif!
İnci Taneleri'nde Piraye'den Azem'e sürpriz teklif! Kanal D’nin Yılmaz Erdoğan imzalı sevilen dizisi “İnci Taneleri” bu akşam yeni bölümüyle ekrana geliyor.
14.03.2024 Magazin
Bakan Şimşek CNN Türk'te açıkladı: Küresel rüzgar bizi destekleyecek
Bakan Şimşek CNN Türk'te açıkladı: Küresel rüzgar bizi destekleyecek Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, CNN Türk'te Gece Görüşü programında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat ve Milliyet Gazetesi Yazarı Zafer Şahin'in gündeme ilişkin sorularını yanıtlıyor.
7.03.2024 Ekonomi
Menderes Samancılar 'İnci Taneleri’ne konuk oluyor
Menderes Samancılar 'İnci Taneleri’ne konuk oluyor Yılmaz Erdoğan’dan “İnci Taneleri” perşembe akşamları izleyicileri Kanal D’de ekran başına kilitlemeye devam ediyor.
6.03.2024 Magazin
Reytinglerde yarış hız kesmiyor! 4 Mart 2024 Kızıl Goncalar, Ömer, Selahaddin Eyyubi reyting sonuçları
Reytinglerde yarış hız kesmiyor! 4 Mart 2024 Kızıl Goncalar, Ömer, Selahaddin Eyyubi reyting sonuçları Dün akşam kuşağında Kızıl Goncalar, Ömer, Selahaddin Eyyubi, Survivor All Star reytinglerde birinci olabilmek için yarıştı. İşte, 4 Mart 2024 Pazartesi reyting sonuçları ile dünün AB ve total reyting sıralaması...
5.03.2024 Magazin
İnci Taneleri Havva Öğüt kimdir, nereli, kaç yaşında? İnci Taneleri Çalan şarkı Elmayı Nazik Soydum sözleri
İnci Taneleri Havva Öğüt kimdir, nereli, kaç yaşında? İnci Taneleri Çalan şarkı Elmayı Nazik Soydum sözleri İnci Taneleri’nin yeni bölümüne Havva Öğüt damgasını vurdu. Reyting rekortmeni dizi İnci Taneleri 6. Bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Yeni bölümde Havva Öğüt Elmayı Nazik Soydum şarkısı ile ekranla gelecek. Peki, Havva Öğüt kimdir, nereli, kaç yaşında? Elmayı Nazik Soydum şarkı sözleri….
29.02.2024 Magazin
23 Şubat reyting sonuçları: Dün akşam kim birinci oldu? Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını zirvenin sahibi kim oldu?
23 Şubat reyting sonuçları: Dün akşam kim birinci oldu? Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını zirvenin sahibi kim oldu? 23 Şubat Cuma reyting sonuçları ile dün akşam yayınlanan yapımlarının sıralaması ölçülüyor. Kanal D'de Arka Sokaklar, ATV'de Ateş Kuşları, Show TV'de Kızılcık Şerbeti, Star TV'de Yalı Çapkını yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıktı. Ayrıca TRT 1'in yeni dizisi Kara Ağaç Destanı da ilk bölümüyle ekran macerasına başladı. İşte, 23 Şubat sonuçları…
24.02.2024 Magazin
Kubilay Aka’dan samimi itiraflar: İlişkide büyük beklentilerim yok!
Kubilay Aka’dan samimi itiraflar: İlişkide büyük beklentilerim yok! Rol aldığı projelerde adından sıkça bahsettiren oyuncu Kubilay Aka, Hürriyet’ten Hakan Gence’nin YouTube programına konuk oldu. İş hayatından kişisel yaşamına dair önemli açıklamalar yapan Aka, Gence’nin ‘Aşkta beklentilerin ne?’ sorusuna “Beni huzur tavlıyor. Öyle çok da büyük beklentilerim yok ilişki için” dedi.
25.02.2024 Magazin
Reyting sonuçları 18 Şubat Pazar sorgulama: Dünün reyting sıralaması birincisi kim oldu?
Reyting sonuçları 18 Şubat Pazar sorgulama: Dünün reyting sıralaması birincisi kim oldu? Reyting sonuçları 18 Şubat Pazar listesi dizi takipçilerinin ve medyanın gündeminde. Dün ekranlarda Bahar, Çok Güzel Hareketler 2, Kirli Sepeti, Survivor, Teşkilat, Kim Milyoner Olmak İster? gibi yapımlar vardı. Peki, dün (18 Şubat Pazar) en çok ne izlendi?
19.02.2024 Magazin
İnci Taneleri’nden çifte başarı! İzlenme rekoru kırdı
İnci Taneleri’nden çifte başarı! İzlenme rekoru kırdı Kanal D’nin iddialı dizisi “İnci Taneleri” dördüncü bölümüyle reyting listelerine damgasını vurdu. Dizi tüm kategorilerde birinci olurken, özet bölümü de ikinci sıraya yerleşti.
17.02.2024 Magazin
12 Şubat 2024 TV Yayın Akışı: Bu Akşam Hangi Diziler Var? FOX, TV8, TRT1, Show TV, Star TV, ATV, Kanal D
12 Şubat 2024 TV Yayın Akışı: Bu Akşam Hangi Diziler Var? FOX, TV8, TRT1, Show TV, Star TV, ATV, Kanal D 12 Şubat Pazartesi yeni bir haftaya başladığımız bugün TV yayın akışında nelerin yer aldığı büyük bir merakla takip ediliyor. Reyting yarışı kızışırken, dizilerin yeni bölümlerinin ekrana gelip gelmeyeceği araştırılıyor. Bugün televizyonda hangi diziler var? 12 Şubat Pazartesi FOX (NOW TV), TV8, TRT1, Show TV, Star TV, ATV, Kanal D yayın akışı...
12.02.2024 Magazin
10 şubat reyting sonuçları: Kardeşlerim, Gönül Dağı, Survivor All Star kim birinci oldu?
10 şubat reyting sonuçları: Kardeşlerim, Gönül Dağı, Survivor All Star kim birinci oldu? Dün akşam birbirinden iddialı yapımların yarıştığı cumartesi gecesi en çok tercih edilen yapım merak ediliyor. Total, AB, ABC1 bazında sıralanması dizilerin gidişatına dair ipuçları veriyor. Kardeşlerim, Gönül Dağı, Survivor All Star, sonuçları sıralaması ile dün zirveye yerleşen isim, medya gündemini yakından takip edenler tarafından merak ediliyor.
10.02.2024 Magazin
6 Şubat reyting sonuçları: Hangi yapım birinci oldu? Survivor, Ben Bu Cihana Sığmazam...
6 Şubat reyting sonuçları: Hangi yapım birinci oldu? Survivor, Ben Bu Cihana Sığmazam... 6 Şubat reytinglerde kim birinci oldu? Milyonlarca kişi dün ekran başına geçti. Kanallarda Üç Kız Kardeş, Survivor ve Ben Bu Cihana Sığmazam yapımları vardı. Peki en çok hangisi izlendi? İşte 6 Şubat Salı reyting sonuçları...
7.02.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Reyting ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki reyting haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.