Gazete Vatan Logo
Magazin 'Yargı'nın yeni bölümü seyirciyi ekrana kilitleyecek

'Yargı'nın yeni bölümü seyirciyi ekrana kilitleyecek

Kanal D’nin büyük ilgiyle izlenen dizisi 'Yargı'da nefesler tutuldu. Heyecan dolu 52'nci bölüm finalinin ardından yayınlanan yeni bölüm tanıtımı hikâyenin gidişatına dair merakı artıyor. Ilgaz, Defne'yi bulabilmek için zamanla yarışıyor.

'Yargı'nın yeni bölümü seyirciyi ekrana kilitleyecek

Ay Yapım imzalı, Kanal D'de pazar akşamlarına damga vuran Yargı dizisinin 53'üncü bölümü izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Yayınlanan tanıtım aksiyonu yüksek bir bölümün sinyallerini veriyor.

"BU DÜNYAYI YAKARIM"

Defne’yi (Beren Nur Karadiş) bulabilmek için her yolu deneyen Ilgaz’ın (Kaan Urgancıoğlu) Yekta’ya (Uğur Polat) söylediği "Ailem benim her şeyim, dünyam. Onlara bir şey olursa bu dünyayı yakarım, seni de ortasında bırakırım’ sözleri dikkat çekiyor.Diğer tarafta Ceylin’in (Pınar Deniz) Ilgaz’ın kardeşini bulabilmek için başvurduğu yollarla ilgili sözleri ise ikili arasında yaşanacak gerginliğin sinyallerini veriyor.




Kadrosunda Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraber Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Kenan Bal, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Muttalip Müjdeci, Merih Ermakastar, Emir Özden, Elif Melda Yılmaz, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş’in yer aldığı ‘Yargı’ dizisi, 53'üncü bölümüyle Pazar günü saat 20.00’de Kanal D’de.

Haberin Devamı