Gazete Vatan Logo
Magazin Yargı'da Pars'a veda! Yargı 58. bölümde neler oldu?

Yargı'da Pars'a veda! Yargı 58. bölümde neler oldu?

Pazar akşamlarına damga vuran Yargı son bölümüyle nefes kesti. Dizinin yeni bölümünde; Uzun süren araştırmaların sonucunda Pars Başsavcı'nın katilleri yakalandı. Ilgaz ise yeni bir oyunun içine çekildi.

Yargı'da Pars'a veda! Yargı 58. bölümde neler oldu?

Pars'ı son yolculuğuna uğurlayan Ilgaz, mesleğinden oldu!

ILGAZ SİNİRLERİNE HAKİM OLAMIYOR

Posta'dan Büşra Eracun Akkaya'nın haberine göre; Pars'ın elini bulan Ilgaz, baktığı dosyadaki çete lideri Igor'un sorgusunu kendi aldı. Sorgu sırasında Igor, kesik elde yazan tehdittin Pars'a değil kendisine yönelik olduğunu söyledi. Ilgaz ise gözünün önüne ailesini getirdi ve bir anda Igor'a saldırdı. Eren, Ilgaz'ı alıp dışarı çıkardı. Nefesi kesilen Ilgaz'ı ise Ceylin kendine getirdi.

DERYA, PARS'IN CESEDİNİ İSTEDİ

Ilgaz sorgu odasından çıktıktan sonra Derya gizlice içeri girdi. İgor'a Pars'ın yerini soran Derya, İgor'dan öldüğünü öğrenince bir mezarı olması için yerini sordu.

ILGAZ HERKESİ TEK BİR YERE TOPLUYOR

İgor'un tehdidini Turgut Ali'ye anlatan Ilgaz, önlem almak için bütün sevdiklerini tek tek aradı ve kendi evinde toplanması için komut verdi.

DERYA, PARS'IN MEZARINI BULUYOR

Pars'ın evinin bahçesine giden Derya, toprağı biraz kazıyınca Pars'ın elini gördü. Eren'i arayan Derya, Pars'ın cesedini bulduğunu söyledi. Sinirlerine hakim olamayan Eren, Igor'un kaldığı nezarete gidip kendi elleriyle canını alacağını söyledi.

Haberin Devamı

 

ILGAZ VE ALİ TURGUT BAKANLIĞA GİTTİ

Olayın ciddiyetini anlayan Turgut, Ilgaz'ı da alıp Bakanlığa gitti. Durumu anlattıkları sırada Ilgaz2a gelen telefon ile Pars'ın mezarını tespit ettiklerini öğrendiler. Psikolojik olarak biten Ilgaz'a koruma talep ettiği yakınlarının isimlerini sordular. Bütün sevdiklerini tek tek yazan Ilgaz, isimleri teslim etti.

Ilgaz'ın yaşadıklarını göz önünde bulunduran Emniyet müdürlüğü ve Bakanlık ise dosyanın Ilgaz'dan alınıp Turgut Ali'ye verilmesine karar verdi.

Çıkışta Ilgaz'ı durduran Turgut Ali, Ilgaz'a dosyayı ondan almaları araştırma yapmayacağı anlamına gelmeyeceğini söyledi. Yakalanmadığı sürece hiç bir sorun olmayacağını söyleyen Turgut Ali, yakalanırsa da tek olduğunu hatırlattı.

 

PARS'I ÖLDÜREN KİŞİNİN KİMLİĞİNE ULAŞILDI

Turgut Ali soruşturmayı derinleştirince Pars'ı öldüren kişinin kimliğine ulaştı. Ilgaz ile durumu paylaşan Turgut Ali, katilin Merdan ile olan fotoğrafını gösterdi.

Haberin Devamı

YEKTA, ILGAZ'IN EVİNE GİDİYOR

Pars'ın ölüm haberini Ömer'den öğrenen Yekta, Ömer'i de alıp Ilgaz2ın evine gitti. Herkesin orada toplandığını bilen Yekta, Ilgaz'a gizlice tetikçiyi bulmasında yardımcı olabileceğini fakat bazı kaçak işlere izin vermesini istedi.

Durumu Eren ile paylaşan Ilgaz, Yekta'nın teklifini kabul edeceğini tetikçinin yerini öğrenince suç üstü yapacağını söyledi. Ilgaz tetikçinin yerini öğrenir öğrenmez Eren ile harekete geçti.

ÖMER TUŞA BASIYOR

Ömer, Çınar'ın yanına yerleştirdiği Serdar'ın kardeşi olan Eyüp'ü aradı ve Çınar'ın evine gitmesini söyledi. Kasadaki paraları alıp Çınar'a verme bahanesiyle eve giden Eyüp, gözlem yaptı. Evin içinde kaç kişi olduğunu, sayan Eyüp, giderken apartmanı inceledi.

ÖZGE YARGI KARŞISINDA

Özge'nin avukatlığını yapan Ceylin, elinden geldiğince savunsa da hakimi ev hapsine ikna edemedi.

PARS'IN SON YOLCULUĞU

Evinin bahçesinde cesedi bulunan Pars, adli tıpta gerekli incelemeler yapıldıktan sonra adliyede düzenlenen tören ile son yolculuğuna uğurlandı. Derya ise ayakta durmakta güçlük çekti.

Haberin Devamı

ILGAZ HAKKINDA SORUŞTURMA

Pars'ı son yolculuğuna uğurlarken Turgut, Ilgaz'ı odasına çağırdı. Hakkında yapılan suçlamayı söyleyen Turgut Ali, Ilgaz2ın açığa alındığını söyledi. Ilgaz ise üzerindeki şoku atlatmakta bir hayli zorlandı.

YARGI 58. BÖLÜM KANAL D İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.