Gazete Vatan Logo
Magazin Ilgaz tehdit ediliyor! Yargı'nın son bölümü nefes kesti

Ilgaz tehdit ediliyor! Yargı'nın son bölümü nefes kesti

Pazar akşamlarına damga vuran Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı yine soluksuz izlendi. Ilgaz ve Ceylin'in hayatını konu alan dizide yaşanan farklı olaylar ise daha da merak konusu oluyor. İşte Yargı'nın 57. bölümünde yaşananlar...

Ilgaz tehdit ediliyor! Yargı'nın son bölümü nefes kesti

Posta'dan Büşra Eracun Akkaya'nın haberine göre; Ilgaz ile barışan Ceylin, Özge'nin yakalanmasıyla az kalsın tekrar suçlu durumuna düşecekti ki, Özge ismini vermedi.

ÖZGE, ILGAZ'A SIĞINIYOR

Rıdvan'ı öldüren adamın çanına alan Özge'nin evine Öldürdüğü adamın çetesi geldi. Camdan gören Özge ise evinin balkonundan koşarak kaçtı.

Yolda hunharca koşan Özge, soruşturma için Özge'ye giden Ilgaz'ın arabasının önüne atladı. Ceylin ile Ilgaz, Özge'yi telaşlı görünce şok oldular. Özge'yi alıp karakola giden Ilgaz, Özge'yi sorguya aldı.

Sorgu sırasında bütün yaptıklarını itiraf eden Özge, Ceylin'in adını vermeden olup biteni anlattı. Ilgaz ise 92 kiloluk bir cesedi tek başına taşıyamayacağını söyleyip Pars savcı ile birlikte yaptıklarını sordu.

ILGAZ'I KORKUTAN İHBAR

Özge'yi sorgulayan Ilgaz'a gelen ihbar sorguyu yarıda bırakıp olay yerine gitti. Pars'ın ölen kardeşi Neva'ya ait olan ve Pars'ın yüzüğünün olduğu kesik eli gören Ilgaz, Eren ve Rafet amir ne yapacağını bilemedi. Daha önce soruşturma geçirdiklerine dosyalarına bakan Turgut Ali, Pars'ın yerine geçici olarak atandı ve olay yerinde Ilgaz'ın yanına geldi.

Haberin Devamı


ÖMER'İN CEYLİN PLANI DEVREYE GİRDİ

Ceylin'e yakınlaşmak için Yekta ile plan yapan Ömer, ilk adımını attı. Emniyette Osman'ı sakinleştirmeye çalışan Ceylin, tam Osman'ı yolladığı sırada Ömer'in araçla geldiğini gördü. Araçtan inen Ömer, Ceylin'i yemeğe davet etti. Ömer'den haz etmeyen ve kuşkulanan Ceylin, Ömer ile birlikte yemeğe çıktı.

Ceylin ve Ömer'in baş başa yemek yediğini öğrenen Ilgaz ise restorana giderek Ceylin'i kolundan tutup götürdü.

PARLA DUYDUKLARINI TUĞÇE VE ÇINAR'A ANLATTI

Babasıyla sabah kahvaltısı yapan Parla, ellerini yıkamak için katlığında Osman, Ceylin ile telefonda konuşmaya başladı. Cesedin bulunduğunu söyleyen Ceylin, Osman'ın telaşlanmasına neden oldu. Konuşmaya duyan Parla ise anladığını belli etmedi.

Tuğçe ve Çınar'a duyduklarına anlatan Parla, Babasının ya da Ceylin'in katil olduğunu söyledi.

DERYA GERÇEKLERİ ÖĞRENİYOR

Kesik elin Pars'ın olduğunu anlamak için Derya'nın evinden gizlice diş fırçasını alan Eren, DNA sonucunu Ilgaz'a söyleyeceği anda Derya fırçanın eksik olduğunu anladı. Emniyete giden Derya, Pars'ın öldüğünü sandı. Ilgaz ise olanları anlatmak zorunda kaldı.

Haberin Devamı

ILGAZ TEHDİT EDİLİYOR

Çetenin liderini yakalan Ilgaz, sorgu odasında ifadesini kendi almak istedi. Herkesi odadan çıkaran Ilgaz, çete liderine amacını sordu. Adam ise notun Pars'a olmadığını, direkt Ilgaz'a olduğunu ve bütün sevdiklerini tek tek öldüreceğini söyledi.

YARGI'NIN SON BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ