Özge

Özge

Son dakika özge haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan özge ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını özge haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özge

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özge gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.613 özge haberi bulunmuştur. Tüm özge haberleri aşağıda listelenmiştir.
Banyoda rezalet! Annesine anlattı, babanın iğrenç hareketi gizli kamerayla ifşa oldu
Banyoda rezalet! Annesine anlattı, babanın iğrenç hareketi gizli kamerayla ifşa oldu Banyo ve tuvalette babasından genç kıza iğrenç istismar. Gizli kamera görüntüleri rezalet gerçeği ortaya çıkardı. Ankara'da Satılmış B.'nin, fiziksel engelli kızı Gizem B.'ye (18) 11 yaşından itibaren 4 yıl boyunca cinsel istismarda bulundu. İşte iğrenç haberin detayları...
18.04.2024 Gündem
Cinsel istismarcıyı gizli kamera görüntüleri ele verdi!
Cinsel istismarcıyı gizli kamera görüntüleri ele verdi! Ankara'da fiziksel engeli nedeniyle aksayarak yürüyen kızını 4 yıl boyunca babası cinsel istismar etti. Cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla 18 yıl hapis istemiyle yargılandığı davada, sanığın kızını görüntülemek için banyo ve tuvalete yerleştirdiği gizli kameraya yansıyan görüntüsü delil oldu.
18.04.2024 Gündem
Yasemin Şefkatli oğlu İbrahim Ayel'in sağlık durumu ile ilgili konuştu
Yasemin Şefkatli oğlu İbrahim Ayel'in sağlık durumu ile ilgili konuştu Sosyal medyada takipçilerinin sorularını yanıtlayan Yasemin Şefkatli, ocak ayında dünyaya gelen ikiz bebeklerinden İbrahim Ayel’in sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
9.04.2024 Magazin
Özge Ulusoy babasının mezarı başından paylaştı: Ömrüm yettiğince hakkını arayacağım
Özge Ulusoy babasının mezarı başından paylaştı: Ömrüm yettiğince hakkını arayacağım Manken Özge Ulusoy, Aralık 2022'de babası Haydar Ulusoy'un (73) ölüm haberiyle tarifsiz bir acı yaşadı. Babasının mezarı başında paylaşım yapan Ulusoy, "Bizim yüreğimiz biraz hafifleyecekse, bir gün o katil hapse döndüğü gün olacak" dedi.
9.04.2024 Magazin
Adana’da hasarlı binaya giren hırsız çarşafları sarkıtıp inerken düşerek öldü! Feci olay
Adana’da hasarlı binaya giren hırsız çarşafları sarkıtıp inerken düşerek öldü! Feci olay Adana’da hasarlı binaya giren hırsız, çarşaf sarkıtıp aşağı inerken düşerek hayatını kaybetti.
1.04.2024 Adana
Eskişehir yerel seçim sonuçları 2024: Eskişehir'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Eskişehir'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Eskişehir yerel seçim sonuçları 2024: Eskişehir'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Eskişehir'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Eskişehir geldi. Eskişehir yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Eskişehir'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Eskişehir yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Düzce yerel seçim sonuçları 2024: Düzce belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Düzce'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Düzce yerel seçim sonuçları 2024: Düzce belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Düzce'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Düzce geldi. Düzce yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Düzce Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Düzce'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. Düzce belediyesi hangi parti? İşte 31 Mart 2024 Düzce yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Ünlü isimleri dolandırmaktan yargılanan Seçil Erzan'a yeni dava şoku!
Ünlü isimleri dolandırmaktan yargılanan Seçil Erzan'a yeni dava şoku! Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırmaktan 252 yıla kadar hapsi istenen banka şube müdürü Seçil Erzan’a bir dava şoku daha geldi. Müştekiler arasında bulunan Melis Özsüt Şener, hem Erzan’a hem de Denizbank’a 91 bin 654 TL’lik alacak davası açtı.
21.03.2024 Gündem
Taksici ile yolcular birbirine girdi, gerçek güvenlik kamerası görüntüleri ile ortaya çıktı
Taksici ile yolcular birbirine girdi, gerçek güvenlik kamerası görüntüleri ile ortaya çıktı Küçükçekmece'de taksi uygulamasından hizmet alan kadın yolcu ve şoför arasında tartışma çıktı. Araç içinde başlayan tartışma yolcuların araçtan inmesiyle devam etti. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde araçtan inen kadın yolcunun aracı tekmelediği ve aynasını kırdığı görülürken, taksi şoförünün ise elindeki ingiliz anahtarıyla yolcuya saldırdığı görülüyor.
19.03.2024 Gündem
Tekne yanaştırma tartışması cinayetle bitmişti; baba ve oğlu için istenen ceza belli oldu
Tekne yanaştırma tartışması cinayetle bitmişti; baba ve oğlu için istenen ceza belli oldu Büyükçekmece'de 1.5 yıl önce Alper Uygun tekne yanaştırma tartışması sırasında baba Ümit Büyükgöze ve oğlu Doğukan Büyükgöze tarafından silahla 2 el ateş edilerek öldürülmüştü. Bakırköy 24. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada mütaalasını açıklayan savcı, baba ve oğlunun müebbet hapisle cezalandırılmasını talep etti.
6.03.2024 Gündem
Zorba ev sahibinin yaptıkları şoke etti!  Evin kilidini değiştirmekle başladı
Zorba ev sahibinin yaptıkları şoke etti! Evin kilidini değiştirmekle başladı Ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan sorunlar her geçen gün artarken İstanbul'da yaşanan olay 'bu kadar da olmaz' dedirtti. Yonca Beşikoğlu, kendisini tahliye etmek isteyen ev sahibinin kapı kilidini değiştirdiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. Beşikoğlu, “Anahtarı değiştirip kapının önüne tahta çaktı. Su vanasını kapatıp beni ve ailemi insanlık dışı bir yaşama mahkûm etti” dedi.
29.02.2024 Gündem
İndirim ve kampanyalar başlıyor! Kıyafet, takı ve kozmetik başı çekiyor
İndirim ve kampanyalar başlıyor! Kıyafet, takı ve kozmetik başı çekiyor 14 Şubat Sevgililer Günü için hazırlıklar, satış cirolarına yansımaya başladı. BMD Başkanı Sinan Öncel, Sevgililer günü için hediyelik satışlarının haftalık cirolara ortalama yüzde 20 – 25 katkı getireceğini belirtti. IdeaSoft CEO’su Seyhun Özkara da ocak ayına göre verilen sipariş sayısında yüzde 35’lik artış olmasını beklediklerini söyledi. Bu dönemde en çok talep gören kategoriler ise kıyafet, takı ve kozmetik ürünleri oldu.
11.02.2024 Ekonomi
Uğur Mumcu kimdir? Gazeteci Uğur Mumcu neden öldü, nerede ve 24 Ocak Uğur Mumcu’yu kim öldürdü?
Uğur Mumcu kimdir? Gazeteci Uğur Mumcu neden öldü, nerede ve 24 Ocak Uğur Mumcu’yu kim öldürdü? Uğur Mumcu'nun katledilişinin bugün 31. yıl dönümü. Mumcu, 24 Ocak tarihinde bombalı suikastle hayatını kaybetti. 27 Ocak tarihinde ise son yolculuğuna uğurlanan Uğur Mumcu’nun ölümünün üzerinden 31 yıl geçti. Peki, Uğur Mumcu kimdir, suikastı nasıl oldu ve ne zaman? Uğur Mumcu neden öldü, nerede ve 24 Ocak Uğur Mumcu’yu kim öldürdü?
24.01.2024 Gündem
Halil Falyalı cinayeti davasında karar
Halil Falyalı cinayeti davasında karar Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) Halil Falyalı ve şoförü Murat Demirtaş'ın öldürülmesine ilişkin haklarında dava açılan aralarında Mehmet Faysal Söylemez ve Mustafa Söylemez kardeşlerin de bulunduğu 7 sanığın yargılandığı davada karar çıktı. Mahkeme, sanık Mustafa Söylemez'i iki kez müebbet hapis cezasına çarptırırken; sanık Mehmet Faysal Söylemez'in tüm suçlardan beraatine karar vererek tahliyesine hükmetti. Sanıklar Abdurrahim Çelik, Cengiz Şener ve Ender Yıldız'a ise toplam 25 yıl hapis cezası veren mahkeme, sanık Metin Süs'ün beraatine, firari sanık Cemil Önal'ın dosyasının ise ayrılmasına hükmetti.
19.01.2024 Gündem
Sevgilisini öldürüp, intihar etti
Sevgilisini öldürüp, intihar etti Manisa'nın Turgutlu ilçesinde emlakçı Osman Davras (48), birlikte yaşadığı Özge Gülenyüz'ü (34) tabancayla öldürüp, aynı silahla yaşamına son verdi.
10.01.2024 Gündem
Gizlice doğum kontrol hapı kullanma tartışması! Yargıtay'dan emsal karar
Gizlice doğum kontrol hapı kullanma tartışması! Yargıtay'dan emsal karar Yargıtay evlilik birliği içerisinde kocasının haberi olmadan gizlice doğum kontrol hapı kullanan kadını kusurlu buldu.
4.01.2024 Gündem
Gökberk Demirci'ye Özge Yağız sorusu! 'Herkesin kendi hayatı'
Gökberk Demirci'ye Özge Yağız sorusu! 'Herkesin kendi hayatı' Üç sezondur Kanal D'de ekranlara gelen 'Üç Kız Kardeş' dizisinde Kartal karakterine hayat veren Demirci, geçtiğimiz gece Nişantaşı'nda görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü isime, eski nişanlısı Özge Yağız ile ilgili de sorular soruldu.
30.12.2023 Magazin
Adım Farah Behnam (Feyyaz Duman) öldü mü, neden yok, diziden ayrıldı mı?
Adım Farah Behnam (Feyyaz Duman) öldü mü, neden yok, diziden ayrıldı mı? Adım Farah final yapıyor. 30 Aralık Cumartesi akşamı ekrana gelecek son bölümle dizinin ekran macerası sına erecek. Adım Farah dizisinde Kerimşah’ın babası Behram rolüne hayat veren Feyyaz Duman yapımdan ayrıldı.
23.12.2023 Televizyon
O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 || O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, başladı mı?
O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 || O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, başladı mı? O Ses Türkiye Yılbaşı 2024 bilet fiyatları için araştırmalar yoğunlaştı. TV8’in O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı bu yıl da renkli görüntülere sahne ve birbirinden güzel performanslara sahne olacak. Bu yıl jüri koltuğunda oturacak olan isimler de sahne alacak isimler de netleşti. Programa seyirci olarak katılmak isteyen vatandaşlar ise O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, 2024 O Ses Türkiye yılbaşı başvuruları başladı mı? Sorularına yanıt arıyor. İşte O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 ve diğer detaylara ilişkin merak edilenler…
19.12.2023 Televizyon
'Herkesi yüzüstü bıraktı' denildi! Özge Özpirinçci iddialara cevap verdi
'Herkesi yüzüstü bıraktı' denildi! Özge Özpirinçci iddialara cevap verdi Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci hakkında beğendiği bir karakteri tiyatro oyunu yapmak isteyerek ekibi kurduğu ancak son anda vazgeçtiği iddia edildi. Ünlü oyuncu hakkındaki iddialara yanıt verdi.
15.12.2023 Magazin
Girişim dünyası Take Off İstanbul’da buluştu
Girişim dünyası Take Off İstanbul’da buluştu Dünyanın dört bir yanından girişimleri ve yatırımcıları bir araya getiren Take Off İstanbul Girişim Zirvesi sona erdi. Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde düzenlenen, ülkemizin yüksek teknoloji firmalarından değerli girişimlerine, uluslararası girişim merkezlerinden teknoparklara varan geniş bir partner ağına sahip olan zirve, girişim ekosisteminin büyük oyuncularını bir araya getirerek girişimciler için bir iş birliği zemini oluşturdu. İki gün süren ve 43 ülkeden 1252 girişimin başvuru yaptığı zirvede toplam 200 yerli ve yabancı girişim yer aldı. Azerbaycan ve Katar’ın ülke pavilyonlarının yer aldığı, 100'den fazla yatırımcının katıldığı zirve ziyaretçilerine de girişimci, paydaş ve sponsorların stantlarında farklı ürünleri deneyimleme, ilham veren konuşmacıları dinleme ve birçok önemli isimle tanışma şansı sundu.
7.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Sandık Kokusu dizisinin konusu nedir, Sandık Kokusu hikayesi gerçek mi yoksa uyarlama mı? İşte Özge Özpirinçci’nin yeni dizisi Sandık Kokusu dizinin detayları
Sandık Kokusu dizisinin konusu nedir, Sandık Kokusu hikayesi gerçek mi yoksa uyarlama mı? İşte Özge Özpirinçci’nin yeni dizisi Sandık Kokusu dizinin detayları Sandık Kokusu Show TV’de başladı. Çarşamba günleri ekranlara gelecek ve başrollerini Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili'nin paylaştığı diziye dair ayrıntılar merak ediliyor.
6.12.2023 Televizyon
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar 49’uncusu düzenlenen “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül töreni bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana geldi.
4.12.2023 Magazin
Demet Şener ve Özge Ulusoy'da samimi açıklamalar: Sık sık dedikodu yapıyoruz
Demet Şener ve Özge Ulusoy'da samimi açıklamalar: Sık sık dedikodu yapıyoruz Yakın arkadaş olan Demet Şener ve Özge Ulusoy, önceki gün Kozyatağı'nda bir güzellik merkezinde objektiflere yansıdı. Birlikte bakım yaptırmaya gelen ünlü modeller, keyifli halleri ve şık kombinleri ile dikkat çekti.
29.11.2023 Magazin
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan çözüldü! Arda Turan Whatsapp yazışmalarını mahkemeye sundu: Karıma ne diyeceğim?
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan çözüldü! Arda Turan Whatsapp yazışmalarını mahkemeye sundu: Karıma ne diyeceğim? Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı iddia edilen bankacı Seçil Erzan hakkında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera, Volkan Bahçekapılı ve Selçuk İnan’ın da arasında bulunduğu 18 kişiyi dolandırdığı gerekçesiyle 226 yıl hapsi isteniyordu. Erzan ilk duruşmada, kendisine 2020 yılında Fatih Terim’in para verdiğini belirterek “Galatasaray camiasında onun sözüne güveniliyordu” dedi.
23.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Özge ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özge haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.