Şaşırttı

Şaşırttı

Son dakika şaşırttı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şaşırttı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şaşırttı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şaşırttı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şaşırttı gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.462 şaşırttı haberi bulunmuştur. Tüm şaşırttı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hyundai fiyat listesi herkesi coşturuyor - Rakipleri bu listeden kopya çekecek
Hyundai fiyat listesi herkesi coşturuyor - Rakipleri bu listeden kopya çekecek Otomobil tutkunlarının takip ettiği modeller arasında yer alan Hyundai i20 fiyat listesiyle şaşırttı. İşte Hyundai i20 fiyat listesi...
23.04.2024 Gündem
Patiswiss olayı nedir, Patiswiss Çikolata CEO'su ne dedi? Elif Aslı Yıldız Patiswiss sahibi mi?
Patiswiss olayı nedir, Patiswiss Çikolata CEO'su ne dedi? Elif Aslı Yıldız Patiswiss sahibi mi? Çikolata markası Patiswiss'in CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, bir ürününün küflü çıktığına dair paylaşım yapan tüketiciye verdiği cevabın ardından gündem oldu. Kişisel sosyal medya hesabından verdiği yanıtla kullanıcıya sert bir dille tepki gösteren Tunaoğlu, dava açma tehdidinde de bulundu. Tunaoğlu, tepkiler sonrası paylaşımını sildi ancak açıklamalar peş peşe geldi. Tunaoğlu görevi bıraktığını duyururken, market zincirleri de Patiswiss ürünlerini raflardan ve online satış platformlarından kaldırmaya başladı. Peki, Patiswiss olayı nedir, Patiswiss Çikolata CEO'su ne dedi? Elif Aslı Yıldız Patiswiss sahibi mi?
22.04.2024 Yaşam
Hazal Subaşı'nun uzun ilişki taktiği şaşırttı!
Hazal Subaşı'nun uzun ilişki taktiği şaşırttı! Hazal Subaşı, geçmiş birlikteliklerine dair dikkat çeken bir itirafta bulundu. Oyuncu, uzun ilişki taktiği şaşırttı.
22.04.2024 Magazin
Gıda Hattı’na gelen ilginç başvurular herkesi şaşırttı! Eşini şikâyet eden de var pilav tarifi isteyen de
Gıda Hattı’na gelen ilginç başvurular herkesi şaşırttı! Eşini şikâyet eden de var pilav tarifi isteyen de Bugüne kadar 3 milyondan fazla müracaatın yapıldığı Alo 174 Gıda Hattı gıda güvenilirliği ile ilgili şikâyetlere çözüm üretiyor. Hatta birbirinden ilginç başvurular da geliyor...
15.04.2024 Gündem
Emre Altuğ'dan 'aşk' açıklaması şaşırttı! 'Hayatımda biri var'
Emre Altuğ'dan 'aşk' açıklaması şaşırttı! 'Hayatımda biri var' Çağla Şıkel ile olan evliliği 2015’te biten Emre Altuğ katıldığı bir programda Çağla Şıkel ile geçmiş yıllarda yaşadığı evlilik hakkında da açıklamalarda bulundu. 2008 yılında nikâh masasına oturan Çağla Şıkel ile Emre Altuğ’un Kuzey ve Uzay adında da 2 çocukları var. Çiftin mutlu evliliği 2015'te sona erdi. Ünlü manken, yıllar sonra aşk orucunu bozmuş, Avukat Nail Gönenli ile yeni bir ilişkiye yelken açmıştı.
10.04.2024 Magazin
Survivor'da sürpriz dokunulmazlık: Eleme adayı herkesi şaşırttı!
Survivor'da sürpriz dokunulmazlık: Eleme adayı herkesi şaşırttı! Survivor 2024 All Star sezonu tüm heyecanıyla devam ediyor. Yayınlandığı her bölüm sonrasında izleyici tarafından araştırılan Survivor'da kim kazandı? Survivor Poyraz'ın vedası sonrası gözler bu hafta adada dokunulmazlık yarışını hangi takımın kazanacağına ve eleme potasına ilk hangi yarışmacının gittiğine çevrildi. Survivor 2024 All Star sezonunda bu akşam dokunulmazlık ve ödül oyununu hangi takım kazandı? soruları yoğun ilgi görüyor. İşte 6 Nisan 2024 Cumartesi günkü Survivor bölümünde yaşananlar...
7.04.2024 Magazin
Demet Akalın'nın 'albüm' cevabı şaşırttı! 'Astrologlar sallıyor'
Demet Akalın'nın 'albüm' cevabı şaşırttı! 'Astrologlar sallıyor' Popçu Demet Akalın, X (Twitter) hesabından bir sosyal medya kullanıcısına verdiği cevapla şaşırttı. Takipçisinin "Nisan'da şarkı çıkar" dediği Akalın'ın verdiği astrolog cevabı çokça yorum aldı.
5.04.2024 Magazin
Esra Dermancıoğlu hırsızlığa karşı aldığı önlemle şaşırttı
Esra Dermancıoğlu hırsızlığa karşı aldığı önlemle şaşırttı Esra Dermancıoğlu, Hülya Avşar’ın YouTube programına konuk oldu. Samimi açıklamalarda bulundu.
1.04.2024 Magazin
Survivor'dan elendi, Aldığı ilk haberle şok oldu! Aysu Keskin: 'Böyle bir haber almak en çok korktuğu şeydi!'
Survivor'dan elendi, Aldığı ilk haberle şok oldu! Aysu Keskin: 'Böyle bir haber almak en çok korktuğu şeydi!' Survivor'dan elenen Aysu Keskin, lk paylaşımını Türkiye'ye döndükten sonra yaptı. Keskin, döner dönmez aldığı acı bir haberi duyurarak, takipçilerini şaşırttı.
1.04.2024 Magazin
Arda Güler Carlo Ancelotti'yi şaşırtmaya devam ediyor! Avusturya maçındaki hareketten etkilendi telefon açtı
Arda Güler Carlo Ancelotti'yi şaşırtmaya devam ediyor! Avusturya maçındaki hareketten etkilendi telefon açtı Real Madrid ve A Millî Takım'ın yıldızı Arda Güler, yeşil sahada sunduğu resitaller ile Carlo Ancelotti'yi şaşırtmaya ve etkilemeye devam ediyor. Fenerbahçe'nin eski yıldızının Viyana'da yaptığı kısa gösteri, İtalyan teknik direktörü şaşırttı. Yazın Barcelona yerine Madrid'i tercih eden Arda için işler ilkbaharda daha iyiye gidebilir. İşte detaylar...
28.03.2024 İspanya
Şeyma Subaşı'ndan ramazan paylaşımı
Şeyma Subaşı'ndan ramazan paylaşımı Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, tatil için gittiği İskoçya'da takipçisinden gelen ramazan sorusuna yanıt verdi.
25.03.2024 Magazin
Ünlü oyuncu Esin Gündoğdu 72 kilo verdi! Görenler tanıyamadı
Ünlü oyuncu Esin Gündoğdu 72 kilo verdi! Görenler tanıyamadı 138 kiloya çıktıktan sonra mide küçültme ameliyatı olan oyuncu Esin Gündoğdu'nun son hali görenleri şaşırttı.
22.03.2024 Magazin
Sabri Sarıoğlu'nun son halini görenler inanamadı!
Sabri Sarıoğlu'nun son halini görenler inanamadı! U18 Milli Takımımız, Estonya maçının hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Sabri Sarıoğlu'nun antrenmandaki görüntüsü görenleri şaşkına uğrattı.
20.03.2024 Galatasaray
Farah Zeynep Abdullah'tan oryantal şov! Kalçalarını kıvırdığı anlar olay oldu
Farah Zeynep Abdullah'tan oryantal şov! Kalçalarını kıvırdığı anlar olay oldu Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, oryantal dans şovuyla takipçilerini şaşırttı. Rol aldığı yapımlarla gündeme gelen oyuncu, dans kıyafetiyle de olay oldu.
20.03.2024 Vatan TV
Evlilik yanıtı şaşırttı! Yeliz Yeşilmen’in eski esiyle ilgili sözleri olay oldu
Evlilik yanıtı şaşırttı! Yeliz Yeşilmen’in eski esiyle ilgili sözleri olay oldu Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Yeliz Yeşilmen takipçilerinin sorularını yanıtladı. Takipçilerinin 'Evlilik düşünüyor musunuz? Sorusuna verdiği yanıt şaşırttı.
15.03.2024 Magazin
Yıldız Tilbe'nin yeni hobisi şaşırttı! Dünyaca ünlü markaları değiştirdi
Yıldız Tilbe'nin yeni hobisi şaşırttı! Dünyaca ünlü markaları değiştirdi Türkiye’de yaşanan felaketler sonrası afetzedelere yaptığı milyonlarca lira destekle günlerce konuşulan Yıldız Tilbe, bu kez sokak satıcılarına el uzattı.
15.03.2024 Magazin
90'lı yıllara damga vuran manken Merve İldeniz'in son hali görülmeye değer! Yıllar çabucak geçiyor
90'lı yıllara damga vuran manken Merve İldeniz'in son hali görülmeye değer! Yıllar çabucak geçiyor 1990'lı yılarda adından en çok söz ettiren mankenlerin başında Merve İldeniz geliyordu. Tüm Türkiye'nin peşinde dolaştığı manken ani bir kararla İstanbul'dan taşindı. Şimdilerde 56 yaşında olan Merve İldeniz'in son hali herkesi şaşırttı.
14.03.2024 Magazin
Ford'a 365 milyon dolar ceza! Detayları şaşırttı
Ford'a 365 milyon dolar ceza! Detayları şaşırttı Ford'un Türkiye'den ithal ettiği kargo vanların arka tarafına geçici koltuk yerleştirerek ülkeye yolcu taşıma aracı olarak sokulması nedeniyle 365 milyon dolar gümrük cezası kesildi.
12.03.2024 Ekonomi
Kas şovları ve fit haliyle dikkat çeken Biricik Suden bu kez makyajlı görüntüsüyle şaşırttı
Kas şovları ve fit haliyle dikkat çeken Biricik Suden bu kez makyajlı görüntüsüyle şaşırttı Mazhar Alanson'un 60 yaşındaki eşi Biricik Suden, spora olan tutkusuyla dikkat çeken ünlü isimlerden. Suden, bu kez bir arkadaşının doğum günü partisinde tarzıyla dikkat çekti.
10.03.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas'ta o kızı kim öldürdü? Cinayetin gizemi ortaya çıkacak mı?
Taş Kağıt Makas'ta o kızı kim öldürdü? Cinayetin gizemi ortaya çıkacak mı? Kanal D’nin yeni dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” ilk bölümü ile ekrana geldi. Dizi, sürükleyici hikayesi ile izleyicinin dikkatini çekerken; 22 yaşındaki Büşra Korkmaz cinayetini kimin işlediği ise merak uyandırdı. Umut ve babası Rıza’nın adalet haykırışlarının ekrana geldiği sahneler ise tüm Türkiye’yi gözyaşlarına boğdu.
29.02.2024 Magazin
Didem Kınalı’nın itirafı şaşırttı! ‘Erkeklerden daha çok kadınlar taciz etti!’
Didem Kınalı’nın itirafı şaşırttı! ‘Erkeklerden daha çok kadınlar taciz etti!’ Danslarıyla bir döneme damgasını vuran, şu an şarkıcılıkla ön planda olan Didem Kınalı (37), konuk olduğu 'Pembe Masa' programında, oryantal kariyeriyle ilgili bilinmeyenleri anlattı.
27.02.2024 Magazin
Fenerbahçe'de kriz! Ali Koç'un sabrını taşırdı, İsmail Kartal'ın hamlesi başını yakacak
Fenerbahçe'de kriz! Ali Koç'un sabrını taşırdı, İsmail Kartal'ın hamlesi başını yakacak Fenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe, Kasımpaşa’yı son dakika golüyle yense de Teknik Direktör İsmail Kartal’a tepki büyüktü. Puan kaybı yaşanan maçlardaki tercihleri nedeniyle eleştirilen tecrübeli çalıştırıcı, önceki gün çıkardığı 11 ve hamleleriyle herkesi şaşırttı. İşte son dakika haberin detayları...
26.02.2024 Fenerbahçe
Şubat ayında açan badem ağaçları herkesi şaşırttı
Şubat ayında açan badem ağaçları herkesi şaşırttı Gümüşhane kent merkezinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle yalancı bahara aldanarak erken açan badem ağaçları vatandaşları şaşırttı.
25.02.2024 Gündem
Müge Anlı Erva olayı nedir, Hüseyin kuzeni mi eşi mi? İşte Müge Anlı Erva ve Hüseyin kimdir?
Müge Anlı Erva olayı nedir, Hüseyin kuzeni mi eşi mi? İşte Müge Anlı Erva ve Hüseyin kimdir? Müge Anlı Evra kimdir, Müge Anlı İle Tatlı Sert Evra gerçek olayı nedir? Müge Anlı’da bu kez Hüseyin ve Erva Ünal olayı gündem oldu. Evden kaçan eşi Evra ve bebeğini bulmak için Almanya'dan gelerek Müge Anlı'nın programına başvuran Hüseyin'in başına gelenler dinleyenleri şokey etti. Peki, Müge Anlı Evra kimdir? İşte Müge Anlı İle Tatlı Sert Evra gerçek olayı…
20.02.2024 Yaşam
Adanalı kebapçı kadınları gülle karşıladı! Müşterilerini şaşırttı
Adanalı kebapçı kadınları gülle karşıladı! Müşterilerini şaşırttı Adanalı kebapçı Cihangir Korkmaz, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde iş yerine gelen kadınlara kırmızı gül hediye etti.
16.02.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

Şaşırttı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şaşırttı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.