Şarkı Sözü

Şarkı Sözü

Son dakika şarkı sözü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şarkı sözü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şarkı sözü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şarkı Sözü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şarkı sözü gelişmeleri de dahil olmak üzere 492 şarkı sözü haberi bulunmuştur. Tüm şarkı sözü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Simyacı Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Simyacı Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler...
Simyacı Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Simyacı Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler... Fantastik roman türünde bir eser olan Simyacı Türkiye'de 1996 senesinde yayınlanmıştır. Kitap, dünyayı gezmek için yola çıkan Santiago'nun bu yoldaki deneyimlerini anlatmaktadır.
4.12.2023 Eğitim
Sibel Alaş şarkı sözlerini unuttu: Yaşlanıyor muyuz ne?
Sibel Alaş şarkı sözlerini unuttu: Yaşlanıyor muyuz ne? İlk albümünü 1995 yılında çıkaran, 'Adam' parçası ile 'En İyi Çıkış Yapan Kadın Şarkıcı Ödülü'nü kazanan Sibel Alaş, geçen akşam Kalamış'ta müzikseverlerle buluştu.
10.04.2023 Magazin
Ünlü rapçi genç kadının ciğerini söküp yedi! Şarkı sözleri ile önceden haber vermiş
Ünlü rapçi genç kadının ciğerini söküp yedi! Şarkı sözleri ile önceden haber vermiş Big Lurch, dünyanın en iyi rapçilerinden biri olabilecek bir isimdi. ‘Korku hip-hop’, ‘korku rap’ gibi tarzların öncülerindendi. Ancak çıkardığı albümlerin yanı sıra işlediği korkunç bir cinayetle dünya gündeminin ilk sıralarında yer aldı. Kurbanının içinde şeytan olduğunu söyleyerek oda arkadaşının sevgilisini öldürdü ve vahşet bununla da sınırlı kalmadı...
1.02.2023 Dünya
Ünlü müzisyen Burhan Çaçan'ın cenazesinde kahreden detay ortaya çıktı!
Ünlü müzisyen Burhan Çaçan'ın cenazesinde kahreden detay ortaya çıktı! Türk halk müziği sanatçısı Burhan Çaçan dün evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 62 yaşında vefat eden ünlü sanatçı bugün Fatih Camisi’nde son yolculuğuna uğurlandı. Çaçan'ın sevenleri cenazeye akın etti. Sanatçının oğulları Kutsal ve Furkan Çaçan, gözyaşlarına boğuldu. Oyuncu Nuri Alço ise yakın arkadaşıyla ilgili acı gerçeği cenazede açıkladı.
13.01.2023 Magazin
Ünlü şarkıcı Cher'in anne acısı!
Ünlü şarkıcı Cher'in anne acısı! Cher'in annesi olan ünlü oyuncu ve şarkıcı Georgia Holt, 96 yaşında hayatını kaybetti.
12.12.2022 Magazin
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş? 6 Aralık ne günü diye araştırmalar başladı. Tarihte hangi önemli olayların yaşandığı, kimlerin öldüğü ve doğduğu merak ediliyor. Peki, 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6.12.2022 Gündem
Emine Erdoğan 'Kırmızı Yelek Uluslararası Gönüllülük Ödül Töreni'ne katıldı
Emine Erdoğan 'Kırmızı Yelek Uluslararası Gönüllülük Ödül Töreni'ne katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan "Gönüllülük, insanın insana olan inancını pekiştirir. Ülkemiz, insani yardım alanında, dünyanın en cömert ülkesi olma onurunu göğsünde taşıyor. Başta Kızılay olmak üzere, tüm kurumlarımız, dünyanın tüm kıtalarında, Türk halkının yüce gönlünün, engin merhametinin ve samimi sevgisinin elçileridir" dedi.
3.12.2022 Siyaset
25 Kasım ne günü? 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü mü?
25 Kasım ne günü? 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü mü? 25 Kasım ne günü, 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü mü? 25 Kasım günü, BM tarafından 1999 yılında kadına karşı şiddete önlemek ve farkındalık yaratmak amacıyla "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" ilan edildi.
25.11.2022 Gündem
Halil Sezai'ye 4 ay 25 gün hapis
Halil Sezai'ye 4 ay 25 gün hapis Tuzla'da sahne aldığı mekanda komşusu Hüseyin Meriç'e yönelik söylediği sözler nedeniyle yargılanan Halil Sezai hakkında mahkeme kararın açıkladı. Halil Sezai'nin ilk duruşmada 'Hakaret' suçundan 4 ay 25 gün hapis cezasına çarptırılmasına karar verildi.
24.11.2022 Magazin
Mart Gibi: YouTube'da dinlenmişiz haberimiz yoktu
Mart Gibi: YouTube'da dinlenmişiz haberimiz yoktu Geleneksel melodileri, modern temalarla harmanlayan, müzik çalışmalarını 2017'den bu yana dinleyicileriyle buluşturan Mart Gibi grubu, en çok dinlenen şarkısı 'Duraklar'ın hikayesini, grubun isminin nasıl belirlendiğini ve hakkında merak edilenleri anlattı. Tüm sorulara samimi cevaplar veren Mart Gibi grubu röportaj sonunda dinleyicilerden de interaktif bir istekte bulundu.
1.11.2022 Magazin
3 Ekim ne günü, 3 Ekim Türk Dünyası Günü mü? 3 Ekim Dünya ne günü?
3 Ekim ne günü, 3 Ekim Türk Dünyası Günü mü? 3 Ekim Dünya ne günü? 3 Ekim ne günü olarak kutlanır? 3 Ekim'de yaşanmış doğumlar, yaşanan vefatlar ve meydana gelen önemli olaylar, günün önemi gibi konu başlıkları merak ediliyor. Peki, 3 Ekim Dünya ne günü? 3 Ekim Türk Dünyası Günü mü?
3.10.2022 Gündem
Emniyetin yüzü Güleda Keleş... Tüm Türkiye tanıyor
Emniyetin yüzü Güleda Keleş... Tüm Türkiye tanıyor Eminyet Genel Müdürlüğü'nün ekran yüzü olan polis memuru Güleda Keleş'in (44) fotoğrafı, 81 ildeki emniyet müdürlüklerinde yer alıyor. Mardin'de çalışırken çekilen bir fotoğrafıyla Türkiye'de tanınır hale gelen Keleş, aynı zamanda tiyatro oyunculuğu yapıyor, şiir ve şarkı sözü yazıyor. 30'dan fazla şarkı sözü bestelenen Keleş'in 15 şarkısı da TRT repertuvarında bulunuyor.
3.05.2022 Yaşam
Emniyetin yüzü Güleda
Emniyetin yüzü Güleda Emniyet Genel Müdürlüğü'nün ekran yüzü olan polis memuru Güleda Keleş'in (44) fotoğrafı, 81 ildeki emniyet müdürlüklerinde yer alıyor. Mardin'de çalışırken çekilen bir fotoğrafıyla Türkiye'de tanınır hale gelen Keleş, aynı zamanda tiyatro oyunculuğu yapıyor, şiir ve şarkı sözü yazıyor. 30'dan fazla şarkı sözü bestelenen Keleş'in 15 şarkısı da TRT repertuvarında bulunuyor.
3.05.2022 Yaşam
12 Nisan olayı nedir, tarihte 12 Nisan ne günü? 12 Nisan’da ne oldu, kim öldü, kim doğdu? İşte yaşananlar!
12 Nisan olayı nedir, tarihte 12 Nisan ne günü? 12 Nisan’da ne oldu, kim öldü, kim doğdu? İşte yaşananlar! 12 Nisan olayı nedir, 12 Nisan ne günü? 12 Nisan tarihli doğumlar, vefatlar ve meydana gelen olaylar merak ediliyor. Tarihte 12 Nisan’da neler olduğunu kronoloji sırayla aktarıyoruz. Peki, 12 Nisan gününde ne oldu, kim doğdu, kim öldü, hangi önemli olaylar gerçekleşti? 12 Nisan olayı kadınlar ve Twitter nedir, gerçek mi? İşte, 12 Nisan yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar…
12.04.2022 Gündem
Bir Evlilik Müzikali sahneleniyor!
Bir Evlilik Müzikali sahneleniyor! Bir Evlilik Müzikali oyunu mizahı müzikle harmanlayarak yüzyıllardır ayakta kalmaya çalışan evlilik müessesine dair sürüncemeleri ele alıyor.
30.03.2022 Kültür Sanat
Mark Lanegan öldü mü, neden öldü? Queens of the Stone Age ile tanınan Rock sanatçısı Mark Lanegan kimdir?
Mark Lanegan öldü mü, neden öldü? Queens of the Stone Age ile tanınan Rock sanatçısı Mark Lanegan kimdir? Rock grupları Screaming Trees ve Queens of the Stone Age ile tanınan, müzisyen Mark Lanegan 57 yaşında hayatını kaybetti. Peki, Mark Lanegan neden öldü, Mark Lanegan kimdir? Mark Lanegan’ın hayatı ve müzik kariyeri…
23.02.2022 Magazin
‘Sevgililer Günü’nde ne izlesek?’ diyenlere aşkı anlatan en güzel romantik filmler!
‘Sevgililer Günü’nde ne izlesek?’ diyenlere aşkı anlatan en güzel romantik filmler! Sevgililer Günü akşamını renklendirecek çok sayıda romantik film var. Bu özel günü evde geçirmeyi planlayanlar için en güzel aşk filmlerini araştırdık. Roman uyarlamalarından, klasik ve sanatsal filmlere kadar, zevkinize göre seçim yapabileceğiniz en güzel romantik filmleri derledik! İşte ‘Sevgililer Günü’nde ne izlesek?’ diyenlere aşkı anlatan en güzel romantik filmler!
13.02.2022 Kültür Sanat
MHP lideri Devlet Bahçeli'den İmamoğlu'na istifa çağrısı
MHP lideri Devlet Bahçeli'den İmamoğlu'na istifa çağrısı Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, İstanbul'da kar mücadelesine ilişkin "İstanbul, İstanbul olalı böylesi bir zulüm görmemiştir. Trafik tıkanmış, hayat durmuş, Belediye Başkanı balıkçıya gidiyor. Bunu yaparken de hiç vicdanı sızlamıyor. Bizim dileğimiz Büyükşehir Belediye Başkanı'nın görevinden affını istemesi ve İstanbul'un önünü bir an evvel açmasıdır" dedi.
1.02.2022 Siyaset
Bülent Serttaş gayrimenkul zengini çıktı! Yatırımlarını ilk kez açıkladı...
Bülent Serttaş gayrimenkul zengini çıktı! Yatırımlarını ilk kez açıkladı... Şarkıcı Bülent Serttaş, gayrimenkul zengini çıktı. Şarkıcı, yatırımlarını ilk kez açıkladı. Çok şanslı biri olduğunu söyleyen Bülent Serttaş, 'sahnelerden çok para kazanıyor ve kazandırıyorum' dedi.
23.01.2022 Magazin
Diyanet-Sen’den, sanatçı Sezen Aksu’ya tepki
Diyanet-Sen’den, sanatçı Sezen Aksu’ya tepki Diyanet-Sen Van Şube Başkanı Nurullah Arvas, sanatçı ve söz yazarı Sezen Aksu’nun son şarkısı “Şahane Bir Şey Yaşamak” isimli şarkısında geçen “Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem’e” sözlerine tepki gösterdi.
17.01.2022 Yaşam
Gülşen’den siyah beyaz ayna pozu!
Gülşen’den siyah beyaz ayna pozu! Sevilen şarkıcı ve şarkı sözü yazarı Gülşen, son aylarda sahnede tercih ettiği cesur kıyafetleriyle gündemde. Tarzıyla hayranlarından tam puan alan Gülşen, bu sefer siyah beyaz ayna pozuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.
2.12.2021 Magazin
Paulo Coelho kimdir, kitapları nelerdir? Okçu'nun Yolu kitabını Mete Gazoz’a ithaf eden Paulo Coelho’nun biyografisi!
Paulo Coelho kimdir, kitapları nelerdir? Okçu'nun Yolu kitabını Mete Gazoz’a ithaf eden Paulo Coelho’nun biyografisi! Dünyaca ünlü Brezilyalı roman ve söz yazarı Paulo Coelho, Türkçe'ye "Okçu'nun Yolu" (The Archer) adıyla çevrilen son kitabını olimpiyat şampiyonu milli sporcu Mete Gazoz'a adadı. Söz konusu gelişmenin ardından Paulo Coelho ve Okçu'nun Yolu kitabı araştırılmaya başlandı. Peki, Paulo Coelho kimdir? Paulo Coelho kitapları ve biyografisi...
24.09.2021 Gündem
Amy Winehouse neden öldü? Amy Winehouse hayatı hakkında merak edilenler!
Amy Winehouse neden öldü? Amy Winehouse hayatı hakkında merak edilenler! Soul ve caz müziğin kraliçesi Amy Winehouse'un ölüm yıldönümünde anılıyor. Aramızdan ayrılışının 10. yılında pek çok kişi Amy Winehouse'un hayatını merak ediyor. Hala en büyülü seslerden biri kabul edilen Amy Winehouse, "Back To Black" albümü dünyada en çok dinlenen albümler arasında yer alıyor. Peki, Amy Winehouse neden öldü? Amy Winehouse ölüm nedeni ne? Amy Winehouse kaç yaşında öldü? Amy Winehouse hayatı, albümleri ve şarkıları!
24.07.2021 Kültür Sanat
Bakan Gül: Gerekçeli karar hakkı adil yargılamanın en önemli boyutu
Bakan Gül: Gerekçeli karar hakkı adil yargılamanın en önemli boyutu Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Gerekçeli karar hakkı adil yargılanma hakkının en önemli boyutunu oluşturmaktadır. Nitekim hem Anayasa Mahkemesi (AYM) hem Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’nde (AİHM) en fazla ihlale konu olduğumuz husus gerekçeli kararlar sebebiyledir" dedi.
3.06.2021 Siyaset
Mehtap Ar öldü mü? Müjde Ar'ın kardeşi Mehtap Ar kimdir, kaç yaşında?
Mehtap Ar öldü mü? Müjde Ar'ın kardeşi Mehtap Ar kimdir, kaç yaşında? Oyuncu Müjde Ar'ın kendisi gibi oyuncu olan kardeşi Mehtap Ar, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Mehtap Ar kimdir, kaç yaşında?
10.04.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şarkı Sözü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şarkı sözü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.